ΣΟΚ – ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ!!! Είναι άλλη μια μέρα που η κυβέρνηση εργάζεται για να δηλητηριάσει τον κόσμο και να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους και ζώα. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... (;;;)

21 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,181
Μοίρασέ το

 

Βιολογικός πόλεμος στη φύση, ερήμωση πληθυσμού «Επικίνδυνα εμβόλια (δολώματα) κατά της λύσσας» μεταμφιεσμένα σε τρόφιμα, ρίχνουν ελικόπτερα σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ, περιέχουν ουσίες τοξικές για τον άνθρωπο.

 

 

 

 

Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπου νους αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υλοποιηθεί και στην Ελλάδα, καθότι προτεκτοράτο τους είμαστε…

Η σατανική ελίτ, ψεκάζει βιολογικά όπλα όχι μόνον στο πλαίσιο μαζικής εξόντωσης ζώων, αλλά στην ουσία και των ανθρώπων, καθότι αυτό το όπλο περνάει και στην τροφική αλυσσίδα…

Δεν υπάρχει σωτηρία… ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εμβόλια αεροπορικής ρίψης του USDA από ελικόπτερα σε 13 πολιτείες, χρησιμοποιώντας «δόλωμα» εμβολίου που θεωρείται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ εάν καταποθεί

Mike Adams

( Natural News ) Το USDA, όπως και πολλές ομοσπονδιακές υπηρεσίες, έχει επενδύσει βαθιά στην επιχείρηση της εξόντωσης. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το USDA δολοφονεί μαζικά εκατομμύρια πτηνά κάθε χρόνο μέσω εσκεμμένων εκστρατειών δηλητηρίασης.

Το Natural News δημοσίευσε τη λίστα του USDA για την εξόντωση πτηνών από το 2009 (PDF), που δείχνει πώς η υπηρεσία δολοφόνησε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια πουλιά μόνο το 2009 .

Αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται “Bye Bye Blackbird”, και είναι μόνο ένα από τα πολλά προγράμματα μαζικής εξόντωσης που εκτελούνται από το USDA.

Ένα άλλο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μαζική δολοφονία του USDA αλεπούδων, κογιότ, αρκούδων, λιονταριών του βουνού, bobcats και ενυδρίδων του ποταμού. Όπως ανέφερε το Natural News το 2018 :

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, το ομοσπονδιακό πρόγραμμα πέρυσι σκότωσε 357 γκρίζους λύκους. 69.041 ενήλικα κογιότ, συν έναν άγνωστο αριθμό κουταβιών κογιότ σε 393 κατεστραμμένα κρησφύγετα. 624.845 κόκκινα φτερά κοτσύφια. 552 μαύρες αρκούδες? 319 λιοντάρια του βουνού. 1.001 bobcats; 675 ενυδρίδες ποταμών, συμπεριλαμβανομένων 587 που σκοτώθηκαν «άθελά τους». 3.827 αλεπούδες, συν έναν άγνωστο αριθμό αλεπούδων σε 128 κρησφύγετα. και 23.646 κάστορες.

Επίσης το 2018, το USDA συνελήφθη να δολοφονεί εκατοντάδες γατάκια σε φούρνους αποτέφρωσης στο πλαίσιο μιας επιχείρησης ιατρικού πειραματισμού. Όπως ανέφερε το NaturalNews το 2018 :

…[T]το USDA έχει πειραματιστεί σε γατάκια, ταΐζοντάς τα με ωμό κρέας με παράσιτα για δύο ή τρεις εβδομάδες, ώστε να μπορούν να συλλεχθούν τα περιττώματά τους. Στη συνέχεια σκοτώνονται μέσω αποτέφρωσης. Και στο τέλος της «μελέτης», λέει ο Bishops, το USDA παραδέχτηκε ότι τα μωρά ζώα ήταν υγιή.

Ο βουλευτής Mike Bishop μίλησε για την πρακτική δολοφονίας γατών του USDA, λέγοντας:
Είμαι σοκαρισμένος και ενοχλημένος που για δεκαετίες το USDA – η ίδια η οργάνωση που είναι επιφορτισμένη με την επιβολή των νόμων για την καλή διαβίωση των ζώων – σκοτώνει άσκοπα εκατοντάδες γατάκια σε ακριβά και αναποτελεσματικά εργαστηριακά πειράματα.

Οποιοδήποτε κυβερνητικό ερευνητικό πρόγραμμα όπως αυτό που έχει χρηματοδοτηθεί από τότε που η διοίκηση του Νίξον πρέπει να τεθεί στο μικροσκόπιο, ειδικά όταν περιλαμβάνει τη χρήση γατάκια ως δοκιμαστικούς σωλήνες μιας χρήσης σε επιβλαβείς δοκιμές που οι περισσότεροι φορολογούμενοι αντιτίθενται.

Το USDA, με άλλα λόγια, σφάζει εκατομμύρια ζώα το χρόνο και διεξάγει σκληρά ιατρικά πειράματα σε γατάκια (μεταξύ άλλων ζώων).

Αυτό είναι το ίδιο USDA που συνωμοτεί με κατασκευαστές φυτοφαρμάκων για να δηλητηριάσει την ανθρώπινη προσφορά τροφίμων με συνθετικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των ζιζανιοκτόνων όπως η ατραζίνη που είναι γνωστοί «χημικοί ευνουχιστές» που αλλάζουν την έκφραση των ανθρώπινων ορμονών.

Τώρα, η ίδια υπηρεσία ρίχνει στον αέρα βρώσιμα «εμβόλια» σε 13 πολιτείες, ισχυριζόμενη ότι ελέγχει τα ρακούν και τη λύσσα.

Αλλά το δόλωμα είναι τόσο επικίνδυνο, που δεν πρέπει ποτέ να καταποθεί.

Το USDA χρησιμοποιεί ένα στόλο ελικοπτέρων για να δηλητηριάσει μαζικά το τοπίο με «εμβόλια κατά της λύσσας» μεταμφιεσμένα σε τρόφιμαΣύμφωνα με το Associated Press μέσω του DailyPress.com , το USDA ρίχνει τώρα στον αέρα «εκατομμύρια πακέτα από του στόματος εμβολίων κατά της λύσσας» σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αυτές οι πολιτείες περιλαμβάνουν:
Αλαμπάμα
Μέιν
Πενσυλβάνια
Δυτική Βιρτζίνια
Βιργινία
ΤενεσίΤο USDA ισχυρίζεται ότι αυτά τα «εμβόλια κατά της λύσσας» είναι ενσωματωμένα σε κομμάτια φαγητού που επί του παρόντος αρωματίζονται με ιχθυάλευρα. Αυτό, φυσικά, θα ενθαρρύνει όλα τα είδη της άγριας ζωής να τρώνε τις παγίδες εμβολίων, προκαλώντας άγνωστες συνέπειες στα ζώα της άγριας ζωής που προφανώς θα καταπιούν τις μολυσμένες λιχουδιές. Οι οικόσιτοι σκύλοι και οι γάτες μπορούν επίσης να σκοντάψουν στα μολυσμένα κομμάτια τροφής και να τα καταπιούν, προκαλώντας ακούσιο «εμβολιασμό» κατά της λύσσας, η οποία μπορεί να σκοτώσει τα κατοικίδια ζώα. (Αν και σπάνια, ο θάνατος είναι μια από τις παρενέργειες του αντιλυσσικού εμβολιασμού.)Σημειώστε προσεκτικά ότι το USDA ασχολείται με την εξόντωση ζώων , οπότε όταν ρίχνουν «δόλωμα» από ελικόπτερα, με δυνητικά επιβλαβή ή και θανατηφόρα συστατικά εμβολίου κατά της λύσσας, δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το πραγματικό κίνητρο αυτού του προγράμματος.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξαπολύει δείγματα βιολογικού πολέμου στη φύση. Αν και οι «ελεγκτές γεγονότων» αρνούνται κατηγορηματικά αυτή την κατηγορία, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκεύασε και απελευθέρωσε τη νόσο του Lyme ως βιολογικό όπλο. Πιο πρόσφατα, έχει πλέον τεκμηριωθεί εξαντλητικά ότι ο στρατός των ΗΠΑ βοήθησε στη μηχανική του SARS-CoV-2 και στη συνέχεια παρέδωσε το βιοόπλο στα εργαστήρια της Γουχάν της Κίνας για τελική βελτίωση της λειτουργικότητας. 

 Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παγκόσμιο όπλο ερήμωσης και στειρότητας που έχει εξαπολύσει άνευ προηγουμένου όλεθρο σε όλο τον κόσμο, δελεάζοντας τους ανθρώπους να ενεθούν με ένα ακόμη βιολογικό όπλο: Το «εμβόλιο» mRNA για τον covid που …ανθρώπους κατά εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.
Αυτό που κάνει το USDA με τα κοτσύφια είναι το ίδιο πράγμα που κάνει η βιομηχανία εμβολίων στους ανθρώπους: Φαίνεται πάντα να αφορά την εξόντωση και την ερήμωση του πληθυσμού.Το δόλωμα του εμβολίου που ρίχνεται σε 13 πολιτείες, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι καν ασφαλές για κατάποση.
Το από του στόματος εμβόλιο που θεωρείται «επικίνδυνο για την υγεία» σε περίπτωση κατάποσης, αποτελεί απειλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια εάν το αγγίξουνΤο τμήμα APHIS (Υπηρεσία Επιθεώρησης Υγείας των Ζώων και Φυτών) του USDA εκτελεί το πρόγραμμα εμβολίων κατά της λύσσας από το στόμα και δεν μπαίνει καν στον κόπο να ισχυριστεί ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή. (Δείτε τη σελίδα του στοματικό εμβόλιο λύσσας και πληροφορίες δολωμάτων εδώ .)

Το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας για το εμβόλιο , που κατασκευάζεται από τη Merial, λέει μια μεγαλύτερη ιστορία. Αν και αυτά τα δολώματα/παγίδες εμβολίων προορίζονται από το USDA να καταναλώνονται από το στόμα από ζώα, το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας προειδοποιεί:

Δυνητικά επικίνδυνο για την υγεία εάν συμβεί κάποιο από τα ακόλουθα: Κατάποση, παρεντερικός ενοφθαλμισμός, έκθεση σταγονιδίων ή αεροζόλ των βλεννογόνων ή εάν το σπασμένο δέρμα εκτεθεί σε μολυσματικά υγρά ή ιστούς.

Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι «επικίνδυνο για την υγεία» εάν καταποθεί . Ωστόσο, η κατάποση είναι ακριβώς αυτό που επιτυγχάνει το USDA επικαλύπτοντας αυτό το εμβόλιο με ιχθυάλευρα και ρίχνοντάς το σε 13 πολιτείες για να καταναλωθεί από κάθε είδος άγριου ζώου που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο συνολικός σκοπός αυτού του μηχανισμού χορήγησης είναι η κατάποση των επικίνδυνων εμβολίων.

Το ίδιο προειδοποιητικό φυλλάδιο αναφέρει επίσης, «Είναι πιθανές τοπικές δερματικές βλάβες» εάν εκτεθεί σε αυτό το εμβόλιο.

Και παρόλο που αυτές οι μπουκιές από δολώματα εμβολίων πετιούνται προφανώς από τα οχήματα σε δημόσιους δρόμους, σύμφωνα με το ίδιο το USDA, οι ουσίες που περιέχουν είναι τοξικές για τους ανθρώπους .

Σύμφωνα με το DailyPress.com, το USDA πετά αυτά τα τοξικά προϊόντα δολώματος εμβολίων από τα οχήματα στις πόλεις της Αμερικής :

Πέφτουν από αεροπλάνα σε αγροτικές περιοχές και από οχήματα σε αστικές και προαστιακές περιοχές.Οι άνθρωποι κυκλοφορούν στις πόλεις και τις πετούν από τα οχήματα, με άλλα λόγια. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;
Αυτά τα από του στόματος εμβόλια δεν είναι ασφαλή για ανθρώπους ή ζώα, «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν την επαφή»Το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας εξηγεί περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους από την επαφή με αυτά τα εμβόλια τροφικών δολωμάτων:

– Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν την επαφή, αλλά τα μικρά παιδιά, οι έγκυες γυναίκες, τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια ή όσοι λαμβάνουν στεροειδή θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με αυτό το εμβόλιο.

Το να αγγίζετε απλώς το τροφικό δόλωμα του εμβολίου μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο, καθώς το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας προειδοποιεί, «Κίνδυνος μέσω της απορρόφησης του δέρματος».

Επιπλέον, παρόλο που το USDA ρίχνει αυτά τα δολώματα εμβολίων από ελικόπτερα, όπου πολλά από αυτά θα ξεπλυθούν σε τοπικές πλωτές οδούς, το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας προειδοποιεί συγκεκριμένα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το προϊόν για τα υπόγεια ύδατα:

Μην αφήνετε το μη αραιωμένο προϊόν ή μεγάλες ποσότητες του να φθάσει στα υπόγεια ύδατα, στο υδάτινο ρεύμα ή στο σύστημα αποχέτευσης.

Οποιοσδήποτε βρει αυτά τα κομμάτια δολώματος τροφής εμβολίου στο έδαφος, συνιστάται να τα απορρίψει ως εξής: «Καύση σε εγκατάσταση βιολογικών/ιατρικών αποβλήτων με άδεια EPA».

Ωστόσο, πετάγονται πολύ μακριά από αεροσκάφη, ελικόπτερα και οχήματα, μολύνοντας αδιακρίτως περιοχές άγριας ζωής σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ, προκαλώντας αναμφίβολα εκτεταμένες ασθένειες, ταλαιπωρία και ρύπανση στην άγρια ​​ζωή και στα φυσικά οικοσυστήματα.

Αυτό είναι το USDA με λίγα λόγια: Δηλητηριάστε, δολοφονήστε και σκοτώστε την άγρια ​​ζωή κατά εκατομμύρια και μετά ισχυριστείτε ότι «εμβολιάζετε» τον κόσμο μοιράζοντας ακόμη περισσότερο δηλητήριο στις πόλεις της Αμερικής.

Ακούγεται σαν το USDA, όπως και το FDA, λειτουργεί απλώς ως άλλος ένας «αιχμάλωτος οργανισμός» στην τσέπη του Big Pharma / Big Chemical, που δεν ενδιαφέρεται για την υγεία ή την ασφάλεια τόσο των ζώων όσο και των ανθρώπων.

Για τη δική σας ασφάλεια, αν τύχει να δείτε κομμάτια φαγητού σε σχήμα δολώματος να πέφτουν από τον ουρανό, ίσως να θέλετε να κρατήσετε απόσταση.

Ή φορέστε γάντια από λατέξ για να παραλάβετε το δείγμα, τοποθετήστε το σε μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα και μην το ξεπλύνετε στο αποχετευτικό σύστημα.

Δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια εγκατάσταση βιοϊατρικών αποβλήτων με άδεια EPA για αποτέφρωση, αφού αυτό είναι που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε με αυτό, προφανώς.

Είναι απλώς άλλη μια μέρα που η κυβέρνηση εργάζεται για να δηλητηριάσει τον κόσμο και να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους και ζώα.

Τι άλλο είναι καινούριο?

Ακούστε τις πλήρεις λεπτομέρειες για τα εμβόλια που πέφτουν αέρα (και πολλά άλλα θέματα) στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης:

Brighteon.com/089089eb-cc0b-4acd-83ef-fe7c4992266f

πηγή 20-9-22 https://www.naturalnews.com/2022-09-20-usda-air-dropping-vaccines-from-helicopters-across-13-states.html

Πηγή

Προβολές : 2,181


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα