Τάζουν λαγούς με πετραχήλια οι Ζαίοι... και αυτά που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! Υπόσχονται να καταργήσουν αυτά που οι ίδιοι ίδρυσαν... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Τάζουν λαγούς με πετραχήλια οι Ζαίοι... και αυτά που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! Υπόσχονται να καταργήσουν αυτά που οι ίδιοι ίδρυσαν... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

27 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:363
Μοίρασέ το

 

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…

Για “βαθύ κράτος” κάνει λόγο ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, πως θα το καταργήσουν, και μα την αλήθεια είναι για πολλές κλωτσιές και ο ίδιος και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΝΑΙ…
ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ;;;
ΕΣΕΙΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΗ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΧΑΜΟΥΡΑ”;;;
ΕΣΕΙΣ!
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ;
ΕΣΕΙΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ;
ΕΣΕΙΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;; ΕΣΕΙΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ FUNDS, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΕΣΕΙΣ!!!
Άη στο διάολο τώρα, γιατί νομίζετε πως όλοι είμαστε χάπατα και ξεχνάμε!!!
Και πάρε μαζί σου και την πρεζού την ανιψιά σου, που κατηγορείται πως από την δική της αμέλεια πέθανε ένα  παιδάκι…
Καλλιόπη Σουφλή
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 363


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα