Σ’ αυτό το ... “φανταστικό σενάριο”... ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ;;;

Σ’ αυτό το ... “φανταστικό σενάριο”... ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ;;;

23 Αυγούστου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1155
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω το… “φανταστικό σενάριο” και … “προσπαθώ να καταλάβω”… βρε, ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ;;;

Θα πάρω την βοήθεια του κοινού…

 

Η Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Αλλαγής: Η Κοινωνική Αντίδραση σε Ένα Φανταστικό Σενάριο

Για να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση, η κυβέρνηση αναζητά έναν φιλόδοξο πολιτικό με έντονη δημοφιλία σε αυτό το κοινό. Ο πολιτικός αναγνωρίζει τις ανησυχίες του θρησκευτικού κόσμου και τις υιοθετεί ως τη δική του προσέγγιση.

Ο πολιτικός πείθει τον θρησκευτικό κόσμο ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα με τις αλλαγές που προωθήθηκαν, προστατεύει τις βασικές αξίες τους, ενισχύει την προσωπική τους ασφάλεια και διαφυλάσσει την πνευματική τους ελευθερία…

…ενώ ταυτόχρονα επιτηρούνται και παρακολουθούνται πιο αυστηρά από το κράτος.

Ο σκοπός έχει επιτευχθεί!  
Παίδες βοηθήστε, γιατί από τη ζέστη δεν μπορώ να σκεφθώ ποιόν … “φανταστικό” πολιτικό εννοεί, στο… “φανταστικό” λέμε σενάριο…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει: Ερευνητής – Αμυντικός Αναλυτής: Επίσημος Ανταποκριτής για την Ελλάδα: https://thepeoplesvoice.tv: Γ.Η
 
Το μυαλό μερικών ανθρώπων τρέχει με απίστευτη ταχύτητα και δημιουργεί φανταστικά σενάρια! 
Σημειώνω ότι το σενάριο δεν περιέχει πραγματικά πολιτικά πρόσωπα και καταστάσεις και έχει στόχο να παρουσιάσει ένα φανταστικό σενάριο χωρίς να προσβάλλει ή να επηρεάζει κανέναν στην πραγματικότητα.
 
Το σενάριο αποτελεί ένα φανταστικό δραματικό κείμενο που παρουσιάζει το μυθιστόρημα ενός φιλόδοξου πολιτικού και των κοινωνικών αντιδράσεων σε μια εικονική πρόταση των νέων ταυτοτήτων.
 
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα είναι καθαρά σύμπτωση.
Ας ξεδιπλώσουμε την φαντασία μας:
Μια κυβέρνηση στον κόσμο παρουσιάζει μια φιλόδοξη πρόταση για νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες που περιλαμβάνουν ενσωμάτωση τεχνητών και βιομετρικών μερών στο ανθρώπινο σώμα.
Ένα συντριπτικά μικρό και υγιές μέρος της εκκλησίας βροντοφωνάζει ότι αυτό είναι το χάραγμα της Αποκάλυψης.
Η πρόταση για την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα αντιμετωπίζει έντονη αντίδραση από τον θρησκευτικό κόσμο, που θεωρεί ότι προσβάλλει τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις τους σχετικά με την ανθρώπινη φύση και την προσωπική ακεραιότητα.
Για να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση, η κυβέρνηση αναζητά έναν φιλόδοξο πολιτικό με έντονη δημοφιλία σε αυτό το κοινό. Ο πολιτικός αναγνωρίζει τις ανησυχίες του θρησκευτικού κόσμου και τις υιοθετεί ως τη δική του προσέγγιση.
Με δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις, ο πολιτικός εξηγεί τις αντιρρήσεις του κόσμου των πιστών και προάγει την ιδέα ότι οι νέες ταυτότητες δεν πρέπει να παραβιάζουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός.
Επισημαίνει ότι η πρόταση μπορεί να τροποποιηθεί έτσι ώστε να μην περιλαμβάνει τεχνητά μέρη, αλλά να διατηρεί την ψηφιακή ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.
Οι αλλαγές αυτές παρουσιάζονται στην κυβέρνηση ως περισσότερο ισορροπημένες και ανθρωποκεντρικές.
Το φανατικό κοινό τον αντιλαμβάνεται ως φωνή που ακούει και κατανοεί τις ανησυχίες τους, και αρχίζει να στηρίζει την νέα προσέγγιση του πολιτικού.
Συμμετέχουν σε εκστρατείες και συλλαλητήρια κατά των νέων ταυτοτήτων, καλώντας την κυβέρνηση να λάβει υπόψη τις θρησκευτικές ανησυχίες τους.
Εν τέλει, ο πολιτικός προτείνει ένα εναλλακτικό σχέδιο ταυτοτήτων, που δεν περιλαμβάνει τεχνητά μέρη, αλλά εξασφαλίζει την ψηφιακή ασφάλεια και την προσωπική προστασία.
Η κυβέρνηση αποδέχεται τις προτεινόμενες αλλαγές, πιστεύοντας ότι έχει δείξει ανοικτότητα στις ανησυχίες του κοινού, δημιουργώντας στον κόσμο την ψευδαίσθηση ότι έχει βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στην τεχνολογική πρόοδο και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του πληθυσμού. 
Μέσω ενημερωτικών εκστρατειών και επικοινωνιακών μέσων, ο πολιτικός πείθει τον θρησκευτικό κόσμο ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα με τις αλλαγές που προωθήθηκαν, προστατεύει τις βασικές αξίες τους, ενισχύει την προσωπική τους ασφάλεια και διαφυλάσσει την πνευματική τους ελευθερία.
Τελικά, δίνεται η εντολή παραλαβής των νέων ταυτοτήτων, προβάλλοντας την ιδέα ότι οι αλλαγές έγιναν για να προστατευτεί η προσωπικότητα του ανθρώπου από τυχόν παρεμβάσεις που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Καθώς τα νέα πρότυπα ταυτοποίησης διανέμονται στο κοινό, οι περισσότεροι πολίτες τα αποδέχονται, αισθανόμενοι ότι πραγματοποιήθηκαν αλλαγές για το καλό τους, ενώ ταυτόχρονα επιτηρούνται και παρακολουθούνται πιο αυστηρά από το κράτος.
Ο σκοπός έχει επιτευχθεί!  
 
Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για ποινικές οι αστικές ζημίες, απώλειες ή επιπτώσεις που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των φανταστικών πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό το άρθρο.
 
Οι αναγνώστες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη  βάσει των φανταστικών πληροφοριών που περιέχονται εδώ.

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα