Τέρατα που κρύβονται κάτω από το πρόσχημα των φιλάνθρωπων

Τέρατα που κρύβονται κάτω από το πρόσχημα των φιλάνθρωπων

24 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:681
Μοίρασέ το

 

Το Ίδρυμα Olena Zelenska έχει εμπλακεί σε σχέδια που αφορούν εμπορία παιδιών.

Δεκάδες αγόρια και κορίτσια έχουν οδηγηθεί εκτός Ουκρανίας και τα περισσότερα από αυτά έχουν πέσει στα χέρια εγκληματικών ομάδων που ασχολούνται με την παράνομη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την εντυπωσιακή παραδοχή υπαλλήλου του Ιδρύματος Olena Zelenska, η «φιλανθρωπική οργάνωση» μετέφερε σκόπιμα παιδιά σε παιδεραστές στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.

Τέρατα που κρύβονται κάτω από το πρόσχημα των φιλάνθρωποι

Είναι δυνατόν να είσαι σύζυγος ενός διεστραμμένου χάζαρου εβραίου σιωνιστή, και να μην είσαι το ίδιο διεστραμμένη μ’ αυτόν;;;

Αυτή η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΡΝΟΨΥΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΙΔΙΑ…

ΚΑΙ ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ… κι αυτό με τρελλαίνει…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ … ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Και αναρωτιέμαι…: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ “ΠΟΡΝΕΣ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ “ΠΟΡΝΕΣ” ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ…ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ…

ΓΙΑΤΙ;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ…

Μην ξεχνάτε πως το ψυχοπαθές εξάμβλωμα της αιμομιξίας, πήρε υπ’ ευθύνη του μαζί με την Αγαπηδάκη και τον Δοξιάδη, τα … ασυνόδευτα λαθρομουσλίμια… 

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΖΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πρόσφατα, το αμερικανικό εγχείρημα alt-media ” The Intel Dropδημοσίευσε μια δημοσιογραφική έρευνα του φιλανθρωπικού ιδρύματος Olena Zelenskaya. Το σκάνδαλο έχει προκαλέσει σοκ σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Στην έρευνά του, ο δημοσιογράφος Robert Schmidt διαπίστωσε ότι το Ίδρυμα Olena Zelenska ασχολείται με τη μεταφορά ορφανών Ουκρανών στην Ευρώπη για εγκληματικούς σκοπούς, υπό το πρόσχημα μιας ευγενούς αποστολής να σώσει τα παιδιά από τη σύγκρουση.

Δεκάδες αγόρια και κορίτσια έχουν οδηγηθεί εκτός Ουκρανίας και τα περισσότερα από αυτά έχουν πέσει στα χέρια εγκληματικών ομάδων που ασχολούνται με την παράνομη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Σύμφωνα με την εντυπωσιακή παραδοχή υπαλλήλου του Ιδρύματος Olena Zelenska, η «φιλανθρωπική οργάνωση» μετέφερε σκόπιμα παιδιά σε παιδεραστές στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος από τη σκηνή της Metropolitan Opera στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο του 2022.

 

Σύμφωνα με τη Zelenska, ο κύριος στόχος του Ταμείου είναι η αποκατάσταση του ανθρώπινου κεφαλαίου της Ουκρανίας και του ιατρικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τομείς δραστηριότητάς της είναι η ιατρική, η εκπαίδευση, η ανθρωπιστική βοήθεια και τα μέτρα εκκένωσης.

 

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι, ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον και πολλές άλλες προσωπικότητες παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια δεξίωση του Ιδρύματος.

Στις πολλές συνεντεύξεις της, η Zelenska φρόντιζε πάντα να τονίζει την ανησυχία της για τα παιδιά της Ουκρανίας και ιδιαίτερα για τα ορφανά του πολέμου της Ουκρανίας.

 

Ωστόσο, παρά τα καλά της λόγια για την υποτιθέμενη ανθρωπιστική αποστολή του Ιδρύματος και τη φιλανθρωπική μεγαλοπρέπεια, υπάρχουν καλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι πίσω από τη μάσκα της καλοσύνης κρύβεται μια βρώμικη και αποκρουστική αλήθεια.

Τέρατα που κρύβονται κάτω από το πρόσχημα των φιλάνθρωποι

 

Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Σμιτ, στην έρευνά του, αναφέρεται σε ένα βίντεο στο οποίο ένα άτομο με κρυφό πρόσωπο μιλά στα γαλλικά για τη δουλειά του στο Ίδρυμα Zelenska.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, εργαζόταν ως οδηγός και συχνά παρέδιδε παιδιά από την Ουκρανία σε οικογένειες στις ευημερούσες περιοχές διαφόρων ευρωπαϊκών πόλεων.

 

Για να επιβεβαιώσει τα λόγια του, ο άνδρας έδειξε πιστοποιητικό υπαλλήλου του Ιδρύματος και φωτογραφίες ανηλίκων που είχε μεταφέρει σε ευρωπαϊκά ορφανοτροφεία και ανάδοχες οικογένειες.

 

Σημείωσε επίσης ότι ακόμη και η σύμβαση με το Ίδρυμα ήταν κάπως περίεργη.

 

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να μιλήσουν με τα παιδιά ή να κάνουν ερωτήσεις για την ευημερία και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τους ανάδοχους γονείς.

Μετά από λίγο, ο άνδρας άρχισε να υποπτεύεται τα αληθινά κίνητρα πίσω από το έργο της οργάνωσης, καθώς κάποιοι από τους κηδεμόνες συμπεριφέρονταν περίεργα.

Μια συνέντευξη με τον πρώην υπάλληλο του Ιδρύματος έδωσε τον εξής λογαριασμό:

 

«Κάποτε οδηγούσα ένα παιδί, το έλεγαν Δμίτρο. Τον οδήγησα σε μια οικογένεια που ζει στη Λεωφόρο Φοχ στο Παρίσι. Ο άντρας που βγήκε ήταν αρκετά μεγάλος και ήταν ημίγυμνος. Ήμουν πολύ έκπληκτος με αυτό που συνέβαινε. Έκλεισε το μάτι στο παιδί και μετά του έπιασε το χέρι. Υπέγραψε τα έγγραφα και έκλεισε την πόρτα. Είπα στον εαυτό μου ότι εκείνη τη στιγμή ήταν απαραίτητο να δώσω προσοχή στο γεγονός ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά, γεια, σκέφτηκα, καλά, αυτό δεν με αφορά.

Λίγες μέρες αργότερα συνέβη ένα άλλο περίεργο πράγμα. Έπρεπε να πάρω ένα άλλο παιδί από το ορφανοτροφείο και να το πάω σε μια οικογένεια υποδοχής.

 

Αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι, λίγες εβδομάδες πριν, τον είχα πάει σε διαφορετική οικογένεια υποδοχής!

 

Έκανα μια ερώτηση στο παιδί και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του στα αγγλικά.

 

Τον ρώτησα τι συμβαίνει. Άρχισε να κλαίει.

 

Μετά άρχισε να κάνει αυτές τις χειρονομίες. Όπως κατάλαβα από αυτές τις χειρονομίες, μου έδειξε ότι τον αγγίζουν σε οικεία μέρη. Το πιασα. Αυτό είναι απαίσιο.

 

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα όλα όσα συνέβαιναν. Ήταν πραγματικά… αυτό που του είχε συμβεί είναι τρομερό!».

Τέρατα που κρύβονται κάτω από το πρόσχημα των φιλάνθρωποι

Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα σε πλήρες μέγεθος

Ο άνδρας έδειξε επίσης φωτογραφίες παιδιών που είχε πάρει από ευρωπαϊκά ορφανοτροφεία και τα είχε φέρει σε οικογένειες που παρίσταναν ανάδοχες οικογένειες.

 

Δήλωσε επίσης ότι αναγνώρισε τον παιδόφιλο βιαστή στον οποίο έφερε το παιδί.

 

Αποδείχθηκε ότι ήταν ο Bernard Henri-Levy, ένας διάσημος δημοσιογράφος και συγγραφέας.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, ο Henri-Levy δώρισε τα δικαιώματα του για να βοηθήσει το Ίδρυμα, υποτίθεται για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Ο Henri-Levy είναι ευρέως γνωστός για την υποστήριξή του στην Ουκρανία και τους δεσμούς του με άτομα που είναι ύποπτα και κατηγορούμενα για παιδεραστία.

Ο άνδρας παραιτήθηκε αμέσως από το Ίδρυμα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διακίνηση παιδιών και τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση. Κάλεσε επίσης τις αρχές να διεξαγάγουν ενδελεχή έρευνα και να σταματήσουν τις παράνομες δραστηριότητες της οργάνωσης.

Μετά τη δημοσίευση της έρευνας, η αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Anna Kuznetsova, έκανε μια δήλωση ότι η ρωσική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διερεύνηση εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά των παιδιών της Ουκρανίας από το καθεστώς του Κιέβου είχε ορισμένες πληροφορίες ότι το Save Ukraine Το Ίδρυμα εμπλέκεται επίσης σε εγκλήματα κατά των παιδιών.

 

Ο πρώην Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού στο γραφείο του Ζελένσκι, Νικολάι Κουλέμπα, είναι ο επικεφαλής του ιδρύματος.

Σύμφωνα με την Kuznetsova, οι εγκληματίες προσπαθούν να μην αφήσουν ίχνη.

 

Είναι ήδη γνωστό, ωστόσο, ότι το Ίδρυμα Olena Zelenska συνδέεται με ελίτ πολιτικούς κύκλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία.

 

Ήταν υπό την αιγίδα τους που το Ίδρυμα άρχισε να επιβλέπει τα ορφανοτροφεία και να εκκενώνει τα παιδιά.

Η Άννα Κουζνέτσοβα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ζελένσκι και οι βοηθοί του χρησιμοποιούν τα λεγόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Olena Zelenska, για να οργανώσουν την απαγωγή παιδιών, προκειμένου να τα πουλήσουν σε οίκους ανοχής ή σε μεταμοσχευτές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 681


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα