(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ) Ο John D Rockefeller ίδρυσε τη σύγχρονη «δυτική ιατρική» με βάση τα Φάρμακα και τα Νοσοκομεία — Η σύγχρονη «δυτική ιατρική» είναι η  «ιατρική» του Rockefeller 

(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ) Ο John D Rockefeller ίδρυσε τη σύγχρονη «δυτική ιατρική» με βάση τα Φάρμακα και τα Νοσοκομεία — Η σύγχρονη «δυτική ιατρική» είναι η  «ιατρική» του Rockefeller 

1 Δεκεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,882
Μοίρασέ το

 Κάθε φορά που πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν κατά την διάρκεια μιας σκηνοθετημένης επίθεσης «ψευδούς σημαίας» (False Flag) (όπως π.χ. 3.000 άτομα στις 9/11) ή σε μια σκηνοθετημένης επίθεσης «μαζικών πυροβολισμών» (τίποτα άλλο παρά επιχείρηση πνευματικού ελέγχου των μαζών) – όπως π.χ. 50 άτομα, τα ΜΜΕξαπάτησης μας βομβαρδίζουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μεταξύ 616 και 2.147 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε μέρα από την «δυτική ιατρική» των Rockefellerκαι της Big Pharma και δεν μαθαίνουμε τίποτα!

Όταν όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις εξετασθούν και αναλυθούν νηφάλια,είναι δύσκολο να μην οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι το ιατρικό επάγγελμα χρησιμοποιείται με τον πιο αισχρό και ποταπό τρόπο από την Χημική Φαρμακευτική Βιομηχανία με μοναδικό στόχο την συσσώρευση ιλιγγιώδους πλούτου στα χέρια της ελίτ.

 

ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ, ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κι όμως, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ πόσο περήφανη η υπουργός Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δήλωσε γιατί συμμετείχε στην ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…. ΑΓΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

Υ.Γ.2. Δεν είναι τυχαίο, πως πίσω από τον Μπιλ Γκέιτς και την παγκόσμια απάτη του κορονοϊού, βρίσκεται το ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Λέγεται, πως ο Μπιλ Γκέιτς, είναι το μπάσταρδο του Ροκφέλλερ.

Στο τέλος της ανάρτησης, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για το τι εστί ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Άρθρο του Makia Freeman για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο TheFreedomArticles, δείτε το εδώ:https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/ [1]

MΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..

Η ΙΣΤΟΡΙΑ:

Πώς προέκυψε η «Δυτική Ιατρική» (Western Medicine), γνωστή και ως αλλοπαθητική; Πώς παρέκαμψε και εξαφάνισε τα άλλα συστήματα θεραπείας και ιατρικής; 

Πώς εμπλέκονται οι Rockefellers, βαρόνοι του πετρελαίου και τραπεζική οικογένεια της ΝΤΠ (NWO);

 

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:

Ποιο είναι το νόημα της λήψης φαρμάκων που απλά μειώνουν τα συμπτώματα αλλά δεν θεραπεύουν πραγματικά; Πόσο μπορεί να σας θεραπεύσει πραγματικά η ιατρική της Δύσης όταν ελέγχεται τόσο αυστηρά από τη Big Pharma; Είναι τα συνθετικά πετροχημικά φάρμακα ένα είδος δηλητηρίου, από μόνα τους;

========

Η «σύγχρονη Δυτική Ιατρική» είναι η «ιατρική» του Rockefeller από την αρχή έως το τέλος.

Η «δυτική ιατρική» σίγουρα έχει κάποια θετικά και είναι εξαιρετική σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι η σημερινή κυρίαρχη ιατρική (δυτική ιατρική ή αλλοπαθητική), με επίκεντρο τα χημικής σύνθεσης φάρμακα, τα εμβόλια, την ακτινοβολία και τις χειρουργικές επεμβάσεις, είναι αποκλειστικό δημιούργημα του Rockefeller.

Οι σεφραδίτες εβραίοιRockefellers (άμεση η εξάρτηση τους απο τους Ρότσιλντ), είναι μια από τις πιο πλούσιες και ισχυρές οικογένειες της ελίτ γνωστής ως «μαύρη αριστοκρατία». [ 3 ] [ 4 ]

Πίσω από το ψεύτικο φιλανθρωπικό προσωπείο τους κρύβονται «πεινασμένοι τύραννοι» για εξουσία με μοναδικό σκοπό την απόλυτη κυριαρχία σε ολόκληρο τον κόσμο και τον αποπληθυσμό του πλανήτη μέσω προγραμμάτων  που βασίζονται στην ευγονική όπως η αναγκαστική αποστείρωση, η φθορίωση του νερού, οι αμβλώσεις και οι εμβολιασμοί.

Έχουν δημιουργήσει και ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό ή πλήρως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (The Council of Foreign Relations), την Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Commission), την Προγραμματισμένη Αναπαραγωγή (Planned Parenthood) και πλήθος ακόμα οργανώσεων, ΜΚΟ, «Ανεξαρτήτων Αρχών» που παρακάμπτουν τα κατά τόπους πολιτικά ανδρείκελα που μέσω αυτών είτε κυβερνούν τον κόσμο είτε επηρεάζουν τον πολιτισμό σε μεγάλη έκταση.

Παρά την κυριαρχία της «δυτικής ιατρικής» στις μέρες μας, πριν από 100 χρόνια, η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική, οπότε αξίζει τον κόπο να σκεφτούμε το πώς φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.

Πώς η «δυτική ιατρική» και ο γιγαντιαίος όμιλος πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών «Big Pharma» έγιναν το κυρίαρχο ιατρικό σύστημα στις ΗΠΑ αλλά και στα υπόλοιπα έθνη του πρώτου κόσμου; 

Και ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν;

 

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Ας επιστρέψουμε στο παρελθόν στα τέλη του 1800.

Ο John D. Rockefeller, που είχε πεί ότι «ο ανταγωνισμός είναι αμαρτία», είναι ο επικεφαλής της οικογένειας Rockefeller και μόλις είχε γίνει βαθύπλουτος απο την εξόρυξη του πετρελαίου στην Αμερική.

Τότε άρχισε να αναζητά τρόπους ώστε να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το πετρέλαιο του.

Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα «πετροχημικά» και την ικανότητα τους να δημιουργούν κάθε είδους χημικά από το πετρέλαιο.

Για παράδειγμα, το πρώτο πλαστικό – που ονομάζεται Βακελίτης (Bakelite)– κατασκευάστηκε από πετρέλαιο το 1907. Οι επιστήμονες ανακάλυπταν, επίσης, τις διάφορες  βιταμίνες και υπέθεσαν ότι πολλά φάρμακα θα μπορούσαν να παρασκευαστούν από το πετρέλαιο.

Αυτή ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Rockefeller να Μονοπωλήσει την βιομηχανία πετρελαίου, των χημικών καθώς και των ιατρικών παρασκευασμάτων, ταυτόχρονα !

Το καλύτερο με τα πετροχημικά ήταν το γεγονός ότι τα πάντα θα μπορούσαν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να πωληθούν με υψηλά κέρδη.

Οι φυσικές θεραπείες δεν μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποφέρουν τεράστια κέρδη.

Έτσι με την ανθρακοπίσσα – ένα παράγωγο του πετρελαίου – ο  Rockefeller ξεκινά την παραγωγή ουσιών που επηρεάζουν το ανθρώπινο μυαλό, το σώμα και το νευρικό σύστημα.

Αυτά ονομάζονται φάρμακα και είναι εξαιρετικά για την «σίγαση» ή τη διακοπή των συμπτωμάτων, αλλά συνολικά ΔΕΝ θεραπεύουν την υποκείμενη αιτία μιας ασθένειας.

Η δυτική ιατρική βασίζεται στα φάρμακα πετρελαίου της BigPharma, που δεν μπορεί τελικά να αφομοιώσει ο οργανισμός. Εν τω μεταξύ, ασχολείται με τη βιοπειρατεία για να κλέβει τις καλύτερες ενώσεις της Φύσης και να τις κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Έτσι, ο John D. Rockefeller άρχισε τις δωρεές στις ιατρικές σχολές, ξεκινώντας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Ο όρος ήταν ότι θα εδίδασκαν ΜΟΝΟΝ φαρμακευτική ιατρική.

Όπως και άλλοι ηγέτες της ελίτ Νέας Παγκόσμιας Τάξης που ταιριάζουν στην περιγραφή μιας «διεστραμμένης ιδιοφυΐας» – εκείνοι που είναι ευφυείς αλλά δίχως την ελάχιστη συμπόνοια – ο Rockefeller χρησιμοποίησε τα πετρελαϊκά του χρήματα για να αγοράσει μέρος του τεράστιου γερμανικού φαρμακευτικού καρτέλ, I.G. Farben. Με τον έλεγχο της παρασκευής φαρμάκων υπό τον έλεγχο του, ο Rockefeller  έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο του (υπηρετώντας πιστά τον εντολοδότη του Ρότσιλντ) ένα σαφώς διεστραμμένο και εγκληματικό σχέδιο σε βάρος της Ανθρωπότητας, αλλά λαμπρό από επιχειρηματική άποψη.

 

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ  «ΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Το 1900, το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης  (AMA), το οποίο ήταν  υπό την επιμέλεια του Dr. George H. Simmons, «σάλπισε το κάλεσμα στα όπλα». «Η ανάπτυξη του επαγγέλματος πρέπει να περιοριστεί εάν τα μέλη του επιθυμούν να γίνει η ιατρική ένα προσοδοφόρο επάγγελμα». Είναι δύσκολο να βρεθεί στη βιβλιογραφία οποιουδήποτε επαγγέλματος μια πιο αποφασιστική απαίτηση μετατροπής του σε μονοπώλιο.

Αλλά πώς επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος;

Ο Μέρλιν που επρόκειτο να κυματίσει το μαγικό του ραβδί και να επιφέρει αυτή τη δραματική εξέλιξη στο ιατρικό επάγγελμα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν άλλος από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ο ακόρεστος μονοπωλίστας, John D.Rockefeller.

Με νωπό ακόμα τον θρίαμβό της οργάνωσης του γιγαντιαίου μονοπώλιου του πετρελαίου, μια νίκη τόσο αιματηρή όσο κάθε Ρωμαϊκός Θρίαμβος, ο Rockefeller, το «κατασκεύασμα» του Οίκου των Ρότσιλντ (House of Rothschild) και του υπαλλήλου των στη Wall Street, εβραίου Jacob Schiff, συνειδητοποίησε ότι ένα ιατρικό μονοπώλιο μπορεί να του φέρει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη από το μονοπώλιο του πετρελαίου.

Ο Rockefeller  παρατήρησε ότι υπήρχε μεγάλη ποικιλία στην προσφορά ιατρικών υπηρεσιών και θεραπευτικών μεθόδων, όπως η χειροπρακτική, η φυσιοπαθητική (naturopathy), η ομοιοπαθητική, η ολιστική ιατρική, η φυτική ιατρική και πολλές άλλες.

Επεδίωξε και πέτυχε εντέλει να εξαλείψει τους ανταγωνιστές της «δυτικής ιατρικής» ή αλλοπαθητική, η μόνη μέθοδος που θα πρότεινε χημικά φάρμακα και ακτινοβολίες ως θεραπεία, εκτοξεύοντας έτσι τα κέρδη του Rockefeller που κατείχε τα μέσα παραγωγής αυτών των θεραπειών.

Το 1892, ο Ροκφέλερ διόρισε τον πράκτορα του Frederick T. Gates (πρόγονος του Bill Gates [ 5 ]), «επικεφαλής όλων των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων». 

Όπως αποδείχθηκε, κάθε μια από τις πολυδιαφημισμένες στον Τύπο (που έτσι και αλλιώς ήλεγχε από τότε) «φιλανθρωπίες» του Rockefeller είχε σχεδιαστεί ειδικά, για να αυξήσει όχι μόνο τον πλούτο και τη δύναμή του, αλλά και τον πλούτο και τη δύναμη των αθέατων υποκινητών του (Ρότσιλντ), τους οποίους επάξια αντιπροσώπευε.

Το πρώτο δώρο του Frederick T. Gates στον Rockefeller ήταν το σχέδιο της κυριαρχίας σε ολόκληρο το σύστημα ιατρικής εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αρχικό βήμα έγινε από το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας του Rockefeller (Institute of Medical Research).

 Το 1907, η AMA «ζήτησε» από το Ίδρυμα Carnegie (ήδη είχε τον έλεγχο του ο Rockefeller ) να πραγματοποιήσει μια έρευνα για όλες τις ιατρικές σχολές του έθνους.

Το Ίδρυμα Carnegie ανέθεσε στον εβραίο Abraham Flexner [ 6 ] , ο οποίος ήταν άσχετος με την Ιατρική, να ετοιμάσει έκθεση…αξιολόγησης των ιατρικών σχολών(!!!).

«Συμπτωματικά», ο αδελφός του Simon ήταν ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ίατρικής Έρευνας του  Rockefeller. Το Flexner Report με τίτλο «Η Ιατρική Εκπαίδευση στις ΗΠΑ και τον Καναδά» ολοκληρώθηκε το 1910.[ 7 ]

Στην πραγματικότητα, δεν έγινε καμία αξιολόγηση απο τον Flexner (δεν θα μπορούσε άλλωστε διότι δεν είχε καμία σχέση με την Ιατρική).

Τα αποτελέσματα της μελέτης του ήταν προκαθορισμένα.

Τελικά, ο Flexner υπέβαλε την έκθεση στο Ίδρυμα Carnegie (υποκατάστημα του Rockefeller).

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα «ευρήματα» της έκθεσης ήταν ότι «ήταν πολύ εύκολη η ίδρυση μιας ιατρικής σχολής» και ότι οι περισσότερες ιατρικές σχολές δεν δίδασκαν «ασφαλή φάρμακα». Με άλλα λόγια, δεν προωθούσαν αρκετά φάρμακα χημικής σύνθεσης και δεν «ταίριαζαν» με τα σχέδια του Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.

Η Έκθεση (που ονομάζεται επίσης «Δελτίο Carnegie Foundation Number Four») κάλεσε τις αμερικανικές ιατρικές σχολές να θεσπίσουν υψηλότερα πρότυπα εισαγωγής και αποφοίτησης και να τηρήσουν αυστηρά τα πρωτόκολλα της γενικής επιστήμης στη διδασκαλία και την έρευνά τους. Η έκθεση μίλησε για την ανάγκη ανανέωσης και συγχώνευσης των ιατρικών ιδρυμάτων.

Ο Flexner ανέφερε ότι ήταν απαραίτητο να εγκατασταθεί ένας «θυρωρός» για να καθορίζει ποιες ιατρικές σχολές θα γίνονται δεκτές μέσω της «ιατρικής πόρτας» πιστοποίησης και ποιες θα αποκλείονται.

Πολλές αμερικανικές ιατρικές σχολές υπολείπονταν των «προτύπων» που όριζε η έκθεση Flexner και μετά τη δημοσίευσή της, σχεδόν οι μισές από τις ιατρικές σχολές συγχωνεύθηκαν ή έκλεισαν εντελώς.

Τα Κολλέγια της ηλεκτροθεραπείας (electrotherapy) έκλεισαν. Τα ομοιοπαθητικά και φυσικά φάρμακα σταμάτησαν να πωλούνται. Μερικοί γιατροί φυλακίστηκαν.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στο Κογκρέσο, και οι πολιτικοί την «κατάπιαν αμάσητη» (αυτό έλειπε, ολόκληρος Rockefeller ήταν απο πίσω).

Έτσι οι πολιτικοί νομοθέτησαν ότι οι άδειες ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος θα χορηγούνται μόνον σε ιατρούς εκπαιδευμένους σε φάρμακα χημικής σύνθεσης (κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και στη χειρουργική.

Όπως γνωρίζουμε, αρκετά συχνά, οι πολιτικοί είναι αρκετά «πρόθυμοι» να θεσπίσουν «νόμους» (που τους έρχονται έτοιμοι, γραμμένοι και κατά δήλωση τους δεν τους διαβάζουν) που λεηλατούν και ισοπεδώνουν τις συνταγματικές ελευθερίες μας με την εντελώς αόριστη και έωλη δικαιολογία της «δημόσιας προστασίας».

Τα παραδείγματα είναι συνεχή, αφαίρεση ελευθεριών μετά τις φερόμενες «τρομοκρατικές» επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και τώρα πρωτοφανή κατασταλτικά και περιοριστικά των στοιχειωδών ελευθεριών και δικαιωμάτων μας με την δικαιολογία της «πανδημίας» του Φαντομά-κοροϊδοϊού.

Έτσι, η Αμερικανική Ιατρική Ένωση AMA έγινε ο νέος «θυρωρός» και εξουσιοδοτήθηκε να καθορίσει ποιες ιατρικές σχολές «ακολουθούσαν σωστά» τα πρότυπα της συμβατικής ιατρικής («δυτική ιατρική») και ποιες όχι.

Σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη, η AMA δεν είναι κυβερνητική οντότητα.

Είναι ένας ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ οργανισμός που ξεκίνησε το 1847, και είναι βασικά η Ένωση ιατρών.

Η μόνη διαφορά μεταξύ της AMA και της Ένωσης χαλυβουργών είναι ότι τα μέλη της AMA φορούν λευκά κολλάρα, ενώ των χαλυβουργών φορούν μπλε κολλάρα.

Και όπως σε πολλά συνδικάτα/συνδικαλιστικά σωματεία, στην κορυφή τους κάθονται τα αφεντικά της μαφίας.

Βλέπετε, ο προκαθορισμένος σκοπός της έκθεσης Flexner ήταν να χαρακτηρίσει τους γιατρούς που δεν  συνταγογραφούσαν φάρμακα χημικής σύνθεσης ως τσαρλάτανους και αγύρτες. 

Οι ιατρικές σχολές που προσέφεραν μαθήματα φυσικών θεραπειών και ομοιοπαθητικής υποχρεώθηκαν είτε να αφαιρέσουν αυτά τα μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών τους είτε να χάσουν τη διαπίστευσή τους.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που ο συνολικός αριθμός των διαπιστευμένων ιατρικών σχολών στις ΗΠΑ μειώθηκε στο μισό μεταξύ του 1910 και του 1944;

Το τελικό αποτέλεσμα της έκθεσης Flexner ήταν ότι όλες οι διαπιστευμένες ιατρικές σχολές προσανατόλισαν το πρόγραμμα σπουδών τους αλλά και το ερευνητικό τους έργο σε μεγάλο βαθμό προς τα χημικής σύνθεσης φάρμακα και τη σχετική έρευνα.

Η AMA ανέλαβε την στοχοποίηση και το κλείσιμο των μεγαλυτέρων και έγκριτων Κολλεγίων Ομοιοπαθητικής που δεν συμμορφώθηκαν με την έκθεση Flexner.

 

ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ROCKEFELLER ΚΑΙ CARNEGIE ΚΑΙ Η «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» ΤΟΥΣ

Ο Rockefellerμαζί με τον Carnegie (άλλο ένα μέλος της ελίτ) χρησιμοποίησαν τα  αφορολόγητα Ιδρύματά τους, από το 1913 και μετά διοχετεύοντας, τεράστιες επιχορηγήσεις, εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, σε αυτές τις ιατρικές σχολές που διδάσκονταν φάρμακα χημικής σύνθεσης.

Για να διασφαλιστεί ότι οι ιατρικές σχολές στράφηκαν πλήρως προς την κατεύθυνση της διδασκαλίας και της προώθησης φαρμάκων χημικής σύστασης, ο δωρητής (Rockefeller) έθεσε ως προϋπόθεση να διορίσουν έναν από τους υπαλλήλους του, στο διοικητικό συμβούλιο της Σχολής, προκειμένου η Σχολή να λάβει τις επιχορηγήσεις και τις δωρεές.

Ο Rockefeller δικαιολόγησε τον όρο αυτό ότι ήθελε να διασφαλίσει ότι η Σχολή θα ξόδευε τα χρήματά του με τον σωστό τρόπο. Εάν η Σχολή ήθελε τα χρήματα, θα συμμορφωνόταν με το αίτημα.

Τη μέθοδο τους αυτή την βάφτισαν «αποτελεσματική φιλανθρωπία», που μεταφραζόμενη, σύμφωνα με τον Orwell, σημαίνει ότι ήθελαν απόδοση στην επένδυσή τους. 

Μέχρι το 1925, περισσότεροι από 10.000 βοτανολόγοι ήταν εκτός εργασίας. Μέχρι το 1940, περισσότεροι από 1.500 χειροπράκτες είχαν διωχθεί με την κατηγορία της αγυρτείας. Οι 22 ομοιοπαθητικές ιατρικές σχολές που άνθισαν το 1900 μειώθηκαν σε μόλις δύο το 1923. Μέχρι το 1950, όλες οι Σχολές που δίδασκαν ομοιοπαθητική έκλεισαν.

Εάν ένας γιατρός δεν αποφοιτούσε και δεν ελάμβανε μεταπτυχιακό δίπλωμα από ιατρική σχολή  «εγκεκριμένη από την Έκθεση Flexner και τον «θυρωρό» την ΑΜΑ», αυτός ή αυτή δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά.

Γι ‘αυτό σήμερα, οι γιατροί της «δυτικής ιατρικής» κλίνουν έντονα και προτιμούν τη θεραπεία με χημικά συνθετικά φάρμακα ενώ γνωρίζουν ελάχιστα για τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες της διατροφής και των φυσικών θεραπειών.

Κατάργησαν συστηματικά τα προγράμματα σπουδών αυτών των σχολών αφαιρώντας οποιαδήποτε αναφορά στη φυσική θεραπευτική δύναμη των βοτάνων και των φυτών ή για τη σημασία της διατροφής για την υγεία. Το αποτέλεσμα ήταν ένα σύστημα που μέχρι σήμερα «παράγει» γιατρούς που, σχεδόν πάντα, είναι απολύτως ανίδεοι για τη διατροφή και αγνοούν την ιδέα ότι αυτό που τρώτε μπορεί πραγματικά να σας θεραπεύσει ή να σας βλάψει.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, ψηφίστηκε ένας άλλος νόμος που εδραίωνε περαιτέρω τη «δυτική ιατρική» στην Αμερική. 

Ο νόμος Hill-Burton του 1946 έδωσε στα νοσοκομεία επιχορηγήσεις για κατασκευή και εκσυγχρονισμό, υπό την προϋπόθεση ότι θα παρέχουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη, χωρίς διάκριση οποιουδήποτε είδους. 

Παρόλο που υπήρχαν καλές πλευρές σε αυτό, το μειονέκτημα ήταν ότι όταν οι άνθρωποι εξαρτήθηκαν από αυτό το σύστημα για τις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης τους – ειδικά εκείνοι που λαμβάνουν φαρμακευτικά χάπια καθημερινά χωρίς τέλος – το σύστημα μετατράπηκε σε σύστημα επί πληρωμή και οι Rockefellers βρέθηκαν με νέους, δια βίου, πελάτες.

 

Η πικρή αλήθεια είναι ότι, γενικά, όταν πηγαίνετε στο «δυτικό» γιατρό σας, η Big Pharma σας θεωρεί ως μια πιθανή αγορά για τα προϊόντα του ιατρικού εργοστασίου της. 

Για τη Big Pharma, δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κίνητρο για να σας θεραπεύσει, επειδή ένας ασθενής που θεραπεύεται είναι ένας πελάτης χαμένος. 

Ακόμα κι αν δεν είστε άρρωστοι, η Big Pharma εξακολουθεί να σας στοχεύει, προσπαθώντας να σας πείσει ότι είστε άρρωστοι (π.χ. με τον γελοίο κατάλογο των φανταστικών ασθενειών της ψυχιατρικής [ 8 ], πολλές από αυτές είναι ψεύτικες) έτσι ώστε να δοκιμάσετε το πιο πρόσφατο χάπι της. 

Οι έγκυες γυναίκες που πηγαίνουν στο γιατρό αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο, ενδοφλέβιες σακούλες υγρών, οθόνες παρακολούθησης εμβρύου, υπερηχογράφημα (ακτινοβολία για ένα ευάλωτο μωρό), μια σειρά φαρμάκων, την εντελώς περιττή περινεοτομή και – το επιστέγασμα – η καισαρική τομή!

 

Ως αποτέλεσμα της έκθεσης Flexner, η ιατρική έρευνα άναψε το πράσινο φως στο ατελείωτο μονοπάτι αναζήτησης νέων «καλύτερων φαρμάκων» για τη θεραπεία ασθενειών.

Αν και η τοξικότητά τους είναι θανατηφόρα και σε ορισμένες περιπτώσεις οι ασθενείς πεθαίνουν.

Η χημειοθεραπεία έγινε η νέα θεραπεία για καρκινοπαθείς τη δεκαετία του 1940.

Ολόκληρος ο ιατρικός τομέας έχει «βίαια» προσανατολισθεί προς την κατεύθυνση των χημικής σύστασης φαρμάκων.

Αυτά τα φάρμακα μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να παραχθούν με μεγάλα κέρδη για τους μεγάλους φαρμακο-καπιταλιστικούς «καρχαρίες» που φορούν παρωπίδες  και προκλητικά αγνοούν τις αστείρευτες θεραπευτικές ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει η Φύση.

Ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη ευαισθητοποίηση πολλών αλλοπαθητικών γιατρών «δυτικης ιατρικής» που πιστεύουν ότι η λύση για την θεραπεία βρίσκεται στα βότανα, τα φυτά, τα δέντρα και τους σπόρους της Φύσης.

Σήμερα, υπάρχει μια ισχυρή αναζωπύρωση και μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία  θεραπειών φυσικής ιατρικής σε όλες τις ΗΠΑ.

Όταν όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις εξετασθούν και αναλυθούν νηφάλια,είναι δύσκολο να μην οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι το ιατρικό επάγγελμα χρησιμοποιείται με τον πιο αισχρό και ποταπό τρόπο από την Χημική Φαρμακευτική Βιομηχανία με μοναδικό στόχο την συσσώρευση ιλιγγιώδους πλούτου στα χέρια της ελίτ.

Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει και αυτό επειδή αγνοούν τη διεστραμμένη ιστορία της Big Pharma.

 

ΒΙΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ : ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΜΟΝΤΈΛΟ ΤΗΣ  BIG PHARMA, ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ «ΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Θυμηθείτε, όλα αυτά τα συνθετικά φάρμακα είναι προϊόντα απομόνωσης (isolates). 

Πολλά προέρχονται από φυτικές ενώσεις, αλλά επειδή η Φύση δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να πωληθεί, η Big Pharma δεν ενδιαφέρεται για τις φυσικές θεραπείες. 

Αυτό που κάνει είναι να ασχολείται με τη βιο-πειρατεία – έρευνα φυσικών ενώσεων, αντιγραφή τους (ή ελαφρά τροποποίηση τους) σε ένα εργαστήριο και, στη συνέχεια, προσπάθεια να τις κλέψει και να τις κατοχυρώσει με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. 

Εάν αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τότε εμπορεύεται το χάπι της σαν το «θαυματουργό φάρμακο» ενώ ταυτόχρονα (μέσω καθοδηγούμενης «επιστημονικής έρευνας») καταστέλλει και κατακρίνει το αρχικό φυτό ως άχρηστο, αποτρέποντας σας έτσι να πάτε απευθείας στην πηγή της θεραπείας. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, μαντέψτε τι είδους φάρμακο χρησιμοποίησε ο John D. Rockefeller και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί η βρετανική βασιλική οικογένεια; Οποιοπαθητική!

Η σύγχρονη «δυτική ιατρική» φαίνεται να έχει χάσει το λόγο ύπαρξης της: τη θεραπεία ανθρώπων. 

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο του «Confessions of a Medical Heretic», Ο Δρ.Robert Mendolsohn παραθέτει ένα άρθρο με τίτλο «Το θαυμαστό ιατρικό εργοστάσιο του Κλίβελαντ», το οποίο «καυχιέται» για τα επιτεύγματα της Κλινικής του Κλίβελαντ το 2013:

2.980 χειρουργικές επεμβάσεις, 1,3 εκατομμύρια εργαστηριακές εξετάσεις, 73.320 ηλεκτροκαρδιογραφήματα,7.770 σαρώσεις ακτίνων Χ πλήρους σώματος, 24.368 χειρουργικές επεμβάσεις.

«Φαίνεται εντυπωσιακό, ωστόσο καμία από αυτές τις διαδικασίες δεν έχει αποδειχθεί ότι έχει σχέση με τη διατήρηση ή την αποκατάσταση της υγείας. 

Όταν οι άνθρωποι ελέγχονται για μια ασθένεια, υπόκεινται σε επικίνδυνη ακτινοβολία (περισσότερα χρήματα για τους Rockefellers) που βλάπτει τον ιστό και μπορεί να καταλήξει να προκαλεί την ίδια ακριβώς ασθένεια που υποτίθεται ότι προστατεύει – όπως συμβαίνει καθημερινά με την «απάτη» της μαστογραφίας [ 9 ], σχεδιασμένη να προσεταιρίζεται νέους πελάτες καρκίνου του μαστού

Η «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» ΤΩΝ ROCKEFELLER ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΈΛΕΓΧΟ

 

Ο John D. Rockefeller, ο μεγιστάνας του πετρελαίου που δημιούργησε την Big Pharma και την «δυτική ιατρική» (Western Medicine).

Οι Rockefeller και τα άλλα μέλη των ελίτ χρησιμοποιούν τη φιλανθρωπία ως εργαλείο για τον έλεγχο των μαζών. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά κοινωνική μηχανική με φανταχτερό περιτύλιγμα Δημοσίων Σχέσεων.

Ένα δωρεάν «μεσημεριανό γεύμα» δεν είναι πραγματικά δωρεάν, είτε είναι ιδιωτικό (δυτικό φάρμακο τύπου Rockefeller) είτε δημόσιο / κυβερνητικό (κοινωνικοποιημένο φάρμακο τύπου Ομπάμα), επειδή ακόμη και αν λάβετε κάτι χωρίς κόστος, πρέπει να παραιτηθείτε από τα προσωπικά δεδομένα και το απόρρητό σας.

Θέλουν να εξαρτάστε από το σύστημά τους – μόλις παγιδευτείτε τότε θα αυξήσουν τις τιμές.

Είναι μεγάλη δουλειά – και είναι επίσης μεγάλος «δολοφόνος».

Η Δρ. Barbara Starfield δημοσίευσε μια μελέτη το 2000 [ 10 ] που διαπίστωνε ότι υπήρχαν 225.000 ιατρογενείς (εξαιτίας αλλοπαθητικών γιατρών) θάνατοι στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Ωστόσο, η μελέτη αυτή υπολογίζει μόνο τους άμεσους θανάτους, εάν λάβουμε υπόψη όλους τους έμμεσους θανάτους, όπως έκανε ο Δρ. Gary Null το 2011 στην έκθεσή του Death by Medicine (Θάνατος εξαιτίας της Ιατρικής) [ 11 ], ο αριθμός πλησιάζει τα 784.000 ετησίως!

Αυτό σημαίνει 7,8 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας της «δυτικής ιατρικής» κάθε 10 χρόνια!

Ο Δρ. Gary Null  συμπέρανε: «Είναι προφανές ότι το αμερικανικό ιατρικό σύστημα είναι η κύρια αιτία θανάτου και τραυματισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες…»

 Κάθε φορά που πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν κατά την διάρκεια μιας σκηνοθετημένης επίθεσης «ψευδούς σημαίας» (False Flag) (όπως π.χ. 3.000 άτομα στις 9/11) ή σε μια σκηνοθετημένης επίθεσης «μαζικών πυροβολισμών» (τίποτα άλλο παρά επιχείρηση πνευματικού ελέγχου των μαζών) – όπως π.χ. 50 άτομα, τα ΜΜΕξαπάτησης μας βομβαρδίζουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μεταξύ 616 και 2.147 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε μέρα από την «δυτική ιατρική» των Rockefellerκαι της Big Pharma και δεν μαθαίνουμε τίποτα!

 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ROCKEFELLER

 Σε αυτό το σημείο ας στραφούμε από το πρόβλημα στις λύσεις – και ευτυχώς υπάρχουν πολλές. 

Ο διάσημος αρχαίος Έλληνας γιατρός Ιπποκράτης είπε:

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η νούμερο ένα άμυνα σας ενάντια σε οποιαδήποτε ασθένεια – όχι τα εμβόλια

Το μεγαλύτερο μέρος της φυσικής ιατρικής έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύει το σώμα ολιστικά, όχι για να «θεραπεύει» μια ασθένεια μόνο για να τη μετατρέψει και να τη μεταλλάξει σε μια άλλη νόσο. 

Όταν λαμβάνετε φυτά και βότανα ως φάρμακο, συνήθως λαμβάνετε ολόκληρη την τροφή και όχι ένα απομονωμένο επεξεργασμένο συστατικό, επειδή βασίζεται σε μια ολιστική προσέγγιση. 

Ομοίως, η παραδοσιακή κινεζική ιατρική ορίζει όλες τις ασθένειες ως «αποτελμάτωση» και αντιμετωπίζει την ασθένεια ως ανισορροπία που πρέπει να επανέλθει σε ισορροπία. 

Ποιο είναι το νόημα της μεταφοράς μιας ανισορροπίας μιας περιοχή σε μια άλλη περιοχή; 

Κανένα, εκτός αν προσπαθείτε να επωφεληθείτε από τις ασθένειες όπως η BigPharma

Και αυτό ασφαλώς δεν είναι πραγματική θεραπεία.

Υπάρχουν τόσες πολλές φυσικές θεραπείες εκεί έξω, αρκεί να αφιερώσετε χρόνο για να τις δείτε. 

Δύο παραδείγματα μεταξύ των χιλιάδων είναι ο κουρκουμάς που θα κάνει περισσότερα για την αρτηριακή σας πίεση και τον διαβήτη από οποιοδήποτε φάρμακο και πυρήνες βερίκοκου (πλούσιοι σε λαϊτρίλιο που σκοτώνει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα και αφήνει ανέπαφα τα υγιή) που θα χειριστεί τον καρκίνο καλύτερα από τη χημειοθεραπεία. 

Η Θεραπεία Gerson [12] έχει επίσης θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με «τερματικό» καρκίνο όπως είχαν διαβεβαιωθεί από γιατρούς της «δυτικής ιατρικής», λέγοντας τους: «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο για εσάς».

Η δυτική ιατρική έχει τα καλά και τα αρνητικά της, και τα δυνατά και αδύνατα σημεία της. 

 

Η ιατρική της Δύσης μπορεί να είναι ένα καλό σύστημα σε κρίσιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης και για περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά για γενικές καταστάσεις, υπάρχουν τόσες πολλές καλύτερες εναλλακτικές

 

Ώρα να ξεκινήσετε να τις εξερευνήσετε!

 

Δικτυογραφία:

[1].– Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way

https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

[ 2 ].– απο το βιβλίο «The  Truth  About ROCKEFELLER “Public Enemy No.1” Studies In Criminal Psychopathy» του Emanuel M. Josephson, 1964

[ 3 ].– ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ; NAI EXOYN!!! | Pentapostagma

https://www.pentapostagma.gr/arheio/1620201_ehoyn-oi-rokfeler-ebraiki-katagogi-nai-exoyn

[ 4 ].– O ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ H ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/o-h.html?m=1

[ 5 ].– Abraham Flexner – Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Abraham_Flexner

[ 6 ].– Flexner Report – Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Flexner_Report

[ 7 ].– Bill Gates’ ancestry – (We) Are The News

https://wearethene.ws/notable/91297

[8].–Fictitious Diseases: Specialty Moneymaker of Psychiatry and Big Pharma

https://thefreedomarticles.com/fictitious-diseases-psychiatry-big-pharma/

[9].–Mammograms cause breast cancer, groundbreaking new research declares – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/027641_mammograms_breast_cancer.html

[10].—Is US Health Really the best in the World?

https://web.archive.org/web/20150203174813/http://www.drug-education.info/documents/iatrogenic.pdf

[11].— Death by Medicine By Gary Null, PhD; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; Debora Rasio, MD; and Dorothy Smith, PhD

http://www.webdc.com/pdfs/deathbymedicine.pdf

[12].–The Gerson Therapy | Gerson Institute : Gerson Institute

http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/

……………………………………………………………..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,882


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα