ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! Η Καναδική Κυβέρνηση Ετοιμάζεται να κάνει Ευθανασία σε Παιδιά Χωρίς Γονική Συναίνεση (ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! Η Καναδική Κυβέρνηση Ετοιμάζεται να κάνει Ευθανασία σε Παιδιά Χωρίς Γονική Συναίνεση (ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

17 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:677
Μοίρασέ το

 

Τώρα, έχοντας περάσει τα σύνορα της ψυχικής υγείας, όπως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο, η ατζέντα περνάει στο Άγιο Δισκοπότηρο: τη δολοφονία παιδιών.

Οι ειδικοί προέβλεπαν μια “πανδημία” ψυχικών ασθενειών και κατάθλιψης ως αποτέλεσμα του σχεδίου Covid-19, και τώρα που υλοποιήθηκε, οι ίδιες κυβερνήσεις που εισήγαγαν τα μέτρα που αποσκοπούσαν στο να στείλουν τους πληθυσμούς τους σε μία ψυχιατρική πτώση, προσφέρουν τώρα αυτοκτονία, χρηματοδοτούμενη και διευκολυνόμενη από το κράτος και τίποτε άλλο.

Η απόλυτη ευτέλεια της ανθρώπινης ζωής…

Χρήματα, υπάρχουν για τους λάθρο που μπαίνουν στον Καναδά… και έχουν δωρεάν περίθαλψη και επιδόματα…

Χρήματα υπάρχουν για οικονομική βοήθεια στους Ουκρανούς Ναζί… και αποστολή στρατιωτικού υλικού…

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ…

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;;;

Μήπως την τραγική κατάσταση που ώθησαν τα νοσοκομεία μας, οι δικοί μας διεστραμμένοι Τριντώ,, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΓΑΜΗΜΕΝΑΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΤΡΟΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ;;;

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ… ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για την μετάφραση, αγαπητέ NIOLAND… θέλω να ελπίζω πως κάποιοι θ’ αφυπνιστούν… και θα ξεκινήσει η αντίδραση για την επιβίωσή μας ως λαού και ως έθνους…

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v210l1o-122639244.html


Η καναδική κυβέρνηση προτείνει κυριολεκτικά την κρατική εκτέλεση ζωντανών παιδιών.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν καθιερωμένο ιστορικό προώθησης της αυτοκτονίας ως λύση για την κλιματική αλλαγή, μεταξύ άλλων μοντέρνων πολιτικών προβλημάτων.

Οι κοινωνικοί μηχανικοί ονομάζουν κατ’ ευφημισμό την αυτοκτονία που διευκολύνεται από το κράτος ως “ιατρική βοήθεια στο θάνατο” (MAID). Η καναδική κυβέρνηση συντάσσει ακόμη και εκπαιδευτικά “βιβλία δραστηριοτήτων” για να κατηχήσει τα παιδιά στο νέο πρότυπο από τα πρώιμα βήματα, όπως αυτό του Καναδικού Εικονικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος:

Καναδικό Εικονικό Νοσοκομείο
https://www.virtualhospice.ca/maid/media/3bdlkrve/maid-activity-book.pdf

Οι υποστηρικτές της πρακτικής αυτής πλαισιώνουν την αυτοκτονία που διευκολύνεται από το κράτος ως μια ιδιότυπη μορφή αυτεξούσιου, παίρνοντας το δικαίωμά σου να τερματίσεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους και όχι με τους όρους “κάποιου άλλου”:

“Από την Ελβετία που υιοθέτησε από νωρίς την πρακτική αυτή μέχρι την Αυστραλία που έφτασε τελευταία στο τραπέζι, όλο και περισσότερες χώρες νομιμοποιούν την πρακτική αυτή. Είναι πλέον διαθέσιμη σε πάνω από 280 εκατομμύρια ανθρώπους σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ήταν διαθέσιμη στη μητέρα μου, η οποία πρόσφατα (και με ικανοποίηση) χρησιμοποίησε τη νομοθεσία του Καναδά για να ενορχηστρώσει τον δικό της σύννομο θάνατο… Αν δεν διεκδικήσουμε τον σχεδιασμό του δικού μας θανάτου, είναι πιθανό κάποιος άλλος να το κάνει…“.

Όλα τα προγράμματα κοινωνικής μηχανικής είναι ολισθηρά μονοπάτια, που κινούνται προβλέψιμα από τα πιο λογικά και ελκυστικά επιχειρήματα που βασίζονται στον ορθολογισμό προς τα πιο ακραία, ιδεολογικά καθοδηγούμενα.

Σε αυτή την περίπτωση, το πιο λογικό επιχείρημα της κυβερνητικής αυτοκτονίας ξεκινά με τους ηλικιωμένους ενήλικες που πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους, σε αφόρητη σωματική οδύνη λόγω της μιας ή της άλλης ασθένειας. Έτσι πωλείται αρχικά.

Στη συνέχεια, το 2021, το νομοσχέδιο C-7 τροποποίησε τον καναδικό ποινικό κώδικα για να “καταργήσει τη διάταξη ότι ο φυσικός θάνατος ενός ατόμου πρέπει να είναι ευλόγως προβλέψιμος προκειμένου να είναι επιλέξιμος για MAID”. Κατά συνέπεια, οι παράμετροι βάσει των οποίων ένας ασθενής μπορεί να ζητήσει νομίμως από το κράτος να τον σκοτώσει επεκτάθηκαν ώστε να συμπεριλάβουν και την ψυχική ασθένεια.

Οι νόμοι για την υποβοήθηση του θανάτου στον Καναδά επεκτείνονται για να συμπεριλάβουν και τις ψυχικές ασθένειες
https://www.youtube.com/watch?v=g2CQdJ6jtqo

Το αφήγημα “αυτοκτονήστε επειδή έχετε κατάθλιψη” είναι μια σιωπηρή αναγνώριση της αποτυχίας του ψυχιατρικού επαγγέλματος.

Από τη δεκαετία του ’80, η ιατρική βιομηχανία διοχέτευσε “αντικαταθλιπτικά” εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης σε δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών. Ολόκληρη η φαρμακολογική παραδοχή αυτών των φαρμάκων, ότι η κατάθλιψη προκαλείται από νευροχημική ανισορροπία, έχει πρόσφατα καταρριφθεί. Έβγαλαν δισεκατομμύρια ενώ η κατάθλιψη επιδεινώθηκε.

Στη συνέχεια, έχουμε τις “αγχολυτικές” βενζοδιαζεπίνες όπως το Βάλιουμ και το Ζάναξ που στην πραγματικότητα απλώς πυροδοτούν τον εγκέφαλό σας με μια νευροχημική καραμπίνα και σας καθιστούν ένα συναισθηματικό ζόμπι για 10 ώρες. Ούτε αυτά λειτούργησαν για τη βελτίωση των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων της ψυχικής υγείας.

Έτσι, τώρα σηκώνουν τα χέρια ψηλά: ” Χέσ’ τα, απλά αυτοκτονήστε”.

Αυτό δεν είναι θεωρητικό. Η Βελγική κυβέρνηση σκότωσε ήδη φέτος έναν κατά τα άλλα σωματικά υγιή 23χρονο για λόγους ψυχικής υγείας:

“Μια 23χρονη γυναίκα που είχε επιβιώσει από τρομοκρατική επίθεση όταν ήταν έφηβη πέθανε αφού επέλεξε να υποβληθεί σε ευθανασία… Αν και η Σάντι επέζησε από την έκρηξη σωματικά αλώβητη, ψυχικά υπέφερε κάθε μέρα από τότε… Η Σάντι αναζήτησε βοήθεια από ψυχιατρική μονάδα στην πόλη της, την Αμβέρσα, και μάλιστα της χορηγήθηκαν αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Ωστόσο, το ψυχολογικό τραύμα ήταν πολύ βαρύ και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές- μία το 2018 και μία το 2020. Τελικά, τον Μάιο του τρέχοντος έτους, επέλεξε την ευθανασία”.

Τώρα, έχοντας περάσει τα σύνορα της ψυχικής υγείας, όπως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο, η ατζέντα περνάει στο Άγιο Δισκοπότηρο: τη δολοφονία παιδιών. Φτάνουμε λοιπόν στην έκθεση της Καναδικής Παιδιατρικής Εταιρείας (CPS) για το θέμα, “Ιατρική βοήθεια στον θάνατο [MAID]: Μια παιδιατρική προοπτική”:

“Η διασφάλιση ότι τα νεογέννητα, τα παιδιά και οι νέοι λαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας καθώς πεθαίνουν αποτελεί προνόμιο και ευθύνη για τους γιατρούς και τους σχετικούς επαγγελματίες. Η προσεκτική, με σεβασμό και προσωπική προσέγγιση σε κάθε κατάσταση στο τέλος της ζωής αποτελεί ουσιαστικό και εξελισσόμενο καθήκον φροντίδας και η διαδικασία θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις μοναδικές κοινωνικές, πολιτιστικές και πνευματικές ανάγκες κάθε ασθενούς (και της οικογένειας)”.

Έτσι, το ιατρικό σύστημα παίρνει επίσημη άδεια από τις αρχές της Δημόσιας Υγείας© (η CPS είναι η κύρια αρχή για την ιατρική των παιδιών) να σκοτώνει παιδιά… εφόσον η λήψη αποφάσεων “σέβεται” τις “κοινωνικές, πολιτιστικές και πνευματικές ανάγκες”.

Η Καναδική Παιδιατρική Εταιρεία αναφέρεται στα παιδιά που σκοπεύει να σκοτώσει από οίκτο ως “ώριμους ανηλίκους” (ηλικίας 14 έως 17 ετών), ένας οργουελικός όρος που προφανώς αποσκοπεί να μεταδώσει ότι είναι αρκετά ανεπτυγμένα διανοητικά ώστε να αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν:

Αλλά ήδη, η CPS ανοίγει την πόρτα για να σκοτώσει παιδιά όλων των ηλικιών, επικαλούμενη “την ανάγκη να εξεταστούν τα αιτήματα και οι συμπεριφορές γύρω από τη MAID για ανηλίκους όλων των ηλικιών”.

Αυτό περιλαμβάνει, απίστευτα, και τα βρέφη:

Οι Καναδοί επαγγελματίες υγείας προσεγγίζονται όλο και συχνότερα από τους γονείς των “μη ώριμων” βρεφών και παιδιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι πολύ μικρά για να λάβουν μια λογική απόφαση, και από τους ίδιους τους νέους, για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με το ΜΑΙD. Τα αποτελέσματα από μια έρευνα του Καναδικού Προγράμματος Παιδιατρικής Επιτήρησης (CPSP), τα οποία αναλύονται παρακάτω, δείχνουν ότι οι γονείς θέτουν τέτοια ζητήματα στους παιδίατρους συχνότερα από ό,τι οι ανήλικοι…

Στο ορατό μέλλον, οι γονείς ενδέχεται να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης στο δικαστήριο με την αιτιολογία ότι η συνέχιση της ζωής, όπως τη βιώνει το ετοιμοθάνατο ή βαθιά ανάπηρο παιδί τους, δεν είναι προς το συμφέρον του παιδιού αυτού”.

Όπως είδαμε, η αδράνεια θα ωθήσει το κράτος να διεκδικεί όλο και περισσότερη φονική εξουσία για λογαριασμό του.

Αν δεν υπάρξει αποτελεσματική λαϊκή αντίδραση, να τι θα ακολουθήσει: καθώς η σχεδιασμένη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού από μια συμμορία πολυεθνικών τεχνοκρατών (με επικεφαλής το WEF) θα επιταχύνει, οι πόροι θα μειωθούν.

Δεν θα υπάρχει αρκετό νερό ή φαγητό για όλους, και οι συγκρούσεις για την πρόσβαση σε αυτά τα πολύτιμα υλικά θα γιγαντωθούν.

Παρουσιάζοντας τις υπεύθυνες δημόσιες διοικήσεις, οι κυβερνήσεις θα συστήσουν συμβουλευτικές επιτροπές για να αποφασίσουν ποιοι άνθρωποι πρέπει να απαλλαγούν από τα ψυχολογικά τραύματα της στέρησης – για το δικό τους καλό, εννοείται.

Αφού διαπιστωθεί ότι ο θάνατος είναι το πιο ανθρώπινο επακόλουθο, το κράτος θα τους απαλλάξει από το κολασμένο βάρος τους με ευθανασία – μια δολοφονία από οίκτο.


Οι “ώριμοι ανήλικοι” ωθούνται προς το πρόγραμμα “υποβοηθούμενης αυτοκτονίας” στον Καναδά
https://www.youtube.com/watch?v=y7VGImiLY1Y&t=85s

Πρόβλημα, αντίδραση, λύσηΠαρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

  • Canadian Government Literally Proposes State Execution of Living Babies

https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/canadian-government-literally-proposes-state-execution-of-living-babies/

  • Canadian Government Preparing to Euthanize Children Without Parental Consent

https://rumble.com/v1uwado-canadian-government-preparing-to-euthanize-children-without-parental-consen.html

 

Πηγή

Προβολές : 677


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα