“Σταματήστε αμέσως όλους τους μαζικούς εμβολιασμούς Covid-19”. Ανοιχτή επιστολή κορυφαίου ιολόγου προς Π.Ο.Υ., όλες τις αρχές, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, το οποίο τους αφορά καθώς επίσης και σε όλον τον παγκόσμιο πληθυσμό

“Σταματήστε αμέσως όλους τους μαζικούς εμβολιασμούς Covid-19”. Ανοιχτή επιστολή κορυφαίου ιολόγου προς Π.Ο.Υ., όλες τις αρχές, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, το οποίο τους αφορά καθώς επίσης και σε όλον τον παγκόσμιο πληθυσμό

16 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το

 

Geert Vanden Bossche: “Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς οι τρέχουσες ανθρώπινες παρεμβάσεις θα αποτρέψουν τη μεταβολή των μεταλλάξεων που κυκλοφορούν σε ένα τρομερό  τέρας.

Μετατρέπουμε τα εμβόλια σε ασυμπτωματικούς φορείς που μεταδίδουν μολυσματικές παραλλαγές.

Μετατρέπουν έναν σχετικά ακίνδυνο ιό σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής.

Πολλοί αποδέκτες εμβολίων είναι πλέον εκτεθειμένοι σε εξαιρετικά μολυσματικές ιογενείς μεταλλάξεις ενώ έχουν λάβει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου

Βασικά, πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν υπερ-μολυσματικό ιό που αντιστέκεται εντελώς στον πολυτιμότερο αμυντικό μηχανισμό μας: Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι συνέπειες της εκτεταμένης και λανθασμένης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτήν την πανδημία, πρόκειται να εξαλείψουν μεγάλο μέρος του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού.”

Αγαπητέ κύριε Geert Vanden Bossche, είναι αδύνατο όλα αυτά που γράφετε στην Παγκόσμια Έκκλησή σας, να μην τα γνωρίζουν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Με δεδομένο πως κάποια εκατομμύρια σ’ όλο τον κόσμο, έτρεξαν ως πρόβατα να εμβολιαστούν, το ζητούμενο των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ήταν και είναι να δημιουργήσουν ΤΕΡΑΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Και ο στόχος τους επετεύχθη.

Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ … ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μην διανοηθεί εμβολιασμένος να έρθει κοντά μου.

ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΨΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.

 

Ο Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, ανεξάρτητος ιολόγος και ειδικός εμβολίων, εργάστηκε στο παρελθόν σε ΜΚΟ στη GAVI και στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ο Geert Vanden Bossche PhD, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος προγραμματιστής εμβολίων που εργάστηκε ως επικεφαλής του Γραφείου Ανάπτυξης Εμβολίων στο Γερμανικό Κέντρο Έρευνας για τις Λοιμώξεις.

Συνεργάστηκε με  το Global Alliance for Vaccines and Immunisation’s Ebola Vaccine Programme και συνέβαλε στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εργασίας εμβολίων σε συνεργασία με τους Global Health Partners (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation, CDC, UNICEF), με τον ρυθμιστικό οργανισμό (FDA) και κατασκευαστές εμβολίων για να επιτρέψουν έγκαιρη ανάπτυξη ή αποθήκευση υποψήφιων εμβολίων για τον Έμπολα.

7 ΜΑΡ 2021

Προς όλες τις αρχές, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, το οποίο τους αφορά καθώς επίσης και σε όλον τον παγκόσμιο πληθυσμό  : 

Δεν είμαι ούτε κατα διάνοια αντιεμβολιαστής.

Δεν συνηθίζω ως επιστήμονας, να απευθύνω έκκληση από καμία πλατφόρμα αυτού του είδους όπως αυτή (LinkedIn) προκειμένου να θέσω θέματα σχετιζόμενα με εμβόλια. Ως ειδικός ιολόγος και ειδικός επί των εμβολίων, κάνω αυτήν την εξαίρεση, μόνο επειδή οι υγειονομικές αρχές επιτρέπουν τη χορήγηση εμβολίων με τέτοιο τρόπο, που απειλούν τη δημόσια υγεία, καθώς αγνοούν επιστημονικά στοιχεία.

Η παρούσα εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με αναγκάζει να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η άνευ προηγουμένου έκταση της ανθρώπινης παρέμβασης στην πανδημία Covid-19 κινδυνεύει να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή χωρίς προηγούμενο, αυτό το κάλεσμα θα πρέπει να ακουστεί δυνατά και να διαδοθεί παντού.

Όπως προαναφέρθηκα, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Αντιθέτως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι καθένα από τα τρέχοντα εμβόλια έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από λαμπρούς και ικανούς επιστήμονες. Ωστόσο, αυτός ο τύπος προληπτικών εμβολίων είναι παντελώς ακατάλληλος, ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνος, όταν χρησιμοποιείται σε εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού εν μέσω μιας ιογενούς πανδημίας.

Οι εμβολιολόγοι, οι επιστήμονες και οι κλινικοί γιατροί θαμπώνονται από τις θετικές βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις σε μεμονωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλούνται για τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα έχει αυτό, στην παγκόσμια υγεία. Εκτός εάν δεν αποδειχθώ επιστημονικά λάθος, είναι δύσκολο να καταλάβω πώς οι τρέχουσες ανθρώπινες παρεμβάσεις θα αποτρέψουν τη μεταβολή των μεταλλάξεων που κυκλοφορούν σε ένα τρομερό  τέρας.

Ανταγωνιζόμενος τον χρόνο, ολοκληρώνω το επιστημονικό μου χειρόγραφο , η δημοσίευση του οποίου, δυστυχώς, είναι πιθανό να έρθει πολύ αργά, δεδομένης της συνεχώς αυξανόμενης απειλής από ταχέως διαδεδομένες, εξαιρετικά μολυσματικές μεταλλάξεις. 

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω ήδη στο LinkedIn, μια περίληψη των ευρημάτων μου, καθώς και την κεντρική ομιλία μου στην πρόσφατη Διάσκεψη Κορυφής για τα εμβόλια στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Την περασμένη Δευτέρα, παρείχα στους διεθνείς οργανισμούς υγείας, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΟΥ, την ανάλυσή μου για την τρέχουσα πανδημία ως βασισμένη σε επιστημονικά ενημερωμένες γνώσεις σχετικά με την ανοσολογική βιολογία της Covid-19. Δεδομένης της επείγουσας κατάστασης που βιώνουμε, τους προέτρεψα να λάβουν υπόψη τις ανησυχίες μου και να ξεκινήσουν μια συζήτηση σχετικά με τις επιζήμιες συνέπειες της περαιτέρω «ιικής ανοσολογικής διαφυγής».

Για όσους δεν είναι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα, επισυνάπτω παρακάτω μια πιο προσιτή και κατανοητή εκδοχή της επιστήμης πίσω από αυτό το ύπουλο φαινόμενο.

Παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση και δεν έχω  λάβει κανένα σχόλιο, από εμπειρογνώμονες και πολιτικούς, οι οποίοι παραμένουν σιωπηλοί, όταν την ίδια στιγμή, είναι πρόθυμοι να μιλήσουν, σε ότι αφορά στη χαλάρωση των μέτρων πρόληψης της πανδημίας και την επιχείρηση «ελευθερία την άνοιξη». Οι δηλώσεις μου δεν βασίζονται σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε επιστημονικά δεδομένα και θα αντιπαρατεθούν μόνο από επιστημονικά δεδομένα.

Παρ ’όλο που κανείς, δεν μπορεί να κάνει ασυνεπείς  επιστημονικές δηλώσεις χωρίς να επικριθεί από συναδέλφους, φαίνεται ότι η ελίτ των επιστημόνων που συμβουλεύει τους παγκόσμιους ηγέτες μας προτιμούν να παραμένουν σιωπηλοί.  Ενώ έχουν κατατεθεί επαρκή επιστημονικά στοιχεία.

Δυστυχώς, παραμένουν ανέγγιχτα από εκείνους που έχουν τη δύναμη να δράσουν. Πόσο καιρό μπορεί κανείς να αγνοήσει το πρόβλημα, όταν επί του παρόντος υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι η ιογενής ανοσολογική διαφυγή απειλεί τώρα την ανθρωπότητα; Δεν θα μπορούμε να πούμε ότι δεν γνωρίζαμε – ή δεν προειδοποιηθήκαμε.

Με αυτή την επιστολή-κραυγή αγωνίας, θέτω σε κίνδυνο όλη τη φήμη και την αξιοπιστία μου. Περιμένω από εσάς, φύλακες της ανθρωπότητας, να πράξετε τουλάχιστον το ίδιο. Είναι εξαιρετικά επείγον. Ανοίξτε τη δημόσια συζήτηση με κάθε τρόπο: αντιστρέψτε το παρόν κλίμα!

 

Γιατί ο μαζικός εμβολιασμός μέσα σε μια πανδημία δημιουργεί ένα ανεπιθύμητο τέρας

 

Η βασική ερώτηση είναι: γιατί κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με τη ανοσολογική διαφυγή του ιού

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω μέσω ενός πιο εύκολα κατανοητού φαινομένου: της μικροβιακής ανθεκτικότητας.

Κάποιος μπορεί εύκολα να επεκτείνει αυτήν τη μάστιγα της ανθεκτικότητας στα αυτοσχέδια «αντιιικά αντιβιοτικά» μας. 

Πράγματι, τα αντισώματα (Abs) που παράγονται από το δικό μας ανοσοποιητικό σύστημα μπορούν να θεωρηθούν αυτοσχέδια αντιιικά αντιβιοτικά, ανεξάρτητα από το αν αποτελούν μέρος του έμφυτου ανοσοποιητικού μας συστήματος (τα λεγόμενα «φυσικά» Abs) ή προέρχονται από την αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθογόνων ( τα λεγόμενα «επίκτητα» Abs).

Τα φυσικά Abs δεν είναι εξειδικευμένα για το εκάστοτε μικρόβιο, ενώ τα επίκτητα Abs κατευθύνονται ειδικά στο παθογόνο που εισβάλλει. Κατά τη γέννηση, το έμφυτο ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν έχει «εμπειρία» αλλά είναι καλά εδραιωμένο και μας προστατεύει από ένα πλήθος παθογόνων, αποτρέποντας έτσι αυτά τα παθογόνα να προκαλέσουν ασθένειες.

Καθώς το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να θυμηθεί τα παθογόνα που αντιμετώπισε (η έμφυτη ανοσία δεν έχει τη λεγόμενη «ανοσολογική μνήμη»), μπορούμε να συνεχίσουμε να  βασιζόμαστε επάνω του μόνο εφόσον το διατηρούμε «εκπαιδευμένο» αρκετά καλά.

Η εκπαίδευση επιτυγχάνεται με τακτική έκθεση σε μυριάδες περιβαλλοντικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων παθογόνων. Ωστόσο, καθώς γερνάμε, θα αντιμετωπίζουμε όλο και περισσότερο καταστάσεις όπου η έμφυτη ανοσία μας (συχνά αποκαλείται «πρώτη γραμμή ανοσολογικής άμυνας») δεν είναι αρκετά ισχυρή για να σταματήσει το παθογόνο στην πύλη εισόδου (κυρίως  φραγμοί των βλεννογόνων όπως το αναπνευστικό ή εντερικό επιθήλιο) .

Όταν συμβαίνει αυτό, το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να βασίζεται σε πιο εξειδικευμένους χειριστές του ανοσοποιητικού μας συστήματος (δηλαδή, ειδικά στα αντιγόνα Abs και Τ κύτταρα) για την καταπολέμηση του παθογόνου. Έτσι, καθώς μεγαλώνουμε, αυξάνουμε ολοένα και περισσότερο την παθογόνο ανοσία, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα εξειδικευμένων Abs. Καθώς αυτά έχουν ισχυρότερη έλξη για το παθογόνο (π.χ. ιός) και μπορούν να φτάσουν σε υψηλές συγκεντρώσεις, μπορούν αρκετά εύκολα να αντισταθμίσουν τα φυσικά μας Abs ( να τα υπερκεράσουν ) να προσδεθούν με το παθογόνο / ιό.

Είναι ακριβώς αυτός ο τύπος υψηλής εξειδίκευσης, υψηλής έλξης αντισωμάτων Abs που προκαλούν τα τρέχοντα εμβόλια Covid-19. Δεδομένου φυσικά, ο ευγενής σκοπός αυτών των Abs είναι να μας προστατεύσει από την Covid-19. Επομένως, γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη χρήση αυτών των εμβολίων για την καταπολέμηση της Covid-19;

Λοιπόν, όπως και οι κανόνες που ισχύουν για τα κλασικά αντιμικροβιακά αντιβιοτικά, είναι υψίστης σημασίας, έτσι και για τα αυτοσχέδια «αντιιικά αντιβιοτικά» πρέπει να διατίθενται σε επαρκή συγκέντρωση και να είναι προσαρμοσμένα στα ειδικά χαρακτηριστικά του ”εχθρού” μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σε περίπτωση βακτηριακής νόσου, είναι κρίσιμο όχι μόνο να επιλεγεί ο σωστός τύπος αντιβιοτικού (με βάση τα αποτελέσματα ενός αντιβιογράμματος), αλλά και να χορηγηθεί  το επιλεχθέν αντιβιοτικό για αρκετό καιρό (σύμφωνα πάντα με τη συνταγή).

Η μη συμμόρφωση με αυτές τις προδιαγραφές αυξάνει τον κίνδυνο να δώσει στα μικρόβια την ευκαιρία να επιβιώσουν και, ως εκ τούτου, να αναζωπυρώσουν  την εκδήλωση της νόσου. Ένας παρόμοιος μηχανισμός μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε ιούς, ειδικά σε ιούς που μπορούν εύκολα και γρήγορα να μεταλλαχθούν (κάτι που, συμβαίνει με τους Coronavirus), όταν η πίεση που ασκείται από την άμυνα του στρατού (διαβάζεται: πληθυσμός) αρχίζει να απειλεί την αντιγραφή και μετάδοση του ιού , ο ιός θα μεταμφιεστεί, ώστε να μην μπορεί πλέον να αναγνωριστεί εύκολα και, επομένως, να μην μπορεί να του επιτεθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή. Ο ιός είναι πλέον σε θέση να ξεφύγει από την ανοσία (το λεγόμενο: «διαφυγή του ανοσοποιητικού») ανοσολογική διαφυγή.

Ωστόσο, ο ιός μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτήν τη στρατηγική, υπό την προϋπόθεση ότι έχει ακόμα αρκετό χώρο για να αναπαραχθεί. (αρκετούς ξενιστές) Οι ιοί, σε αντίθεση με την πλειονότητα των βακτηρίων, πρέπει να βασίζονται σε ζωντανά κύτταρα- ξενιστές για αναπαραγωγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση «μεταλλάξεων διαφυγής» δεν είναι πολύ ανησυχητική εφόσον η πιθανότητα αυτών των μεταλλάξεων γρήγορα έναν άλλον ξενιστή, είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας ιογενούς πανδημίας!

Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, ο ιός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο με πολλά άτομα να νοσούν και να διασπείρουν τον ιό (ακόμη και συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών «φορέων»). Όσο υψηλότερο είναι το ιικό φορτίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ο ιός να προσκρούσει σε άτομα που δεν έχουν μολυνθεί ακόμη ή που έχουν μολυνθεί αλλά δεν έχουν αναπτύξει συμπτώματα. Εάν δεν προστατεύονται επαρκώς από την έμφυτη ανοσολογική άμυνα τους (μέσω των φυσικών Abs), θα κολλήσουν τη νόσο Covid-19 καθώς δεν μπορούν να βασίζονται σε άλλα, δηλαδή, επίκτητα Abs.

Έχει αναφερθεί εκτενώς, πράγματι, ότι η αύξηση των ειδικών Abs έναντι της S (spike) σε ασυμπτωματικά μολυσμένα άτομα είναι μάλλον περιορισμένη και μόνο βραχύβια. Επιπλέον, αυτά τα Abs δεν έχουν επιτύχει πλήρη ωριμότητα.

Ο συνδυασμός ιογενούς λοίμωξης σε φόντο υποβέλτιστης ωριμότητας και συγκέντρωσης Ab επιτρέπει στον ιό να επιλέγει μεταλλάξεις που του επιτρέπουν να ξεφύγει από την ανοσολογική πίεση. Η επιλογή αυτών των μεταλλάξεων πραγματοποιείται κατά προτίμηση στην πρωτεΐνη S καθώς αυτή είναι η ιική πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για ιική μολυσματικότητα.

Καθώς οι επιλεγμένες μεταλλάξεις προσδίδουν στον ιό αυξημένη μολυσματική ικανότητα, γίνεται πλέον πολύ πιο εύκολο για τον ιό να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια σε μολυσμένα άτομα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν συμπτωματική νόσο, τόσο πιο αποτελεσματικά  ο ιός μπορεί να εξασφαλίσει τη διάδοσή και διαιώνισή του (τα άτομα που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια θα αποβάλλουν περισσότερο ιικό φορτίο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι τα ασυμπτωματικά μολυσμένα άτομα).

Δυστυχώς, αρκετά συχνά, η βραχύβια άνοδος στα S-ειδικά Abs έχει, ωστόσο, την δυνατότητα να παρακάμψει τα έμφυτα / φυσικά Ab, τα οποία τίθενται εκτός λειτουργείας, καθώς η έλξη τους για την S πρωτεΐνη, είναι χαμηλότερη από την έλξη των ειδικών αντισωμάτων Abs για την S πρωτείνη.  Αυτό σημαίνει ότι με έναν αυξανόμενο ρυθμό μόλυνσης στον πληθυσμό, ο αριθμός των ατόμων που μολύνθηκαν ενώ βιώνουν μια στιγμιαία αύξηση στα S-ειδικά Abs θα αυξηθεί σταθερά.

Κατά συνέπεια, ο αριθμός των ατόμων που μολύνονται ενώ βιώνουν στιγμιαία μείωση της έμφυτης ανοσίας τους θα αυξηθεί. Ως αποτέλεσμα, ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός ατόμων θα γίνει πιο επιρρεπής σε σοβαρή ασθένεια αντί να εμφανίζει μόνο ήπια συμπτώματα ( συμπτώματα περιορισμένα  στην άνω αναπνευστική οδό) ή χωρίς καθόλου συμπτώματα.

Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, ειδικά οι νέοι θα επηρεαστούν από αυτήν την εξέλιξη καθώς τα φυσικά τους Abs δεν καταστέλλονται σε μεγάλο βαθμό από μια πανοπλία «επίκτητων», λόγω αντιγόνων Abs. Τα φυσικά Abs και η φυσική ανοσία γενικά, παίζουν κρίσιμο ρόλο στην προστασία μας από παθογόνα, καθώς αποτελούν την πρώτη μας γραμμή άμυνας. Σε αντίθεση με την επίκτητη ανοσία, οι έμφυτες ανοσολογικές αντιδράσεις προστατεύουν από ένα μεγάλο φάσμα παθογόνων (γι ‘αυτό μην συμβιβάζετε ή θυσιάζετε την έμφυτη ανοσολογική άμυνα σας!).

Επειδή τα φυσικά Abs και τα έμφυτα ανοσοκύτταρα αναγνωρίζουν ένα διαφοροποιημένο φάσμα ξένων (δηλαδή, όχι δικών μας) παραγόντων (μόνο μερικά από τα οποία έχουν παθογόνο δυναμικό), είναι σημαντικό, πράγματι, να το διατηρήσουμε επαρκώς εκτεθειμένο σε περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Διατηρώντας το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα (το οποίο, δυστυχώς, δεν έχει μνήμη!) ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ, μπορούμε πολύ πιο εύκολα να αντισταθούμε σε μικρόβια που έχουν πραγματική παθογόνο δυναμική. Έχει, για παράδειγμα, αναφερθεί και επιστημονικά αποδειχθεί ότι η έκθεση σε άλλους, αρκετά ακίνδυνους ιούς Coronavirus που προκαλούν «κοινό κρυολόγημα» μπορεί να παρέχει προστασία, αν και βραχύβια, έναντι της Covid-19  καθώς και των πιο μολυσματικών μεταλλάξεων της.

Η καταστολή της έμφυτης ανοσίας, ειδικά στις νεότερες ηλικιακές ομάδες, μπορεί, επομένως, να γίνει πολύ προβληματική. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έλλειψη έκθεσης εξαιτίας των αυστηρών μέτρων περιορισμού και της διασποράς, που εφαρμόστηκαν από την αρχή της πανδημίας δεν ήταν ευεργετική για τη διατήρηση και εκπαίδευση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων.

Και σαν να μην διακυβευόταν ήδη σε μεγάλο βαθμό η έμφυτη ανοσολογική άμυνα σε αυτό το τμήμα του πληθυσμού, έρχεται μιαέρχεται να προστεθεί στην εξίσωση, ένας επιπλέον παράγοντας που θα ενισχύσει δραματικά τα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας στις νεότερες ηλικιακές ομάδες:

ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ.

Όσο εκτενέστερα θα εμβολιαστεί η ανωτέρα ηλικιακή ομάδα (ηλικιωμένοι) και ως εκ τούτου προστατευτεί, τόσο περισσότερο ο ιός αναγκάζεται να συνεχίσει να προκαλεί ασθένεια σε νεότερες ηλικιακές ομάδες.

Αυτό θα είναι εφικτό υπό την προϋπόθεση ότι ο ιός διαφεύγει από τα S-ειδικά Αbs που έχουν αυξηθεί στιγμιαία σε προηγουμένως ασυμπτωματικά μολυσμένα άτομα. Εάν ο ιός καταφέρει, μπορεί να επωφεληθεί από την (στιγμιαία) κατασταλμένη έμφυτη ανοσία, προκαλώντας έτσι ασθένεια σε έναν αυξανόμενο αριθμό αυτών των ατόμων και διασφαλίζοντας τη δική του διάδοση.

Η επιλογή στοχευμένων μεταλλάξεων στην πρωτεΐνη S είναι, επομένως, ο τρόπος ώστε ο ιός να ενισχύσει τη μολυσματικότητά του σε εν δυνάμει ασθενείς που είναι επιρρεπείς στην νόσο λόγω της παροδικής αδυναμίας της έμφυτης ανοσολογικής άμυνας.

Ωστόσο, αντιμετωπίζουμε επίσης ένα τεράστιο πρόβλημα στους ήδη εμβολιασμένους ανθρώπους, καθώς τώρα  όλο και περισσότερο καλούνται να αντιμετωπίσουν μολυσματικές μεταλλάξεις, σημαντικά πιο διαφορετικό από την έκδοση S που περιλαμβάνεται στο εμβόλιο και που προέρχεται από τον αρχικό ιό, (πολύ λιγότερο μολυσματικό στέλεχος στην αρχή της πανδημίας).

Όσο περισσότερες μεταλλάξεις γίνονται μολυσματικές (δηλαδή, ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού της πρόσβασης του ιού στο εμβολιασμένο τμήμα του πληθυσμού), τόσο λιγότερο θα προστατεύει το εμβόλιο τα επίκτητα εμβολικά Ads. Ήδη τώρα, η έλλειψη προστασίας οδηγεί σε ιογενή διασπορά και μετάδοση στους αποδέκτες εμβολίων που εκτίθενται πλέον σε πιο μολυσματικά στελέχη (τα οποία, παρεμπιπτόντως, κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο πεδίο).

Έτσι μετατρέπουμε τα εμβόλια σε ασυμπτωματικούς φορείς που μεταδίδουν μολυσματικές παραλλαγές.

Κάπου παρακάτω, πιθανόν στο πολύ σύντομο μέλλον, θα γίνει πιο «επικερδές» για τον ιό να προσθέσει απλώς μερικές επιπλέον μεταλλάξεις (ίσως μία ή δύο), στην πρωτεΐνη S του μεταλλαγμένου, ο οποίος είναι ήδη εμπλουτισμένος με πολλαπλές μεταλλάξεις που ενισχύουν τη μολυσματικότητα, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της δέσμευσής του, στον υποδοχέα (ACE-2) που βρίσκεται στην επιφάνεια των επιτρεπτών επιθηλιακών κυττάρων.

Αυτό θα επιτρέψει τώρα στη νέα μετάλλαξη να αντισταθμίσεικαι να ξεπεράσει τα επίκτητα απο τα εμβόλια Abs σε ότι αφορά στη δέσμευση  με τον υποδοχέα ACE. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το στάδιο, θα χρειαστούν πολύ λίγες πρόσθετες στοχευμένες μεταλλάξεις εντός του τομέα του υποδοχέα δέσμευσης του ιού, για να αντισταθούν πλήρως στα S-ειδικά ant-Covid-19 Abs, ανεξάρτητα από το εάν τα τελευταία προέρχονται από το εμβόλιο ή από φυσική μόλυνση.

Σε αυτό το στάδιο, ο ιός κατάφερε, πράγματι, να αποκτήσει πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή ατόμων που έχουν πλέον γίνει πολύ επιρρεπείς σε ασθένειες, καθώς τα ειδικά αντισώματα Ads έναντι της S πρωτείνης  έχουν πλέον αχρηστευθεί σε ότι αφορά την προστασία, αλλά εξακολουθούν να καταστέλλουν, μακροχρόνια, την έμφυτης ανοσία (η φυσική λοίμωξη και ιδιαίτερα ο εμβολιασμός, προκαλούν σχετικά μακράς διάρκειας ειδικά αντισώματα Ab).

Η δεξαμενή ατόμων, ευαίσθητων στη νόσο, περιλαμβάνει τόσο εμβολιασμένα άτομα, όσο και άτομα που έχουν επαρκή S-ειδικά Abs, λόγω προηγούμενης ασθένειας τους με Covid-19).

Ενώ, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την Covid-19 ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗΚΕ , μια καταστροφική κατάσταση δημιουργήθηκε, για όλα τα εμβολιασμένα άτομα και τα θετικά άτομα στην Covid-19, καθώς έχουν πλέον χάσει και οι δύο, την επίκτητη αλλά και την έμφυτη ανοσολογική άμυνα τους έναντι της Covid-19 (ενώ κυκλοφορούν εξαιρετικά μολυσματικά στελέχη!).

Αυτό είναι «Μια μικρή νίκη για τον ιό, μια τεράστια καταστροφή για την ανθρωπότητα», πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε  ωθήσει τον ιό προς τους νεότερους πληθυσμούς σε τέτοιο επίπεδο καθώς θα απαιτείται πλέον ελάχιστη προσπάθεια για να μετατραπεί η Covid-19 σε έναν εξαιρετικά μολυσματικό ιό που θα αγνοεί εντελώς, τόσο το έμφυτο ανοσοποιητικό μας σύστημα, όσο και το επίκτητο (ανεξάρτητα από το εάν τα επίκτητα Abs προήλθαν από εμβολιασμό ή φυσική μόλυνση).

Η προσπάθεια επιβίωσης για τον ιό γίνεται τώρα ακόμη πιο αμελητέα, δεδομένου ότι πολλοί αποδέκτες εμβολίων είναι πλέον εκτεθειμένοι σε εξαιρετικά μολυσματικές ιογενείς μεταλλάξεις ενώ έχουν λάβει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου και ως εκ τούτου,  τα αντισώματα Abs που έχουν παραχθεί την δεδομένη στιγμή,  δεν έχουν ακόμη αποκτήσει τη βέλτιστη λειτουργικότητα τους.

 Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ότι αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω την ανοσολογική διαφυγή. Βασικά, πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν υπερ-μολυσματικό ιό που αντιστέκεται εντελώς στον πολυτιμότερο αμυντικό μηχανισμό μας: Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Από όλα τα παραπάνω, δεδομένα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να φανταστούμε πώς οι συνέπειες της εκτεταμένης και λανθασμένης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτήν την πανδημία, πρόκειται να εξαλείψουν μεγάλο μέρος του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού.

Είναι ελάχιστες οι στρατηγικές για την επίτευξη του ίδιου επιπέδου αποτελεσματικότητας, στη μετατροπή ενός σχετικά αβλαβούς ιού σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής.

Ασφαλώς αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη S (δηλαδή, ακριβώς η ίδια πρωτεΐνη που υπόκειται σε επιλογή μεταλλάξεων διαφυγής) είναι γνωστό ότι επιτρέπει στους Coronavirus να ξεπερνούν τα «εμπόδια» που υπάρχουν, στην μετάδοση τους, μεταξύ των ειδών (άνθρωποι, ζώα κλπ)

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει  κίνδυνος η ανοσολογική διαφυγή, του ανοσοποιητικού προερχόμενου από εμβόλια να επιτρέψει στον ιό να μεταπηδήσει σε άλλα είδη ζώων, ιδίως σε βιομηχανικά ζώα ( χοιροτροφικά και πουλερικά), και δεν είναι αμελητέος. Αυτά τα είδη είναι ήδη γνωστό ότι φιλοξενούν αρκετούς διαφορετικούς ιούς Coronavirus και συνήθως στεγάζονται σε αγροκτήματα με υψηλή πυκνότητα εκτροφής.

Ομοίως με τον ιό της γρίπης, τα είδη αυτά, θα μπορούσαν να γίνουν μια επιπλέον πρόσθετη δεξαμενή, για τον ιό SARS-COV-2.

Καθώς τα παθογόνα έχουν συν-εξελιχθεί με το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή, έχουν διαμορφωθεί φυσικές πανδημίες από οξείες αυτό-περιοριζόμενες ιογενείς λοιμώξεις, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνουν τις ανθρώπινες ζωές, περισσότερο απ ότι χρειάζεται.

Λόγω της ανθρώπινης παρέμβασης ωστόσο,, η πορεία αυτής της πανδημίας έχει διαταραχθεί πλήρως από την αρχή. Διαδεδομένα και αυστηρά μέτρα πρόληψης λοιμώξεων σε συνδυασμό με εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού που χρησιμοποιούν ανεπαρκή εμβόλια θα οδηγήσουν αναμφίβολα σε μια κατάσταση όπου η πανδημία θα είναι όλο και περισσότερο «εκτός ελέγχου».

Παραδόξως, η μόνη παρέμβαση που θα μπορούσε να προσφέρει μια προοπτική για τον τερματισμό αυτής της πανδημίας (εκτός από το να την αφήσει να τρέξει την καταστροφική πορεία της ) είναι… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

Φυσικά, ο τύπος εμβολίων που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν θα ήταν εντελώς διαφορετικός από τα συμβατικά εμβόλια, καθώς δεν προκαλούν τους συνηθισμένους ύποπτους, δηλαδή, κύτταρα Β και Τ, αλλά κύτταρα Νatural Κiller Natural killer T cell.

Υπάρχουν, πράγματι, σημαντικά επιστημονικά στοιχεία ότι αυτά τα κύτταρα παίζουν βασικό ρόλο στη πλήρη εξάλειψης της Covid-19 σε πρώιμο στάδιο μόλυνσης σε ασυμπτωματικά μολυσμένα άτομα.

Τα κύτταρα ΝΚ κύτταρα δολοφόνοι, αποτελούν μέρος του κυτταρικού βραχίονα του έμφυτου ανοσοποιητικού μας συστήματος και, όπως και τα φυσικά αντισώματα Abs, είναι ικανά να αναγνωρίζουν και να επιτίθενται σε ένα ευρύ και διαφοροποιημένο φάσμα παθογόνων παραγόντων.

Υπάρχει ένα υγιές επιστημονικό σκεπτικό και άρα είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι είναι δυνατό να «αυξήσουμε» τα κύτταρα ΝΚ φυσικά δολοφονικά κύτταρα, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγνωρίζουν και να σκοτώνουν τους Κοροναίους γενικά (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεταλλάξεων τους) σε πρώιμο στάδιο μόλυνσης. Τα ΝΚ κύτταρα έχουν όλο και περισσότερο αναγνωριστεί ότι έχουν την ικανότητα να αποκτούν ανοσολογική μνήμη.

Εκπαιδεύοντας αυτά τα κύτταρα με τρόπους που τους επιτρέπουν να αναγνωρίζουν διαρκώς και να στοχεύουν κύτταρα μολυσμένα με Coronavirus, το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα μπορούσε να είναι τέλεια οπλισμένο για μια στοχευμένη επίθεση στο σύμπαν των Coronavirus, ακόμα και πριν από την έκθεση.

Καθώς η ανοσολογική άμυνα που βασίζεται στα NK κύτταρα  παρέχει αποστειρωτική ανοσία και επιτρέπει ευρεία και γρήγορη προστασία, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η αξιοποίηση των έμφυτων ανοσοκυττάρων μας θα είναι ο μόνος τύπος ανθρώπινης παρέμβασης που μας απομένει για να σταματήσει η επικίνδυνη εξάπλωση εξαιρετικά μολυσματικών μεταλλάξεων της Covid-19.

Εάν εμείς, οι άνθρωποι, θέλουμε να συνεχίσουμε να διαιωνίζουμε το είδος μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εξαλείψουμε αυτές τις εξαιρετικά μολυσματικές ιογενείς μεταλλάξεις.

Αυτό, πράγματι, απαιτεί μεγάλες εκστρατείες εμβολιασμού. Ωστόσο, είναι τα εμβόλια με βάση τα κύτταρα ΝΚ, που θα επιτρέψουν κυρίως τη φυσική μας ανοσία να είναι καλύτερα προετοιμασμένη (μνήμη!), προκειμένου να προκληθεί η ανοσία της αγέλης  ανοσία της αγέλης  (κάτι ακριβώς  το αντίθετο από αυτό που κάνουν τα σημερινά εμβόλια Covid-19, καθώς αυτά μετατρέπουν όλο και περισσότερο τους λήπτες εμβολίων σε ασυμπτωματικούς φορείς που διασπείρουν τον ιό).

Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε ένα δευτερόλεπτο για χάσιμο από την αλλαγή των ”εργαλείων” και αντικατάσταση των σημερινών δολοφονικών εμβολίων με εμβόλια που σώζουν τη ζωή.

Απευθύνω έκκληση στον Π.Ο.Υ και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ανεξάρτητα από την πεποίθησή τους, να κηρύξουν αμέσως μια τέτοια ενέργεια ως ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Σταματήστε αμέσως όλους τους μαζικούς εμβολιασμούς Covid-19 (Ανοιχτή επιστολή προς τον ΠΟΥ) – Εμπειρογνώμονας για την έρευνα εμβολίων

Geert Vanden Bossche, PhD

Ο Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, είναι ειδικός σε θέματα εμβολίων.

Έχει μια μεγάλη λίστα συνεργασιών με εταιρείες και οργανισμούς με τους οποίους συνεργάστηκε για την ανακάλυψη εμβολίων και την προκλινική έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των GSK, Novartis, Solvay Biologicals και Bill & Melinda Gates Foundation.

Ο Δρ Vanden Bossche συντονίζει επίσης το πρόγραμμα εμβολίων του Έμπολα στο GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση).

Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην ιολογία και τη μικροβιολογία, συγγραφέας περισσότερων από 30 δημοσιεύσεων, και εφευρέτης μιας αίτησης ευρεσιτεχνίας για καθολικά εμβόλια. Εργάζεται επί του παρόντος ως ανεξάρτητος σύμβουλος ερευνών εμβολίων.

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

«Είναι ελάχιστες οι στρατηγικές για την επίτευξη του ίδιου επιπέδου αποτελεσματικότητας, στη μετατροπή ενός σχετικά αβλαβούς ιού σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής»

GEERT VANDEN BOSSCH

Εμπειρογνώμονας για τα εμβόλια

Διακινδυνεύουμε να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο, «ανεξέλεγκτο τέρας»

Ο Δρ Bossche πιστεύει ότι οι εμβολιολόγοι, οι κλινικοί ιατροί και οι επιστήμονες εστιάζουν μόνο στα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο και όχι στις συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο πληθυσμού, κατά την άποψή του, σύντομα θα γίνει εμφανές σε όλο τον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι έχει μεταμορφωθεί «ένας αρκετά αβλαβής ιός σε ένα ανεξέλεγκτο τέρας».

Η ανησυχία του στηρίζεται στην «ανοσολογική διαφυγή». Για όσους χρειάζονται μια γρήγορη εισαγωγή στο θέμα, διαβάστε το άρθρο του Jemma Moran Μεταλλἀξεις παραλλαγές από τον κίνδυνο των υποχρεωτικών εγκλεισμών.

Για όσους χρειάζονται μια γενική επισκόπηση της ανοσολογίας μας, παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Ivor Cummins Creon Levit , Ep81 The Amazing Immunology of the Viral Issue – Incredible Science at Work! 

Πολλοί γιατροί θα ωφεληθούν επίσης από την παρακολούθηση αυτού (σημείωση: ο μέσος ιατρός λαμβάνει εξαιρετικά λίγη εκπαίδευση στην ανοσολογία και την ιολογία). Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ανοσολογία γενικά, διαβάζουν για παράδειγμα, την βασική ανοσολογία του Roitt, Thirteenth Edition .

Ο Bossche δηλώνει ότι οι πολλαπλές αναδυόμενες, «πολύ πιο μολυσματικές» ιογενείς μεταλλάξεις, είναι ήδη παραδείγματα «ανοσολογικής διαφυγής» από την «έμφυτη ανοσία» μας, και πιθανότατα δημιουργήθηκαν από τις ίδιες τις κυβερνητικές παρεμβάσεις, τις λεγόμενες Μη Φαρμακολογικές Παρεμβάσεις (NPIs) – δηλαδή εγκλεισμούς και καλύμματα προσώπου, ανεπίσημα, αλλά επίσης πιο γνωστά ως μη επιστημονικές παρεμβάσεις .

Πιστεύει ότι:

 • Οι συνεχείς επεμβάσεις μαζικού εμβολιασμού είναι «πολύ πιθανό να ενισχύσουν περαιτέρω την «προσαρμοστική» διαφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς κανένα από τα τρέχοντα εμβόλια δεν θα αποτρέψει την αντιγραφή / μετάδοση ιογενών μεταλλάξεων»
 • Ως εκ τούτου, «Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε αυτά τα εμβόλια για την ανοσοποίηση ανθρώπων εν μέσω μιας πανδημίας, τόσο πιο μολυσματικός θα γίνει ο ιός».
 • Και «με την αυξανόμενη μολυσματικότητα αυξάνεται η πιθανότητα αντοχής του ιού στα εμβόλια».

Ισχυρίζεται δε, ότι οι πεποιθήσεις του είναι βασικές αρχές που διδάσκονται στο πρώτο έτος ενός εμβολιολόγου- «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προληπτικό εμβόλιο σε πληθυσμούς που εκτίθενται σε υψηλή μολυσματική πίεση (κάτι που είναι σίγουρα συμβαίνει καθώς κυκλοφορούν πολλές πολλαπλές μολυσματικές μεταλλάξεις»).

Δηλώνει ότι για να «δραπετεύσεις πλήρως», από τον εξαιρετικά μεταβλητό ιό, «χρειάζεται μόνο να προστεθούν  μερικές επιπλέον μεταλλάξεις στον τομέα δέσμευσης υποδοχέων».

Οι άνθρωποι πρόκειται να χάσουν τη φυσική τους «έμφυτη» ανοσία ως συνέπεια του παρεμβατισμού.

Η πραγματική του ανησυχία όμως, ή όπως το θέτει, «πέρα από την ανησυχία», είναι ότι η ανθρωπότητα μπορεί να βλάψει σοβαρά τη δική της, φυσική «έμφυτη» ανοσία , λόγω της μαζικής ανάπτυξης προγραμμάτων εμβολιασμού σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Η «έμφυτη» ανοσία μας θα χαθεί (μια πλούσια, μη ειδική παραλλαγή, μορφή φυσικής ανοσίας, θα πάρει την θέση της).

Αυτό θα σήμαινε επίσης ότι θα χαθεί η προστασία με τη μεσολάβηση του εμβολίου.

Στιγμιότυπο οθόνης του Bossche Keynote – Summit Vaccine (Οχάιο), 2 Μαρτίου

Όλες οι νέες, πιο επικίνδυνες μεταλλάξεις θα αναπαράγονταν ενεργά από την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, «μετατρέποντας έναν σχετικά ακίνδυνο ιό σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής».

Περαιτέρω προ-σημειώσεις

 • Vanden Bossche – Vaccine Summit Ohio, 2 Μαρτίου), βασικές διαφάνειες PDF , “Γιατί τα τρέχοντα εμβόλια Covid-19 δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για μαζικό εμβολιασμό κατά τη διάρκεια πανδημίας;”
 • Vanden Bossche – «Πρέπει να σταματήσουμε όλες τις συνεχιζόμενες εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού Covid-19, καθώς ένα προσωρινό όφελος για την υγεία για τις πιο ευάλωτες ομάδες δεν δικαιολογεί δημόσια καταστροφή διεθνούς ανησυχίας», σύνοψη του χειρόγραφου PDF , 26 Φεβρουαρίου.
 • Σημείωση «Στην αφελή και απλοϊκή προσπάθειά μας να αποτρέψουμε την πανδημία να συνεχίσει τη φυσική της πορεία, στην πραγματικότητα παρέχουμε στο θηρίο μια ακόμη καλύτερη ευκαιρία να ξεφύγει από την ανοσία του ξενιστή από ό, τι κάνει η φυσική μόλυνση»

Πιο πάνω είναι η ανοιχτή επιστολή του προς τον Π.Ο.Υ, που εκδόθηκε στις 6 Μαρτίου 2021. Έχω προσθέσει μόνο περισσότερα διαλείμματα παραγράφου και μπλε επισημάνσεις, για να βοηθήσω όσους το επιθυμούν, να μπορούν να επεξεργάζονται ταχύτερα τα παρεχόμενα δεδομένα.

Διατίθεται έκδοση PDF .


 το λινκ του βίντεο εδώ

Mass Vaccination in a Pandemic – Benefits versus Risks: Interview with Geert Vanden Bossche

 

Mass Vaccination in a Pandemic – Benefits versus Risks: Interview with Geert Vanden Bossche

https://be.linkedin.com/in/geertvandenbossche

Και εδώ ένα βίντεο που εξηγεί τον  Bossche

Το λινκ του βίντεο εδώ

https://www.facebook.com/VaXismVideos/videos/137654238255968

https://www.bitchute.com/video/BGtSE3OfO2wv/

Και εδώ η ‘Επείγουσα ανοιχτή επιστολή από γιατρούς και επιστήμονες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων σχετικά με τις ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19”

Ως γιατροί και επιστήμονες, υποστηρίζουμε κατ ‘αρχήν τη χρήση νέων ιατρικών παρεμβάσεων οι οποίες αναπτύσσονται και αναπτύσσονται κατάλληλα, έχοντας λάβει τη συναίνεση μετά από ενημέρωση από τον ασθενή. Αυτή η στάση περιλαμβάνει εμβόλια με τον ίδιο τρόπο όπως τα θεραπευτικά.

Σημειώνουμε ότι ένα ευρύ φάσμα παρενεργειών που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό των προηγουμένως υγιών νεότερων ατόμων με το γονιδιακά εμβόλια για την COVID-19. Επιπλέον, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για τα γηροκομεία που επλήγησαν από την COVID-19 εντός λίγων ημερών από τον εμβολιασμό των τροφίμων τους. Ενώ αναγνωρίζουμε ότι αυτά τα περιστατικά ενδέχεται, κάποια από αυτά, να ήταν ατυχείς συμπτώσεις, ανησυχούμε ότι υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει ανεπαρκής έλεγχος για τις πιθανές αιτίες ασθένειας ή θανάτου υπό αυτές τις περιστάσεις, και ιδίως απουσία μεταθανάτιων εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, αμφισβητούμε εάν τα βασικά ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων αντιμετωπίστηκαν επαρκώς πριν από την έγκρισή τους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Ως επείγον ζήτημα, ζητούμε από τον EMA να μας δώσει απαντήσεις στα ακόλουθα ζητήματα:

πηγή

Halt All Covid-19 Mass Vaccination Immediately (Open Letter to the WHO) — Vaccine Research Expert

 

 

Πηγή

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα