ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΚΕΛ,  για την  εκλογή Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης: Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την παρακρατική παρέμβαση ΗΠΑ-Βρετανίας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΚΕΛ, για την εκλογή Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης: Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την παρακρατική παρέμβαση ΗΠΑ-Βρετανίας

10 Αυγούστου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1331
Μοίρασέ το

 

 

Στην Ελλάδα από το 2019 έχουν αποκαλυφθεί άτομα της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative, που έγραψαν ανοιχτά σαν να θριαμβολογούσαν για τον έλεγχο που έχει επιβληθεί στην διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας τα γνωρίζει αυτά; Τί θα κάνει για να εξασφαλιστεί ότι η εκλογή Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης δεν θα επηρεαστεί από δυτικούς αντίχριστους σε Λονδίνο και Ουάσιγκτον;

         

 

Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του ΑΚΚΕΛ, για τον ρόλο του βαθέως παρακράτους των ΗΠΑ και της Αγγλίας, στα της Ελληνικής Εκκλησίας και λιαν σοβαρά για το ίδιο το Ελληνικό Έθνος και την ύπαρξή του.

Η Ιεραρχια της Εκκλησίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αποτελούν ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ.

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όταν γίνεται αναφορά για υποκλοπες τηλεφωνημάτων μητροπολιτών, αντιλαμβάνεστε πόσο εκβιάσιμοι είναι…

 

Υ.Γ.2. Η τρίτη φωτογραφία, αποκαλύπτει πόσα λαμόγια πληρώνονται από την βρετανική παρακρατική ΜΚΟ Integrity Initiative…

Αναμεσά τους το ΕΛΙΑΜΕΠ και τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES… 

 

Υ.Γ.3. Η σύνθεση της πρώτης φωτογραφίας και η δεύτερη φωτογραφια, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Η παραίτησή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και οι διαδικασίες για την ανάδειξη του διαδόχου του, φέρνουν στην επιφάνεια τους βρετανικούς και αμερικανικούς μηχανισμούς ελέγχου, που έχουν εγκατασταθεί σε τμήμα της διοίκησης της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για επιβολή της εκλογής εξαρτημένων προσώπων όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι τους στην Ελλάδα πανηγυρικά αποκαλύπτουν και στους οποίους το ΑΚΚΕΛ έχει αναφερθεί αρκετές φορές.

Χρησιμοποιούν την παραπλανητική δικαιολογία της ρωσικής παρέμβασης για να δικαιολογήσουν τις δικές τους χουντικές παρεμβάσεις.

Εδώ πολύ συνοπτικά θα αναφερθούμε σε μία πτυχή που έχει αποκαλυφθεί πριν από λίγα χρόνια και την οποία υπενθυμίζει το ΑΚΚΕΛ διότι το θέμα της εκλογής του διαδόχου του Μητροπολίτη Ανθίμου είναι σοβαρό τόσο για πνευματικούς λόγους όσο και για εθνικούς.

Στην Ελλάδα από το 2019 έχουν αποκαλυφθεί άτομα της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html), που έγραψαν ανοιχτά σαν να θριαμβολογούσαν για τον έλεγχο που έχει επιβληθεί στην διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Το ότι οι Άγγλοι παρακρατικοί είναι οι διαχρονικοί και χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο διχασμός που έχει εκδηλωθεί εντός της Ορθοδοξίας με στόχο την αποκοπή της Ρωσικής Εκκλησίας και την επιβολή σχίσματος, οφείλεται σε καθοριστικό βαθμό στην υπόγεια και δόλια δράση της παρακρατικής ΜΚΟ που άρχισε να εντείνεται από το 2017 και 2018 ειδικά στην Θεσσαλονίκη.

Η ΜΚΟ Integrity Initiative έλαβε περίπου 2.500.000 λίρες από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας μετά το 2017, σύμφωνα με τα χακεμένα έγγραφα-αιτήσεις χρηματοδότησης.

Ο συγγραφέας τουριστικών οδηγών Αλέξανδρος Μασσαβέτας είναι συνεργάτης του insidestory.gr (παραμάγαζο του Ομίλου Καθημερινής, που είναι μέσα στο δίκτυο Greek Cluster της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative), της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κλπ είναι και συγγραφέας ενός ακραία ρατσιστικού βιβλίου κατά της Ρωσίας εντός του οποίου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον καταλυτικό αντιρωσικό έλεγχο που έχει «το κράτος» στην διοίκηση της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για να ισοπεδώνει κάθε εκδήλωση και επιλογή που θεωρείται εκτός του ελέγχου.

Το ακόλουθο απόσπασμα (σελ. 389) από το βιβλίο «Η ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ» που έγραψε ο συγγραφέας τουριστικών οδηγών Αλέξανδρος Μασσαβέτας, παρουσιάζει θριαμβευτικά, σχεδόν σαν να πανηγυρίζει, την κατάσταση παρεμβάσεων χωρίς όριο μέσα στην Εκκλησία, ειδικά στην περίπτωση αυτή για την εκλογή Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών, οι οποίοι δεν θα είναι ανεξάρτητοι αλλά θα είναι προσανατολισμένοι προς την Δύση, ώστε να μην κινδυνεύουν πολιτικά και άλλα συμφέροντα από ανεξάρτητους και ελεύθερους Μητροπολίτες που επιθυμούν να έχουν ισορροπημένη σχέση και κανονικές σχέσεις με την ρωσική Εκκλησία.

Σε μία επίδειξη ισχύος και ελέγχου αποκαλύπτει ότι οι Ιεράρχες παρακολουθούνται (γνώριζε δηλαδή από το 2019 για τις ακραίες παρανομίες των υποκλοπών που «έσκασαν» στα τέλη του 2022;) και το “κράτος” (το ελληνικό ή άλλο;) μπορεί εύκολα να επέμβει για οτιδήποτε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση γράφει για αντιρωσικές ενέργειες και επιβολή δυτικών συμφερόντων στους Ιεράρχες. Αυτά δηλαδή που έγιναν στον Πατούλη και άλλους γίνονται και σε Μητροπολίτες, χρησιμοποιώντας τις υποκλοπές.

Οτιδήποτε άλλο διατάξουν οι δυτικοί επιβάλλεται όπως έγινε και για τον κορονοϊό.

 

Απλώς διαβάστε:

 

«Η απειλή “ρωσικής άλωσης” της ελλαδικής Εκκλησίας πρέπει να θεωρηθεί σοβαρή μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Ανδρέας Λουδάρος πιστεύει πως μεταξύ των “ρωσόφιλων” μητροπολιτών πραγματικά επικίνδυνοι είναι μονάχα εκείνοι που διεκδικούν τα ανώτατα αξιώματα στην ελλαδική Εκκλησία για την επόμενη ημέρα. “Για παράδειγμα το να γίνει ένας κραυγαλέα φιλορώσος μητροπολίτης στην Θεσσαλονίκη, εκκλησιαστικά πολύ σημαντική καθώς πρόκειται για την δεύτερη σημαντικότερη πόλη του Βυζαντίου, θα ήταν πραγματική καταστροφή”.

Ειδικά το ενδεχόμενο ανάρρησης στον αρχιεπισκοπικό θρόνο μητροπολίτη που ταυτίζεται με τις θέσεις της Μόσχας το αποκλείουν κατηγορηματικά πηγές με καλή γνώση της εθνικής πολιτικής ασφαλείας.

 

Οι πηγές αυτές επισημαίνουν πως ένα τέτοιο σενάριο “αντίκειται στο εθνικό συμφέρον” και δεν πρόκειται να επιτραπεί.

 

Δεδομένου μάλιστα του ατελούς του χωρισμού Εκκλησίας και κράτους στην Ελλάδα, η παρέμβαση του κράτους προκειμένου να αποτρέψει κάτι που θεωρεί βλαπτικό για τα συμφέροντά του είναι πολύ εύκολη. “Οι υπηρεσίες ασφαλείας παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση των μητροπολιτών εκείνων που είναι γνωστό πως τρέφουν φιλοδοξίες για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Οποιοσδήποτε έχει εκφράσει φιλορωσικές θέσεις είτε θα εξαναγκαστεί εγκαίρως να μην υποβάλει υποψηφιότητα είτε να την αποσύρει, αν ποτέ υποβληθεί. Εν ανάγκη θα εξαντληθεί κάθε μέσο πίεσης” τονίζουν απερίφραστα οι εν λόγω πηγές»

 

  Η Ιεραρχία της Εκκλησίας τα γνωρίζει αυτά; Τί θα κάνει για να εξασφαλιστεί ότι η εκλογή Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης δεν θα επηρεαστεί από δυτικούς αντίχριστους σε Λονδίνο και Ουάσιγκτον;

 

Πηγή EMAIL



Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα