Στο άρθρο αυτό του Δημήτρη Δασκαλάκη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό, για όσα έρχονται... !!!

14 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4184
Μοίρασέ το

 

 

Ο πόλεμος εξυπηρετεί ή ανατρέπει τον σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. για τον έλεγχο της ανθρωπότητας;

Διαβάζοντας το σκεπτικό του εξαιρετικού άρθρου  του Δημήτρη Δασκαλάκη, έμεινα έκπληκτη από την διορατικότητά του και την ικανότητα να εκφέρει μια άποψη και μια πτυχή των όσων ζούμε τα δυο τελευταία χρόνια, που δεν νομίζω πως έχει σκεφθεί κανείς μας, ή έστω την έχουν σκεφθεί ελάχιστοι, ως προς το παρανοϊκό σκεπτικό των σατανιστών που  εξουσιάζουν την ανθρωπότητα και την άμεση σχέση των θανατηφόρων εμβολίων με τους πολέμους που βλέπουμε να ξεσπούν γύρω μας.
Διαβάστε το με προσοχή… είναι συγκλονιστικό…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τον αγώνα θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε, αλλά μόνον Ο ΘΕΟΣ, έχει τη δύναμη να αφανίσει το απόλυτο κακό…
Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

 

Ένα σύντομο σχόλιο με αφορμή την συνέντευξη της Ντολόρες Κέιχιλ

Η Ντολόρες Κέιχιλ είναι μοριακός βιολόγος – γενετιστής και ανοσολόγος με πολυετή εμπειρία στην πρωτεϊνική έρευνα αντισωμάτων, κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο πάνω σε εφαρμογές στη βελτίωση της έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης των αυτοάνοσων νοσημάτων.

 

Σε συνέντευξή της που παρουσιάστηκε στο γερμανικό ντοκυμαντέρ «PANDAMNED», η διακεκριμένη Ιρλανδή μοριακή βιολόγος δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής συγκλονιστικά:

«Όλοι όσοι έκαναν την m-RNA ένεση θα πεθάνουν μέσα σε 3 έως 5 χρόνια, ακόμη κι αν την έκαναν μία φορά. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το ακούει κανείς αυτό αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να το λέμε στους ανθρώπους διότι αυτές οι κλινικές δοκιμές είναι οι πιο επικίνδυνες που έγιναν ποτέ. Έχουμε περισσότερους θανάτους μέσα στον ένα χρόνο του 2021 από τις κόβιντ-19 κλινικές δοκιμές, απ’ όσους είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια απ’ όλες τις κλινικές δοκιμές». (Ίδετε σχετικώς: «Μία εφιαλτική συνέντευξη της Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα και όσους «εμβολιάστηκαν» με αυτά. (βίντεο)»).

Στην απευκταία περίπτωση, κατά την οποία αποδειχθεί ορθή η εκτίμηση της διακεκριμένης Ιρλανδής μοριακής βιολόγου, οφείλουμε να διατυπώσουμε τις ακόλουθες σκέψεις που ίσως βοηθήσουν στην διευρυμένη κατανόηση του συγκεχυμένου, ανερμάτιστου και ζοφερού κόσμου μας.

Ο παγκόσμιος γενικευμένος πόλεμος και η έκρηξη πολλών τοπικών πολέμων που θα προηγηθούν ίσως να αποτελούν μέρος του σατανικού σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την εξολόθρευση των νέων ανθρώπων που ούτως ή άλλως θα πέθαιναν (σε καιρό ειρήνης) εξαιτίας των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων παρενεργειών του εμβολίου, κατά τους ισχυρισμούς πάντοτε της Ντολόρες Κέιχιλ.

Από τις θηριωδίες του πολέμου προκαλείται μοιραία εκατόμβη νεκρών (στρατιωτών και άμαχου πληθυσμού) ο θάνατος των οποίων θα αποδοθεί στα δεινά των στρατιωτικών επιχειρήσεων και ως εκ τούτου θα αποσυνδεθεί από τις βλαπτικές παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου και επομένως η υλοποίηση των προαποφασισμένων εμπόλεμων συγκρούσεων λειτουργεί ως το «τέλειο άλλοθι» για τους διεφθαρμένους και ασυνείδητους νεοταξίτες πολιτικούς που προέτρεψαν μανιωδώς τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς δεν θα επωμισθούν την ευθύνη για τον θάνατό τους από το εμβόλιο.

Επομένως κρίνεται πολύ πιθανό ότι οι πόλεμοι δεν θα είναι σύντομοι αλλά θα διαρκούν πολύ, ώστε να σκοτώνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται η ατζέντα του αποπληθυσμού που ίσως αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό της σατανοκίνητης αφανούς ελίτ.

Δυστυχώς θα ξεσπάσουν πολλοί περιφερειακοί πόλεμοι όπως στο Αιγαίο, στα δυτικά βαλκάνια (που θα πυροδοτηθεί από τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό), στην Μέση Ανατολή, στον Περσικό κόλπο, στην θάλασσα της νότιας Κίνας (ή νότια Σινική Θάλασσα), στο στενό της Ταϊβάν καθώς και στα ινδοπακιστανικά σύνορα (στο διαφιλονικούμενο Κασμίρ) αλλά και σε κάθε άλλη γεωπολιτικά εύφλεκτη γωνιά του πλανήτη.

Η Ν.Τ.Π. χρειάζεται επειγόντως νεκρούς, κατά την παρούσα χρονική συγκυρία, κατά την οποία θα αρχίσουν να εκδηλώνονται οι παρενέργειες του εμβολίου -σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις της Ιρλανδής βιολόγου- καθώς θα αρχίσουν να πεθαίνουν μαζικά οι άνθρωποι.

Οι πολεμικές συγκρούσεις, η επισιτιστική κρίση, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων τροφίμων και ενέργειας, το οικονομικό και κοινωνικό χάος, εξυπηρετούν τον εωσφορικό σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. καθώς η πρόκληση μαζικών θανάτων από τις πιο πάνω αιτίες, θα απαλλάσσει τους διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης, τους ειδικούς και το πειραματικό εμβόλιό τους, από το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ όσοι είναι κάτω των 18 ετών (δεν θα καλούνται να συμμετέχουν στους πολέμους) όμως θα εξακολουθούν να εμβολιάζονται υποχρεωτικά (αφού η ατζέντα της πανδημίας θα εξελίσσεται κανονικά στο εσωτερικό των εμπόλεμων χωρών) ώστε να αποτελούν την κρίσιμη μάζα των μελλοντικών ψηφιακών σκλάβων της κυρίαρχης ελίτ στην αναδυόμενη δυστοπική, ολοκληρωτική και επιτηρούμενη κοινωνία η οποία θα προκύψει σε ένα καθημαγμένο κόσμο, όταν η Ν.Τ.Π. αποφασίσει να κηρύξει το τέλος των πολέμων.

Όμως το άκρως σατανικό σχέδιο της Ν.Τ.Π. θα καταρρεύσει εξαιτίας της πλεονεξίας και των αντιμαχόμενων συμφερόντων της δυτικής, ρωσικής και κινεζικής ελίτ που η καθεμία επιδιώκει για τον εαυτό της, την αποκλειστική κυριαρχία και την απόλυτη νομή της παγκόσμιας εξουσίας και ως εκ τούτου θα ζήσουμε την προφητευμένη από τους Αγίους, Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι όχι γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δη στους πολιτικούς αλλά γιατί εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Χριστό.

Όπως έχουμε υποστηρίξει κατ΄ επανάληψιν, η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση η οποία έχει παραδοθεί στην αγκαλιά των σκοτεινών δυνάμεων ακριβώς γιατί δεν ενδιαφέρεται να υπηρετήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις αξίες του αλλά εργάζεται μανιωδώς για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ θα αποτύχει οικτρά να επιβληθεί και θα αντικατασταθεί από την εν Χριστώ παγκοσμιοποίηση σύμφωνα με την οποία κάθε άνθρωπος πάνω στην γη θα λέει στην γλώσσα του και με ορθόδοξη πίστη και φρόνημα το «Χριστός Ανέστη».

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα