Σουχαρίτ Μπαγκντί: “Θα εισαγάγουν mRNA σε όλα τα εμβόλια που υπάρχουν” (βίντεο)

Σουχαρίτ Μπαγκντί: “Θα εισαγάγουν mRNA σε όλα τα εμβόλια που υπάρχουν” (βίντεο)

8 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,036
Μοίρασέ το

 

“ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ MRNA ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ AΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ, ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΕΙΑ…”

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑΕΤΙΕΣ…

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΘΕΥΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

ΜΕ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ… ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ…  ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Θυμίζω και τις δηλώσεις του γνωστού αμερικανού παιδιάτρου…

ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΧΝΤΙ…

 

Ο ΚΟΡΥΦAIΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, Ο SUCHARIT BHAGDI, ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤEΥΞΗ: “ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ MRNA ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ AΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ, ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΕΙΑ…”

 

Πηγή

Προβολές : 1,036


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα