Επιτέλους ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ αυτά που ελάχιστοι αντελήφθησαν στο χθεσινό συλλαλητήριο. “ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ» ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΧΤΙ”

Επιτέλους ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ αυτά που ελάχιστοι αντελήφθησαν στο χθεσινό συλλαλητήριο. “ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ» ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΧΤΙ”

20 Δεκεμβρίου, 2021 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,827
Μοίρασέ το

 

Dimitris Yannopoulos “Αν τώρα τολμήσει κάποιος από εμάς να διερωτηθεί φωναχτά μήπως αυτοί οι λογοκριτές μεγάλων επιστημόνων ευθύνονται για την αναιμική και καθυστερημένη κινητοποίηση των χιλιάδων υγειονομικών που τέθηκαν στην εγκληματικά παράνομη «αναστολή», θα μας χαρακτηρίσουν αμέσως «διασπαστές» της ενότητας των πάντων «κατά παντός υπευθύνου», επειδή δεν χειροκροτήσαμε αρκετά θερμά τους διώκτες τους μαζι με τα θύματα.”

 

 

Αυτά που δεν μπορεί να δει η πλειοψηφία του λαού, δηλαδή, τα “παρασκήνια” και του χθεσινού συλλαλητηρίου, αποκαλύπτονται στο παρακάτω άρθρο, που κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελούν ΣΕΙΣΜΟ.
Λίγοι έχουμε αντιληφθεί τι παίζεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κυριολεκτικά στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ, θέλουν ανεξάρτητη κριτική σκέψη και κότσια για να τις διατυπώσεις.
Ο λαός, βλέπει την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που παίζεται μπροστά στα μάτια μου, αλλά αδυνατεί να την θεωρήσει ως τέτοια… θεωρεί πως κάποιοι του λένε αλήθειες.
Λυπάμαι… θα σας απογοητεύσω…
Πρόκειται για ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Κι αυτή την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ, Θα την διαβάσετε στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο που ακολουθεί.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Σε χθεσινό σχόλιο που έγινε σε ανάρτησή μου (εδώ), απάντησα μεταξύ άλλων και το εξής:
“Ο Κούβελας “λιθοβολείται”, γιατί πρέπει να “λιθοβοληθεί” όχι μόνον αυτός αλλά και άλλοι, για να γίνει ο νέος “ήρωας”, στα πολιτικά “τζάκια” ΄που φτιάχνει η ΜΑΣΣΟΝΙΑ, που κυβερνά την Ελλάδα…
Αν αυτό το απλό δεν το αντιληφθείτε, θα τρέχετε πίσω από “σωτήρες μπατριώτες”…
Το χθεσινό συλλαλητήριο, ήταν ένα κακοπαιγμένο θεατρικό έργο, για τους έχοντες νου και αντιλαμβανόμενους τι σκηνοθεσία παίχτηκε και πάλι σε βάρος του πόπολου…”
Κι αυτό  το γράφω σε όλους τους τόνους, σε πολλές αναρτήσεις μου.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει πολλούς τρόπους να εξαπατά τον λαό.
Βγάζει κάποια πρόσωπα μπροστά, που υποτίθεται πως αγωνίζονται για το καλό του λαού και ενάντια στην κυβέρνηση, “τα θυματοποιεί” τάχα μου ότι τα κυνηγάει, προκειμένου  να ετοιμάσει την νέα φουρνιά των πολιτικών…
Τόσο απλό, τόσο σατανικό…
Υ.Γ.2. Ελπίζω να γίνει κατανοητή η ειρωνεία του γράφοντος το άρθρο περί “αξιοπρεπούς κατά τα λοιπά εκδήλωση των Υγειονομικών”, γιατί το χθεσινό συλλαλητήριο, αποκάλυψε πολλά, για τους έχοντες ικανότητα κριτικής σκέψης.
Και σ΄έναν λαό χιλιοπροδομένο και χιλιοπληγιασμένο, που ψάχνει για “σωτήρες”, η κριτική σκέψη είναι για τους λίγους…      
Του Δημήτρη Γιαννόπουλου
Την αξιοπρεπή κατά τα λοιπά εκδήλωση των Υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας αμαύρωσε η γελοία και αήθης «λογοκρισία» που υπέστη εν αγνοία του ο καθηγητής Σουχαρίτ Μπαχτί — καίτοι «επίτιμος προσκεκλημένος» — από τη μειοψηφία των «συνδιοργανωτών».(βλ. 2:22’-2:27’)
Είναι γνωστός ο φθόνος που τρέφουν εναντίον του οι γνωστοί κομπλεξικοί «αντί-υποχρεωτικά εμβολιασμένοι» οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους δημόσια, επειδή από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Ταϋλανδός φιλέλληνας κορυφαίος ιολόγος της Γερμανίας τιμά με τις ομιλίες και συνεντεύξεις του τον πολιτισμό και τους απελευθερωτικούς αγώνες των Ελλήνων, καλώντας τους έλληνες συναδελφους του να αποδειχθούν αντάξιοι και όχι «δειλοί ουραγοί» των προγόνων τους.
Είχαν μάλιστα το θράσος οι συνδιοργανωτές να τον προλογίσουν ως «κύριο Μπαχτί» και να αφιερώσουν περίπου τον ίδιο χρόνο στο βιογραφικό του όσο και στα επιλεγμένα καθαρώς «επιστημονικά» αποσπάσματα από την τρισέλιδη επιστολή του που κρατούσαν μεταφρασμένη στα χέρια τους: συνολικά 2,5 λεπτά!!
Και όταν ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε ζητώντας ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Μπαχτί, επικαλέστηκαν έλλειψη χρόνου και επιλογή «των πιο σημαντικών σημείων, γιατί ουκ εν τω πολλώ το εύ»!!!
Δηλαδή τα υπόλοιπα της επιστολής του Μπαχτί ήταν ασήμαντα γι αυτές τις «υγειονομικές» μετριότητες.
Αν τώρα τολμήσει κάποιος από εμάς να διερωτηθεί φωναχτά μήπως αυτοί οι λογοκριτές μεγάλων επιστημόνων ευθύνονται για την αναιμική και καθυστερημένη κινητοποίηση των χιλιάδων υγειονομικών που τέθηκαν στην εγκληματικά παράνομη «αναστολή», θα μας χαρακτηρίσουν αμέσως «διασπαστές» της ενότητας των πάντων «κατά παντός υπευθύνου», επειδή δεν χειροκροτήσαμε αρκετά θερμά τους διώκτες τους μαζι με τα θύματα.
Μετά θα συνεχίσουν να στήνουν το δικό τους κομματικό μαντρί για τις επόμενες εκλογές που θα εξαγγείλει του χρόνου το ολοκληρωτικό Καθεστώς της Ιατροφασιστικής κατοχής.
Το λιγότερο που απαιτούμε για λογαριασμό του αγαπητού μας καθηγητή Σουχαρίτ Μπαχτί, είναι η δημοσίευση ολόκληρης της Επιστολής του προς την Συγκέντρωση των Υγειονομικών, μαζί με τη συγγνώμη των «συνδιοργανωτών» γι αυτή την ατιμία.
Στις Σάβ, 18 Δεκ 2021 στις 20:54 ο χρήστης <[email protected]> έγραψε:
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ 5-11 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙΟΥ ΕΞΕΡΡΑΓΗΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΥΝΤΣΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ “ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ”!
ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΆΡΑΓΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΥΡΡΑΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΥΓΟΝΙΣΤΩΝ ΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ;
—————————————-
OΠΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ


Το λινκ του βίντεο εδώ

 

 

Προβολές : 2,827


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα