Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ: “Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα.”

Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ: “Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα.”

24 Μαΐου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,095
Μοίρασέ το

 

 

“Με το πρόσχημα μιας” υγιούς απόψεως “, θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος.”

 

 

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά….

Ο Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ (1861 – 1925) ήταν Αυστριακός φιλόσοφος, κοινωνικός μεταρρυθμιστής, αρχιτέκτονας, εσωτεριστής, και κατά τα λεγόμενά του, διορατικός… (γεμάτη η Αυστρία από τέτοια γονιδιακά τέρατα)

Ήταν όμως και κάτι ακόμα πιο σημαντικό…

Ήταν επικεφαλής της Θεοσοφικής Εταιρείας, της ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ…

Άρα η … “διορατικότητά του”, ίσως να ήταν αποτέλεσμα της σατανολατρείας του.

Αποχωρώντας από την ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ Θεοσοφική Εταιρεία, ίδρυσετην Ανθρωποσοφία… ένα κίνημα επίσης σατανιστικό, καθώς και αυτό εντάσσεται στην σατανολατρεία και στον αποκρυφισμό… ένας αχταρμάς δηλαδή Καμπαλιστών, Μανιχαϊστικών, Θεοσοφικών, Γνωστικών και… Χριστιανισμού…

Στην ουσία ο Ρούντολφ Στάινερ, ήταν  ένας ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ… και ως τέτοιος, είχε εκ των έσω πληροφόρηση για τα σχέδια των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

Η… “διορατικότητά του”, παραπέμπει στα ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, τα οποία τελείως συμπτωματικά, εμφανίστηκαν λίγο πριν πεθάνει ο εν λόγω ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ.

Γίνεται επιτέλους αντιληπτό πως όλοι αυτοί οι… “οραματιστές”, δεν ήταν τίποτε άλλο από γεννήματα της ίδιας ερπετοειδούς φάρας;;;

Εβραιοχάζαρος, γαρ… 

ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μπαίνουμε στην εποχή του περιττού πολίτη για τον οποίο μιλά ο Νίτσε στο Ζαρατούστρα, ένας πολίτης τόσο περιττός που επιτρέπει να φυλακιστεί και να εξοντωθεί χωρίς αντίδραση.

Η κουλτούρα γίνεται παγωμένη γνώση (Debord) ή σκέψη και μουσική μιας χρήσης.

Η ποίηση έχει εξαφανιστεί, η θρησκεία πλαστικοποιήθηκε: το μόνο που έχει σημασία είναι να απολαμβάνεις και να επιβιώνεις.

Ο πανικός Covid και ο κωδικός QR δεν έχουν άλλη αιτία.

Ρούντολφ Ζόσεφ Λόρενς Στάινερ (Rudolf Joseph Lorenz Steiner, 27 Φεβρουαρίου 1861 – 30 Μαρτίου 1925)

 

“Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα.

Με το πρόσχημα μιας” υγιούς απόψεως “, θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος.

Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας.

Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται ενάντια στην μια ή στην άλλη ασθένεια, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι απρόσβλητοι να ασθενήσουν με την «τρέλα» της πνευματικής ζωής.

Θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων.

Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το αιθερικό σώμα στο φυσικό σώμα.

Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.

Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος αρειμανικής δύναμης, ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα.

Γίνεται υλιστική ιδιοσυγκρασία και δεν μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό.”

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,095


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα