Πως το ΝΑΤΟ διοικήθηκε απο υψηλόβαθμους ΝΑΖΙ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γιατί έχει μέχρι και σήμερα αυτές τις ιδέες!

Πως το ΝΑΤΟ διοικήθηκε απο υψηλόβαθμους ΝΑΖΙ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γιατί έχει μέχρι και σήμερα αυτές τις ιδέες!

6 Απριλίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:726
Μοίρασέ το

 

Πως το ΝΑΤΟ διοικήθηκε απο υψηλόβαθμους ΝΑΖΙ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γιατί έχει μέχρι και σήμερα αυτές τις ιδέες!

Κι όμως οι νοσταλγοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Κασιδιάρη, εξακολουθούν και σήμερα, να δηλώνουν θαυμαστές του Χίτλερ και του ΝΑΖΙΣΜΟΥ…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ … ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύτερο κοινό, είναι πως οι Ναζί εγκληματίες πολέμου πρώην στρατηγοί του Χίτλερ υπηρέτησαν στα υψηλότερα κλιμάκια του ΝΑΤΟ.

 

Οι περισσότεροι από αυτούς υπηρέτησαν παράλληλα σε κορυφαίες θέσεις στον δυτικό γερμανικό στρατό και αργότερα προήχθησαν για να υπηρετήσουν ως Διοικητές και Αρχηγοί όλων των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

 

 

Ναζί εγκληματίες πολέμου και άνθρωποι που υποστήριξαν και βοήθησαν τον Χίτλερ να πραγματοποιήσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά των λαών της Ευρώπης, ποτέ δεν δικάστηκαν για τα εγκλήματά τους, αντ’ αυτού εγκαταστάθηκαν σε κορυφαίες θέσεις στο ΝΑΤΟ, στη δυτική γερμανική κυβέρνηση, τον στρατό, τη βιομηχανία και τη δυτικογερμανική κοινωνία γενικότερα.

Η απάτη της ειρηνικής συμμαχίας διαιωνίζεται μέχρι και σημερα, για να πειστούν οι άνθρωποι ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ανάμεσα στους «καλούς» ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τη μια πλευρά και στους «κακούς» με τη Ρωσία από την άλλη… δεν ξέρω κατά πόσο είναι για γέλια ή για κλάμματα κάτι τέτοιο.

Η ιστορία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με τόσα εγκλήματα πολέμου εναντίον άλλων χωρών, θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να γίνει αντιληπτό αλλα απο τι φαίνεται δεν είναι!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεταπολεμικό σχέδιο, το οποίο είχε ήδη εξυφανθεί πριν από το τέλος του πολέμου, και περιελάμβανε το σχηματισμό της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, απο τους στρατιωτικούς ηγέτες του Χίτλερ που είχαν και το βασικότερο ρόλο στη συμμαχία.

Adolf Heusinger

 

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο στρατηγός Άντολφ Χόιζινγκερ (Adolf Heusinger), που με το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έγινε μέλος του Γερμανικού Αρχηγείου και βοήθησε στο σχεδιασμό της ναζιστικής εισβολής στην Πολωνία, στη Δανία, στη Νορβηγία, στη Γαλλία και στις Κάτω Χώρες.

Στην Πολωνία διαπράχθηκε από τους Ναζί ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που έχει γνωρίσει ποτέ η ιστορία, με περίπου 6.000.000 δολοφονημένους, οι περισσότερες ανθρώπινες απώλειες από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

 

 

O Heusinger όχι απλά δεν καταδικάστηκε για τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που διέπραξε, αλλά έγινε και σύμβουλος σε στρατιωτικά ζητήματα του Κόνραντ Αντενάουερ, όταν αυτός αναγορεύτηκε ως ο πρώτος Καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας το 1949.

Αποτέλεσμα αυτού ο Αντενάουερ να καταγγείλει την αποναζιστικοποίηση της Γερμανίας και να αμνηστεύσει 800.000 Ναζί εγκληματίες πολέμου.

Ο Αντενάουερ, εκτός των άλλων, είχε συγγένεια εξ αγχιστείας με τον John J. McCloy, που ήταν Ύπατος Αρμοστής των ΗΠΑ για τη Γερμανία και αργότερα Πρόεδρος της Rockefellers’ Chase Manhattan Bank και του Ιδρύματος Φορντ (Ford Foundation), και ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόωρη αποφυλάκιση πολλών Ναζί εγκληματιών πολέμου, καταδικαμένων στη Νυρεμβέργη.

Ανάμεσά τους και οι βιομήχανοι Alfried Krupp και Friedrich Flick που μετά τις σύντομες διακοπές τους συνέχισαν να πλουτίζουν, αναλαμβάνοντας ηγετικούς ρόλους στη μεταπολεμική γερμανική οικονομία.

Το 1955, με την ίδρυση της Μπούντεσβερ [Ομοσπονδιακή Άμυνα], των ανασυσταθεισών Δυτικογερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Χόιζινγκερ επέστρεψε στη στρατιωτική υπηρεσία και διορίστηκε Αντιστράτηγος.

 

 

Το 1957 προήχθη σε Στρατηγός και έγινε ο πρώτος Γενικός Επιθεωρητής της Μπούντεσβερ.

Με αυτή του την ιδιότητα υπηρέτησε μέχρι το 1961, οπότε και διορίστηκε Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, θέση που τον κατέστησε τον ανώτερο στρατιωτικό εκπρόσωπο της συμμαχίας. Το 1963 έγινε Αρχηγός του Επιτελείου του ΝΑΤΟ μέχρι το 1964.

Ηans Speidel

Ο Hans Speidel ήταν ακόμα ένας Στρατηγός που συμμετείχε στην εισβολή στην Πολωνία, στη Γαλλία και στη Σοβιετική Ένωση, και ένας από τους ιδρυτές της Μπούντεσβερ και αρχηγός του επιτελείου του Έρβιν Ρόμελ ένα απο τα πιο βίαια τάγματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά τον πόλεμο υπηρέτησε στον δυτικογερμανικό στρατό και έγινε ο Ανώτατος Διοικητής των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1957-1963. Είχε καθοριστικό ρόλο στον επανεξοπλισμό και την ένταξη της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ και το 1957 έγινε Αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης.

 

 

Johannes Steinhoff

Ο Johannes Steinhoff, ήταν Γερμανός στρατηγός και αργότερα αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. Ένας απο καλύτερους πιλότους της Luftwaffe κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αποδέκτης του Knights Cross of the Iron (το υψηλότερο βραβείο του ναζιστικού στρατού), ήταν Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ 1971-1974 (μεταξύ άλλων θέσεων του ΝΑΤΟ που κατείχε προηγουμένως). Ο Steinhoff παρασημοφορήθηκε και με πολλά ξένα βραβεία, όπως η Αμερικανική Λεγεώνα της Αξίας και η Γαλλική Λεγεώνα της Τιμής.

Εντάχθηκε στο Γραφείο Επανεξοπλισμού της Δυτικής Γερμανίας ως σύμβουλος για τη στρατιωτική αεροπορία το 1952 και έγινε ένας από τους κύριους αξιωματούχους που επιφορτίστηκαν με την ανοικοδόμηση της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου . Κατά τη συνταξιοδότησή του, ο Στάινχοφ έγινε συγγραφέας πολλών βιβλίων για τη γερμανική στρατιωτική αεροπορία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

Ernst Ferber

Ο Ερνστ Φέρμπερ, ήταν Ταγματάρχης στη Βέρμαχτ και αρχηγός του οργανωτικού τμήματος της Ανώτατης Διοίκησης Στρατού (Βέρμαχτ) από το 1943-1945, αποδέκτης επίσης του Σιδηρού Σταυρού 1ης Τάξης, έγινε κι αυτός Αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη από το 1973. -1975.

Ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ του 1973 και η τουρκική κατοχή της Κύπρου το 1974 έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Στις 30 Σεπτεμβρίου 1975, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία παρακάτω παρέδωσε τη θέση του στο ΝΑΤΟ στον στρατηγό Karl Schnell και αποστρατεύτηκε.

Karl Schnell

 

 

Ο Karl Schnell, Ήταν στρατηγός, υπεύθυνος για τις προμήθειες της 330ης Μεραρχίας Πεζικού. Τον Ιούλιο του 1944 ανέλαβε το καθήκον του Πρώτου Γενικού Επιτελείου (Ια) του LXXVI. και ήταν υπεύθυνος για επτά μεραρχίες της Βέρμαχτ. Υπολοχαγός της 24ης Μεραρχίας Πάντσερ στην 6η Γερμανική Στρατιά, συμμετέχων στη Μάχη του Στάλινγκραντ, υπασπιστής της Ανώτατης Διοίκησης Στρατού και αποδέκτης του Γερμανικού Σταυρού σε χρυσό, όταν ήταν ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη 1979-1983.

Μάλιστα στις 11 Ιανουαρίου το 1977, ο Schnell ανέλαβε υφυπουργός στο Υπουργείο Άμυνας και έγινε και πολιτικός αξιωματούχος των ΗΠΑ.

 

 

Johann von Kielmansegg

Ο Johann von Kielmansegg (φωτογραφία αριστερά στην πρώτη εικόνα), αξιωματικός του Γενικού Επιτελείου στην Ανώτατη Διοίκηση της Βέρμαχτ 1942-1944, (φωτογραφία δεξιά) Αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη 1967-1968.

 

Franz Joseph Schulze

Ο Franz-Joseph Schulze ήταν ακόμα ένας Γερμανός στρατηγός που ήταν ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης ΝΑΤΟ. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου , υπηρέτησε στη Luftwaffe και ήταν αποδέκτης του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρούν Σταυρού της Ναζιστικής Γερμανίας.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο στρατηγός Ferdinand von Senger που και αυτός υπήρξε υπολοχαγός της 24ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων της Έκτης Γερμανικής Στρατιάς και έπειτα αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη, 1979-83, ο στρατηγός Franz-Joseph Schulze στη μέση και ο ομοσπονδιακός υπουργός Άμυνας Hans Apel, του σοσιαλδημοκράτη Καγκελάριου Χέλμουτ Σμιτ, κατά τον αποχαιρετισμό του απερχόμενου Γενικού Διοικητή του ΝΑΤΟ για την Κεντρική Ευρώπη, Schulze.

Η λίστα φυσικά είναι ατελείωτη αφού αυτό είναι μόνο ένα δείγμα ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών που απο ΝΑΖΙ έγιναν ΝΑΤΟΪΚΟΙ.

 

Το ΝΑΤΟ ποτέ δεν έπαψε να είναι μια δολοφονική μηχανή με πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας απο τα γεννοφάσκια του.

 

Ιδρύθηκε στις 4 Απριλίου του 1949, λίγο μετά το τέλος του 2,ΠΠ, όπου υποτίθεται οι ηττημένοι της ιστορίας ήταν ΝΑΖΙ.

Μόνο που αν δούμε την πορεία μέχρι και σήμερα (Ουκρανία), οι συμμαχίες είναι ίδιες με τότε, η ναζιστική Βέρμαχτ δεν ήταν ένας «επαγγελματικός στρατός» για να “πάρει μεταγραφήσε άλλη ομάδα” ήταν αναπόσπαστο μέρος της γερμανικής ναζιστικής μηχανής που ήταν υπεύθυνη για τους θανάτους 14 εκατομμυρίων αμάχων και την καταστροφή της Ευρώπης και της Δυτικής Ρωσίας.

Όπως έχουμε τονίσει σε πολλά άρθρα σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο, όταν τα εγκλήματα μένουν χωρίς τιμωρία, τότε καλούμαστε να τα ξαναζήσουμε, όπως ακριβώς έγινε και με την ατζέντα Covid, οι ίδιες ακριβώς τακτικές απο τους ίδιους ανθρώπους.

Σήμερα ο ναζισμός άλλαξε πρόσωπο και κρύβεται πίσω απο άλλες συμμαχίες, αυτό ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση καθώς ξεγέλασε τους πάντες. Οι νεοφιλελεύθεροι και νεοαριστεροί έχουν παραμείνει στο παρελθόν, πολλές φορές γίνονται μέρος των σχεδίων τους. Μην ξεγελιέστε, είναι η ίδια και απαράλλαχτη ευγονική μηχανή του παρελθόντως. Οι περισσότεροι αξιωματικοί των ΝΑΖΙ έχουν αποβιώσει, γιαυτό και δεν τους παρατηρούμε πια στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ. Ποτέ τους όμως δεν άλλαξαν ιδέες!

Παρακάτω στη φωτογραφία βλέπουμε το συγκρότημα των έξι κτιρίων στη βάση του ναυτικού Coronado των ΗΠΑ στη νότια Καλιφόρνια, που κατασκευάστηκε το 1967 και μόλις σχετικά πήρε διαστάσεις αφού έγινε γνωστό απο την εφαρμογή google earth.

Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι τυχαία μια τέτοια κατασκευή την εποχή που ανώτατοι αξιωματικοί των ΝΑΖΙ κατείχαν θέσεις διοίκησης στο ΝΑΤΟ;

Σίγουρα δεν είσαστε ψηφοφόροι του Μητσοτάκη για να βρίσκεστε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι στην παρακάτω εικόνα που απεικονίζεται το νέο στρατηγείο του ΝΑΤΟ πρόκειται για ένα πρόσφατο κτήριο και είναι εμφανέστατο τι συμβολίζει. Είναι τα συντομογραφικά των (Ες-Ες), αποτέλεσε μεγάλη εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στη Γερμανία, η οποία ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου.

Πιστεύεται πως το ΝΑΤΟ αν ήθελε να κρύψει την βρόμικη ιστορία του, θα έφτιαχνε ένα τέτοιο κτήριο; Όχι βέβαια! Και για να μην υπάρχει αμφιβολία η φωτογραφία αναδημοσιευτηκε απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Αν πιστεύεται πως μόνο στο ΝΑΤΟ έχουν αυτές τις ιδέες, τότε πρέπει να δείτε οπωσδήποτε τα παρακάτω άρθρα. Θα διαπιστώσετε, πως δεν ειναι τυχαίο οι ίδιοι που διοικούν σήμερα τον κόσμο να κατάγονται απο ναζιστικές οικογένειες με μόνο τους μέλημα, πως θα εφαρμόσουν την ευγονική στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Το ναζιστικό παρελθόν της οικογένειας του Klaus Schwab και η ανατροφή του πάνω σε αυτές τις ιδέες!

Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

Ο βίος και η πολιτεία του ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 726


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα