ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι 100% Εβραϊκή

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι 100% Εβραϊκή

9 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,149
Μοίρασέ το

 

Συμπερασματικά, ακόμα κι αν η βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα η Κέιτ και ο Γουίλιαμ συστήνονται ως πιστοί χριστιανοί, αφού η νύφη της οικογένειας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, ήταν Εβραία, οι δύο γιοι της Χάρι και Γουίλιαμ είναι Εβραίοι.

 

Όταν η ανθρώπινη φυλή μάθει να διαβάζει τη γλώσσα του συμβολισμού, ένα μεγάλο πέπλο θα πέσει από τα μάτια των ανθρώπων.
Έχουμε να κάνουμε με “άλλη ράτσα”…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Παραμένει ακόμη ένα ερώτημα για πολλούς ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο το πώς μια «αεροσυνοδός» θα μπορούσε να παντρευτεί τον εγγονό της βασίλισσας.

Ένα γεγονός που αν και αποσιωπήθηκε και αγνοήθηκε από τα βρετανικά mainstream media, δεν κατάφερε να παραλείψει την προσοχή ορισμένων μέσων ενημέρωσης, γράφει το Mehr News.

 

Η αλήθεια είναι ότι η νέα νύφη της βασιλικής οικογένειας είναι Εβραία. Αν και στη γαμήλια τελετή προσποιήθηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι Χριστιανή, οι οικογενειακές ρίζες αυτής της κυρίας δείχνουν ότι θεωρείται Σεφαραδίτης Εβραία από την πλευρά της μητέρας της. Επιπλέον, η χρονική στιγμή του γάμου και ο τρόπος που έγινε, που βασίστηκε στην εβραϊκή κουλτούρα, επαληθεύουν τα στοιχεία.

 

Η μητέρα της Kate ονομαζόταν Goldsmith πριν παντρευτεί τον πατέρα της Kate.

Σύμφωνα με τους εβραϊκούς νόμους, εάν μια μητέρα είναι Εβραία, τα παιδιά της θα είναι επίσης Εβραίοι.

Επομένως η Κέιτ Μίντλετον είναι Σεφαραδίτικη Εβραία και τα παιδιά της θα είναι Εβραίοι με βάση τον εβραϊκό νόμο.

Αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι μπαίνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως σύζυγος ενός άνδρα που θα είναι όχι μόνο ο βασιλιάς της Αγγλίας αλλά και ο Ανώτατος Κυβερνήτης της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Πηγές κοντά σε αυτήν την 30χρονη νύφη είπαν ότι η Κέιτ Μίντλετον και οι γονείς της δεν θα παρευρίσκονταν τακτικά στην εκκλησία, επομένως η Εκκλησία της Αγγλίας αποφάσισε να βαφτίσει και να εκχριστιανίσει το νέο μέλος ανεπίσημα και κρυφά, ώστε να επιβεβαιωθεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. .

Ωστόσο, ακόμη και το να βαφτιστεί από τον επίσκοπο της εκκλησίας δεν μπορεί να εμποδίσει τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον επόμενο βασιλιά και τον ανώτερο κυβερνήτη της Εκκλησίας της Αγγλίας, να είναι Εβραίος καθώς το παιδί της Κέιτ και του Γουίλιαμ θα παραμείνει αναπόφευκτα Εβραίος.

 

Ο εβραϊκός χαρακτήρας των μελών της Βασιλικής οικογένειας δεν καταλήγει σε μία μόνο περίπτωση, υπάρχουν άλλοι στη βρετανική βασιλική οικογένεια που ήταν και είναι Εβραίοι.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, γεννήθηκε επίσης από Εβραία μητέρα και έτσι θεωρούνταν Εβραία. Επομένως οι γιοι της Γουίλιαμ και Χάρι είναι επίσης Εβραίοι.

Στο βιβλίο της «The Diana Chronicles», η Tina Brown ισχυρίζεται ότι η Εβραία μητέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Φράνσις Σαντ Κιντ, είχε σχέσεις με έναν Εβραίο τραπεζίτη που ονομαζόταν Τζέιμς Γκόλντσμιθ ενώ ήταν παντρεμένη με τον κόμη Τζον Σπένσερ.

Υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα που γεννήθηκε το 1961 ήταν το νόθο παιδί του Γκόλντσμιθ και δεν ήταν η πραγματική κόρη του Σπένσερ.

 

Ο Μπράουν γράφει ότι ακόμα κι αν η Νταϊάνα δεν γεννιέται από Εβραίο πατέρα, με βάση τον εβραϊκό νόμο, εξακολουθεί να θεωρείται Εβραία όπως γεννήθηκε από Εβραία μητέρα.

 

Στην εμφάνισή της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μοιάζει σημαντικά με τα παιδιά του Τζέιμς Γκόλντσμιθ – Ζακ, Μπεν και Τζεμίμα. λέγεται ότι είναι τα θετά αδέρφια και η θετή αδερφή της Νταϊάνα.

Το 2003 ο Ben Goldsmith ισχυρίστηκε ότι ήταν ο θετός αδερφός της Diana και έτσι παντρεύτηκε την Kate Rothschild.

Αυτό έκανε τον Ζακ να συστηθεί και ως θετός αδερφός της Νταϊάνα. Στη συνέχεια έγινε βουλευτής και χώρισε τη γυναίκα του. Αυτή τη στιγμή ο Zach ζει με την Alice Rothschild.

Αναμένεται να παντρευτεί το ζευγάρι Rothschild-Goldsmith.

 

 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, σύμφωνα με έναν Εβραϊκό ορισμό των Εβραίων, ένα παιδί θα πρέπει να γεννηθεί από μια Εβραία μητέρα, έτσι ώστε να θεωρείται Εβραία επειδή στον Ιουδαϊσμό η θρησκεία περνά από τις μητέρες.

Η γιαγιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μητέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, εβραία που γεννήθηκε ως Φράνσις Ρουθ Ρος ήταν μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ.

Τα στοιχεία υποστηρίζουν ότι οι πατρικοί πρόγονοι της Νταϊάνα ήταν επίσης Εβραίοι και επομένως ο Γουίλιαμ είναι σίγουρα Εβραίος.

Συμπερασματικά, ακόμα κι αν η βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα η Κέιτ και ο Γουίλιαμ συστήνονται ως πιστοί χριστιανοί, αφού η νύφη της οικογένειας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, ήταν Εβραία, οι δύο γιοι της Χάρι και Γουίλιαμ είναι Εβραίοι.

Από την άλλη, ο γάμος του Γουίλιαμ ως κληρονόμου του στέμματος με μια Εβραία θα αφήσει το μέλλον της Βρετανίας στα χέρια των Εβραίων παιδιών του ζευγαριού.

 

28 Ιουνίου 2013

 

Τμήμα Παρακολούθησης

Κέντρο Kavkaz

http://kavkazcenter.com/eng/content/2013/06/28/17989.shtml

 

Πηγή

Προβολές : 2,149


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα