(Σ’ αυτούς τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, άνοιξε την πόρτα ο Μητσοτάκης!!! ”Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ” των Αθηνών!!!)

28 Ιουλίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

”Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ” των Αθηνών!!!

Την ατζέντα του Ισραήλ υλοποιούμε… απλά μας έδωσαν ατζέντα με τις επαφές….

Διακόψαμε με Ρωσία για να πάμε Μέκκα στη Μεγάλη Μοναρχία του Κόλπου μέσω Τελ Αβίβ……

Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο αυτό των αποκεφαλιστών τρομοκρατών σατραπιστών ανά την υφήλιο.

 

Ο χαζαροεβραίος Μητσοτάκης, άνοιξε την πόρτα στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…

Άνοιξε άλλη μια ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, το ψυχοπαθές του αποστάτη και της αδελφομάνας…

Αλοίμονο στα δεινά που περιμένουν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό…

ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Αλλά αυτά, είναι ψιλά γράμματα για τους ραγιάδες…

Μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ, μπορούν να δουν τι έρχεται…μόνον αυτοί μπορούν ν’ αντιληφθούν πως στο βάθος βρίσκονται ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΣΡΑΕΛΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

”Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ” των Αθηνών!!!

Η επίσκεψη στην Αθήνα του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν σηματοδοτεί μια κομβική μεταμόρφωση της χώρας, αν δεν είναι εθιμοτυπική και δεν είναι.

Ανάλογη διείσδυση υπέστησαν χώρες σαν την Αγγλία, τη Γαλλία το Βέλγιο το Λίβανο την Τουρκία πολύ νωρίτερα.

Οι Σαουδάραβες επένδυσαν αγοράζοντας τα φιλέτα τα πιο ακριβά και ιστορικά ακίνητα στο κέντρο του Λονδίνου και του Παρισιού.

Απαλλοτρίωσαν εκτάσεις και τις πιο σικ περιοχές. Ριζοσπαστικοποίησαν τους ισλαμικούς θύλακες κατά τόπους.

Ως και το παλάτι στην Αγγλία αγγίχθηκε από τη διείσδυσή τους γνωστή είναι η περιπέτεια και το τέλος της Νταϊάνα.

Η οικονομική τους επιχειρηματικότητα συνοδεύεται πάντα και από πολιτισμική εδραίωση.

Το αποτέλεσμα είναι απτό.

Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες ( η πίσω αυλή της διεθνούς τρομοκρατίας σύμφωνα με τη βιβλιογραφία) γέμισαν τζαμιά επίσημα και ανεπίσημα αλλοιώνοντας ανεξίτηλα την ταυτότητα τους ενώ παράλληλα αποτέλεσαν τη μήτρα της τρομοκρατίας. η σύγχρονη εκδυτικοποίηση είναι αυτή.

 

Και όσο θα ισλαμοποιείται η Δύση και θα ριζοσπαστικοποιείται το ισλάμ τόσο το Ισραήλ θα αποκομίζει τη νομιμοποιητική ισχύ για να εδραιώσει τα συμφέροντα του στη διαφιλονικούμενη περιοχή του και γενικότερα..

Το αποτέλεσμα καταγράφεται και από δημοσκοπήσεις αφού πρόσφατα η πλειοψηφία των Γάλλων δηλώνει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ταυτότητά τους είναι το ισλάμ.

Ποιός επωφελείται…

Ο μεγάλος κερδισμένος είναι το Ισραήλ όψιμος σύμμαχος της Σ Αραβίας μέσω της συμφωνίας του αιώνα.

Αφού ο κόσμος μπουχτίζει από το ριζοσπαστικό φονταμενταλισμό που προάγει και επιβάλει η Μέκκα της Μέκκας δηλ. η Σ Αραβία οι ”χριστιανοδημοκρατίες” της Δύσης βλέπουν ως στρατηγικό τους σύμμαχο το Ισραήλ στο οποίο δίνουν και τα κλειδιά της χώρας.

Κι από εκεί αρχίζει η άλλη αλλοίωση η άλλη διείσδυση η προβαλλόμενη ως ελευθεριακή η κοσμικού τύπου η λαϊκ, που κατά κόρον εμπεδώνει η Ευρώπη που ως παγκοσμιοποιητική κουλτούρα αποτελεί και πάλι αλλοτρίωση της ταυτότητας και καθημερινότητας των αυτόχθονων πληθυσμών.

”επιχειρηματικοί όμιλοι από την Ελλάδα και τη Σαουδική Αραβία θα υπογράψουν συμφωνίες στους τομείς των θαλάσσιων μεταφορών, της υδατοκαλλιέργειας, της διαχείρισης απορριμμάτων, του πολιτισμού, των τροφίμων και των γεωργικών προϊόντων, των κατασκευών και της αμυντικής τεχνολογίας.”

 

Ποιά είναι η Σ Αραβία…

 

Μια εις βάθος μελέτη της εξάπλωσης της παγκόσμιας τρομοκρατίας τα τελευταία πενήντα χρόνια δείχνει αναμφίβολα τη Σαουδική Αραβία, ιδιαίτερα την ουαχαμπιστική επιρροή αυτού του βασιλείου.

Οι Σαουδάραβες δημιούργησαν και εξήγαγαν το «Φρανκενστάιν» και δεν μπορούν να είναι εμπρηστές και πυροσβέστες ταυτόχρονα…
Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, 7 Ιουλίου στο Λονδίνο, οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, η Αλ Κάιντα στον κόσμο, η Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία, η Αλ Σαμπάμπ στη Σομαλία, η Αλ Νούσρα στη Συρία, ο Ζαρκουάουι και αργότερα ο Khalifa Abu Baqree του ISIL στο Ιράκ και οι επιθέσεις στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο;

Λοιπόν, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος συγγραφέας. Είναι μία και η ίδια πίστη: Ο Ουαχαμπισμός.

Αυτή η ομολογία, που λανθάνει εδώ και 150 χρόνια στην Αραβική Χερσόνησο, έχει ενεργοποιηθεί από τον πετρελαϊκό πλούτο και την πολιτική φιλοδοξία της βασιλικής οικογένειας Αλ Σαούντ. Αυτό το μείγμα έχει ανατρέψει τον κόσμο τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.

Συρία, Υεμένη, Ιράκ το συνεχές αιματοκύλισμα έχει κυρίαρχο κινητήριο μοχλό τη Σ Αραβία. Στο Λίβανο οι διακοινοτικές διαμάχες που γονάτισαν τη χώρα έχουν το Ριάντ απόλυτο φόντο.

Τα τζαμιά που χρηματοδοτούν στην Ευρώπη στελεχώνονται από θεολόγους που έχουν θητεύσει στη Μέκα.

Γίνονται άντρο στρατολόγησης της διεθνούς τζιχαντιστικής. Διακινούν εκατομμύρια κοράνια σε όλο το σουνίτικο τόξο με ριζοσπαστικές εξηγήσεις του Κορανίου.

Όλοι οι αποκεφαλισμοί στη Συρία έγιναν με ουαχαμπίτικο τελετουργικό.

”ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν επικύρωσε την επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία, για τη σύλληψη ή τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι» αναφέρεται στο 4σέλιδο έγγραφο της Δ/ας της CIA.”

Έδωσε εντολή για τεμαχισμό ατόμου που μεταφέρθηκε με βαλίτσα.

 

Ποιοι είναι οι Ουαχαμπίτες;

Υποστηρικτές μιας πουριτανικής, μισαλλόδοξης, μεροληπτικής και αντιπλουραλιστικής ερμηνείας του Ισλάμ.

Οφείλουν το όνομά τους στο θεολόγο Ουαχάμπ.

Είναι σαλαφιστές (σαλάφ=πρόγονος) επιστροφή στις ρίζες του ισλάμ στο πατροπαράδοτο, θεματοφύλακες. Σ Αραβία η χώρα όπου οι ποινές ακρωτηριασμού μελών και θανατική καταδίκη δι αποκεφαλισμού με ξίφος εκτελούνται δημοσίως και προβλέπονται από τη νομοθεσία. Οι γυναίκες είναι φαντάσματα.

Αυτή η μετάβαση που δρομολογείται στη χώρα θα επιφέρει περισσότερους κινδύνους καθώς είναι στο κρίσιμο σταυροδρόμι της Ανατολής..

Καλά τόσα χρόνια δεν ξέραμε να στραφούμε στη Μέκα;;;;

όλα έχουν μια τιμή και πολύ περισσότερο ένα τίμημα…

Την ατζέντα του Ισραήλ υλοποιούμε… απλά μας έδωσαν ατζέντα με τις επαφές….

Διακόψαμε με Ρωσία για να πάμε Μέκκα στη Μεγάλη Μοναρχία του Κόλπου μέσω Τελ Αβίβ……

Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο αυτό των αποκεφαλιστών τρομοκρατών σατραπιστών ανά την υφήλιο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 492


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα