Π  Ρ  Ο  Ε  Τ  Ο  Ι  Μ  Α  Σ  Τ  Ε  Ι  Τ  Ε  !!! Τώρα οφείλουμε να δούμε κατάματα την τρέχουσα κατάσταση και να λάβουμε τα μέτρα μας.Αυτό λέει και ο Παναγιώτης Λιάκος...

Π Ρ Ο Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε !!! Τώρα οφείλουμε να δούμε κατάματα την τρέχουσα κατάσταση και να λάβουμε τα μέτρα μας.Αυτό λέει και ο Παναγιώτης Λιάκος...

12 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,543
Μοίρασέ το

 

 

Ευσύνοπτο εγχειρίδιο επιβίωσης

Τώρα οφείλουμε να δούμε κατάματα την τρέχουσα κατάσταση και να λάβουμε τα μέτρα μας.

 

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣΤΕ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ…

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΩΠΙΟΙ ΕΝΩΠΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ… 

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Διαβάστε το θέμα και ακούστε το βίντεο με τον συνταγματάρχη ε.α. κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο, πολύ προσεκτικά, εδώ

 

Οι φανατικοί ισλαμιστές μπορεί να μη γίνονταν τέτοιοι αν ανατρέφονταν με άλλες αξίες και μεγάλωναν υπό διαφορετικές συνθήκες. Μπορεί να λάτρευαν το βαλς, να ησχολούντο με την κηπουρική, τις καλές τέχνες, τη στωική φιλοσοφία.

Αντί να μάζευαν κεφάλια απίστων ως τρόπαια, ίσως να έκαναν συλλογές σπάνιων γραμματοσήμων. Δεν αποκλείεται κάποια εκδοχή από τις προαναφερθείσες.

Ούτε αποκλείεται να αναθεωρήσουν κάποτε τις απόψεις τους και να βλέπουν την ανθρωπότητα ως μία αδιάσπαστη ολότητα, που πρέπει αδελφωμένη ν’ ανέβει την κλίμακα της προόδου και της ηθικής τελείωσης. Ομως αυτό χρειάζεται μερικούς αιώνες εργώδους, συστηματικής, πολύμοχθης προσπάθειας.

Τώρα οφείλουμε να δούμε κατάματα την τρέχουσα κατάσταση και να λάβουμε τα μέτρα μας.

Επειδή γνωρίζουμε καλά ότι

α) έχουμε ήδη φάει κατακέφαλα έναν κανονικότατο ισλαμικό εποικισμό,

β) το κράτος μας είναι ένα πολυέξοδο ανέκδοτο, ανοργάνωτο του θανατά, με θεσμούς της πλάκας, αρλεκίνους ανευθυνοϋπεύθυνους και ανύπαρκτη ασφάλεια και

γ) η ελίτ-αλήτ στην πρώτη ευκαιρία θα την κοπανήσει στο εξωτερικό για να κάνει «αντίσταση» απέξω, εμείς οι λιγοστοί εναπομείναντες Ελληνες πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας μην τυχόν και, βλέποντας τις ειλικρινείς προσπάθειές μας, μας λυπηθεί ο Θεός και επιθυμήσει να επιβιώσουμε.

Δεν τίθεται θέμα αν θα γίνει κάποτε στην Ελλάδα «πεσιματική» από τους Τούρκους συνδυαζόμενη με εξέγερση τζιχαντιστών (που θα έχουν και ιδιότητα πρόσφυγα, άμα λάχει). Το ζήτημα είναι πότε θα συμβεί.

Πριν συμβεί, λοιπόν, ας συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά κι έπειτα ας μεριμνήσουμε τάχιστα να εκδοθεί στο όνομά μας άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου από το Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της μόνιμης κατοικίας μας.

Ακολούθως συρρέουμε στα καραμπινάδικα κι αγοράζουμε ό,τι αντέχει η τσέπη μας, μαζεύουμε φυσίγγια και εξασκούμεθα, ακολουθώντας πάντα τη νόμιμη οδό, στη σκοποβολή. Οι πιο μερακλήδες και δικτυωμένοι ας βγάλουν κανονική άδεια οπλοφορίας και ας προπονηθούν στο σημάδι σε σκοπευτικό όμιλο. Επιπλέον, αποστηθίζουμε όποια μέθοδο επιβίωσης και συμπεριφορά σε πολεμικές συνθήκες εντός αστικού ιστού πέσει στα χέρια μας.

Επίσης, προτείνεται ανεπιφύλακτα η εκμάθηση πολεμικών τεχνών (αν κάνετε όλοι μαζί, οικογενειακώς, θα έχετε και έκπτωση).

Τέλος, συγκεντρώνουμε όσο περισσότερα αποθέματα πίστεως στον Κύριο δυνάμεθα. Αμήν.

 

Πηγή

Προβολές : 2,543


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα