Σπύρος Χατζάρας... ο “ξεχασιάρης του πρώτου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ”...Από την αγκαλιά του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την Ελλάδα, στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη που ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...

5 Ιουλίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Σπύρος Χατζάρας: «Η τρίτη ελληνική δημοκρατία γεννήθηκε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και πέθανε με την εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ.

Οι υπάλληλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών, τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με το δεύτερο μνημόνιο δεν μας έσωσαν. Μας πρόδωσαν. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αποφασιστική μάχη που θα κριθούν όλα, θα δοθεί στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας»

 

Anonymous said…
Βαψομαλλιάς ο Σπύρος, εντάξει. Να ήταν όμως μόνο αυτό.
Είναι και εγωιστάκος, ξερόλας και λίγο κακούλης μου φαίνεται.
Τον έχω παρακολουθήσει σ’ αυτό το “δελτίο” στο Blue Sky.
Προγκίζει ακόμη και τους συνεργάτες του όταν διαφωνούν μαζί του.
Ο κ. Χατζάρας είναι τόσο δημοκράτης που δεν ανέχεται καθόλου αντίθετη φωνή. Πάντα τέτοια!

 

 

Από το 2012 αυτή η ανάρτηση… δεν κολακεύει και πολύ τον Σπυρέτο…αν και δεν περιέλαβα όλα τα σχόλια από το ιστολόγιο που έχει το θέμα, οι περιγραφές λένε πολλά…

Εξηγούν έναν χαρακτήρα λίγο “φασιστοειδή”, που αν δεν είσαι μαζί του θα σε διασύρει με ΨΕΥΔΗ, λίγο “εγωκεντρικό”, λίγο “όπου φυσσάει ο άνεμος”, λίγο “αμοραλιστή”, λίγο … τουρλουμπούκι… κάτι σαν χαλασμένο μπριάμ…

Τελικά, δεν αλλάζουν οι άνθρωποι…

Θα έρθει πάντα η στιγμή που θα βγάλουν ή όλα τα σκοτάδια της ψυχής και του χαρακτήρα τους ή το φως… αν έχουν φως…

Μήπως τα φώτα στην ψυχή του ήταν πάντα σβηστά…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σπύρος Χατζάρας: το κρατικοδίαιτο σοσιαλιστικό βάψιμο

Ο Σπύρος ανδρώθηκε την περίοδο της «Αλλαγής». Η αδικία τον σκότωνε. Η αντιδημοκρατικότητα τον συνέτριβε. Η Δεξιά τον φούντωνε.
Εφλέγετο η καρδιά του για τα ιδεώδη της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο Σπύρος, ως αγνός και άδολος αγωνιστής του σοσιαλισμού που ήταν, δεν μπορούσε παρά να αξιοποιηθεί.
Προς θεού – όχι ως ρουσφέτι. Υπηρεσίες στην πατρίδα και τη δημοκρατία προσέφερε (τσεπώνοντας και μια καλή αμοιβή ως τηλεοπτικός παρουσιαστής, καθώς και τη σχετική προβολή).
Η συμπαθητική αυτή φάτσα του μπουλούκου παρουσιαστή ειδήσεων γέμιζε ευχάριστα (;) τις τηλεοπτικές οθόνες.
Δεν έκανε απλώς δημοσιογραφία. Δεν εκφωνούσε μόνο ειδήσεις.
Έκανε σοσιαλιστικό λειτούργημα.
Χρωμάτιζε (σε πράσινες αποχρώσεις) τα λεγόμενά του, παίρνοντας πάντοτε θέση.
Και η θέση του, όλως συμπτωματικώς, υπηρετούσε πάντοτε τα ιδεώδη του σοσιαλισμού και του πρασινοφρουρισμού.
Τί να την κάνεις την αμεροληψία και την αλήθεια, όταν συγκρούεται με τα σοσιαλιστικά ιδεώδη;
Σωστά το συνέλαβε ο Σπύρος…
Οι λιβανωτοί του προς τον Παπανδρέου άφησαν εποχή.
Ο αγαπημένος δημοσιογράφος της Μιμής και του Ανδρέα ξεροστάλιαζε, την εποχή του Harefield, έξω από το νοσοκομείο για την απρόσκοπτη ενημέρωσή μας, προκειμένου να μας μεταφέρει τα νέα για την «άφθονη διούρηση»… Στρατευμένη «δημοσιογραφία», εντούτοις γιομάτη από το σφρίγος της σοσιαλιστικής αλήθειας.


Με την αποκαθήλωση του ΠΑΣΟΚ, εξεδιώχθη από την ΕΡΤ ο τίμιος αυτός αγωνιστής της δημοσιογραφίας.

Η Αντίδραση τον έτρεμε και θέλησε να τον εξουθενώσει.

Επέλεξε, τότε, να κάνει δημοκρατική αντίσταση από το Κουρο-κάναλο (γνωστό και ως «κουραδοκάναλο») Κανάλι 29, παρέα με όλη την κομπανία των «συντρόφων» του αυριανισμού.


Με την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, το ’93, εξαργύρωσε την διαχρονική πίστη του στα σοσιαλιστικά ιδεώδη, τοποθετούμενος ως επικεφαλής του γραφείου τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι και τη Μόσχα.

Αργομισθία, λένε κάποιοι κακόβουλοι, τουρισμός μετ’ επιδοτήσεως, λέγουν άλλοι κακοπροαίρετοι.
Εμείς, όμως, νομίζουμε ότι ο Σπύρος πήγε να προσφέρει, εργαζόμενος σκληρά, ειδικά σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα.
Γιατί (το είπαμε;) ο Σπύρος δονείται όταν ακούει για εθνικά θέματα. Δώσ’ του εθνικά θέματα και πάρ’ του την ψυχή…
Δημοσιογραφικώς, εν τέλει, ο Σπύρος δεν έκανε και σπουδαία πράματα στην καριέρα του.

Υπηρέτησε, όμως, τη σοσιαλιστική αλήθεια.

Στο βιογραφικό του έχει και τον τίτλου του εκδότη.

Εξέδιδε, για ένα φεγγάρι, το (βραχύβιο) περιοδικό TARKIDI.

Αντιπροσωπευτική προσπάθεια για τον σοσιαλιστή οργανικό διανοούμενο (εδώ γελάνε;) και στρατευμένο δημοσιογράφο.

Και έτσι, με τα πολλά, ο Σπύρος χάθηκε από το προσκήνιο και μας έλειψε.

Όλοι εμείς, οι φαν του, ένα ερώτημα είχαμε στο στόμα, από την στιγμή της πρωινής εγέρσεως μέχρι την ώρα της εσπερινής κατακλύσεως: Πού είναι ο Σπύρος Χατζάρας; Τι κάνει το παιδί της Αλλαγής;

 

Πολλές οι φήμες – τόσο γραφικές, όμως, που δυσκολευόμασταν να τις πιστέψουμε.

Γιατί εμείς σεβόμαστε τους μεγάλους της δημοσιογραφίας, τιμούμε τις αξίες.

Αίφνης, πριν από κανα-δυό χρόνια, να σου ο Σπύρος, από την οθόνη του BLUE SKY, ίδιος κι απαράλλαχτος – όπως τότε, την εποχή της μεγάλης ακμής…

 

H μόνη διαφορά με το παρελθόν, τα έντονα καφεκόκκινα βαμμένα μαλλιά.

Πάντα κοκέτης ο Σπύρος…

Το μενού της εκπομπής του γνωστό: κατακεραυνώνουμε τη Δεξιά (ανάθεμα κι αν υπάρχει πια τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα), τους Εβραίους που κρύβονται πίσω από κάθε δεινό στον πλανήτη ετούτο, τη Λέσχη Bilderberg, τις πολυεθνικές και πάει λέγοντας… (Στη νέα version έχει προστεθεί και ο Soros, τον οποίον ο ευφάνταστος Σπύρος βλέπει να κρύβεται πίσω από τα πάντα…).

Αν δεν ήμασταν, μάλιστα, απολύτως βέβαιοι για τη δημοκρατικότητα του Σπύρου (τι διάολο… τόσους αγώνες έδωσε για το πλάτεμα και βάθεμα της δημοκρατίας τη δεκαετία του ’80…), θα τολμούσαμε να τον υποπτευθούμε και για ρατσιστή.

Αλλά είπαμε… Μεγάλωσε, λοιπόν, ο Σπύρος, έβαψε και το μαλλί, αλλά το ρεπερτόριο ίδιο και απαράλλαχτο.

Η βελόνα κόλλησε και ο Σπύρος δεν έλεγε να την ξεκολλήσει με τίποτα…

Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη συνεχίζει να αποτελεί το δικό του τοτέμ και ευαγγέλιο.

Τα εθνικά θέματα, βεβαίως, και η ανάλογη ανιδιοτελής – φυσικά – ευαισθησία και πάλι, μονίμως, στην ημερήσια διάταξη.

Ο Samuel Johnson είχε πει, ως γνωστόν, για τους εθνικώς ανησυχούντες και τους κατ’ επάγγελμα πατριώτες: «patriotism is the last refuge of a scoundrel» (για να το πούμε στη γλώσσα που παίζει στα δάχτυλα ο Σπύρος και να μην τον προσβάλουμε μεταφράζοντας την ρήση).

Προφανώς, δεν είχε υπ’ όψιν έναν Σπύρο Χατζάρα…

Όλα καλά, λοιπόν, ως εδώ.

Ο Σπύρος επέστρεψε, αν και σε μικρό κανάλι, σώος και αβλαβής, ενημερώνοντας και ψυχαγωγώντας το (όχι και τόσο πολυπληθές, εδώ που τα λέμε) κοινό του.

Μέχρι που ήλθαν κάποιες – κακόβουλες, χωρίς αμφιβολία και ατεκμηρίωτες, μετά βεβαιότητος – καταγγελίες από το PRESSMME.blogspot.com.


Ο Σπύρος, λέει, αν και δημοσιογράφος και άρα, κατά τεκμήριο, κριτικός απέναντι στην εξουσία και το κράτος ήταν, λέει, κρατικοδίαιτος, έμμισθος υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, μαζί με άλλα εκλεκτά τέκνα της αλλαγής (και άλλων κομμάτων βεβαίως): Σπύρο Μεταξά, Μιχάλη Γαργαλάκο, Μάρκο Μουζάκη κ.α.

Κρατικοδίαιτος ένας Σπύρος Χατζάρας;
Ασφαλώς θα αστειεύεστε, κύριοι, με τις ψευτοκαταγγελίες σας. Σπύρος Χατζάρας και κρατική μισθοδότηση είναι, αναμφίβολα, έννοιες ασύμβατες…
Ακόμη, όμως, και αν ισχύουν οι καταγγελίες και ο Σπύρος είναι κρατικός υπάλληλος, ουδεμία αργομισθία υφίσταται.
Ασφαλώς θα εργάζεται με αυταπάρνηση, όπως έκανε σε όλη του τη ζωή.
Πολλοί αναρωτιούνται κακόβουλα: Καλά, αργόσχολος είναι; Πώς είναι δυνατόν να εργάζεται σκληρά το πρωί στη Γ.Γ. Ενημέρωσης, να ετοιμάζει καθημερινή βραδινή εκπομπή στο BLUE SKY και, από την άλλη, να κάθεται με τις ώρες τα μεσημέρια στη Βαλαωρίτου, ενώ, ταυτοχρόνως, συντηρεί 5-6 blogs;
Απλώς, είναι γρήγορος και προκομμένος κύριοι!
Αυτή είναι η εξήγηση…

Επιπλέον, η δύναμη των σοσιαλιστικών ιδεωδών αποτελεί καύσιμο πολλών οκτανίων, προσφέροντας δύναμη και ζωντάνια στον χαλκέντερο και απροσκύνητο δημοσιογράφο με τα full καραμπογιατισμένα μαλλιά…

 

112 comments:

Pastaflora said…

Αγαπητέ συνάδελφε, ο Σπύρος ήταν ανέκαθεν σικάτος: από τα δημοσιογραφικά μετερίζια ως αγωνιστής για έναν σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο και από την καρέκλα του κομμωτηρίου ως αγωνιστής για έναν σοσιαλισμό με ανθρώπινο βάψιμο.
(μια θερμή παράκληση, όταν δημοσιεύετε φωτογραφίες σπλάτερ σαν αυτή της ευτραφούς κυρίας με το κινητό και το μπικίνι, να βάζετε και τις ανάλογες προειδοποιητικές σημάνσεις).

Anonymous said…

Ο Σπύρος… Α, ο Σπύρος… Είτε ως συμπαρουσιαστής της Έλης Στάη (σε σκούρο καστανό τότε) είτε μόνος του μας δίδαξε σοσιαλισμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι διαμορφώθηκα. Όσοι μπορούν να θυμηθούν τι σήμαινε δελτίο ειδήσεων επί της εποχής του, καταλαβαίνουν για τι παρίγραπτο πράγμα μιλάμε…
Νασαι καλά Βαψομαλλιά που με τους Χατζαραίους μας κάνεις και γελάμε…

Anonymous said…

Βαψομαλλιάς ο Σπύρος, εντάξει. Να ήταν όμως μόνο αυτό. Είναι και εγωιστάκος, ξερόλας και λίγο κακούλης μου φαίνεται. Τον έχω παρακολουθήσει σ’ αυτό το “δελτίο” στο Blue Sky. Προγκίζει ακόμη και τους συνεργάτες του όταν διαφωνούν μαζί του. Ο κ. Χατζάρας είναι τόσο δημοκράτης που δεν ανέχεται καθόλου αντίθετη φωνή. Πάντα τέτοια!

 

Πηγή

 

Από σύμβολο του Παπανδρεϊσμού υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ.!

Την προσχώρηση του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στον ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος και, αμέσως, όσοι δεν γνωρίζουν -ή κάνουν ότι δε θυμούνται- το παραμικρό, έσπευσαν να αναμεταδώσουν την “είδηση”. Αλήθεια, ποιος είναι ο Σπύρος Χατζάρας; >>>
Ο δημοσιογράφος ήταν το “νούμερο ένα” στην κρατική τηλεόραση πριν το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Είχε δικό του τρόπο -και στιλ- να διαβάζει τις ειδήσεις. Οπαδός της Στρατευμένης Δημοσιογραφίας (και προσωπικός φίλος του Σπ. Κωστόπουλου, τότε κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος έχει συγγράψει και το ομώνυμο βιβλίο), όχι μόνον παρουσίαζε ειδήσεις ή κάλυπτε γεγονότα, αλλά συμμετείχε ενεργά, αφού παρακολουθούσε τις περιοδείες του αείμνηστου Ανδρέα και ανταποκρινόταν στα χειροκροτήματα των χιλιάδων που παρακολουθούσαν, τότε, τις πολιτικές συγκεντρώσεις, οι οποίοι, όταν τον αναγνώριζαν, τον φώναζαν με το μικρό του όνομα και τον αποθέωναν.
Η στροφή του Σπ. Χατζάρα έγινε πριν από, περίπου, δύο χρόνια. Μάλιστα, τον Μάιο του 2010 συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα του στη ΓΑΔΑ, επειδή συμμετείχε σε διαμαρτυρία (μαζί με τον Τάσο Χατζηπαράσχου και άλλους πολίτες) έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Κατά την κράτησή του ο Σπύρος Χατζάρας δήλωσε: «Με προσωπική εντολή του Χρυσοχοΐδη μας συνέλαβαν μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ δεν κάναμε τίποτε παράνομο. Στεκόμαστε απλώς εκεί, όπως έχει κάθε Έλληνας δικαίωμα, και λέγαμε την γνώμη μας για τον νόμο που προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου – ή πιο σωστά Παπαεβραίου – και μας έφεραν στην ΓΑΔΑ για να μην μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας. Η Χούντα είναι εδώ»!
Σήμερα, προσχώρησε επίσημα στο ΛΑ.Ο.Σ.
Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης, δήλωσε: “Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα(σ.σ. αναφέρεται στην πρόσφατη δημοσιογραφική του δουλειά κι όχι στα χρόνια της ΕΡΤ του Ανδρέα), άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα. Σπύρο, καλώς ήρθες”.

Ο Σπύρος Χατζάρας, εν όψει των επικείμενων εκλογών ζήτησε την πανστρατιά των πατριωτικών δυνάμεων με τον ΛΑΟΣ λέγοντας.

«Η τρίτη ελληνική δημοκρατία γεννήθηκε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και πέθανε με την εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ. Οι υπάλληλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών, τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με το δεύτερο μνημόνιο δεν μας έσωσαν.

Μας πρόδωσαν. 

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά.

Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αποφασιστική μάχη που θα κριθούν όλα, θα δοθεί στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Τώρα επιβάλλεται, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων. Ο Λαός θα ακυρώσει τα σενάρια του σκηνοθέτη της οδού Β.Σοφίας και θα επιβάλει με την ψήφο του Εθνική πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Είναι η ώρα της συστράτευσης με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Στα χαρακώματα την ώρα της μάχης υπάρχει θέση για όλους. Καλώ κάθε πατριώτη, κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας».

Ο Σπ. Χατζάρας θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών.

Όπως δήλωσε, «σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία.

Έχει η νίκη.

Η νίκη του Ελληνικού λαού.

Η ανατροπή του σημερινού άθλιου καθεστώτος».

Ευχήθηκε -όπως έκαναν και το 21 πριν από κάθε μάχη- «καλό βόλι».

 

Πηγή

Προβολές : 852


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα