Σ’ αυτή την ανάρτηση, παρακαλώ να σταθείτε με ιδιαίτερη προσοχή... “Μία συνειδητή ρατσίστρια Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου;”

Σ’ αυτή την ανάρτηση, παρακαλώ να σταθείτε με ιδιαίτερη προσοχή... “Μία συνειδητή ρατσίστρια Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου;”

2 Σεπτεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,537
Μοίρασέ το

 

Ανάμεσα στα ονόματα των δικαστικών συναντάμε και ένα γνώριμο όνομα, για το οποίο υπήρξαν στο παρελθόν σοβαρότατες καταγγελίες, χωρίς ποτέ να αυτές να διευκρινιστούν.

Αυτή την ανάρτηση, την θεωρώ λιαν σημαντική, όχι τόσο για τα όσα γράφει για την νέα Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Κυρία Μαριάνθη Παγουτέλη, τα οποία θεωρώ φαιδρά, και θα αποδείξω με στοιχεία την φαιδρότητά τους, αλλά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν, να ανήλθε σε τόσο υψηλό κλιμάκιο, μια ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ (βάσει όσων γράφονται στην παρούσα ανάρτηση) ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Κατ’ αρχήν, να απαντήσω στον ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ συντάκτη, πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, (τον οποίον προσωπικά απεχθάνομαι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ακουστεί η αλήθεια) ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ”…
Τέλος, παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, ένα μικρό αποδεικτικό δείγμα από τα εκατομμύρια που υπάρχουν, γι αυτή τη συγκεκριμένη φάρα (και όχι για το σύνολο των απλών εβραίων που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και που όντως δολοφονήθηκαν από τον ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ, στο Άουσβιτς και στο Νταχάου, και που όντως δεν ήταν 6.000.000 όπως ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ)…
Και θα πρέπει να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά, πως άλλο οι απλοί εβραίοι, και τελείως διαφορετικό ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ …ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
Δεν είναι λοιπόν ρατσίστρια η νέα Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου… είναι απλά… διαβασμένη και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Προσωπικά, εύχομαι στην νέα Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, να συνεχίσει να διαδίδει την ΑΛΗΘΕΙΑ και να την υπηρετεί…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Καλλίτερα να το βουλώσει και η … νεοταξίτρια Ζωή Κωνσταντοπούλου…
Υ.Γ.2. Διαβάστε εδώ την παρέμβαση των … ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που … θέλουν την κεφαλή της ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΠΑΓΟΥΤΕΛΗ, επί πίνακι…

του Ανδρέα Κοσιάρη

Στο υπουργικό συμβούλιο της 30ης Αυγούστου 2022, επιλέχθηκαν έπειτα από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, πέντε γυναίκες για να πληρώσουν πέντε κενές θέσεις Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, έπειτα από συνταξιοδότηση των προηγούμενων.

Ανάμεσα στα ονόματα των δικαστικών συναντάμε και ένα γνώριμο όνομα, για το οποίο υπήρξαν στο παρελθόν σοβαρότατες καταγγελίες, χωρίς ποτέ να αυτές να διευκρινιστούν.

Πρόκειται για την Αρεοπαγίτισσα Μαριάνθη Παγουτέλη, με καταγωγή από την Αγιάσο της Λέσβου, όπως πανηγυρίζουν τις τελευταίες ώρες τα τοπικά μέσα του νησιού.

Όμως η κ. Παγουτέλη έχει περίεργο παρελθόν, με διάφορες «διασταυρώσεις» με έντονα τα στοιχεία του ρατσισμού και του αντισημιτισμού.

Τον Δεκέμβριο του 2007, δικαζόταν για δεύτερη φορά ο γνωστός «αρχιερέας» του ελληνικού νεοναζισμού και πατέρας του σημερινού υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνος Πλεύρης, για το βιβλίο του «Εβραίοι: Όλη η Αλήθεια», ένα αντισημιτικό και ρατσιστικό βιβλίο που ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαφήμιζε αφειδώς από την τηλεοπτική του εκπομπή.

Σε εκείνη τη δίκη, που καταδίκασε εν τέλει τον Πλεύρη, η εφέτης τότε Μαριάνθη Παγουτέλη είχε μειοψηφήσει υπέρ της αθώωσής του, καταθέτοντας μάλιστα και σκεπτικό 32 σελίδων για να δικαιολογήσει την ψήφο της.

Όπως διαβάζουμε στη στήλη «Ιός» της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, η κ. Παγουτέλη «δεν περιορίζεται σε επιχειρήματα υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης γνώμης. Η δικαστής μπαίνει στην ουσία του και αποφαίνεται ότι “είναι προφανές ότι ο συγγραφέας αναφέρεται σε περικοπές από τα ιερά βιβλία Ταλμούδ, τα οποία αναμφισβήτητα περιέχουν μισαλλόδοξες και αντιχριστιανικές διδαχές, κόντρα σε κάθε έννοια ανθρωπισμού και ως εκ τούτου επισημαίνει δικαιολογημένα ότι ο Εβραίος που υιοθετεί αυτές προφανώς στερείται ανθρωπισμού”.

«Σε άλλα σημεία, η εφέτης κρίνει ότι ο Πλεύρης “αποκαλεί υπάνθρωπο Εβραίο όχι τον Εβραίο γενικά, αλλά τον εγκληματία πολέμου Εβραίο” και ότι “υιοθετεί την άποψη των ναζί, χωρίς σκοπό εξυβρίσεως ή προκλήσεως σε πράξεις βίας, ότι η Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτες στην Ευρώπη”.

«Μάλιστα, η κ. Παγουτέλη διαβεβαιώνει ότι η φράση “τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει και ας γίνει οτιδήποτε” του Πλεύρη “δεν σημαίνει ότι προτείνει οπωσδήποτε παράνομα μέτρα και προκαλεί σε πράξεις μίσους και βίας, αλλά ότι ζητά τη λήψη νομίμων μέτρων από την επίσημη Πολιτεία”.

«Το χειρότερο είναι ότι η εφέτης επικρίνει και τους μάρτυρες εβραϊκού θρησκεύματος διότι “με υπεκφεύγουσες εκφράσεις απέφυγαν να δηλώσουν ρητά αν καταδικάζουν ή όχι [το Ταλμούδ]”, μετατρέποντας τους κατήγορους σε κατηγορούμενους.»

Έχουμε λοιπόν καταγεγραμμένο ένα τουλάχιστον περιστατικό, στο οποίο η σημερινή Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου όχι απλά δικαιολογεί, αλλά φαίνεται και να ασπάζεται τις νεοναζιστικές αντισημιτικές απόψεις του Κ. Πλεύρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλεύρης, στην πρώτη έκδοση του εν λόγω βιβλίου, έγραφε χαρακτηριστικά «Δηλώ εξ αρχής, είμαι ναζί, φασίστας, ρατσιστής, αντιδημοκράτης και αντισημίτης» — τα «ναζί» και «φασίστας» έλειπαν από τη δεύτερη έκδοση.

Όμως η κ. Παγουτέλη δεν φαίνεται να έχει μείνει στην αθωωτική της άποψη για τον Κ. Πλεύρη.

Όπως κατήγγειλε το 2013 η τότε βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Μαριάνθη Παγουτέλη φέρεται να διατηρούσε ιστολόγιο, στη διεύθυνση marianaonice.blogspot.com, στο οποίο είχε δημοσιεύσει αντισημιτικά σχόλια όπως «κωλοεβραίοι. Μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ!».

 

Όπως διαβάζουμε στην «Αυγή» της περιόδου εκείνης, «στις 3 Ιανουαρίου του 2009 το site έγραψε για το “κτήνος του Εβραιοσιωνισμού!! Αυτό το κτήνος που κυριάρχησε στον κόσμο και έφερε την εποχή του κακού και του δαίμονα σε όλη τη γη!”.

Επίσης η marianaonice έγραψε ότι “η θρησκεία των Εβραίων είναι πολύ μισαλλόδοξη και αντιανθρωπιστική” επιτρέπουν τους φόνους των αλλόθρησκων ως επιβεβλημένους μάλιστα από τη θρησκεία τους! Δεν μπορείς να φανταστείς τι μισαλλοδοξία κρύβουν στις διδαχές των ιερών τους βιβλίων!”.

Σε άλλο σημείο ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι “εκπαιδεύονται και διδάσκονται στις συναγωγές τους το μίσος κατά των άλλων ανθρώπων, που τους θεωρούν κτήνη με ανθρώπινη μορφή που κατασκεύασε ο θεός για να τους υπηρετούν!

Οι Εβραίοι που πιστεύουν σ’ αυτά τα ιερά βιβλία (Ταλμούδ) είναι επικίνδυνοι για όλη την ανθρωπότητα και για τους ομοεθνείς τους που δεν αποδέχονται αυτές τις διδαχές!”.

“Για τους Εβραίους οι άλλοι δεν είναι άνθρωποι”, ισχυρίζεται η marianaonice και δίνει μία άλλη “εκδοχή” της ιστορίας για το Ολοκαύτωμα, αναπαράγοντας την ακροδεξιά φιλολογία ότι είναι “μύθος”, ότι “τους έφερε τα χρήματα που χρειάστηκαν για να στήσουν το κράτος τους”.

Άλλωστε, όπως έγραψε η marianaonice στις 7 Ιανουαρίου 2009, “σήμερα οι Εβραίοι Σιωνιστές αποδεικνύονται πιο φασίστες από τους ναζί!”».

Η κ. Παγουτέλη δεν παραδέχτηκε πως η ιστοσελίδα ήταν δική της, όμως αναρτημένες σε αυτήν υπήρχαν φωτογραφίες της και περιγραφές από στιγμιότυπα της ζωής της.

Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, «συντοπίτης» της κ. Παγουτέλη, όπως ο ίδιος ανάφερε, δεσμεύτηκε να διερευνήσει τις καταγγελίες, χωρίς ποτέ να μάθουμε τι ακριβώς διερεύνησε και σε ποια συμπεράσματα κατέληξε.

Πάντως, η κ. Παγουτέλη δεν υπέστη κάποια κύρωση, καθώς λίγα χρόνια μετά προήχθη σε Αρεοπαγίτισσα και πριν λίγες μέρες σε Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Δεν είναι φυσικά περίεργο να προάγεται μια αντισημίτρια από το υπουργικό συμβούλιο μιας κυβέρνησης που έχει στη σύνθεσή της τρεις υπουργούς με αντίστοιχο πλούσιο παρελθόν.

Οι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης, μεταπήδησαν στη ΝΔ από το κόμμα ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, του οποίου μέντορας υπήρξε για μεγάλο διάστημα ο Κ. Πλεύρης.

Ο μεν Βορίδης έχει πλούσιο παρελθόν σε χουντικές και εθνικιστικές οργανώσεις, ο δε Γεωργιάδης έπαιρνε συνεντεύξεις από τον Κ. Πλεύρη και διαφήμιζε το βιβλίο για το οποίο τόσα «αθωωτικά» είχε να πει η κ. Παγουτέλη.

Όσο για τον υιό Πλεύρη, μπορεί οι αμαρτίες γονέα να μην παιδεύουν εξ ορισμού το τέκνο, όμως το συγκεκριμένο τέκνο αφενός υπερασπίστηκε τον πατέρα του, και αφετέρου έχει δικό του ξεχωριστό παρελθόν με συμμετοχή σε πορείες της Χρυσής Αυγής και δηλώσεις μίσους σε εκδηλώσεις εθνικιστικών οργανώσεων.

Όπως φαίνεται, για το ελληνικό κράτος, το να πιστεύεις πως «ο Χίτλερ έπρεπε να εξοντώσει τελείως τους Εβραίους» δεν είναι επαρκής λόγος για να μην ανελιχθείς σε ανώτατα δικαστικά αξιώματα.

 

Πηγή

 

Ακολουθούν οι αποδείξεις της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, για τον ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… με τα δικά τους λόγια…

Αποδείξεις που εκφέρονται και έχουν γραφτεί από απλούς εβραίους που μισούν τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,537


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα