ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ!!! Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος, Γεραπετρίτης, είναι Αδελφός Μουσουλμάνος…!!!!!!!  Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!!!

ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ!!! Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος, Γεραπετρίτης, είναι Αδελφός Μουσουλμάνος…!!!!!!! Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!!!

18 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,115
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ… ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ!!!

Κ. Αντωνάκης: O Γεραπετρίτης είναι μέλος της Μασονικής Στοάς των Αδελφών Μουσουλμάνων

 

Αναρωτιέμαι ως πότε αυτός ο λαός, θα υπομένει τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;

Στις πόσες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ;;;

Συγκλονιστικά τα λόγια του κ. Αντωνάκου, και στο βίντεο που ακολουθεί.

Συγκλονιστικά και λίαν αποκαλυπτικά και τα όσα προσθέτουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σ΄ αυτή την ανάρτηση που προκαλεί ΣΕΙΣΜΟ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ;;;

Ο ΤΟΥΡΚΟΤΕΚΤΟΝΑΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… 

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΡΑΓΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

 

Μόνο το φέσι του έλειπε… του το φόρεσε αυτός που έφτιαξε την παρακάτω εικόνα…

Τι άλλο περιμένουμε να μάθουμε και κυρίως να πάθουμε ως λαός, για να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να γκρεμίσουμε όλο αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Υ.Γ. Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΤΑ ΕΒΡΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΣΤΟΕΣ…

 

 

Γεραπετρίτης…!

Όταν νόμισε ότι ήταν σε στενό κύκλο παρόμοιον της στεγάσεως και της άνευ βροχοπτώσεων καταστάσεως, ίσως και εστεγασμμένος ήρθε εις θέσιν τάξεως ενώπιον του εισερχόμενου Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς “Αδελφοί Μουσουλμανοι” Προέδρου της Τουρκίας κυρίου Recep Tayyip Erdo(g)an.

Η τάξις ενώπιον του Μεγάλου Διδασκάλου είναι εις αυτήν την Ισλαμιστική Μεγάλη Στοά, αυτή που εφάνη διά του Γεραπετρίτη…

Κεφαλή να κοιτά το δάπεδο και αι χείραι αφημέναι κάθεται, ξεκρέμασται…

Ο Πρόεδρος κύριος Recep Tayyip Erdo(g)an ανηγορεύθει Μέγας Διδάσκαλος της ιδρυθείσης το 1928 από τον Αιγύπτιο Al-Bana Μεγάλης Στοάς “Αδελφοί Μουσουλμάνοι” μετά τoν θάνατο του προκατόχου του και ανατραπέντος Προέδρου της Αιγύπτου Μοrsi.

Ο Γεραπετρίτης είναι γνωστός εις ημάς διά του ονόματός του.

Η Μεγάλη Στοά “Αδελφοί Μουσουλμάνοι” τον αναγνωρίζουν διά των φρικτών όρκων τους οποίους έδωσε εις τας μυήσεις του…

Αδιάφορον είναι, αν μας αρέσει ή όχι αυτό.

Ο Υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος, Γεραπετρίτης, είναι Αδελφός Μουσουλμάνος…!

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – Διεθνολόγος, Δόκτωρ Πολιτικών Επιστημών

 

 

Πηγή

Ακούστε τον κ. Αντωνάκη να αποκαλύπτει την μασσονική ιδιότητα του υπουργού εξωτερικών της Ελλάδας, στην… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ…!!!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Είδατε πως κολλάνε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, με τον πατέρα Μητσοτάκη τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ και τις σχέσεις του με την Τουρκία;;;

Αχ Πατρίδα μου… σε βλέπει Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Διαβάστε  εδώ και μια ανάλυση του γνωστού καθηγητού ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΗ για τονισλαμικό ταγματικό μυστικισμό και τους συσχετισμούς του με τον Οθωμανικό Τεκτονισμό… έχει μεγάλο ενδιαφέρον… άριστος γνώστης γαρ του τεκτονισμού ο κ. Μάζης… και ο νοών, νοεί το… 

 

 

«ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΑ…» Άκου και αυτό για την υπόκλιση! Αποκαλυπτικός ο δρ. Κώστας Αντωνάκης!

 

Διαβάστε οπωσδήποτε και την παρακάτω ανάρτηση… θ’ ανατριχιάσετε…

 

Ομολογία του ηγέτη της αν Νούσρα: Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» δεν έχουν καμία διαφορά από την αλ Κάιντα (βίντεο)

Ο Άμπου Μουχάμαντ αλ Τζουλάνι, ο ηγέτης της αν Νούσρα, που πρόσφατα άλλαξε στρατόπεδο για να αποφύγει τις κυρώσεις ήταν φιλοξενούμενους σε εκπομπή του αλ Τζαζίρα του δημοσιογράφου Άχμαντ Μανσούρ. Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Η προσέγγισή σας δεν διαφέρει πολύ από την προσέγγιση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία αναπτύχθηκε από τον Χάσαν αλ Μπάνα και αργότερα από τον Σάιντ Κούτμπ, ειδικά στο ζήτημα του τζιχάντ».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ως ερώτηση:

«Αντί να λέτε ότι είστε μέλη της Αλ Κάιντα, γιατί δεν λέτε καλύτερα ότι είστε μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έτσι ώστε να αποφεύγατε την κριτική (μιας και η Δύση αποδέχεται την Αδελφότητα)»

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επεσήμανε το γεγονός ότι η αλ Κάιντα διδάσκει τα βιβλία του Σάιντ Κούτμπ καθώς επίσης η Αλ Κάιντα και η Μουσουλμανική αδελφότητα μοιράζονται όμοια διδακτέα υλη και βιβλιογραφία στις μελέτες τους. Ο αλ Τζουλάνι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες λέγοντας οτι ο Σάιντ Κούτμπ διδάσκεται ως παράδειγμα.

Ο αλ Τζουλάνι συνεχώς απέφευγε να απαντήσει ευθέως. Τελικά όμως, παραδέχτηκε ότι η Αλ Κάιντα και οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» μοιράζονται την ίδια εξτρεμιστική ιδεολογία (Χαριτζητισμού), ειδικά στο κομμάτι του Τζιχάντ.


Άχμαντ Μ.Ελντίν

 

Πηγή

 

Κατόπιν των ανωτέρω, νομίζω πως ταιριάζει η συγκλονιστική ερμηνεία του Στέλιου Καζαντζίδη, στα πέτρινα χρόνια που ζούμε…

 

Προβολές : 1,115


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα