Πρόκειται για ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ‘ ΕΝΤΟΛΗ από την εγκληματική οργάνωση που κατέλαβε τη χώρα.

Πρόκειται για ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ‘ ΕΝΤΟΛΗ από την εγκληματική οργάνωση που κατέλαβε τη χώρα.

29 Ιουλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,245
Μοίρασέ το

 

Έχουν καταλυθεί στην κυριολεξία τα πάντα και ακόμη αυτός ο ανεκδιηγητος λαός ζει το παραμύθι του και πιστεύει την παράσταση “δημοκρατία” και “εκλογές” που του έχουν στησει και συμμετέχει ΟΛΟ το πολιτικο-δικαστικό κατεστημένο μαζί με τους ντόπιους κρατικοδιαιτους “επιχειρηματίες” και τον μηχανισμό εξαπάτησης και παραπληροφόρησης που κατ’ ευφημισμό καλούνται ΜΜΕ.

Ο Κωστής Παλαμάς, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, τά έγραφε αυτά από το 1940…

Αλλά φρόντισαν οι κυβερνώντες από τότε μέχρι σήμερα, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…

ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΕΣΒΗΣΕ…

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΦΛΟΓΑ…

Αμέτρητες προδοσίες, κι εμείς, σιωπηλοί και υποταγμένοι…

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΜΑΤΙ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ…

ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ…

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…

ΤΟ 70% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ…

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ…

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ, ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ…

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΠΛΑ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ…

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΦΟΒΑΤΑΙ…

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ…

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ…

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΝΣΤΑΛΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έχω γράψει χιλιάδες φορές, πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ… 

ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;;;

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Δεν πρόκειται για ανικανότητα ούτε για άχρηστους και ανεύθυνους (ναι, υπάρχουν και αυτοί)

 

Πρόκειται για ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ‘ ΕΝΤΟΛΗ από την εγκληματική οργάνωση που κατέλαβε τη χώρα.

 

Όταν το καταλάβουμε αυτό θα καταλάβουμε και ποιος είναι ο εχθρός, όσοι εννοούν να εθελοτυφλουν.

 

Το σχέδιο τους είναι δομημένο από την αρχή μέχρι το τέλος και έχει προσχεδιαστεί πολλά χρόνια πριν αλλά, με την επιβολή των μνημονίων και την εκχώρηση ΟλΗΣ της χώρας και της περιουσίας της ΔΗΜΟΣΙΑΣ και ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ κατά παράβαση του Συντάγματος και της λογικής, τα πάντα εκχωρήθηκαν στα αφεντικά τους που δεν έχουν αφήσει τίποτα να μην έχουν καπελωσει.

 

Έχουν καταλυθεί στην κυριολεξία τα πάντα και ακόμη αυτός ο ανεκδιηγητος λαός ζει το παραμύθι του και πιστεύει την παράσταση “δημοκρατία” και “εκλογές” που του έχουν στησει και συμμετέχει ΟΛΟ το πολιτικο-δικαστικό κατεστημένο μαζί με τους ντόπιους κρατικοδιαιτους “επιχειρηματίες” και τον μηχανισμό εξαπάτησης και παραπληροφόρησης που κατ’ ευφημισμό καλούνται ΜΜΕ.

 

Αυτοί είναι υπεύθυνοι μαζί με το κομμάτι των διεφθαρμένων πολιτών που πουλάνε και τη μάνα τους για πέντε φράγκα, μια θεσουλα στο δημόσιο η κάποια ψίχουλα από τη μπίζνα των επιδοτήσεων που άλλοι τρώνε τα πολλά!
Υπάρχουν φυσικά και οι δειλοί του “εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα” ή του “μη μιλάς και μπλέξεις”…

 

Αυτό το κράμα δόλου απάτης και μαφιοζικης πρακτικής από τους πάνω και τους δειλούς και φοβικούς από κάτω μας έφερε σε αυτά τα χάλια και μας οδηγεί στον αφανισμό!

 

Φυσικά υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι αλλά, αν δεν καταλάβουν ΟΛΟΙ πόσο άσχημα έχουμε μπλέξει και δεν συνειδητοποιήσουν ότι αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας,θα αφανιστουμε δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα.

 

Επειδή πολλοί που εμφανίζονται με “καλές προθέσεις” και “πατριωτικά” αισθήματα παίζουν το ρόλο τους, πρέπει να αποφασίσουμε ότι επιτέλους θα αντιδράσουμε σε όλα και θα πάψουμε να πέφτουμε στην παγίδα της υπακοής ή της απογοήτευσης.

 

Είναι πολλοί οι δήθεν αντισυστημικοί που παίζουν το ρόλο του απογοητευτή ή είναι επιφορτισμένοι να τα ρίχνουν στους πολίτες…

 

Η έκφραση που λέγεται συνέχεια “το σύνταγμα έχει γίνει κουρελοχαρτο” χωρίς την αναφορά τρόπου αντίδρασης οδηγεί στην απογοήτευση και στο υποσυνείδητο μήνυμα ότι είναι τόσο ισχυροί που κανείς δεν τα βάζει μαζί τους…

 

Ενώ η σωστή φράση για κάποιον που θέλει να σπρώξει τον κόσμο στο να αντιδράσει θα ήταν ότι το σύνταγμα ΟΡΙΖΕΙ ποιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την τήρησή του. ΕΜΕΙΣ, οι έλληνες πολίτες!

 

Το σύνταγμα λοιπόν γίνεται “κουρελοχαρτο” όταν ΕΜΕΙΣ το επιτρέπουμε!

 

Επίσης η διαπίστωση ότι μερικοί ξεπουλημενοι δικασταδες του ΣΤΕ με μια απόφαση κατέλυσαν το σύνταγμα και επιτρέπουν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα δάση είναι παραπλανητική!

 

Στη δημοκρατία το σύνταγμα είναι ο ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ οδικός χάρτης και όποιος το παραβιάζει είναι υπόλογος και ελεγχόμενος και πρέπει να τιμωρηθεί!

 

Όταν δεν εφαρμόζεται η τιμωρία από το θεσμό που έχει οριστεί για αυτό (δικαιοσύνη), οι παρακουοντες τις επιταγές του Συντάγματος κρίνονται και αυτοί υπόλογοι και αναλαμβάνει ο ουσιαστικός φύλακας του συντάγματος όπως το ίδιο το σύνταγμα ορίζει με το άρθρο 120!

 

Επίσης το σύνταγμα είναι απόλυτα σαφές και ΔΕΝ επιδέχεται καμία ερμηνεία από συνταγματολόγους/παπαρολογους τύπου Αλιβιζάτου και λοιπων λαμογιων που είναι τα όπλα για να σε πείσουν με τις παπαρολογιες τους και να αλλοιώνουν τις επιταγές του Συντάγματος.

 

Πολλοί λένε ότι το σύνταγμα έχει τρύπες γιατί λέει “όπως νόμος ορίζει”…

 

Το σύνταγμα με τα άρθρα του ΟΡΙΖΕΙ το γενικό πλαίσιο.

 

Το “όπως νόμος ορίζει” σημαίνει ότι ο νόμος πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος που καθορίζεται από τα πέντε βασικά άρθρα που δεν μπορούν να αναθεωρηθούν.

 

Κάθε διαφοροποίηση από αυτό καθιστά το νόμο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και άκυρο.

 

Οι δε εφαρμοστές αντισυνταγματικών νόμων και διατάξεων είναι υπόλογοι.

 

Οι ευθύνες είναι αναλογες της θέσης και όταν δημόσιοι λειτουργοί και φορείς προσπαθούν να επιβάλουν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ τότε είναι επίορκοι και διαπράττουν έγκλημα που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

 

Αυτό ισχύει πρωτίστως για τους πολιτικούς, τους δικαστικούς, τους στρατιωτικούς, τα σώματα ασφαλείας.

 

Όλοι αυτοί καθίστανται επίορκοι όταν παραβιάζουν το Σύνταγμα διότι ορκίζονται υπακοή πρώτα στο Σύνταγμα και μετά στους νομούς.

 

Οι διαταγές λοιπόν και το “εκτελώ εντολές” δεν αποτελεί δικαιολογία και άλλοθι.

 

Όταν το κράτος ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ το σύνταγμα διαπράττει ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του συνόλου του ελληνικού λαού και πρέπει να τιμωρηθεί!

 

Όταν ο αστυνομικός, απειλεί η διώχνει πολίτες από το σπίτι τους με τη βία, λόγω διαταγής εκκένωσης, που μόνο σαν πρόταση μπορεί να ειπωθεί πχ (θα σας προτείναμε για την ασφάλεια σας να εκκενώσετε”.

 

Πέρα από αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ δικαιοδοσία και δεν μπορεί να πράξει τίποτα άλλο. Όταν πράττει αυθαίρετα ο,τι γουστάρει έχω και εγώ το δίκαιωμα της άμυνας απέναντι του!

 

Όταν ο πυροσβέστης εμποδίζεται από τον ανώτερο του να σβήσει τη φωτιά, ο ανώτερος πρέπει να συλληφθεί.

 

Αν δεν το κάνουν όσοι θα έπρεπε να το κάνουν, τότε πρέπει και αυτοί να τιμωρηθούν και τα συνταγματικά μας δικαιώματα να τα διαφυλάξουμε ΕΜΕΙΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

 

Όταν συνειδητοποιήσουμε λοιπόν πως γίνεται η εφαρμογή του Συντάγματος, όπως από το ίδιο το συνταγμα οριζεται, τότε θα καταλάβουμε ότι ΤΙΠΟΤΑ από όσα κάνουν δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και απλά σας έχουν πείσει ότι είστε κάτι ανοες σε βρεφονηπιακη ηλικία, που πρέπει να υπακούτε σε ο,τι σας ορίσουν διότι μόνο αυτοί ξέρουν τι πρέπει να γίνει και αυτά που γίνονται είναι για το ” καλό ” σας και την “προοδό” σας.

 

Σας δίνουν και καμία καραμελιτσα, όπως ο παιδοβιαστης και ο ανώμαλος για να σας καλοπιάσουν και ως νήπια ακολουθείτε πιστά τις εντολές!

 

 

Δεν σας έμαθε η μαμά σας να μην παίρνετε καραμελίτσες από αγνώστους;

 

 

Δεν σας έμαθαν στο σχολείο το “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες”;

 

 

Δεν μάθατε ακόμη τίποτα για τους δούρειους ίππους η την πέμπτη φάλαγγα;

 

 

Αν σας μπέρδεψα, ήρθε η ώρα να το ξεμπερδεψω…

 

Όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με αυτά που συμβαίνουν και εξηγούνται στα παρακάτω βίντεο που πρέπει ΟΛΟΙ να τα δουν.

 

 

Ίσως αν τα είχαν δει εγκαίρως, πριν μπει η φωτιά στον τόπο τους, να συνειδητοποιουσαν τι σημαίνει το “εκκενώστε” και να έσωζαν περισσότερα στον τόπο τους…

 

Επειδή όμως το σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ας γίνει μάθημα και προετοιμασία για τα επόμενα.

 

Τα βίντεο αφορούν στην Εύβοια και μέσα από αυτά ξετυλίγεται και αποδεικνύεται το δόλιο σχέδιο καταστροφής, στο οποίο ΠΡΟΣΟΧΗ! συμμετέχουν και οι τοπικοί δημαρχαιοι κλπ.

 

 

Όσοι, ιδίως στη Ρόδο, έζησαν την κατάσταση θα διαπιστώσουν ότι το σχέδιο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που “κυβερνά” υπό το μπασταρδο της αδερφομανας, δεν μοιάζει απλώς είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ!

 

 

Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι ίδιες…

 

 

Σκόπιμη αδράνεια της πυροσβεστικής, παρεμπόδιση πολιτών να βοηθήσουν εθελοντικά, παρεμπόδιση των ίδιων των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους και πολλά άλλα…

 

Πυροσβέστης ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ από τον ανώτερο του επειδή προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά!

 

 

Οι ξένοι μόνο μπήκαν στη φωτιά και μάλιστα υπήρχαν και Τσέχοι.

 

 

Μήπως για αυτό αρνήθηκε την βοήθεια της Τσεχίας ο Κούλης όταν του προτάθηκε στις φετινές φωτιές;

 

Μήπως λόγω της αποτελεσματικότητας τους κινδύνευε το σχέδιο;

 

 

Δεν είναι μόνο οι ανεμογεννήτριες, που είναι ο καρκίνος που φυτεύεται στα βουνά μας με ανυπολόγιστη καταστροφή στο φυσικό μας περιβάλλον και στο οικοσύστημα μας, είναι πολύ ευρύτερο και χειρότερο το σχέδιο…

 

 

Μιλάμε για αρπαγή γης και περιουσιών, που μαζί με την αρπαγή των ακινητων μέσω πλειστηριασμών θα δείτε ότι ταυτόχρονα υπηρετειται και το σχέδιο της νεοφεδουαρχιας “δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”

 

 

Η πρώτη φράση περιέχει την αλήθεια, η δεύτερη εννοεί “θα είμαστε ευτυχισμένοι” δηλαδή αυτοί που θα μας τα αρπάξουν όλα.

 

Αλλά για ένα σύμφωνο θα τσακωθούμε;

 

Πριν παραθέσω τα βίντεο θα ήθελα να μοιραστώ μια τελευταία σκέψη.

 

 

Όλο το σχέδιο του “εκκενώστε” στηρίζεται στα γεγονότα στο Μάτι, που οι ίδιοι δημιούργησαν.

 

 

Και εκεί υπήρξε σκόπιμη αδράνεια της πυροσβεστικής!

Υπήρξε όμως κάτι χειρότερο, η ΕΚΤΡΟΠΗ των αυτοκινήτων που επέστρεφαν προς Αθήνα από γύρω περιοχές προς το Μάτι ώστε να εγκλωβιστούν όσο περισσότεροι μπορούσαν και να καταστεί αδύνατο για όσους βρίσκονταν εκεί να φύγουν!

 

 

Τότε πολλοί το απέδωσαν στην ανικανότητα των υπευθύνων της αστυνομιας που… ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ!

 

 

Μηπως αυτό ήταν το σχέδιο;

 

Μήπως έπρεπε να καούν πολλοί και να υποστούμε ένα ΣΟΚ (δόγμα του σοκ) ώστε να χρησιμοποιείται το παράδειγμα από το Μάτι και οι σκηνές τρόμου και φρίκης ως άλλοθι για να δημιουργηθεί η “κουλτούρα του εκκενώστε” όπως περιγράφεται από τον εγκληματία στο βίντεο;

Μην μου πείτε κάποιοι ότι ήταν επί Τσίπρα, ενώ τώρα έχουμε Μητσοτάκη…

 

Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς εγκληματικό σύστημα που υπηρετεί το ίδιο αφεντικό.

 

Ο υπεύθυνος πυροσβεστικής στην καταστροφή της Εύβοιας διορίστηκε υπευθυνος στη Ρόδο και ακολουθώντας ΙΔΙΟ σχέδιο έφερε τα ίδια αποτελέσματα!

 

Τα βίντεο εδώ: Δείτε τα και τα δύο και διαδωστε τα. Ιδίως στους Ροδίτες που θα πάνε τώρα με το σχέδιο “ανασυγκρότησης”…!

https://m.youtube.com/watch?v=JLJT7dpqyHs

https://m.youtube.com/watch?v=mOwGkA8se6Q

(Αν μπείτε και στο κανάλι θα δείτε και βίντεο που αναφέρονται στον ίδιο διοικητή πυροσβεστικης και άλλα ενδιαφέροντα)

 

Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών δεν είναι “πράσινη ανάπτυξη”

 

Είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του περιβάλλοντος με ανυπολόγιστες συνέπειες και για το μέλλον , που πλασάρεται με ένα ωραίο αφήγημα και περιτύλιγμα, ώστε να επωφεληθούν κάποιοι καταστρεφοντάς μας.

 

Όχι μόνο δεν προσφέρουν ενεργειακά, βλάπτουν το περιβάλλον από την κατασκευή τους μέχρι το τέλος της λειτουργίας τους που είναι και σχετικά σύντομη, αφού τα υλικά τους δεν ανακυκλώνονται και οι τόνοι τσιμέντου για την τοποθέτηση τους θα παραμείνουν ως μνημείο καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

Η καταστροφή του ορεινού όγκου της πατρίδας μας ΠΡΕΠΕΙ να μας αφορά όλους!

 

Η καταστροφη των καλλιεργειών και του ζωϊκου κεφαλαίου ΠΡΕΠΕΙ να μας αφορά όλους!

 

Αφορά στην διατροφική μας αυτάρκεια και την υγεία μας!

Η καταστροφή των δασών ΠΡΕΠΕΙ να μας αφορά όλους! Είναι το οξυγόνο μας, η ίδια μας η ζωή!

Όλα καταστρέφονται ΔΟΛΙΩΣ και ΣΚΟΠΙΜΩΣ από μια εγκληματική οργάνωση που πρέπει να λάβει την τιμωρία που της αξίζει…
Είναι στο χέρι μας αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!

 

 

Υ.Γ. Μήπως υπάρχει κάποια καλή απάντηση στο γιατί ο Τσίπρας έφυγε για πολυήμερες διακοπές στις ΗΠΑ, ενώ η Βουλή δεν έχει κλείσει, ακριβώς με την εκκίνηση των καταστροφικών πυρκαγιών και αφού φρόντισε να διαλύσει το ρόλο της αντιπολίτευσης για να αφεθεί ελεύθερος ο Μητσοτάκης να δράσει;

 

Πήγε να απολαύσει την αμοιβή του για το ρόλο του και τις προδοσίες του;

 

Υπάρχουν φήμες για πολυτελή βίλλα στις ΗΠΑ ως αμοιβή… ίσως και κάποιος λογαριασμός οφ σορ…;

 

Ίσως κάτι ακόμα χειρότερο αφού κάποιοι τον παρουσιάζουν ως “πολιτικό κεφάλαιο”…!

 

Μην ξεχνάτε ότι με ένα ταξίδι στην Αμερική πήρε το χρίσμα…

 

Πηγή σχολίου https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%89%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B5/

Προβολές : 1,245


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα