ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο... ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ!!!

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο... ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ!!!

16 Ιανουαρίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,080
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και παραδέχομαι πως ο Γαβαλάς, είναι πιο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ.

Λ.Γαβαλάς για ν/σ για ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Το παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα – Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι θέλουν παιδιά»

«Για ποιο λόγο αποκτούμε παιδιά; – Είναι φαινόμενο της εποχής;»

Λ.Γαβαλάς για ν/σ για ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Το παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα – Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι θέλουν παιδιά»

Λάκη, είσαι ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΛΟΥΣ… για τους άλλους δεν το συζητώ… είναι ψυχικά άρρωστοι…

Το ίδιο ψυχικά άρρωστοι είναι και όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο…

 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ…

 

Για την “εκκλησία” ας μην πω κάτι, γιατί θα … είμαι πολύ σκληρή… το ίδιο και για τους δικαστές και εισαγγελείς που σιωπούν, καθώς στους χώρους και των δυο αυτών θεσμών, η ανωμαλία είναι στα ύψη…

 

Τελικά στην “ελληνική” κοινωνία που μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αποδεικνύεται πως κάποιοι που τους περιθωριοποιούμε, λόγω της σεξουαλικότητάς τους, είναι ΠΙΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ.

Λάκη, πολύ σε γουστάρω, γιατί είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει πως έχω φίλους gay, που όμως ποτέ δεν προκάλεσαν, ποτέ δεν εκφράστηκαν πούστικα και που ποτέ δεν προέβαλαν την διαφορετικότητά τους…

Ο διάσημος μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς με νέες δηλώσεις του τάσσεται κατά του δικαιώματος τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και όπως ορθώς αναφέρει «το παιδί χρειάζεται μητέρα και πατέρα, τρελαίνομαι που όλοι ξαφνικά θέλουν παιδιά».

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος ο οποίος πάντοτε είχε το θάρρος της γνώμης του.

Γνωρίζει πολύ καλά πως οποιαδήποτε κακοποιητικά γεγονότα συμβούν με παιδιά που θα έχουν υιοθετηθεί από ζευγάρια ομοφυλοφίλων θα συκοφαντήσουν συνολικά την κοινότητα τους.

Θα αμαυρώσουν τις προσωπικότητες ανθρώπων οι οποίοι έτυχε να έχουν διαφορετική επιλογή για τον τρόπο που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους, αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά που θα έρθουν, λόγω του νομοσχεδίου που θέλει να φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και με το οποίο, θα αλλάξει ολοκληρωτικά τον φυσιολογικό τρόπο ζωής

Ο σχεδιαστής είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Όταν είχα πάει τελευταία στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Είδα δύο παιδάκια που ήθελα να τα πάρω σπίτι, αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες.

Το συζήτησα με φίλη μου ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά».

Συνέχισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ας μπούμε στην κανονική οικογένεια πρώτα, να τη ρεγουλάρουμε, και μετά να σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε καινούρια παιδιά και με ποιους όρους. Εγώ παίρνω σκυλί κατά παραγγελία και αισθάνομαι άσχημα, όχι να πάρω ένα παιδί κατά παραγγελία.

Πρέπει να δούμε αυτή η παρένθετη μητέρα τι είναι; Ειδικά τώρα που λέει “είχα ανάγκη τα χρήματα, έκανα τελικά αυτή τη χάρη και τώρα καταδικάζομαι”».

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα από ένα ίντερνετ, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς τις συνθήκες που τους κάνει έτσι.

Αφήστε τους νόμους, οι νόμοι είναι πολύ μετά. Έχουμε το θέμα της βιωσιμότητας, της εγκληματικότητας.

Ας δούμε τι γίνεται με αυτά και μετά να δούμε με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε παιδιά. Για ποιο λόγο αποκτούμε τελικά τα παιδιά; Γιατί είναι το φαινόμενο της εποχής ή τι;».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Έχω φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν χωρίσει. Τα ομόφυλά ζευγάρια όταν και εφόσον χωρίζουν, δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δεν έχω δει ακόμη ένα παιδί από ομοφυλόφιλους γονείς, όχι για να αλλάξω γνώμη, αλλά για να είμαι λιγάκι πιο επιεικής στα δικά μου πιστεύω».

 

πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,080


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα