ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! DR PETER MCCULLOUGH – ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΒΙΝΤ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ DNA (βίντεο)

16 Αυγούστου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Το mRNA Pfizer/BioNTech ενσωματώνεται στο ανθρώπινο DNA σε μόλις έξι ώρες, σύμφωνα με Σουηδική μελέτη.

Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή;

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αν αυτό ήταν σχεδιασμένο, παρακάτω παραθέτουμε μια επιλογή αποσπασμάτων από διαβόητα άτομα σχετικά με την επεξεργασία γονιδίων, με τα δικά τους λόγια. Δεν απαιτείται περαιτέρω σχολιασμός, αυτά τα αποσπάσματα μιλούν από μόνα τους, αποφασίστε εσείς.

Αφιερώστε δυο λεπτά, για να παρακολουθήσετε την σοκαριστική αλήθεια που αποκαλύπτει το μεταφρασμένο βίντεο του NIOLAND και λίγα λεπτά, για να διαβάσετε το συνταρακτικό άρθρο που έχει μεταφράσει, σχετικά με το εμβόλιο και την καταστροφή που επιφέρει όχι μόνο στον εμβολιασμένο, αλλά και στο έμβρυο που κυοφορούν γυναίκες εμβολιασμένες.

Ειλικρινά, με τόσες αποκαλύψεις στο διαδίκτυο, αναρωτιέμαι πως οι άνθρωποι εξακολουθούν να τις αγνοούν και να εμβολιάζονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 


Πηγή, μετάφραση βίντεο και κειμένου, NIOLAND

 

Το mRNA Pfizer/BioNTech ενσωματώνεται στο ανθρώπινο DNA σε μόλις έξι ώρες, σύμφωνα με Σουηδική μελέτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – DR PETER MCCULLOUGH – NEW SWEDISH STUDY CONFIRMS COVID VAX MODIFIES DNA

ΚΛΙΚ ΕΔΩ – https://rumble.com/v1fz5bp-dr-peter-mccullough-dna.html


Μια σουηδική μελέτη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022, έδειξε και επιβεβαίωσε ότι το mRNA στις ενέσεις Pfizer/BioNTech Covid διεισδύει στα κύτταρα και μεταγράφει το μήνυμά του στο ανθρώπινο DNA μέσα σε 6 ώρες, αλλάζοντας το δικό μας DNA. Η μελέτη διεξήχθη in vitro, με άλλα λόγια έξω από το ζωντανό σώμα και σε τεχνητό περιβάλλον.

Μια προηγούμενη μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 από τη Σουηδία διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδας εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων μας και βλάπτει τον μηχανισμό που έχουν τα κύτταρά μας για να επιδιορθώσουν το κατεστραμμένο DNA. Tο The Highwire έφτιαξε ένα ευνόητο βίντεο που την εξήγησε, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, και επομένως είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να κατανοήσουμε τη σημασία της τελευταίας μελέτης από τη Σουηδία.

The Highwire: Η πρωτεΐνη Spike προκαλεί καταστροφική βλάβη στο DNA; 15 Νοεμβρίου 2021 (9 λεπτά)

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε το βίντεο στο Bitchute .

Προηγούμενες Μελέτες

Προκλινικές μελέτες σε ζώα της ένεσης mRNA Pfizer/BioNTech Covid (BNT162b2) έδειξαν αναστρέψιμες επιδράσεις στο συκώτι των αρουραίων, όπως: μεγέθυνση του ήπατος, κενώσεις και αυξημένα επίπεδα ενζύμων (γGT, AST, ALP). Στην έκθεση αξιολόγησης για το BNT162b2 που δόθηκε στον EMA από την Pfizer, μελέτες σε αρουραίους έδειξαν ότι το περιεχόμενο δεν παραμένει στο σημείο της ένεσης και ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό (έως 18%) της συνολικής δόσης «εμβόλιο» καταλήγει στο ήπαρ.

Μια άλλη μελέτη τον Μάιο του 2021 από επιστήμονες του MIT έδειξε ότι το RNA του SARS-CoV-2 μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα και να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα των ανθρώπινων κυττάρων και να εκφραστεί ως χιμαιρικά μεταγραφήματα. Αν και κανένας από τα εταιρικά μέσα ή την εταιρική επιστήμη δεν φάνηκε να ρωτάει εκείνη την στιγμή, τα ευρήματα αυτής της μελέτης γεννούν το ερώτημα εάν αυτή η ίδια αντίστροφη μεταγραφή μπορεί επίσης να συμβεί με RNA σε εμβόλια Covid.

ABC 10 News: Μελέτη δείχνει ότι ο Covid-19 μπορεί να αλλάξει το DNA, 13 Μαΐου 2021 (3 λεπτά)
https://youtu.be/LjZMgtzG6dE

Το ABC 10 News ανέφερε για τη μελέτη του MIT λίγο μετά τη δημοσίευσή της.

Τι είναι η Αντίστροφη Μεταγραφή;

Οι εικόνες λένε χίλιες λέξεις και έτσι αντί να προσπαθήσουμε να γράψουμε μια επεξήγηση βρήκαμε ένα βίντεο που εισάγει στον μηχανισμό της αντίστροφης μεταγραφής του HIV, ενός ρετροϊού. Μπορεί να είναι λίγο παλιό και υπερβολικά απλοϊκό, αλλά δείχνει πώς ο HIV μολύνει ένα κύτταρο και αναπαράγεται χρησιμοποιώντας την αντίστροφη μεταγραφή και τον κυτταρικό μηχανισμό του ξενιστή.

HHMI BioInteractive: HIV Life Cycle, 5 Οκτωβρίου 2016 (5 λεπτά)
https://youtu.be/PlSvywlLuNw

Η Πρώτη Μελέτη Αντίστροφης Μεταγραφής της ένεσης των πρωτεϊνών ακίδας

Λόγω των ευρημάτων των μελετών σε ζώα και της μελέτης MIT, μια ομάδα επιστημόνων Σουηδών από το Πανεπιστήμιο Lund διεξήγαγε μια μελέτη για να διερευνήσει την επίδραση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech (BNT162b2) στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και εάν το κωδικοποιημένο RNA πρωτεΐνης της Pfizer μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα σε DNA. Η μελέτη, «Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου mRNA Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 In vitro σε κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος » [“Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line”], δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

«Σε αυτή τη μελέτη, ερευνήσαμε την επίδραση του BNT162b2 στην ανθρώπινη κυτταρική σειρά του ήπατου Huh7 in vitro», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η ένεση mRNA μπορεί να εισέλθει στην ανθρώπινη ηπατική κυτταρική σειρά Huh7 και ότι το mRNA του εμβολίου μεταγράφεται αντίστροφα σε DNA μόλις έξι ώρες μετά την έκθεση των κυττάρων σε αυτό.

«Ένας πιθανός μηχανισμός για την αντίστροφη μεταγραφή είναι μέσω της ενδογενούς [ενδοκυτταρικής] αντίστροφης μεταγραφάσης LINE-1 και η κατανομή της πρωτεΐνης LINE-1 στον πυρήνα είναι αυξημένη από το BNT162b2», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.

“Τα κύτταρα Huh είναι “αθάνατα” καρκινικά κύτταρα του ήπατος και αναπτύσσονται αενάως αν τους δώσεις αγάπη”, εξήγησε η Jessica Rose, “η LINE-1 είναι μια αντίστροφη μεταγραφάση που κουβαλάμε και περιλαμβάνει το ~17% του γονιδιώματός μας!”.

Ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του εμβολίου BNT162b2 της Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA In Vitro σε ανθρώπινη κυτταρική σειρά ήπατος, τμήμα συζήτησης, Alden et al, Πανεπιστήμιο Lund, Σουηδία, 25 Φεβρουαρίου 2022

“Η μελέτη μας δείχνει ότι [η ένεση mRNA της Pfizer] … μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα σε DNA … και αυτό μπορεί να προκαλέσει την ανησυχία ότι εάν το DNA που παράγεται από [την ένεση] μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα του ξενιστή και να επηρεάσει την ακεραιότητα του γονιδιωματικού DNA, γεγονός που μπορεί ενδεχομένως να μεταφέρει γονοτοξικές παρενέργειες”.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Δρ. Mobeen Syed, οικοδεσπότης του Dr. Been , εξηγεί αυτή τη μελέτη με απλούς όρους. Ξεκινήστε να βλέπετε από το 8:17 όπου αρχίζει να εξηγεί, μέσα στα επόμενα 9 λεπτά, την αντίστροφη μεταγραφή, τα κύτταρα Huh7, την έκφραση γονιδίου LINE-1, την πρωτεΐνη LINE-1 και τι σημαίνουν όλα αυτά.

DrBeen Medical Lectures: Το εμβόλιο Pfizer γίνεται DNA στα κύτταρα του ήπατου. (In-vitro Σουηδική Μελέτη), 26 Φεβρουαρίου 2022 (26 λεπτά)
https://youtu.be/MjxlvduyJyc

Η μελέτη καταλήγει: «Η μελέτη μας είναι η πρώτη in vitro μελέτη σχετικά με την επίδραση του εμβολίου mRNA του Covid-19 BNT162b2 στην κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος. Παρουσιάζουμε στοιχεία σχετικά με τη γρήγορη είσοδο του BNT162b2 στα κύτταρα και την επακόλουθη ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του BNT162b2 mRNA στο DNA.

Αναφερόμενος στη μελέτη, ο Δρ Peter McCullough έγραψε στο Twitter: «Ο Alden από το Πανεπιστήμιο Lund, στην Σουηδία, επιβεβαιώνει έναν από τους χειρότερους φόβους μας. Το εξωγενές [εξωκυτταρικό] γενετικό υλικό που κωδικοποιεί την επικίνδυνη πρωτεΐνη Spike μεταγράφεται αντίστροφα στο ανθρώπινο γονιδίωμα- πιθανή μακροχρόνια σύνθετη εκδήλωση / προαγωγή της νόσου / θανατηφόρου Spike”. – ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟTWITTER ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ !

Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή;

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αν αυτό ήταν σχεδιασμένο, παρακάτω παραθέτουμε μια επιλογή αποσπασμάτων από διαβόητα άτομα σχετικά με την επεξεργασία γονιδίων, με τα δικά τους λόγια. Δεν απαιτείται περαιτέρω σχολιασμός, αυτά τα αποσπάσματα μιλούν από μόνα τους, αποφασίστε εσείς.

Σε συνέντευξή του στον Charlie Rose, ο Klaus Schwab δήλωσε: “Ο Κλάους Σβαμπ είπε ότι: “Βλέπετε, η διαφορά αυτής της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνετε, αλλά αλλάζει εσάς. Αν πάρετε τη γενετική επεξεργασία, για παράδειγμα, εσείς είστε αυτοί που αλλάζετε. Και φυσικά, αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ταυτότητά σας”.

Ο Klaus Schwab στο Charlie Rose Show, 2015 (2 λεπτά)
https://youtu.be/sWURQXVidcY

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ: The Charlie Rose Show, Klaus Schwab

Ο Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, δήλωσε: “Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό το πράγμα που ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA ή mRNA εν συντομία, το οποίο μεταφέρει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδιά μας στην πρωτεΐνη, η οποία είναι πραγματικά το υλικό από το οποίο είμαστε όλοι φτιαγμένοι. Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κύτταρο. Έτσι, το θεωρούμε ως ένα λειτουργικό σύστημα. …. Επομένως, αν μπορούσατε πραγματικά να το αλλάξετε αυτό, … αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι αυτό έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη μέχρι τον καρκίνο”.

TEDxBeaconStreet: Ξαναγράφοντας τον Γενετικό Κώδικα: Μια Θεραπεία για τον Καρκίνο εν τέλει, Tal Zaks, 8 Δεκεμβρίου 2017 (10 λεπτά)
https://youtu.be/AHB2bLILAvM

Διαβάστε περισσότερα: Βόμβα: Ο Γενικός Ιατρικός Διευθυντής της Moderna παραδέχεται ότι το MRNA αλλοιώνει το DNA, 12 Μαρτίου 2021

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Anthony Fauci στις 30 Απριλίου 2020, ο Bill Gates δήλωσε ότι ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την επιδίωξη μιας νέας προσέγγισης που ονομάζεται “εμβόλιο RNA”. Ο Γκέιτς εξήγησε: “Σε αντίθεση με το εμβόλιο κατά της γρίπης, το οποίο περιέχει θραύσματα του ιού της γρίπης ώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα να μάθει να τους επιτίθεται, ένα εμβόλιο RNA δίνει στο σώμα σας τον γενετικό κώδικα που απαιτείται για να παράγει μόνο του θραύσματα του ιού”.

Περίπου εκείνη την εποχή ο Γκέιτς έφτιαξε ένα διαφημιστικό βίντεο για τα “εμβόλια RNA” του.

Welt: Ο Μπιλ Γκέτς εξηγεί τον Covid-19 και τον αγώνα για ένα εμβόλιο , 4 Μαΐου 2020 (2 λεπτά)
https://youtu.be/Eb2zRCCVhyY

Το Forbes δημοσίευσε στις 29 Νοεμβρίου 2021 ένα άρθρο του Steven Salzberg με τίτλο “Ναι, το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας. Ένα μικρό κομμάτι. Αυτό είναι κάτι καλό”.  Και αργότερα άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σε “Τα εμβόλια Covid δεν αλλάζουν το DNA σας – βοηθούν στην επιλογή κυττάρων για την ενίσχυση της ανοσολογικής σας απάντησης”.

Ο συγγραφέας άλλαξε τον τίτλο για να τονίσει ότι τα εμβόλια “δεν αλλάζουν το DNA σας”, χωρίς να αλλάξει το περιεχόμενο του άρθρου.

Διαβάστε περισσότερα: Το Forbes παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το DNA και στη συνέχεια αλλάζει τον τίτλο, 2 Δεκεμβρίου 2021Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


ΠΗΓΕΣ:

 

Πηγή και μετάφραση βίντεο και άρθρου, NIOLAND

Προβολές : 1,043


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected]t.gr η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα