Συγκλονιστική αποκάλυψη του Αστέριου Τσίντσιφου: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!”

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Αστέριου Τσίντσιφου: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!”

4 Ιουλίου, 2023 56 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,364
Μοίρασέ το

 

Ακούστε με πολύ μεγάλη προσοχή “τι αποκαλύπτει για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ και ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ…”

 

 

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τον Αστέριο Τσίντσιφο, συγγραφέα, ερευνητή νομισματολόγο, τον γνώρισα χρόνια πριν, μέσα από τον τιτάνιο αγώνα του για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ και όσα αποκάλυψε για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ, ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ…

Ο μόνος που αποκάλυψε πως έφευγαν φορτηγά με αρχαία της Αμφίπολης για …άγνωστους τόπους…

 

Σταθερή μου άποψη είναι πως ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ… και πως κάθε μέρα όλο και κάτι μαθαίνουμε…

Ακούστε με πολύ μεγάλη προσοχή στο βίντεο που ακολουθεί τον Αστέριο Τσίντσιφο και τι αποκαλύπτει για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ και ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΝΤΣΙΦΟΥ, ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ…ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ…

Κυριολεκτικά πέφτω από τα σύννεφα…

Ευχαριστώ τον/την σχολιαστή/στρια που μου έστειλε το σχετικό λινκ, καθόσον δεν μπορούσα να διανοηθώ πως υπάρχουν τέτοια ΛΑΜΟΓΙΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πολλές φορές είχα διατυπώσει τις επιφυλάξεις μου για τον τρόπο γραφής, αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να το αιτιολογήσω… ήταν απλά διαίσθηση…

Τώρα πλέον εξηγούνται πολλά… ακόμα και η προτροπή του το 2015 να ψηφίσει ο λαός τον Τσίπρα…

Ελπίζω μετά τις αποκαλύψεις του Αστέριου Τσίντσιφου, ν’ ακολουθήσουν και οι διώξεις των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ…

Σε ότι με αφορά,δεν πρόκειται να αναρτήσω άλλη φορά “τα άρθρα του Παναγιώτη Τραϊανού”, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που θ’ ακούσετε.

Γεια σου Αστέριε, αν και δεν σ αρέσει να σε λένε δάσκαλο αλλά σ’  αυτή την περίπτωση του Παναγιώτη Τραϊανού είσαι μεγάλος δάσκαλος.
Θα μου επιτρέψεις, με την άδεια σου να ανοίξουμε τα ματάκια λίγο τον κόσμο τουλάχιστο γι αυτούς που δέν θα μπορέσουν να έρθουν να σε βρούν και να ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό τους..
Το Απόκτημα του 1994 είναι το μόνο ολοκληρωμένο έργο που έχει δημοσιεύσει ο Παναγιώτης Τραϊανού (Οptimus Principi του Αστέριου και όλων μας, μια που ήταν ο τίτλος του Τραϊανού Δεινάριου Αυτοκράτορα της Ρώμης ) και δεν δημοσίευσε ποτέ και τίποτε άλλο.
“Το Απόκτημα” αποτελείται από 7 αυτοτελή πολυσέλιδα συγγράματα που είναι με χρονολογική σειρά
1. Πρόλογος
2. Θεωρία των Αριθμών (Η)
3. Καινή Διαθήκη (Η)
4. Μυστικό Σχέδιο (Το)
5. Μεγάλη Πυραμίδα (Η)
6.Ιωάννου Αποκάλυψις
7.Ομηρικά Έπη
Από εκεί και πέρα σταμάτησε και εξαφανίστηκε.
Εμφανίστηκε μια φορά ακόμα στο διαδίκτυο όπου τα έχωσε σε όσους αμφισβητούσαν την χρηση του λεξάριθμου από το σημερινό (Αλεξανδρινό Αλφάβητο ) σε σχέση με τον πυθμένιο λεξάριθμου(Του Πυθαγόρα από το Ιωνικό Αλφάβητο).
Μεταξύ των υποστηρικτών τότε του πυθμένιου λεξάριθμου ήμουν κι εγώ … μέχρι που συνάντησα τον Αστέριο και κατάλαβα τον τρόπο που λειτουργεί το πεπρωμένο και κατάλαβα και τι εννοούσε ο Τραϊανού τότε.
Μετά διάβασα τα συγγράματα που μου έλλειπαν όπως την Καινή Διαθήκη και τα Ομηρικά Έπη και τα βρήκα από τον Αστέριο.
Πολλοι απο μας που έχουμε μελετήσει σε βάθος και έχουμε διδαχθεί και από τον Αστέριο χρειάστηκε να διαβάσουμε τα συγγράματα πάνω από δύο και τρείς φορές και πάλι κάποια πράγματα δεν μπορέσαμε να τα καταλάβουμε και να τα ερμηνεύσουμε.
Τα διάβασα λοιπόν κι εγώ αρκετές φορές τόσες που ξέρω πια πολύ καλά τι λένε απ έξω και κατανοώ αυτό που λέει ο Αστέριος…
Ότι δηλαδή ανήθικοι καπηλευτές του ονόματος του άρχισαν να δημοσιεύουν ότι μακακία τους κατέβαινε στο κεφάλι χρησιμοποιώντας εκφράσεις και παραγράφους από τα έργα του και τα μαγαρισαν με ένα σωρό αηδίες και ξεράσματα.
Δεν ειναι για όλους τα συγγράματα αυτά και δεν απευθύνονται στον ευρύ κοινό και προφανώς δεν ασχολούνται με κοινά και τετριμμένα. Γι αυτό καλό θα ήταν εσύ Αστέριε να μας τα αναλύσεις και να μας φωτίσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,364


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα