Πόσα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβετε ότι κάτι ΒΡΩΜΑΕΙ παρά πολύ και ότι αυτό που προσπαθούν να συγκαλύψουν μας ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Πόσα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβετε ότι κάτι ΒΡΩΜΑΕΙ παρά πολύ και ότι αυτό που προσπαθούν να συγκαλύψουν μας ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

27 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,028
Μοίρασέ το

 

Ως ελεγκτής κυκλοφορίας του ΟΣΕ ίσως γνώριζε πολλά (κατ’εμέ δεν μπορούσε να μην γνωρίζει) για τα τραίνα-φαντασματα και κάποιος φοβόταν ή ότι θα σπάσει (αν είχε να κάνει με αυτό) ή ότι κάνοντας τη δουλειά του θα εξηγούσε τι συμβαίνει με αυτήν την κατάσταση, γνωρίζοντας τα πρωτόκολλα λειτουργίας αυτού του τομέα λόγω της θέσεως του.

Πολύ φοβάμαι πως στο τέλος αυτής της ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ…

Και μην ξεχνάτε πως έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ… 

Όταν αντιληφθούμε πως έχουμε να κάνουμε με “δυνάμεις” που ουδεμία σχέση έχουν με το ΔΙΚΑΙΟ και το ΑΛΗΘΕΣ, αλλά αντιθέτως υποκρύπτουν ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, το σοκ, θα είναι τρομακτικό…για όλους μας…

Εύχομαι αυτοί που ερευνούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, να φτάσουν σε συμπεράσματα πριν τις εκλογές και να γίνουμε όλοι κοινωνοί της πραγματικότητας, όσο σκληρή κι αν είναι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Αν ισχύει ότι το βαν τον προσπερνούσε και βρήκε πίσω και αναγκάστηκε να βγει στο αντίθετο ρεύμα και την ίδια ώρα ερχόταν άλλο αυτοκίνητο και έτσι σκοτώθηκε ο συγκεκριμένος, τότε έχουμε να κάνουμε με μία σειρά “συμπτώσεων” που καθιστούν το ατύχημα ύποπτο.

Ο μόνος τρόπος να βρεις σε όχημα που σε προσπερνάει είναι να φρενάρει απότομα μπροστά σου! Αν σε κλείσει μπαίνοντας μπροστά από κακό υπολογισμό χωρίς να έχει σωστή απόσταση μάλλον δεν θα σε ρίξει στο αντίθετο ρεύμα αλλά θα σε πετάξει έξω από τον δρόμο.

Άρα μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτό το ατύχημα (αν είναι όπως το περιγράφουν…)

Αν υποθέσουμε ότι κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον συγκεκριμένο λόγω των Τεμπών, μάλλον ο λόγος δεν είναι για την κατάσταση του δικτύου ή για τις ελλείψεις. Αυτά είναι γνωστά σε όλους μας πλέον!

Ως ελεγκτής κυκλοφορίας του ΟΣΕ ίσως γνώριζε πολλά (κατ’εμέ δεν μπορούσε να μην γνωρίζει) για τα τραίνα-φαντασματα και κάποιος φοβόταν ή ότι θα σπάσει (αν είχε να κάνει με αυτό) ή ότι κάνοντας τη δουλειά του θα εξηγούσε τι συμβαίνει με αυτήν την κατάσταση, γνωρίζοντας τα πρωτόκολλα λειτουργίας αυτού του τομέα λόγω της θέσεως του.

Αν πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα επειδή δεν φέρνουν μόνο τη συζήτηση γύρω από το έγκλημα των Τεμπών αλλά μας θυμίζουν και τις εκκαθαρίσεις των μαρτύρων του Noor

(Κουμπάρος της σατανοοικογενειας δεν είναι αυτός ο νταβατζής;)

Και φυσικά ακόμη δεν έχουν δώσει καμία απάντηση για το ρόλο και το περιεχόμενο της εμπορικής αμαξοστοιχίας καθώς και για τον ρόλο των (ψευδο) “αυτοπτών” μαρτύρων και τον πλήρη κατάλογο νεκρών που δικαιούνται ασύλληπτες “αποζημιώσεις” μέχρι δεύτερου βαθμού συγγένειας!!!

Γιατί το κράτος “αποζημιώνει” θύματα ενός ατυχήματος που εμπλέκονται δύο εταιρείες που ΔΕΝ του ανήκουν;

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει χαριστεί σε ιδιώτη και ο ΟΣΕ ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ που έχει περάσει και ελέγχεται από τους ξένους!

Γιατί προικιζονται οι συγγενείς με ισόβιο εισόδημα 20.000 ευρώ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ και ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ;

Γιατί ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ προς ΑΑΔΕ, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες σε αυτές τις οικογένειες; Τα δε χρέη τους τα επωμιζομαστε ΕΜΕΙΣ!!!

Σας μοιάζουν με μέτρα αποζημίωσης ή μήπως πρόκειται για κάτι πολύ πιο πονηρό;

Είστε σίγουροι ότι αφορούν στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θύματα;

Μπορούν να προικοδοτουνται με δημόσιο χρήμα συγγενείς θυμάτων ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ όταν βρισκόμαστε στο στάδιο της διερεύνησης και αναζητούμε τους υπεύθυνους που πρέπει να πληρώσουν και αστικά και ποινικά;

Εσείς δέχεστε και ανεχεστε συτήν την ΕΙΔΙΚΗ μεταχείριση προς κάποιους όταν στον αντίποδα οι σεισμόπληκτοι (που είναι θύματα φυσικής καταστροφής και πρέπει να τυγχάνουν προστασίας από το κράτος) απειλούνται με κατασχέσεις;

Δέχεστε να δίνουμε το υπερδιπλάσιο του βασικού μισθού ως ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ και ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ σε κάποιους που ΔΕΝ είναι ίσοι με τους άλλους; Και μάλιστα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ εισοδήματος;

Γιατί έπαιζαν τόσο καιρό με τα συναισθηματά σας και σας πιπιλουσαν το μυαλό με απίθανες διηγήσεις “αυτοπτών” μαρτύρων;

Ιστορίες που τις καταπίνετε αμασητες χωρίς να σκεφτείτε αν ευσταθούν αυτά που ακούτε…

Για να συναινέσετε στην κομπίνα τους!

Κανείς σώφρον και λογικός ΔΕΝ πρέπει να συναινέσει σε αυτές τις παροχές και ουσιαστικά να αποδεχθεί ότι κάποιοι μπορούν να τυγχάνουν ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ επειδή κάποιος συγγενής τους υπήρξε θύμα ενός ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Οι νόμοι για το πώς και από ποιον αποζημιώνονται τα θύματα δυστυχημάτων είναι συγκεκριμένοι και ΙΔΙΟΙ για όλους!

Αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό από το επίσημο αφήγημα πρέπει να διερευνηθεί και να το μάθουμε όλοι, να αναζητηθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν ανάλογα, αλλιώς ο νόμος και το κράτος πρέπει να λειτουργεί ΙΣΟΤΙΜΑ για ΟΛΟΥΣ!

 

ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικογένειες των θυμάτων έχουν σχέσεις με το κράτος και τα κόμματα…

Ήδη είδαμε τους πολιτικάντηδες να εμφανίζονται ξεδιαντροπα σε κηδείες θυμάτων(;) και όχι δεν εκδιώχθηκαν αλλά έγιναν αποδεκτοί…

Στη μία κηδεία (Χούπα) εμφανίστηκε ο Τσίπρας και ο Σταϊκούρας! Πρόκειται για τον πατέρα που είπε “καλοδεχούμενα τα μέτρα” και ότι δεν τον νοιάζει παραπέρα… ας κάνει ο δικηγόρος ό,τι θέλει!!!


Στην άλλη κηδεία (Βλάχος) εμφανίστηκε ο Τσίπρας! Πρόκειται για την περίπτωση που ο αδελφός εμφανίστηκε να απαιτεί να τον αποζημιωσουμε και να σταματήσουν να τον ενοχλούν οι εισπρακτικές για να μπορέσουν να θρηνήσουν!!!

Στην τρίτη (Βούλγαρης) μας είπαν ότι επρόκειτο για τον οδηγό (;) της εμπορικής (αυτής με τα εκρηκτικά φρούτα και τις καυστικές μπύρες…) και παρέστη ο Μητσοτάκης γιατί ήταν προσωπικός φίλος του!!!


Πόσα στοιχεία χρειάζονται για να καταλάβετε ότι κάτι ΒΡΩΜΑΕΙ παρά πολύ και ότι αυτό που προσπαθούν να συγκαλύψουν μας ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

 

Υ.Γ. Κάποιοι ερευνούν, συλλέγουν τα στοιχεία, αξιολογούν τους “μάρτυρες” και τις μαρτυρίες, τα παράλογα που ακούγονται και πολλά που δεν ακούγονται αλλά οδηγούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ… που είναι πολύ χειρότερη από ένα τραγικό δυστύχημα λόγω ενός ξεχαρβαλωμένου σιδηροδρομικού δικτύου…

Μήπως είναι καιρός να αρχίσετε να αναλύετε κάθε λέξη που σας λένε και κάθε κίνηση που γίνεται;

Μήπως τα πράγματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ όπως φαίνονται;

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,028


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα