Σ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κύριε Αντωνιάδη, μπορείτε να απαντήσετε δημόσια;

Σ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κύριε Αντωνιάδη, μπορείτε να απαντήσετε δημόσια;

10 Μαΐου, 2021 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,315
Μοίρασέ το

Βασίλειος Πίκουλας: “Σας ικετεύω, αφήστε την δημόσια κριτική αμφισβητιών, τις απειλές νομικών ενεργειών άλλων αγωνιστών και τον ισχυρισμό του αλάθητου. Δείξτε την αρετή της ταπείνωσης, κάτι που θα σας απογειώσει στην πορεία.”

 

Κύριε Αντωνιάδη, υποθέτω πως μου επιτρέπετε να κινηθώ όπως εγώ κρίνω πως πρέπει, πριν μπω στην διαδικασία να σας απαντήσω στο ντελίριο της ανάρτησής σας που περιέχει και το όνομά μου.

Και ας ξεκινήσουμε με την παρακάτω επιστολήτου κ. Βασιλείου Πίκουλα προς εσάς, την ύπαρξη και το περιεχόμενο της οποίας γνωρίζετε καιρό, ως ζυγισμένο προοίμιο στο να παρουσιαστεί κάτι , επειδή με προκαλέσατε και με κάθε επιφύλαξη για ακόλουθη εμπεριστατωμένη απάντηση στα όσα με “προστάζετε” να τοποθετηθώ άμεσα περί των δημοσίων αμφισβητήσεων που σας αφορούν, ξεκινήστε και σεις πλέον εν τω μεταξύ και δημοσίως να απαντάτε με πληρότητα στα βασικά ερωτήματα που θέτει η ανοικτή επιστολή, που έχουμε λάβει πριν εβδομάδες και οι δυο μας. (21 Απριλίου 2021)

Είναι χαρακτηριστικό γεγονός ότι αυτή έχει πολύ αναλυτικό βάθος εάν χρειαστεί, και συνοψίζει μια ζυγισμένη ματιά στο γεγονός των αναπάντητων για την ώρα ερωτηματικών, που οδηγεί πλέον αρκετούς στην μερική έστω αμφισβήτηση των ενεργειών σας ως προς τον σκοπό και το καθήκον.

Αυτό ακριβώς το υπαρκτό γεγονός θέλησα να τονίσω και με το άρθρο για το οποίο διαμαρτύρεστε και όχι να συμφωνήσω πλήρως ή να υιοθετήσω άπαντα τα επωνύμως λεγόμενα ή γραφόμενα από τρίτους.

Ως δημοσιογράφος πρώτα παραθέτω γεγονότα επιβεβαιωμένα και ύστερα σχολιάζω ή θέτω και γω με την σειρά μου ερωτήματα, αντιρρήσεις και αμφιβολίες.

Αν εσείς , παρόλο που γνωρίζετε το δημοσιογραφικό λειτούργημα απέναντι στην εξουσία, αντιλαμβάνεστε ότι θα είστε υπεράνω κριτικής, λυπάμαι.

Όσο συγκεντρώνετε πλήθος αγωνιστών και καυχιέστε συνεχώς και αδιαλείπτως γι αυτό, οφείλετε να γνωρίζετε πως  έχετε ήδη κάποια θέση άτυπης εξουσίας.

Εκτός και αν διεκδικείτε το αλάθητο του Θεανθρώπου ή το κυβερνητικό φιλελληνικό μνημειώδες του Καποδίστρια.

Καταρχάς ξέρουμε και οι δυο ότι η ανοιχτή επιστολή, στάλθηκε λίγο πριν διαταχθεί το ακαταδίωκτο των κυβερνητικών “ειδικών”.

Σας υπενθύμισα με ηλ.Ταχυδρομείο στις 27 Απριλίου 2021, ότι περιμένω την δημόσια και πλήρη απάντηση σας για να δημοσιοποιήσω αμφότερα τα κείμενα.

Και ενώ το γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν απαντήσατε τόσο καιρό πλέον και δεν έλαβα της αδειοδοτήσεως σας ώστε να δημοσιευτεί μία έστω ιδιωτική αρχική γνώμη, απάντηση ή ένσταση σας , υπερεκτείθεστε δημοσίως ότι δεν υπάρχουν άλλα, αλλιώς θα τα είχα βγάλει…

Το ότι δεν απαντήσατε ή αρνηθήκατε δημόσιο σχολιασμό ή και μεταφορά της άποψης σας από εμένα ως δημοσιογράφου αλλά και δεν αναρτήσατε ακόμα κάτι σχετικό που να απαντά με πληρότητα στα επουσιώδη περιεχόμενα, είναι ένα γεγονός.

Λυπάμαι που είχατε λάθος συλλογισμό και άκυρη πεποίθηση δημοσίως για όσα έχω και γνωρίζω συγκεντρωτικά για σας.

Δεν μπορεί όμως μόνο εσείς να κρατάτε το δικαίωμα της καθυστέρησης, ώστε να βγάζετε όταν επιλέγετε εσείς νέα στοιχεία και σκεπτικά στην δημοσιότητα για τις υποθέσεις σας και μάλιστα για την μεγαλύτερη όλων που αναλάβατε δημόσια.

Διότι ο δικός μου σκοπός και θεσμικός ρόλος δεν ταυτίζεται με τον δικό σας.

Παραθέτω ως εκ τούτου, την ανοιχτή επιστολή του κ. Βασιλείου Πίκουλα, και παρακαλώ να έχω δημοσίως και με δικαίωμα ανάρτησης την απάντησή σας.

“Όλα στο φως”, δηλώνετε στις αναρτήσεις και στα βίντεό σας.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, κύριε Αντωνιάδη…. με τα δικά σας…

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, και αυτό πράττω είκοσιπέντε χρόνια που ασχολούμαι με το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, γιατί ποτέ δεν είχα να κρύψω τίποτα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, πολλές φορές είναι και ανατρεπτική. Αυτό υποδηλώνει η παρακάτω φωτογραφία.

Εύχομαι να την αντέξουμε όλοι ακόμα κι αν χρειαστεί να τσακίσουμε το “ΕΓΩ” μας.

Κι ας έχουμε όλοι κατά νου, πως γεννηθήκαμε για να είμαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ, και όχι … τέλειοι…

 

 

Ανοικτή επιστολή προς τον αγαπητό αγωνιστή δικηγόρο κ.Ν.Αντωνιάδη και τους άνευ όρων υποστηρικτές του.

 

Αγαπητέ Κ.Αντωνιάδη,

 

χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο το τιτάνιο και αποτελεσματικό αγώνα που δίνετε  μέσα στα νοσοκομεία, εκθέτοντας το ιατρικό πραξικόπημα του φαρμακευτικού κοβιντο-πρωτοκόλλου, με την σαφώς παρατηρούμενη και καταγγελλόμενη διεθνώς τάση υπερδιόγκωσης της απειλής και που φτάνει σύμφωνα με καταγγελίες και σε ιατρικά λάθη , παραλείψεις και δολοφονίες ανθρώπων, πρέπει να επισημαίνουμε ορισμένα πιθανά ή και αδιαμφισβήτητα λάθη σε άλλες γενικότερες κατευθύνσεις.

Διότι ο χρόνος πιέζει αδυσώπητα.

Και το κάνω με κρύα καρδιά, καθώς εσείς, ο ευρέως αγαπητός δικηγόρος εξυπηρέτησε επιτυχώς και έμενα αφιλοκερδώς τις προάλες με την συμβουλευτική τηλεφωνική συμπαράσταση του σε σχετική υπόθεση. Και σκοπεύω να αναφερθώ σε εγκωμιαστικό άρθρο για εσάς στο μέλλον, ως ελαχιστότατη υποχρέωση.

Σε καμία περίπτωση , ως ευεργετηθείς, δεν θέλω να φανώ αγνώμων προς τον ευεργέτη.

Όμως, λόγω της σοβαρότητας των εποχών και των τεκταινομένων, θα ήθελα να συμβάλω με το λιθαράκι μου εποικοδομητικά στο κοινό καλό, που δεν είναι προσωποληπτικό.  Αναγκάζομαι να το κάνω δημόσια, κινούμενος από το αγιοπατερικό ρητό , ότι τα  δημοσίως πεπραγμένα , δημοσίως και κρίνονται.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για τυχόν  παραλείψεις μου και ανακρίβειες.  Αλλά και λυπούμαι για την τυχών άβολη θέση που ίσως  σας φέρω και ελπίζω να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και να  αναθαρρήσετε σύντομα προς το ορθότερο, χαροποιώντας μας.

Σε αντίθεση με άλλες φωνές αμφισβήτησης και διαφωνίας, δεν αφαιρώ τίποτα από τον σεβασμό προς εσάς και προς το παρών αναγνωρίζω τα ελαφρυντικά για τα οποία λάθη και παραλείψεις, που έχουν σχολιαστεί αντικειμενικά από άλλους με μετριοπάθεια.

Ευελπιστώ πως η γενναία  σας καρδιά και ισχυρή προσωπικότητα για κοινωνική προσφορά θα διακρίνουν την καλύτερη των προθέσεων προς κοινό συμφέρον και δεν θα σπαταλήσει και άλλο χρόνο αντικρούοντας λεκτικά ακόμα έναν ασήμαντο, που αγαπά όμως την αλήθεια και το δίκαιο, ακόμα και αν κάπου σφάλω ή παραπληροφορήθηκα.

Τα ρουα-ματ κ. Αντωνιάδη δεν έχουν άλλωστε πρακτική αξία, όταν δεν ομολογούνται από τον αντίπαλο, που φτιάχνει τους κανόνες άμεσης εφαρμογής, όπου, το σύστημα του παιχνιδιού του δίνει το δικαίωμα να …σκέφτεται για απροσδιόριστο χρόνο, ακόμα και όταν είναι οφθαλμοφανείς και αυταπόδεικτη η ήττα. Έτσι, βρίσκει χρόνο και να καλεί “μπράβους” κάθε είδους να ..επέμβουν και να τα ανατρέπουν βιαίως όλα, αρκεί να μην το παραδεχτεί..ότι έχασε.

 

Το “παιδομάζωμα” ήταν τελικά ο πραγματικός λόγος της σύλληψης μητέρας, όπως διαφαίνεται από τον προσωπικό της λογαριασμό; [1]

 

Στην προκειμένη περίπτωση της συλληφθείσας μητέρας από την Κοζάνη, για το γεγονός της σύλληψης και την πραγματική αιτία, υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες και καμία διαφάνεια.

Δεν γνωρίζω όμως εάν έχετε γνώση της δικογραφίας, οπότε επιφυλάσσομαι.

Παρόλα αυτά, από τα μέχρι τώρα δημόσια στοιχεία και ευρύτερο ρεπορτάζ, διαφαίνεται ότι έχετε την ηθική υποχρέωση να την βοηθήσετε.

Διότι ίσως να εμπλέκεστε, ως άτυπος δημόσιος σύμβουλος, που πιθανώς παρέσυρε αυτήν, στην επίμαχη δήλωση.

Ουδεμία σχέση με τα τεστ και δήθεν έκκληση της σε άλλους να μην υπακούσουν δεν προκύπτει από την επίμαχη ανάρτηση της γυναίκας που συνελήφθην, όχι κατά την άσκηση μήνυσης, αλλά αργότερα. Εκτός εάν αφαιρέθηκε.

Εφόσον επέστρεψε στο σπίτι της μετά την μήνυση, δεν συνελήφθην για αυτό, όπως υπονοούν επιφανειακές αναρτήσεις.

Ο λόγος της επίμαχης φράσης, που ο καθένας που αντιστέκεται παγκοσμίως με νομίμους τρόπους, καλεί τους συμπολίτες του για έννομη δράση συνταγματικών ορίων και υπογραφές κοινής βούλησης, ήταν η εύλογη φοβία της για το λεγόμενο “παιδομάζωμα”.

Αυτή την φράση που εκφωνήσατε πρόσφατα γραπτώς, αλλά και σε βίντεο. Και συγκεκριμένα , η γενικόλογη γραπτή προτροπή της για αντίσταση.

Το να αντισταθεί κάποιος πολίτης σε ακραίες δυνητικές ερμηνείες αμφισβητούμενων νεοψηφισθέντων νόμων, που παραβαίνουν το Σύνταγμα και άλλους εγχώριους και διεθνείς νόμους, με τα νόμιμα μέσα και τρόπους, ζητώντας παράλληλα διασαφήνιση και απόσυρση, αλλά και εντωμεταξύ να προτρέψει άλλους να πράξουν αναλόγως, φέρεται να είναι συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο.

Το πράξατε άλλωστε και σεις με τις υπογραφές.

Με μεγαλύτερη απήχηση από αυτήν. Εσεις δεν διωχτήκατε όμως.

 

Το παράδοξο είναι ότι οι γνωστοί διαδικτυακοί λογοκριτές, που παρείχαν την γνωμοδότηση περί ψεύδους ειδήσεως κάτω από την ανάρτηση της στην γνωστή πλατφόρμα [2], διαφωνούν ριζικά με το γνωμοδοτικό συμπέρασμα του κ. Αντωνιάδη, τον οποίο και εκθέτουν για πρόσφατη του τοποθέτηση.

Υπό αυτό το πρίσμα και επειδή το σύστημα ελίσσεται στην κατά βούληση ερμηνεία και στην αντιφατικότητα των νόμων με την πρόφαση της έκτακτης, αλλά πλέον αποδεδειγμένα μόνιμης ανάγκης, που προβλέπεται βάσει των επίσημων κινήσεων να έχει και μακρά πορεία

(εφόσον ήδη διαπραγματεύονται στην Ε.Ε. 4 εμβόλια για κάθε πολίτη από το επόμενο έτος), δεν εξετάζω εάν έχει επί της ουσίας δίκαιο ο Αντωνιάδης για τον αντιφατικό νόμο, είτε συνταγματικά, είτε θεσμικά και ετυμολογικά, ως μια πιθανή μελλοντική βούληση των σατανόπληκτων εγκεφάλων της ελίτ.

Δεν μπορεί εξάλλου να αποκλειστεί καθόλου μια μελλοντική εφαρμογή και νομική ερμηνεία με άλλα διατάγματα άλλου υπουργού, κατά την μελλοντική διαμορφούμενη περίσταση.

Είναι πραγματικά σατανικός ο νόμος που ορίζει το πραξικοπηματικό πλαίσιο καταστρατήγησης άλλων αντίθετων και ανώτερων νόμων και δικαιωμάτων, ανάλογα με τις ορέξεις κάθε φαρμακο-διαπλεκόμενου ελιτιστή.

Αυτού που επιχειρεί μονοδιάστατα να καθορίζει τι είναι επιστήμη.

Αλλά και κάθε υπουργού με δυνητικά κακούς συμβούλους δίπλα του.

Συνεπώς, καλά κάνατε και το αναλύσατε ως ένα δυνητικό μελλοντικό κίνδυνο.

Άλλωστε μόνο οι, σε πολύχρωμα συννεφάκια και πολύχρωμα τόξα βαδίζοντες, ανόητοι αποκλείουν κάθε περίπτωση συνωμοσίας.

Εσείς σαν νομικός, όταν συντάσσετε ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο, ξέρετε ότι πρέπει να κλείσετε κάθε πιθανό παράθυρο και όρεξη συνωμοσίας ή αυθαιρεσίας ενάντια στα συμφέροντα που προστατεύετε, από κάθε επίδοξο σχετιζόμενο και από οποιαδήποτε σχέση με την νομική οντότητα.

Αλλά η λίαν επικίνδυνη και κακή εκδοχή της εφαρμογής του απαράδεκτα διατυπωμένου νόμου, που του αντισταθήκατε ορθά από την πρώτη στιγμή, καθυστερεί προς το παρών.

Εξυπηρετώντας και σας άλλωστε, αφού καθυστερείτε εκ της ζοφερής πραγματικότητας στην λεγομένη αποδόμηση και πάει απελπιστικά αργά η κύρια υπόθεση, συναγωνιζόμενη δε προσθετικά επί χρονικού ορίζοντα, την υπερφόρτωση του δικαστικού συστήματος και της τελεσιδικίας.

Όμως η ουσία είναι φίλτατε κ. Αντωνιάδη, ότι η μητέρα ανησύχησε για την κρατική απειλή ενός δυνητικού μελλοντικού παιδομαζώματος και ενήργησε με το φυσικό της ένστικτο αυτοπροστασίας. Και εσείς με την δημοφιλία σας και τις ταχέως μεταδιδόμενες πανελλαδικώς δηλώσεις σας, πιθανότατα συντελέσατε πρόσφατα στο έναυσμα, για να πει ότι είπε .

Σας παρακαλώ, αναγνωρίστε το ως ηθική σας υποχρέωση και υποστηρίξτε την, αντί να την χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα για να επιτεθείτε πλαγίως σε άλλες νομικές γνώμες και πρόσωπα, για τις προτιμώμενες αντιδράσεις.

Δεν φέρεται να διώκεται για την μήνυση που κατέθεσε και διαφωνείτε ριζικά ως στρατηγική επιλογή σας.

Προφανώς κάλεσε σε αδιευκρίνιστη αντίσταση, για πιθανό παιδομάζωμα που φοβόταν. Είπε περί αυτού “#Γονεις_δραστε_και_αντιδραστε.”

Όχι όμως συγκεκριμένα για το τεστ, αλλά για τον νόμο που μαζέψατε υπογραφές..

Ως υποψήφια δε δημοτική σύμβουλος, ο κοινωνικός αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία για αυτήν. Ο κόσμος αναπαράγει ότι ανακοινώσατε ότι συνελήφθη για ανυπακοή, αλλά δεν διευκρινίζετε για τι είδους ανυπακοή και τι ακριβώς είπε.

 

Και πιθανώς βέβαια δεν ήθελε το τεστ για το παιδί της ως απειλητική πύλη εισόδου σε τέτοια ρίσκα. Δεν ήθελε να ακολουθήσει την προτροπή σας και να χαθούν μαθήματα και χρόνος από την ανάπτυξη του.

Δεν έχουν όλοι την υπομονή να περιμένουν ένα θαύμα, το πότε θα κατατεθούν μηνύσεις, πότε θα καταργηθούν νόμοι, θα αποδειχτεί τελεσίδικα η απάτη, η καταπάτηση δικαιωμάτων κ.ο.κ.

 

Το ιστολόγιο που δεν επανήρθε ..

 

Επιπρόσθετα, μας λέτε φίλτατε αγωνιστή της ελευθερίας , ήδη αρκετούς μήνες τώρα, ότι σας έριξαν το ιστολόγιο. Και το βασικό ερώτημα είναι τι σας εμπόδισε τόσο καιρό να το ανεβάσετε πάλι αλλού, με άλλους ικανότερους συντελεστές στην κυβερνοασφάλεια ή να ζητούσατε νωρίτερα την λύση από το Μακελειό.

Μήπως, όπως υπερθετικά και εκθετικά υποψιάζομαι, καιρό τώρα, λάβατε σωρεία από κάκιστες συμβουλές από τον αυτοχαρακτηριζόμενο ως καλύτερο χάκερ ( |;;;) της Ελλάδας που επιλέξατε ως συνεργάτη σας, μετά αναλόγου διαφημίσεως του από μέρους σας;

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αποδεδειγμένα κάκιστες τεχνικές συμβουλές και συμπεριφορές του, για τις οποίες έχω στοιχεία στην διάθεση σας φυσικά, όπως και για πολλά από όσα λέω.

Ορισμένα τα βγάλατε δημοσίως λανθασμένα στην δημοσιότητα , σας παρέσυρε και ρισκάρετε την αξιοπιστία σας σε πιθανή επίκληση τους ενώπιον δικαστηρίου, με αντίπαλο μάλιστα το κρατικό σύστημα. Ξέρετε καλύτερα από μένα για την σημασία του κύρους του ενάγοντα και δη δικηγόρου. Αλλά και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τα μικρά φαινομενικά λάθη, που εκμεταλλεύεται εκθετικά ο αντίδικος, για να πλήξει τα σοβαρότερα στοιχεία και το σύνολο της υπόθεσης.

Θα ανέμενα να διασταυρώνατε και με άλλους αξιόπιστους ειδικούς τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις, όταν μάλιστα δεν διαθέτετε σχετικό γνωστικό αντικείμενο ή πείρα.

Προφορικοί ισχυρισμοί από διασυνδέσεις με δημοσίους υπαλλήλους , χωρίς να αποτυπώνονται σε χειροπιαστά μέσα, δεν έχουν καμία αξία.

Φυσικά σας το έριξαν, ίσως ακόμα και “εσωτερικά”, μετά από πιέσεις, καμία αμφιβολία για αυτό.

Επιθέσεις γίνονται καθημερινά και ειδικά σε όσους αντιστέκονται.

Το θέμα είναι εάν μπορεί να αποδειχτεί σε δικαστήριο κυβερνητική παρέμβαση ή μυστικές υπηρεσίες.

Αν έχετε όντως τέτοιο σοβαρό στοιχείο, όχι την ανοησία που παρέθεσε ο τεχνικός σας, δώστε το στον κ.Σ.Χίο..

Δεν σας έλειπε διόλου δε, ένας τεράστιος κύκλος γνωριμιών και ζηλευτό πλήθος πατριωτών ανθρώπων με αγωνιστική διάθεση, που ανέμεναν να βοηθήσουν σε κάθε τι. Απλά δεν το ζητήσατε.

Ίσως, καθότι είστε προφανώς πνιγμένος από την πιεστική κατάσταση και τον αμείλικτα ελλειμματικό χρόνο, θα πρέπει να εμπιστευτείτε μόνο ένα άτομο. Και αυτό να είναι ικανό να διαχειριστεί το πλήθος του ανθρώπινου δυναμικού και των βοηθών που θα χρειαστείτε. Τάχιστα.

 

Νομική σύγκλιση επί της αμφισβήτησης της πανδημίας ως αληθινής έκτακτης κατάστασης

 

Τέλος , η εξόφθαλμη καθυστέρησή της διαδικασίας προς απόδειξη της επιστημονικής απάτης του ιού, ενώ έχει καιρό τώρα και διεθνώς στην φαρέτρα της πολλά επιχειρήματα κορυφαίων επιστημόνων, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ.

Και πρωτίστως, χρησιμοποιούνται τόσο οι ανεξάρτητες έρευνες προηγουμένων ετών, που εκθέτουν την αναξιοπιστία του κάθε είδους τεστ.

Άλλωστε, ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος που βάλει εναντίον των κατασκευαστών των τεστ, έκανε πιστεύω λάθος στην μετατόπιση του βάρους της ευθύνης.

Με ψιλά ή μεγάλα γράμματα, πολλοί κατασκευαστές, στο κουτί τους γράφουν ρητά και κατηγορηματικά να μην χρησιμοποιείτε για διαγνωστικούς λόγους. Εκθέτουν και ένα σωρό λόγους που κάτι μπορεί να πάει στραβά στην διαδικασία. Βγάζουν κοινώς την ουρά τους απέξω σε νομικό επίπεδο.

Σε συμφωνία με τον εφευρέτη του μοριακού τεστ για ερευνητικές χρήσεις.

Παρομοίως και μερικές ιδιωτικές κλινικές και εργαστήρια, που δίνουν τα αποτελέσματα του μοριακού, επισημαίνουν στα αποτελέσματα ότι χρειάζεται κλινική Μελέτη.

Σε παρόμοιο συμπέρασμα έφτασε από τις αρχές του χρόνου, έστω και καθυστερημένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Εδώ όμως, η λεγόμενη Ανεξάρτητη Αρχή ή όποιος άλλος έχει εκδώσει αυτά τα περίφημα πρωτόκολλα, έχει κάνει τους γιατρούς αυτοστιγμεί να θεωρούν “αδιαμφισβήτητο” οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, κατά παράβαση των οδηγιών χρήσης του κατασκευαστή.

Κάποιος θετικός, αποκλείεται αυτόματα από οποιαδήποτε επίσκεψη σε ιδιωτική μονάδα θεραπείας, διότι τρέμουν όλοι τον αποκλεισμό των 2 εβδομάδων.

Αυτό και μόνο είναι ικανό να ανατρέψει πολλά. Την ευθύνη λοιπόν δεν την έχουν οι κατασκευαστές στον απόλυτο βαθμό που επιχειρεί ο διεθνής δικηγόρος, αλλά όσοι ενέκριναν προσωρινά και επέβαλαν αυτά ως τον χρυσό κανόνα.

Αυτοί που επέβαλαν με αντιφατική και μεσαιωνικού τύπου επιβολή , αγνοώντας κάθε εγχώρια και διεθνή επιστημονική ένσταση , και άγγιξαν τα όρια της ψευδοεπιστήμης και προπαγανδισμού.

Ποιος νόμος άλλωστε ορίζει ότι η απόφαση της κάθε κυβερνητικής επιτροπής είναι η απόλυτη επιστήμη και οτιδήποτε αντίθετο είναι ψεύτικο νέο;

Η πρακτική των γιγάντων του ίντερνετ που λογοκρίνουν ασύστολα και με αστειότητα και αδιαφάνεια;

Επιμένουν δε, ότι υπάρχουν συνεχείς ασύμμετρες απειλές στον γενικό πληθυσμό από ασυμπτωματική μετάδοση, από όλους προς όλους και παρά προηγούμενες αντίθετες παραδοχές του Π.Ο.Υ και επιστημονικών ερευνών.

Με βάση αυτό το παράδοξο και αναπόδεικτο άλλωστε, επιβάλουν και τα σελφ τεστ, όπως φαίνεται από τα “δικά” τους. Μήπως πρέπει να κατατεθούν αυτές οι έρευνες και να αναγκαστούν οι δικαστές να τις μελετήσουν συμπερασματικά; Στην Πορτογαλία πάντως δικαστές τις μελέτησαν. Οι δικοί μας τι είναι άραγε, οι χαμηλόβαθμοι της νομικής που έβγαλαν με το ζόρι την σχολή και στην συνέχεια έχασαν κάθε επιστημονική ικανότητα διατριβής επί επιστημονικών συμπερασμάτων και συνολικών πληροφοριών;

Και ενώ υπάρχουν τόσα στοιχεία και αντιφάσεις και ψέματα από τους κυβερνόντες, και έχετε εκθέσει αρκετές στο παρελθόν, μαζί με στατιστικές και αποτελέσματα ενάντια τους, ψέματα και ανακρίβειες, εσείς θέλετε συνεχώς, απλήστως και τελειομανώς και άλλα.

Κρίνατε δηλαδή έμμεσα την δική σας εργασία σας τόσους μήνες, ως ανεπαρκή για να είχατε ήδη ξεκινήσει την υπόθεση ;

Φοβηθήκατε την απόρριψη ως αβάσιμη;

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εάν δεν σας απαντήσουν, αφού δεν υπάρχουν απαντήσεις όπως λέτε, θα ενισχυθεί τρομακτικά η υπόθεση που ασχολείστε, ώστε να δικαιολογεί την πρακτική απραξία σας επί της έναρξης;

Και ενώ καλά κάνετε, απομονωμένα ως πράξη, ως ενίσχυση επιχειρηματολογίας, είναι ταυτόχρονα ένα στρατηγικό λάθος όμως συνολικά. Ήθελε να εκτελεστεί εν παραλλήλω, και να κατατεθεί συμπληρωματικά.

Αν είχατε βάλει έγκαιρα τον παράγοντα χρόνο και το βοηθητικό προσωπικό στην εξίσωση…θα ήταν όλα προς εσάς αρκετά διαφορετικά..

Χρονοτριβήσατε αδικαιολόγητα, είναι κοινή διαπίστωση που διογκώνεται ανάμεσα σε πρώην υποστηρικτές σας, ενώ γνωρίζετε και την τακτική της πολυπλοκότητας με τις ιατροδικαστικές έρευνες.

 

Έπρεπε να έχετε επιτεθεί καιρό τώρα στην επιτροπή ειδικών, στις εξόφθαλμες αντιφάσεις, στα πρακτικά της, τις ελλιπέστατες τεκμηριώσεις της. Και πλέον είχατε στα χέρια σας και αρκετές έμπρακτες απόπειρες χειραγώγησης του ιατρικού κόσμου.

Έχετε εδώ και πολύ καιρό πιστεύω αρκετά για να ξεκινήσετε τη διαδικασία , χτες!

Και να προσθέσετε οτιδήποτε άλλο ταυτόχρονα και στην πορεία.

Βέβαια, ίσως έχετε να πείτε ότι οποιοσδήποτε άλλος νομικός και πολίτης είναι ελεύθερος να το πράξει, όμως δεν φαίνεται είστε ανοικτός στον διαμοιρασμό στοιχείων και επιχειρηματολογίας.

Όταν υπόσχεστε κάτι και σας ακολουθεί τόσος κόσμος εντυπωσιασμένος, φέρετε ηθικές ευθύνες.

Είναι το τίμημα της αγάπης και θαυμασμού που εισπράττετε.

Ο χρόνος είναι πάντα κρίσιμος παράγοντας. Ο κόσμος θέλει πράξεις διαρκούς ειλικρινείας από τους αληθώς και αξίως στην συνείδηση του εκλεγμένους ηγέτες του. Και σεις μπήκατε μπροστά ως νομικός ηγέτης του. Χρειαζόμαστε απολογία για τις δυσκολίες, πλήρη ενημέρωση για την όποια καθυστέρηση, απαντήσεις σε ιδέες και απορίες.

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα χρειαστούν τόσοι μήνες για την έναρξη διαδικασίας και ακόμα να μην έχει ξεκινήσει..

Αλλιώς, όπως βλέπετε, δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και αμφισβητήσεις. Και σεις, εάν δεν προσέξετε, από λαϊκός ήρωας μπορεί κάλλιστα να εκπέσετε μελλοντικά πλήρως στην λαϊκή συνείδηση. Και να μείνετε στην μνήμη ως ένας ακόμα δημαγωγός, ένας ακόμα λύκος που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς..

Και αυτό πολλοί που σας αγαπούμε και θαυμάζουμε για την αυτοθυσία σας, θα το θεωρούσαμε ως την επιτομή της ανθρώπινης ατομικής τραγωδίας. Γιατί εκπέμπετε όντως φωτεινό, κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους, που θέλουμε να το δούμε να θριαμβεύει με κάθε τρόπο και όχι να μείνει χωρίς πηγή ενέργειας στο σκότος..

Πλέον όμως, υπάρχει η πρόσφατη ελληνική ιατροδικαστική καταγγελία, βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα και που αφορά και όλα τα παγκόσμια ιδρύματα και πανεπιστήμια που αδυνατούν να αποδείξουν την πλήρη επιστημονική διαδικασία της βλαβερής παθογένειας.

Αυτό το τελευταίο είναι γνωστό πάρα πολλούς μήνες και το μόνο αντίθετο επιχείρημα είναι συνήθως ο δαιμονικής έμπνευσης και πνευματικού τύπου τραμπουκισμός, η ταμπελοποίηση ως “αρνητές”.

Επιπρόσθετα, υπάρχει πρόσφατα η δήλωση του επιτελούς του ινστιτούτου ΚΟΧ, ότι πρόκειται να είναι μία μόνιμη κατάσταση. Πού λοιπόν πλέον έχει εφαρμογή η έκτακτη ανάγκη του νόμου?

Τα στοιχεία και η πραγματικότητα δείχνουν τελείως διαφορετικά. Υπήρξε σωρεία ψεμάτων από τους επίσημους φορείς και πολιτικούς για δύο εβδομάδες υπομονή, δεκάδες φορές.

‘Επεσαν πάντα έξω. Ποιός ελάχιστα σοβαρός δικαστής θα τολμήσει να αμφισβητήσει τα πραγματικά περιστατικά και δεν θα βρεθεί κατηγορούμενος και διαπομπευόμενος από την διεθνή ανεξάρτητη δημοσιογραφία και εκ των σκεπτόμενων πολιτών;

Όταν χαθεί το πέπλο του προσωρινού και τεκμηριωθεί ο μόνιμος χαρακτήρας, αυτό μετά μπορεί ίσως και να να στοιχειοθετήσει επιχείρηση κατάλυσης Συντάγματος με πρόφαση.

Τα μνημόνια ήταν διαφορετική περίπτωση.. κάθε περίπτωση και περίσταση είναι διαφορετική.

Ποιο σκεπτικό απόφασης μπορεί να σταθεί με στρουθοκαμηλισμό και να μην αποκαλύψει ακόμα μια σκανδαλώδη διαπλοκή τεραστίων διαστάσεων;

Οι ικανοί νομικοί πολυαγαπητέ Κ. Αντωνιάδη, προσπαθούν να συνενωνόσουν τα στοιχεία ή και υποθέσεις και να φέρουν την συζήτηση έναντι ακροατηρίου εκεί που πρέπει, αποφεύγοντας τις συστημικές δικαιολογίες για υπεκφυγή.

Ήδη, συνάδελφοι σας έχουν δώσει ιδέες για το πως δεν τηρούνται οι συνθήκες για παράβαση του νόμου, καθώς η πίστη ενός πράττοντα, κάτι υπαγορεύει διαφορετικά στην συνείδηση του, επί του φερόμενου ιατρο-πολιτικού πραξικοπήματος της εποχής μας.

Όταν ο πράττων κατηγορούμενος νοεί την κατάσταση ως νομική και αντισυνταγματική αυθαιρεσία , προσχηματική εφαρμογή στην βάση του δήθεν προσωρινού, εξαπάτηση , αντιφατικότητα , παραβίαση ελευθερίας κ.τ.λ. δεν μπορεί να απορριφθεί επί παντός η εκτροπή τη συζήτησης επί της ουσίας.

Ειδικά όταν ήδη υπάρχουν ικανά στοιχεία, που ίσως να μην γνωρίζετε στην πληρότητα τους.

Σας παρακαλώ, συνεργαστείτε με διαμοιρασμό στοιχείων και επίσημων βεβαιώσεων από εσάς, όπου επιβάλλεται για τις νοσοκομειακές υποθέσεις που χειρίζεστε, χωρίς να εκθέσετε άνευ αδείας τα απόρρητα προσωπικά στοιχεία. Ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν συγκεντρωτικά και προσθετικά επί τυχών δικαστηρίων, τόσο σε μεμονωμένες διώξεις, όσο και από όσους επιλέξουν τις διαφορετικές νομικές γνώμες και δρόμους. Για να επιτεθούν στον διαφαινόμενο φαρμακευτικό ολοκληρωτισμό που σκιαγραφείται.

Τα επίσημα ποσά μόνο της φαρμακοβιομηχανίας που δίνονται για τα λόμπυ στις Η.Π.Α, φτάνουν για να προϊδεαστεί ο κάθε μη υποκριτής σκεπτόμενος νομικός και επιστήμονας, για το πως επηρεάζεται η διεθνής πολιτική.

Άλλωστε, υπάρχουν και διεθνή δικαστήρια, ειδικά όταν παγκοσμίως μιλούνε νομικοί κύκλοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν είναι το Σ.Τ.Ε το τέλος , το δικαστήριο της αιωνιότητας του Κυρίου, του ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥ δημιουργού ως φρικτού Κριτή είναι το τελικό στάδιο. Και ενδιάμεσα επεμβαίνουν και δικοί Του..αοράτως !

Θέλω να πω , ότι μέγιστη σημασία έχει η διαδρομή, ο πολύπλευρος αγώνας και όχι το ανθρώπινο αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Ακόμα και να χαθεί, κερδίζεται κάτι άλλο απείρως πολυτιμότερο…

Για όσους είναι πιστοί, τυχών γνωρίζουν εμπειρικά κ.τ.λ αρκεί αυτό. Αλλά και για τους απίστους έχει σημασία η υστεροφημία των προσδοκώμενων μελλοντικών γενιών, ότι οι γονείς προσπάθησαν όταν έπρεπε με όλα τα μέσα και την αρετή.

Και σας ικετεύω, αφήστε την δημόσια κριτική αμφισβητιών, τις απειλές νομικών ενεργειών άλλων αγωνιστών και τον ισχυρισμό του αλάθητου. Δείξτε την αρετή της ταπείνωσης, κάτι που θα σας απογειώσει στην πορεία.

Μόνο εάν σας προσβάλει δημόσια εισαγγελέας και δικαστής ή αντίδικος , ισοπεδώστε τον νομικά.

Μην υπόσχεστε μόνο έμμεσες ενέργειες χρηματοδότησης μέσω καναλιών και συνδρομών, όταν βομβαρδιζόμαστε ήδη και δημιουργούνται τετελεσμένα. Πολλοί θέλουν να συνεισφέρουν άμεσα.

Κάντε ότι μπορείτε και ανοιχτείτε τάχιστα στην ομαδική εργασία στοιχειοθέτησης, επιτιθέμενος εμπράκτως στο σύστημα υποδούλωσης και μόνο! Και όχι σε συναδέρφους ή αμφισβητίες σας.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποστομώσετε και να αποδείξετε σε όλους την αριστεία σας για το σπουδαίο ιδανικό που κληθήκατε να υπηρετήσετε.

 

Με τιμή, σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπο σας,

 

Βασίλειος Πίκουλας,

ο ψεκασμένος και ηλεκτρομαγνητικά βασανισμένος.

 

Προσωρινές Παραπομπές με κάθε επιφύλαξή για μελλοντικό “βομβαρδισμό” και άλλων για όποιον ατρολλάριστα και εμπεριστατωμένα με προκαλέσει.

 

  1. https://www.facebook.com/sofia.romeou/posts/3832585503528775
  2. Όχι, ΔΕΝ θα γίνεται «παιδομάζωμα» όσων παιδιών βρεθούν θετικά σε self test – ELLINIKA HOAXES

 

Προβολές : 1,315


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα