ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Πολλές και πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!!

23 Απριλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Προμηθευτείτε τρόφιμα, όσο είναι καιρός… και να είστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ σ’ αυτους που δεν έχουν την δυνατότητα.
Καλλιόπη Σουφλή

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Δείτε τα ακόλουθα τουίτ και…ΦΡΙΞΤΕ…

Αναφέρεται πλέον παντού εδώ στις ΗΠΑ ότι πολλές μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ είτε καίγονται είτε ανατινάσσονται σε όλη τη χώρα!!! Μέχρι τώρα, έχουν καταστραφεί συνολικά…20 τέτοια εργοστάσια!!! Αυτά συμβαίνουν τους τελευταίους έξι μήνες. Εντάθηκε, όμως, αυτό τις τελευταίες μέρες.

Και η αιτία;;; Νομίζω ότι η απάντηση…αυτονόητη είναι: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, THE GREAT RESET, ΕΙΝ’ ΕΔΩ!!! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Οι ίδιοι οι ελιτιστές αυτού του κόσμου μαζί με τις κυβερνήσεις-μαριονέτες τους μας έχουν ήδη αναγγείλει τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο το επόμενο διάστημα. Είτε μιλάμε για πολέμους είτε μιλάμε για τεχνητά φτιαγμένες «κρίσεις» διαφόρων ειδών.

Δείτε τα και μετά συνεχίζουμε…

 

 

 

 

 

 

 

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια σειρά από εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων πυρπολήθηκαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τους τελευταίους έξι μήνες εν μέσω ραγδαίας αύξησης των τιμών των τροφίμων και του ιστορικού πληθωρισμού.

 

Στις 11 Αυγούστου 2021, το εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος της Tyson Foods Inc TSN.N στο Κάνσας έπιασε φωτιά προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Στη συνέχεια, το εργοστάσιο έκλεισε επ’ αόριστον παρά το γεγονός ότι παρείχε περίπου το 6% του βοείου κρέατος της αλυσίδας εφοδιασμού των ΗΠΑ. Οι αναλυτές είχαν προειδοποιήσει ότι το κλείσιμο της εγκατάστασης θα επηρέαζε καταστροφικά τις τιμές της αγοράς σε εθνικό επίπεδο.

Δείτε φώτο. >>

Μέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου, η Patak Meat Products, μια εταιρεία επεξεργασίας κρέατος στην κομητεία Cobb της Τζόρτζια πυρπολήθηκε. Το προσωρινό κλείσιμο της εγκατάστασης, μιας οικογενειακής επιχείρησης είχε ελάχιστο αντίκτυπο στην εθνική αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ένα τρίτο εργοστάσιο τροφίμων πυρπολήθηκε. Το εργοστάσιο παραγωγής βοείου κρέατος JBS στο Grand Island της Νεμπράσκα, το οποίο επεξεργάζεται το 5 τοις εκατό του βοείου κρέατος της χώρας, φέρεται να φλεγόταν για σχεδόν 15 ώρες. Οι πυροσβέστες κατέφυγαν στη χρήση εναέριων συσκευών και τριών εταιρειών μηχανών για να απομονώσουν τη φωτιά.

Στις 22 Φεβρουαρίου, το εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων της Shearer στο Hermiston του Όρεγκον, το οποίο προμηθεύει μεγάλο μέρος των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών με πατατάκια, κάηκε.

Δείτε φώτο. >>

 

Λέβητας με καύσιμο φυσικό αέριο φέρεται να εξερράγη, με αποτέλεσμα να πυρποληθεί το εργοστάσιο και να τραυματιστούν αρκετοί εργαζόμενοι.

 

Στις 16 Μαρτίου, εγκατάσταση Walmart στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα πυρπολήθηκε. Η Εθνική Ομάδα Αντίδρασης του Γραφείου Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών φέρεται να ερευνά την αιτία και την προέλευση της πυρκαγιάς.

 

Στις 11 Απριλίου, μια πυρκαγιά κατέστρεψε το East Conway Beef & Pork. Μόλις δύο αγελάδες σκοτώθηκαν. Οι πυροσβέστες πέρασαν 16 ώρες για να σβήσουν τις φλόγες στα ερείπια, αναφέρει η Conway Daily Sun.

Δείτε βίντεο >>

Στις 13 Απριλίου, μια τεράστια πυρκαγιά στο Talyor Farms Processing Facility στη Σαλίνα της Καλιφόρνια άναψε, καίγοντας σχεδόν το 85 τοις εκατό του κτιρίου των 225.000 τετραγωνικών ποδιών. Η γεωργική εταιρεία της Καλιφόρνια προμηθεύει κιτ σαλάτας σε παντοπωλεία σε όλη τη χώρα.

Στις 15 Απριλίου, η κινεζική εταιρεία παραγωγής χοιρινού κρέατος, Smithfield Foods, έκλεισε τις δραστηριότητές της στη Νότια Ντακότα. Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του εργοστασίου Wan Long, ισχυρίστηκε ότι η εγκατάσταση στις ΗΠΑ δικαιολογεί το κλείσιμο εν μέσω των απειλών που παρουσιάζει ο COVID-19.

China Billionaire Undermines US Food Supply – Shuts Down Pork Plants in Multiple States – But Beef Packers Not Affected for Some Strange Reason?

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στις 19 Απριλίου, μια πυρκαγιά κατέστρεψε τα κεντρικά γραφεία της Azure Standard, του κύριου προμηθευτή βιολογικών και υγιεινών τροφίμων της χώρας. Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει αδιευκρίνιστη.

Αυτό συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν οι αντιαμερικανοί Δημοκρατικοί ξεφεύγουν με το να κλέβουν τις ομοσπονδιακές εκλογές, να οπλίζουν τις υπηρεσίες πληροφοριών εναντίον του αμερικανικού λαού και να εγκαταλείπουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Υγείας και στη Big Pharma.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

___________

Πηγή Α’ >> https://www.investmentwatchblog.com

Πηγή Β’ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/plane-crashes-near-general-mills-food-plant-amid-outbreak-fires-food-processing-facilities-across-nation/

 

Πηγή

Προβολές : 988


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα