ΣΟΚ!!! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ... ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ PFIZER!!!

ΣΟΚ!!! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ... ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ PFIZER!!!

24 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672
Μοίρασέ το

 

 

“Το ζήτησα εγώ από τον Boulra», δήλωσε…

«Θα δημιουργήσουμε γονιδιακή βάση δεδομένων για όλους τους Ισραηλινούς την οποία θα εκμεταλλευτούν οι Big Pharma»

Αίμα στάζουν τα χέρια του Νετανιάχου και του Μπουρλά…

Όσο για τους εβραίους που εμβολίασε ήταν οι απλοί εβραίοι όχι οι ασκεναζί -χάζαροι…

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΤΡΑΜΠ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ αποτέλεσε το πειραματόζωο της Pfizer – Το ζήτησα εγώ από τον Boulra»

Σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων προχώρησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφορικά με το εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19.

Όπως είπε στην αρχή της πανδημίας επικοινώνησε με τον διευθυντή της Pfizer Albert Bourla ζητώντας του να στείλει εμβόλια στο Ισραήλ σε επαρκείς  ποσότητες για το σύνολο του πληθυσμού προκειμένου  να «βγει η χώρα του πρώτη από την πανδημία».

Ο λόγος που το έκανε αυτό, όπως είπε, είναι ότι το Ισραήλ έχει μια βάση δεδομένων όπου το 90% του πληθυσμού είναι καταγεγραμμένο ιατρικά με όλο το ιστορικό του.

Έτσι, όπως είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, θα ήταν δυνατή η διασταύρωση στοιχείων του κάθε ατόμου με τι επιπτώσεις θα είχε το εμβόλιο στην υγεία του.

«Με άλλα λόγια το Ισραήλ έγινε τρόπον τινά το εργαστήριο της Pfizer για τις παρενέργειες των εμβολίων, στον κόσμο, όχι ως άτομα αλλά ως στατιστική βάση».

Όπως πρόσθεσε σκοπεύει να δημιουργήσει στο Ισραήλ και μια γενετική βάση δεδομένων όπου όλοι οι Ισραηλινοί θα δίνουν  δείγμα του DNA τους, «εν ανάγκη θα τους πληρώσουμε για το δεχθούν» όπως είπε, έτσι ώστε στο μέλλον να είναι δυνατή η εκμετάλλευση αυτής της γονιδιακής βάσης δεδομένων από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να δημιουργηθεί μια άνευ προηγουμένου βιομηχανία βιοτεχνολογίας για το καλό όλης της ανθρωπότητας.

 

 


Πηγή

Προβολές : 672


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα