ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ... πληρωμένων τρολλ, για την ΑΠΟΧΗ.  “Η αποχή δεν είναι για να ρίξουμε τη κυβέρνηση. Η αποχή είναι για να μη νομιμοποιούμε/εγκρίνουμε αυτό το νοθευμένο, σικέ παιχνίδι τους, και να μην αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε αυτό.”!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ... πληρωμένων τρολλ, για την ΑΠΟΧΗ. “Η αποχή δεν είναι για να ρίξουμε τη κυβέρνηση. Η αποχή είναι για να μη νομιμοποιούμε/εγκρίνουμε αυτό το νοθευμένο, σικέ παιχνίδι τους, και να μην αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε αυτό.”!!!!!!!!!

22 Φεβρουαρίου, 2023 39 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,175
Μοίρασέ το

 

 

“Πρέπει να καταλάβει ο λαός πως οι εκλογές υπάρχουν απλά για να απενεργοποιούν τις λαϊκές αντιδράσεις και να μεταφέρουν την ευθύνη για τις δικές τους επιλογές στον “λαό που τους ψήφισε”.

Είναι μια τεράστια σατανική απάτη.”

 

“Με την δικη σου ψηφο φερανε τον χασαν και του δινουν δικαιωμα ψηφου.
Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε οι μεγαλυτεροι υπευθυνοι γι αυτη την καταντια της Πατριδος μας.
Το προβλημα με ολους εσας,ειναι οτι δεν αντιλαμβανεστε το κακο που κανετε στον τοπο μας, παρολο που βοα το συμπαν, εσεις τυφλοι, κουφοι και προβατοποιημενοι.”

 

“Έτσι λειτουργεί η «δημοκρατία», σχεδιάστηκε για να είναι ανεκτική στη διαφθορά, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να αποκτηθεί ο έλεγχος μιας κυβέρνησης συλλέγοντας ψήφους”

 

 

Αντί σχολίου, καθώς οι απόψεις μου περί της ΑΠΟΧΗΣ, έχουν δημοσιευθεί πολλάκις, θα σας παραπέμψω να διαβάσετε και αυτό το εξαιρετικό άρθρο εδώ…και να δώσετε έμφαση όχι μόνο σ’ αυτά που γράφουν οι σχολιαστές, αλλά και στο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,  που είναι λιαν αφυπνιστικό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τρελό Κουνέλι λέει:

Η συμμετοχή στις εκλογές τους χρειάζεται μόνο για να μας μετατρέπουν σε συνένοχους. Για να γυρνάνε να μας λένε πως “ο λαός τους ψήφισε”. Ο μόνος τρόπος να κάνουν νοθεία κάθε φορά, είναι να συμμετέχει ο κόσμος σε εκλογές.

Αν όλος ο κόσμος κάτσει σπίτια τους, η απάτη θα είναι έκθετη σε ολόκληρο το Σύμπαν…..

Πρέπει να καταλάβει ο λαός πως οι εκλογές υπάρχουν απλά για να απενεργοποιούν τις λαϊκές αντιδράσεις και να μεταφέρουν την ευθύνη για τις δικές τους επιλογές στον “λαό που τους ψήφισε”.

Είναι μια τεράστια σατανική απάτη.

Η μόνη λύση είναι η αποχή.

Απλά κάποιες πρακτοράτζες σας λένε να πάτε να ψηφίσετε μικρά κόμματα (δήθεν γιατί αλλιώς θα βγούνε τα μεγάλα, λες και τις ψήφους των μικρών κομμάτων δε τις δίνουν στο πρώτο) είτε κάποιοι λιγούρηδες ονειρεύονται κρατικά εύκολα λεφτά και το παίζουν μπατριώτες.

Τίποτα, ΑΠΟΧΗ μόνο. ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ.

Ξεφτιλίστε το πανηγυράκι. Δείξτε τους πως την ευθύνη για τη κατάντια της Ελλάδος, την έχουν ΜΟΝΟ αυτοί στη κορυφή, γιατί δε τους επέλεξε κανένας.

Ιορδάνης λέει:

Τα είπες όλα! Άσε και το γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές η αποχή βγαίνει πρώτη, και πάλι μας γράφουν γιατί έχουμε δημοκρατία κατά τα άλλα.

Μαζική αποχή η λύση και μακρυά από τηλεοράσεις…

Κ. Καλλιόπη, συνέχισε τον δίκαιο αγώνα, μαζί σου είμαστε και ας είμαστε μειοψηφία.

Πάντα οι λίγοι άλλαζαν τον κόσμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Ιορδάνη, μονόδρομος ο αγώνας… και να ξέρεις πως δεν είμαστε μειοψηφία… όλο και περισσότεροι είναι αποφασισμένοι να ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… κι αυτό τσούζει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ… γι αυτό και έχουν ξαμολυθεί να με βρίζουν χυδαιότατα… ειλικρινά ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ… δείχνουν πόσο απήχηση έχουν οι αναρτήσεις μου και η πάγια στάση μου στην ΑΠΟΧΗ…

Μόνο τα πρόβατα και οι ψυχοπαθείς εμμονικοί θα συμμετάσχουν στις εκλογές…

Τι σχέση έχουμε εμείς ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, με ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;;

ΚΑΜΙΑ!!!

 

Ανώνυμος λέει:

Μας κοροϊδεύουν ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Είναι το ίδιο μαγαζάκι με διαφορετικά τμήματα για τους γιδοψηφοφόρους..το “αριστερό”, το “δεξιό”, το “εθνικιστικό” κλπ.

Το Αφεντικό όμως πάντα ήταν και είναι ΕΝΑ.

Εκείνη την ημέρα θα έχει μια πολύ ωραία λιακάδα.
Δεν χάνω την εξοχή για τίποτα και ειδικά για παραμάγαζα.

 

Ανώνυμος λέει:

Ο.κ. φίλοι!
Μην πάτε να ψηφίσετε… Αλλά μη μου ανησυχείτε! Θα πάει ο Χασάν για σας!

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Αυτό που ΔΕΝ θέλετε να καταλάβετε είναι, πως όσο μεγαλύτερη η ΑΠΟΧΗ, τόσο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ οι νοθευτές μπορούν να μετακινήσουν τους 1.200.00 ΨΕΥΔΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ…
Να πάτε… να πάτε να ψηφίσετε… πρόβατα θέλουν οι πολιτικοί…

Τρελό Κουνέλι λέει:

Η αποχή δεν είναι για να ρίξουμε τη κυβέρνηση. Κυβέρνηση θα σχηματίσουνε και με 300 ψήφους αν χρειαστεί. Η αποχή είναι για να μη νομιμοποιούμε/εγκρίνουμε αυτό το νοθευμένο, σικέ παιχνίδι τους, και να μην αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε αυτό.

Πολλοί ίσως να μη καταλαβαίνουν, πως δε μπορείς να λες πως οι εκλογές είναι νοθευμένες ή/και χειραγωγημένες, και παρόλα αυτά να πηγαίνεις στη κάλπη να ρίχνεις το οτιδήποτε, ακόμη και άκυρο.

Συμμετοχή=Έγκριση νομιμότητας της διαδικασίας, και άρα αποδέχεσαι και το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Για αυτό επιθυμούν διακαώς τη συμμετοχή στις εκλογές όλοι τους.

Γιατί αν ένα μεγάλο μέρος του λαού συμμετέχει, οι εκλογές έχουν νομιμοποίηση/σιωπηρή έγκριση.

Περνιούνται ως “δημοκρατικές”, άσχετα αν τις έχουν νοθεύσει με καμιά 200αριά μεθόδους:

1) Τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα και προωθούν μόνο τους δικούς τους

 

2) Το εκλογικό σύστημα είναι στημένο ώστε να βγάζει βουλευτές κάθε νομός ξεχωριστά, κι επειδή στην επαρχία είναι λίγοι, με μερικά ρουσφέτια σε μερικές οικογένειες βγάζεις βουλευτή.

Αν κυβέρνηση εκλέγαμε ως σύνολο σε όλη την επικράτεια, δε θα μπορούσαν τα ρουσφέτια να βγάλουν κυβέρνηση εκτός αν διορίζανε 5 εκατομμύρια κόσμο κάθε φορά…

 

3) Το πρώτο κόμμα παίρνει ψήφους που κατά τεκμήριο δεν του ανήκουν, αφού κανένας που ρίχνει άκυρο/λευκό/μικρά κόμματα, δε θα γούσταρε συστημικό κόμμα, αν ήθελε συστημικό κόμμα θα το ψήφιζε…

 

4) Πιθανή νοθεία κατά τόπους στα εκλογικά κέντρα

 

5) Πιθανή νοθεία σε κεντρικό επίπεδο

 

6) Εξαγορά ψήφων μειονοτήτων όπως ρομά

 

7) Ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών

 

8) Χρηματοδοτήσεις και δυνατότητες διορισμών σε μεγαλύτερα κόμματα, εις βάρος μικρότερων

 

9) Ό,τι και να βγάλει η κάλπη, τα μεγάλα κόμματα ανήκουν όλα στην ίδια συμμορία, κι αν χρειαστεί κάνουν συγκυβερνήσεις, ακόμη και μεταξύ υποτίθεται “εχθρών”, πχ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που κάποτε ήταν ό,τι το ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σήμερα

 

Άρα βλέποντας πως οι εκλογές είναι έτσι στημένες που δεν αλλάζουν τίποτα, το να συμμετέχεις, ενώ γνωρίζεις πως δεν αλλάζει τίποτα, δείχνει πως “έπαιξες και έχασες”.

Δηλαδή συμμετείχες γιατί εγκρίνεις τη διαδικασία, απλά δε βγήκε αυτό που ήθελες.

Οπότε αυτοί νομιμοποιούνται να λαμβάνουν αποφάσεις στο όνομά σου.

Γιατί δε μπορείς να λες πως δεν μιλάνε στο όνομά σου επειδή στην διαδικασία που ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ με τη συμμετοχή σου, δε πλειοψήφισες.

ΜΟΝΟ αν απέχεις συνειδητά έχεις το δικαίωμα να λες πως δε σε αντιπροσωπεύουν.

Και αν απέχουμε η πλειοψηφία του λαού, αυτό γίνεται ακόμη πιο εμφανές.

Όσο μικρότερη η συμμετοχή, τόσο μικρότερη η οποιαδήποτε νομιμοποίηση έχουν.

Κι αυτό δεν έχει αξία μόνο σε θεωρητικό, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να έχει αξία και σε πρακτικό επίπεδο στο μέλλον.

Σε πολλές περιπτώσεις/σενάρια που δε θα αναλύσω τώρα.

Ανώνυμος λέει:

“Αυτό που Δεν θέλουμε να καταλάβουμε”….
Γιατί πιστεύετε ότι εσείς έχετε το χάρισμα να καταλαβαίνετε περισσότερα;;
Πάντως οι πολιτικοί εκτός από πρόβατα βολεύονται και με ξεδοντιασμένους λύκους… Αυτούς που αλυχτούν στα πληκτρολόγια και λειτουργούν σαν βαλβίδα εκτόνωσης…
Τέλος πάντων! Δικαίωμά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Αναρωτιέμαι γιατί διαβάζετε μια… “ξεδοντιασμένη λύκαινα”… γιατί επισκέπτεστε το ιστολόγιό της, αφού δεν συμφωνείτε με όσα γράφει και αναρτά;

Είκοσι πέντε χρόνια και πλέον στην δημοσιογραφία, μου έχουν αποκαλύψει πως λειτουργεί το σύστημα και πως νοθεύεται η ψήφος του λαού.

Υπάρχει μεταξύ μας μια βασική διαφορά… εσείς έχετε ένα κόμμα να σκεφθείτε… εγώ κανένα, γιατί γνωρίζω τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί…

Καλή ψήφο σας εύχομαι…

 

Δημητρης λέει:

Με την δικη σου ψηφο φερανε τον χασαν και του δινουν δικαιωμα ψηφου.
Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε οι μεγαλυτεροι υπευθυνοι γι αυτη την καταντια της Πατριδος μας.
Το προβλημα με ολους εσας,ειναι οτι δεν αντιλαμβανεστε το κακο που κανετε στον τοπο μας, παρολο που βοα το συμπαν, εσεις τυφλοι, κουφοι και προβατοποιημενοι.

Το τρελλο Κουνελι πιο πανω λεει κατι σημαντικο. Παραμενετε συνενοχοι στο διαρκες εγκλημα κατα της Ελλαδος και δεν εχετε παρει χαμπαρι τιποτε,κι αυτο,ειναι το χειροτερο.

Οσο για την βαλβιδα εκτονωσης(αυτη τη καραμελα),πες μου,ξερεις μεγαλυτερη βαλβιδα εκτονωσης απο μια βρωμικη και νοθευμενη εκλογικη διαδικασια?

Και….μη νομιζεις,η λυκαινα για την οποια μιλας,μια χαρα δονταρες εχει, αλλιως δεν θα μπαινοβγαινατε εδω μεσα,οοολοι εσεις,οι βασταζοι του δολοφονικου για τους Ελληνες συστηματος για να μας πειτε οτι η κ.Σουφλη ειναι συστημικη!!!!.

Η λυκαινα αυτη πολεμαει λυσσαλεα αυτο το συστημα που εσυ στηριζεις,για να καταστρεφει την Πατριδα μου!!!

Αυτη η διαφορα πρεπει να γινει κατανοητη.

Υ.Γ. Μη γελιεσαι,σιγουρα καταλαβαινει απειρως περισσοτερα απο αυτους που πανε και ριχνουν την…ψηφο τους σε καποιο ξοανο,μπας και δουν μια καλη μερα.

Γιαννης λέει:

Ειμαι 1000%σίγουρος ότι παρουσιάζουν οτι αποτελεσματα θέλουν.

Δεν γίνονται εκλογές τα τελευταία χρόνια,τοποθετησεις γίνονται.

Φιλη μου δικαστικός προσπαθούσε μεσω ταμπλέτ να στείλει τα αποτελέσματα μετα απο καταμέτρηση ψήφων στο εκλογικό κέντρο που ήταν επικεφαλής (στις 2 τελευταίες εκλογες) και μαντέψτε τα αποτελέσματα δεν πήγαιναν ονλαιν στο υπουργείο εσωτερικών αλλα στα κεντρικά της singular logic. Βεβαια δεν ηταν δυνατόν να φθάσουν ποτέ διότι το σύστημα συνεχώς έπεφτε.

Κατοπιν πολλαπλών προσπαθειών επικοινωνίας μεσω τηλ. σήκωσαν το ακουστικο(ωρες περιπου 20:30-21:30) οι απαντήσεις ήταν ” τωρα πήρες εχει βγει η κυβέρνηση (που ακομα δεν ειχε μετρηθεί ουτε το 5%) , δεν πειράζει,κρατα τα μηπως χρειαστούν & η 2η απάντηση ηταν παρομοια και της το εκλεισαν στα μουτρα εφόσον διαβεβαιώσαν οτι θα της τηλεφωνήσουν , για να τους τα δηλωσει ….

Εεεε ακομα περιμένει

Ανώνυμος λέει:

Σωστα!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!

 

NIOLAND λέει:

Είναι πιθανόν πως με τα συγκεκριμένα συστήματα ασφαλείας θα είμαστε προστατευμένοι από τους εξωτερικούς χάκερ. Από τους εσωτερικούς θα είμαστε;

TO ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ – ΚΑΝΟΝΑΣ!

Καλλιόπη Σουφλή λέει:

ΣΩΣΤΟΣ!!! Και οι οικογενειακοί φίλοι του Μητσοτάκη, γνωρίζουν τον τρόπο…

αινασ αιλυνασ κε ω γατωσ τωυ ω fufutos λέει:

Έτσι λειτουργεί η «δημοκρατία», σχεδιάστηκε για να είναι ανεκτική στη διαφθορά, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να αποκτηθεί ο έλεγχος μιας κυβέρνησης συλλέγοντας ψήφους και ο ευκολότερος τρόπος σήμερα για να μαζέψεις ψήφους είναι να τους αγοράσεις, και δεν υπάρχει ηθική εδώ. (βέβαια τα χρήματα μπορεί να μην τα παίρνουν οι ψηφοφόροι αλλά κάποιες εταιρείες) … (και αυτή δημοκρατία είναι)

Αυτό είναι σήμερα η δημοκρατία “τα χρήματα που μπορούν να αγοράσουν την πολιτική εξουσία” …

Πηγή σχολίων

Προβολές : 1,175


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα