Πως οι Κομμουνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ βίαζαν κι έσφαζαν ανήλικα παιδιά

Πως οι Κομμουνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ βίαζαν κι έσφαζαν ανήλικα παιδιά

24 Μαΐου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,166
Μοίρασέ το

 

 

Το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Αχιλλέα και, για να μην αποκαλυφθεί η κακοποίηση, το σκότωσαν.

 

 

 

Ότι ήταν ο Βελουχιώτης και η ψυχοπαθής συμμορία του, είναι και το ΚΚΕ.

Περιμένω να δω πότε ο Θεός θα δείξει την οργή του και πότε θα αποδώσει δικαιοσύνη…

Τίποτε άλλο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα φρικτό έγκλημα του Κομμουνιστή Εβραίου Άρη Βελουχιώτη

Το 1942, ένα 13χρονο αγόρι έπεσε στα νύχια των ΕΒΡΑΙΩΝ ελασιτών του «Άρη», βιάστηκε κτηνωδώς και δολοφονήθηκε άγρια

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Αντιγράφουμε από άρθρο του dimokratianews.gr (16/06/2015):

«Τη νύχτα της 9ης Ιουλίου 1942, ο Άρης Βελουχιώτης μαζί με τον υπαρχηγό του, καπετάν Θάνο (Μαστροκώστα), και τον Αχιλλέα (Τ. Ελευθερίου), πραγματοποίησε την πρώτη “αντιστασιακή του πράξη”, εισβάλλοντας στο σπίτι του γέρου γαιοκτήμονα Μαραθέα στο χωριό Νέο Μοναστήρι του Δομοκού.

Αφού έβαλαν φωτιά στο σπίτι, σκότωσαν τον γέρο Μαραθέα και απήγαγαν το ηλικίας 13 ετών παιδί του.

Την επόμενη ημέρα, η σύζυγος του Μαραθέα έλαβε ιδιόχειρο σημείωμα από τον Βελουχιώτη με την εντολή να κατέβει στην Αθήνα και να υποβάλει δήλωση σε συμβολαιογράφο, η οποία να δημοσιευθεί σε μια κατά τον νόμο εφημερίδα, στην οποία θα αναφέρεται ότι ουδεμία ευθύνη για τον φόνο είχαν οι εργάτες του Μαραθέα και ότι τους χαρίζονται όλα τα χρέη.

Η δημοσίευση έγινε στην εφημερίδα “Ελεύθερο Βήμα” από τη χήρα, όπως μπορεί να διαπιστωθεί από το αρχείο της εφημερίδας.

Το αγοράκι, όμως, δεν επιστράφηκε στη μητέρα του από τον “γενναίο” καπετάνιο.

Αλλόφρων η μάνα απευθύνθηκε σε όλους τους γνωστούς κομμουνιστές της περιοχής, για να πάρει την απάντηση ότι το παιδί δεν ήθελε να επιστρέψει και θα έμενε με τους καπετάνιους στο βουνό.

Το νέο έφτασε μέχρι τον Σιάντο, αρχηγό τότε του ΚΚΕ, ο οποίος διέταξε ανακρίσεις, αλλά δεν βγήκε στην επιφάνεια το φοβερό μυστικό λόγω του τρόμου που ενέπνεε ο Βελουχιώτης, παρά μόνο μετά τον θάνατό του.

Το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Αχιλλέα και, για να μην αποκαλυφθεί η κακοποίηση, το σκότωσαν.

Η ομολογία για τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία του ανήλικου παιδιού του Μαραθέα (καθώς και του βιασμού του ανήλικου παιδιού του επιστάτη του, Τράκα) έγινε από τον αρχιμανδρίτη Γερμανό Δημάκο (πατέρας Ανυπόμονος), συναγωνιστή του Κλάρα, μόλις πρόσφατα, το 2004, μέσα από τα απομνημονεύματά του (σ. 364-369 [1]), προφανώς λόγω τύψεων.

Γράφει ο παπα-Ανυπόμονος για τη σκοτεινή πλευρά του Αρη: ‘Ο βιαστής του παιδιού ήταν ο καπετάν φονιάς Αχιλλέας (Τάσος Ελευθερίου), πρόσφυγας από τη Μ. Ασία, και συνένοχος στην εκτέλεση του παιδιού ο ίδιος ο Αρης».

Πηγές: [1] Αρχιμ. Γερμανού Κ. Δημάκου, «Στο βουνό με τον σταυρό κοντά στον Αρη», Αθήνα 2004.

 

Πηγή

Προβολές : 1,166


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα