ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

31 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,088
Μοίρασέ το

 

Η διαδικασία ιδιωτικοποίησης των ελληνικών τραπεζών στο επίκεντρο της συνάντησης τραπεζιτών με Rothschild, με πρωτοβουλία ΤΧΣ

Οι Έλληνες τραπεζίτες ζήτησαν από τη Rothschild να υπάρχει στενή συνεργασία με τις τράπεζες ώστε να αποφεύγονται ακραίες κερδοσκοπικές κινήσεις στις μετοχές

“Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας”… άλλη μια “ανεξάρτητη αρχή”, που δημιουργήθηκε μετά το Πρώτο Μνημόνιο…

Άλλη μια “ανεξάρτητη αρχή” των ΡΟΤΣΙΛΝΤ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η παρακάτω φωτογραφία, μπορεί να αφορά στην Αγγλία, αλλά ισχύει για όλα τα κράτη… συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, που ως κράτος ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Και μην ξεχνάτε πως και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ετοιμάζεται να ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σκεφθείτε τι έρχεται με την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ…
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΝΑ  ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στο πλαίσιο αποεπένδυσης από τις ελληνικές τράπεζες, προγραμμάτισε συνάντηση μεταξύ της Rothschild, που είναι και ο σύμβουλος για την ιδιωτικοποίηση των ελληνικών τραπεζών, και των Ελλήνων τραπεζιτών στις 25 Οκτωβρίου 2022.
Να σημειωθεί ότι η Rothschild είναι ο σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τη σταδιακή αποεπένδυση από τις ελληνικές τράπεζες.
Το ΤΧΣ κατέχει το 40,39% της Εθνικής Τράπεζας, το 27% της Τράπεζας Πειραιώς, το 9% της Alpha Bank και το 2,34% της Eurobank. Τα ζητήματα που συζητήθηκαν

Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν ήταν οι προϋποθέσεις που θέτουν και οι Έλληνες τραπεζίτες για το πώς θα πραγματοποιηθεί η αποεπένδυση από τις ελληνικές τράπεζες, δηλαδή τα κριτήρια και η ιεράρχηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχουν υποβληθεί προτάσεις τόσο από το Ταμείο Διαχείρισης των κεφαλαίων της Σαουδικής Αραβίας όσο και από fund, για την Εθνική και την Πειραιώς, ωστόσο, το ενδιαφέρον αυτό δεν εναρμονίζεται με τις διαδικασίες που ακόμη δεν έχει επιλύσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

 

Αρχές 2023 οι διαδικασίες αποκρατικοποίησης των τραπεζών

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα εκκινήσει τις διαδικασίες αποκρατικοποίησης των ελληνικών τραπεζών αρχές του 2023 και εφόσον το επιτρέψουν οι χρηματιστηριακές συνθήκες.

Όπως είναι γνωστό το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα ακολουθήσει τη διαδικασία του placement μέσω του χρηματιστηρίου αρχικά στην Εθνική και στην Πειραιώς, όπου διατηρεί τα μεγαλύτερα ποσοστά, και ακολούθως στην Alpha Bank και στη Eurobank, όπου τα ποσοστά τα οποία κατέχει είναι μικρότερα.

Οι Έλληνες τραπεζίτες ζήτησαν επίσης από τη Rothschild να υπάρχει στενή συνεργασία με τις τράπεζες ώστε να αποφεύγονται ακραίες κερδοσκοπικές κινήσεις στις μετοχές, ενώ παρουσίασαν και τις προοπτικές του κλάδου, καθώς λόγω υψηλής κερδοφορίας το 2022 και 2023 θα παραμείνουν στο επίκεντρο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,088


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα