Τέρμα το δούλεμα... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΕΠΕΣΑΝ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

Τέρμα το δούλεμα... ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΕΠΕΣΑΝ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

26 Ιουνίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,252
Μοίρασέ το

 

Αλήθεια αναρρωτηθηκατε γιατί τα μικρά κόμματα έλαβαν μέρος σε ένα σικέ παιχνίδι για δεύτερη φορά ΧΩΡΙΣ να απαιτήσουν οποιαδήποτε αλλαγή και έλεγχο της διαδικασίας;

Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι ο Ελληνικός λαός πείστηκε από ένα κόμμα που δεν είχε εμφανιστεί καν ένα μήνα πριν και που ο αρχηγός του είναι ένας γυρολόγος των προδοτικων κομμάτων και ο εκπρόσωπος του μιλάει σε μια “ακατανόητη” αρχαΐζουσα που δεν πείθει και δεν μπορεί να προσελκύσει κανέναν. Εκτός αν το επίπεδο των ψηφοφόρων του είναι “κατά πώς χτυπιέσαι δίκιο θα’χεις”.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και να σταματήσουμε να δεχόμαστε παθητικά ο,τι μας πλασάρουν. Είναι ώρα να βγούμε από τον εικονικό κόσμο που μας παρουσιάζουν και να πολεμήσουμε.

 

Οι εκλογές αυτές, ανέδειξαν πολλές κρυφές όψεις όλων των συμμετεχόντων στο τσίρκο των εκλογών …

Κυριολεκτικά, για τον κάθε νοήμονα πολίτη, ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…

Το ότι έρχεται θύελλα τραγωδιών ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, είναι δεδομένο.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

 

Συνυπογράφω κάθε λέξη του κατωτέρω σχολίου και τίθεμαι σε μια ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Ας συμπληρώσουμε μερικά ακόμη κομμάτια στο παζλ των νοθευμένων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

 

Όσοι έχετε καταλάβει ότι έγινε νοθεία καλό θα ήταν να σταματήσετε να αναρρωτιεστε “τι ψήφισε ο κόσμος” διότι το τι ψήφισε ο κόσμος είναι τελείως άσχετο με το αποτέλεσμα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους ψήφισε κανείς, σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι τελείως φτιαχτό ώστε ουσιαστικά να είναι αυτό που βολεύει το σύστημα.

 

Τις εκλογές του Μαΐου ήταν σίγουρο ότι θα τις έκαιγαν λόγω απλής αναλογικής. Το δήλωνε άλλωστε το ζαβό.

 

Οι εκλογές αυτές χρησιμοποιήθηκαν ώστε να φτιαχτεί το κλίμα αποδοχής της νοθείας και να μετρηθούν οι αντιδράσεις του κόσμου.

 

Φυσικά τα τρία βασικά κόμματα ήταν στο κόλπο, για αυτό δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ αντίδραση για τη νοθεία.

 

Πιθανόν να ήταν και όλοι στο κόλπο, αλλά οι τρεις ήταν σίγουρα, όπως ήταν και για την χθεσινή νοθεία.Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για υπαλλήλους του ίδιου αφεντικού…

 

Όταν είδαν λοιπόν πως μια μικρή μερίδα του κόσμου κατάλαβε πραγματικά τι παίχτηκε και πως δεν υπήρξαν πραγματικές αντιδράσεις, προχώρησαν με το σχέδιο τους ανενόχλητοι

 

Στις εκλογές του Μαΐου ο κόσμος, ίσως και για πρώτη φορά στα χρονικά, είδε την πιο διεφθαρμένη και καταστροφική κυβέρνηση να καταγράφει κέρδη όχι μόνο ποσοστιαία αλλά και σε αριθμό ψήφων(!) και την αντιπολίτευση να καταποντίζεται με τεράστια διαφορά …

 

 

Δεν διαφωνώ ότι αφού δεν έκανε τίποτα ως αντιπολίτευση δεν θα έπρεπε να έχει πτώση, αλλά με καμία λογική ερμηνεία δεν εξηγείται η άνοδος της καταστροφικής κυβέρνησης!

 

Η τόσο μεγάλη διαφορά χρειαζόταν για να εξοικειωθεί το πόπολο με αυτό που θα επιβαλλόταν και θα μπορούσε πλέον να γίνει αποδεκτό ως “λογικό” στις εκλογές του Ιουνίου και φυσικά ο,τι και να γινόταν ο Κούλης έπρεπε να βρίσκεται πάνω από το 40%!

 

Η εξήγηση του “γιατί πάνω από 40% είναι απλή. Διότι μόνο με τέτοιο ποσοστό θα μπορούσε να πάρει το απόλυτο μπονους των 50 εδρών!
Διαβάστε το απόσπασμα και θα καταλάβετε:

 

” Για κάθε επιπλέον 0,5%, το πρώτο κόμμα θα παίρνει μπόνους μία έδρα. Το μέγιστο μπόνους των 50 εδρών στις δεύτερες εκλογές του 2023 θα επιτευχθεί μόνο αν λάβει το 40% των έγκυρων ψήφων.”

 

 

Γι αυτό από τις εκλογές του Μαΐου στήθηκε το σκηνικό αυτής της δυναμικής!

 

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ τήρησε τη συμφωνία να μην φωνάξει για νοθεία και περιέργως(;) ΟΛΑ τα κόμματα, ακόμα και τα εξωκοινοβουλευτικά (εκτός ίσως κάνα δυο περιπτώσεων για να μην αδικήσω κανέναν) όμως και αυτοί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό, πέρα από το να επαναλάβουν αυτό για το οποίο ο κόσμος βοούσε…

 

Πάμε τώρα να δούμε την κατανομή ισορροπιών και συμφωνιών.

 

Τον Μάιο το σύστημα έδωσε το σύνθημα σε κάποιους ότι θα τους βάλει μέσα αν κάτσουν φρόνιμοι και δεν αρχίσουν να ψάχνουν τα της ΝΟΘΕΙΑΣ!
Και το έπραξε. Όμως για να μπουν αυτοί και να μην πειραχτεί το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ 40% του Κούλη έπρεπε να πειραχτουν τα ποσοστά άλλων…

 

Έτσι έχουμε το “περίεργο” με καλπονοθευτικό σύστημα που κλέβει 50 έδρες από τα άλλα κόμματα και κυρίως τα μικρότερα, να σχηματίζεται βουλή 8 κομμάτων χωρίς να χάνει ποσοστά το πρώτο, ενώ με το αναλογικοτερο σύστημα του Μαΐου να σχηματίζεται βουλή 5 κομματων!

Πάμε στο ακόμα καλύτερο;

 

Τα εκτός βουλής κόμματα τον Μάιο συγκέντρωναν 16% (αν θυμάμαι καλά) ενώ τώρα μόνο 6%!!!

 

Είδατε θαύματα που κάνουν οι αλγόριθμοι;
Είδατε πως μας παίζει το σύστημα με τα στημένα πιόνια;

Αλήθεια αναρρωτηθηκατε γιατί τα μικρά κόμματα έλαβαν μέρος σε ένα σικέ παιχνίδι για δεύτερη φορά ΧΩΡΙΣ να απαιτήσουν οποιαδήποτε αλλαγή και έλεγχο της διαδικασίας;

 

Όσοι χαψανε τα περί εξωδίκου των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ (δεν λέω ότι δε στάλθηκε απλώς ήταν άνευ ουσίας ίσως και κατόπιν συνεννόησης…) καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. Διότι ΔΕΝ άλλαξε με κανέναν τρόπο την διαδικασία, ούτε έπαιξε ρόλο στον έλεγχο της αυθαίρετης και στημένης διαδικασίας.

 

Από την άλλη, που ήταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των μικρών κομμάτων που υποτίθεται θα διαφυλάξουν την διαδικασία αφού αυτοί είναι οι πρώτοι που θίγονται;

 

Που είναι η διασταύρωση των στοιχείων, έστω κάποιων τμημάτων;

 

Πιστεύετε ότι υπάρχει ανάμεσα τους κάποιος ΕΝΤΙΜΟΣ που θα αναδείξει τη ΝΟΘΕΙΑ ιδίως εάν έγινε υπέρ του;

 

Ας δούμε και μερικά άλλα “περίεργα” και εξόφθαλμα, τουλάχιστον στους σκεπτόμενους…

 

Θυμάστε το ντόρο που έκανε το ποσοστό της ΝΙΚΗΣ στις πρώτες εκλογές;

 

Όλοι ” απορούσαν ” και άρχισαν να ρίχνουν τόνους λάσπης στο Νατσιό και σε αυτό το κόμμα για το ποιος είναι από πίσω κλπ. (Δεν γνωρίζω τίποτα για την προώθηση του συγκεκριμένου κόμματος απλά το χρησιμοποιώ στο παράδειγμά μου. Το μόνο που μπορώ να ξέρω και να αναγνωρίσω στον Νατσιό είναι ότι εδώ και χρόνια κάνει αγώνα να ενημερώσει για την κατάντια της εκπαίδευσης και το τι διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία)

 

Για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ βλέπετε να γίνεται ο ίδιος θόρυβος; Βλέπετε να υπάρχουν “απορίες” για το ποσοστό του που ξεπέρασε όλους τους άλλους μέσα σε δεκαπέντε μέρες από την εμφάνισή του;

 

Βλέπετε να παίζεται ένα παιχνίδι με αυτούς και το σύστημα που τους προώθησε;

 

Το σύστημα πρώτα ηρωοποίησε τον Κασιδιάρη. Δια της αρνητικής διαφήμισης και της δημιουργίας του αφηγήματος ότι είναι τόσο επίφοβος ώστε ούτε να μιλήσει δεν του επιτρέπεται!

 

Πάρα πολλοί το έχαψαν, ιδίως οπαδοί του που το επίπεδο κρίσης τους είναι οπαδικό…

 

Διαβάζω σχόλια λατρείας (διατηρώ την επιφύλαξη να πρόκειται για τις γνωστές τρολομηχανες του συστήματος που δημιουργούν την απαιτούμενη εικονική πραγματικότητα) αν πρόκειται όμως για ανθρώπους που σκέφτονται έτσι μιλάμε για τραγικά χαμηλό επίπεδο.

 

Και ενώ ο “ήρωας” Κασιδιάρης προσπαθεί με διάφορους τρόπους να μπει στη Βουλή για να “κατατροπώσει” το σύστημα σκουζοντας από τα έδρανα έναντι παχυλων παροχών, εμφανίζονται οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που καλπάζουν και προωθούνται προς τη βουλή από το ίδιο το σύστημα που τους διαφημίζει μέσω των δημοσκοπήσεων!

 

Και φυσικά μπαίνουν διότι ο Κασιδιάρης ήταν ο καταλύτης (όπως οι ίδιοι είπαν)

 

Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι ο Ελληνικός λαός πείστηκε από ένα κόμμα που δεν είχε εμφανιστεί καν ένα μήνα πριν και που ο αρχηγός του είναι ένας γυρολόγος των προδοτικων κομμάτων και ο εκπρόσωπος του μιλάει σε μια “ακατανόητη” αρχαΐζουσα που δεν πείθει και δεν μπορεί να προσελκύσει κανέναν. Εκτός αν το επίπεδο των ψηφοφόρων του είναι “κατά πώς χτυπιέσαι δίκιο θα’χεις”.

 

Ο αρχηγός του κόμματος προσκεκλημένος στον φιλικό Κυριακάκη την Τετάρτη σε ερώτηση για τις θέσεις του σε σχέση με την ΕΕ είπε ότι φυσικά είναι υπέρ ΕΕ και να σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες στην ΕΕ, στους εβραίους, στα συμφέροντα κλπ και ότι για όλα φταίνε εμείς!

 

 

Προφανώς εκεί διέγνωσαν οι ψηφοφόροι το “αντισυστημικό” και “ηρωϊκο” του κόμματος και έσπευσαν.

 

Από την άλλη μεριά ο Κατσιβαρδας (ομολογώ ότι μου έχει κάνει χειριστή εντύπωση δικηγοριστικης ψευτιάς και λαμόγιας, χθες μάλιστα είδα ότι συνεστιαζεται στους Ρόταρυ και είχε εναγκαλισμούς με τον αντίπαλο του Κασιδιάρη τον Νικήτα Κακλαμάνη στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων!) προκαλει τουλάχιστον γέλιο με τον τρόπο που μιλάει στον μέσο Έλληνα.

 

Αξίζει να ακούσετε σε συνέντευξη του ως εκπρόσωπος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ πάλι στον φιλικό Κυριακάκη που δεν του έκανε καμία ενοχλητική ερώτηση (αφού είναι και δικηγόρος αλλά και συνεργάτης του) το αφήγημα περί της συνάντησης του στον Άρειο πάγο με τη δικηγόρο του Κασιδιάρη (στέλεχος της ΝΔ!) “κατά την καθοδον του ανελκυστήρες που τυχαίως ευρέθησαν και ουδόλως είχαν σχέση με τον Κασιδιάρη… αλλά είναι ευπρόσδεκτος η στήριξης του αδίκως κρατούμενου…. κλπ…κλπ… (Σας προκαλώ να τον ακούσετε, τουλάχιστον να γελάσει λίγο το χειλάκι σας)

 

Σε αυτήν την συνέντευξη η αγωνια του ήταν να χτυπήσει το Νατσιό και όχι τον Κούλη και τα κόμματα εξουσίας!

 

Επίσης ενώ μας έλεγε ότι αν και θρήσκοι δεν χρησιμοποιούν τη θρησκεία όπως κάνουν άλλοι… παράλληλα αριθμούσε πόσες ευλογίες έχουν πάρει και ότι έχουν την ευλογία και του Πειραιώς!!!

 

Αυτοί είναι οι “αντισυστημικοί πατριώτες” που από χθες ξέχασαν τα πάντα περί νοθείας αφού εξασφάλισαν τον παχυλό μισθό και τα προνόμια!

 

Πάμε όμως και σε κάτι πολύ πιο ύποπτο που παίζει από χθες βράδυ με αυτούς.

 

Ενώ λογικά θα έπρεπε να ΜΗΝ υπάρχει καμία ταυτηση τους με τον Κασιδιάρη λόγω της ντροπολογιας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, όπου σταθούν και όπου βρεθούν ευχαριστούν τον Κασιδιάρη!

 

Το ίδιο κάνει και ο Κασιδιάρης φωνάζοντας “νενικήκαμεν” !

 

Που αποσκοπεί όλο αυτό; Για ποιο λόγο; Ακόμη και αν ήταν αντισυστημικοί και πατριώτες τι θα πετύχουν με 12 βουλευτές;

 

Για ποιο λόγο ταυτίζονται τόσο ανοιχτά με τον Κασιδιάρη; Σε τι παιχνίδι έχουν συμφωνήσει με το σύστημα που τους πριμοδότησε;
Θα φανεί λίαν συντόμως…

 

Πάμε όμως να δούμε και τις διαδικασίες που τρέχουν μετά το στημένο αποτέλεσμα της σινγκιουλαρ.

 

Πριν υπάρξουν τα ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα ο Κούλης έχει φτιάξει και κυβέρνηση και ορμάει στο Μαξίμου!

 

Θυμάται κανείς πως πρέπει να γίνεται η διαδικασία η εθιστηκαμε όλοι στον εικονικό κόσμο μένοντας απαθείς σε όλα;

 

Αφού βγουν τα ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα ο υπουργός εσωτερικών τα παραδίδει στον πρόεδρο της δημοκρατίας. Τα ΕΠΙΣΗΜΑ!
(μόλις τσεκαρα στο ΥΠΕΣ https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/ και ούτε η εικονική καταμέτρηση έχει τελειώσει και παρεμπιπτόντως τα άκυρα/ λευκά παραμένουν στο 1,11%! Είπαμε ας οψεται ο αλγόριθμος!!! Μπείτε στη σελίδα και διαβάστε τι λέει κάτω)

 

 

Μετά ο πρόεδρος καλεί τον αρχηγό του πρώτου κόμματος του δίνει τη διερευνητική εντολή κλπ.

Πώς ορκίστηκε ο Κούλης πρωθυπουργός ήδη, έχει στήσει και την κυβέρνηση που θα ορκιστεί άρον-αρον και θα πάει και ως πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες ΠΡΙΝ καν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης;

 

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν φέρνει αντιρρήσεις σε αυτήν την αλλοίωση της διαδικασίας;

 

Γιατί ΟΛΟΙ αποδέχονται τα πάντα ακόμη και αν είναι “ριγμένοι” από το σύστημα;

 

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και να σταματήσουμε να δεχόμαστε παθητικά ο,τι μας πλασάρουν. Είναι ώρα να βγούμε από τον εικονικό κόσμο που μας παρουσιάζουν και να πολεμήσουμε.

 

Η πρώτη καλή αντίδραση, είναι η αντίδραση σε όλα!

 

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μου είμαστε τέτοια πλειοψηφία που μπορεί να τους σαρώσει!

 

Όχι, όπως έχω ξαναγράψει, το θεωρώ άσκοπο να βγούμε απέναντι στον στρατό κατοχής για να μας δείρουν.

 

Η αντίδραση μας πρέπει να είναι πολύ πιο έξυπνη και αναίμακτη… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, αποσύνδεση από τον ψηφιακό τους κόσμο που προσπαθούν να μας φυλακίσουν και να μας ελέγξουν, απόσυρση χρημάτων από τις τράπεζες (και όσοι δεν έχουν καταθέσεις να αποσύρουν ΑΜΕΣΑ τους μισθούς, συντάξεις κλπ όταν κατατιθενται) ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

 

Και πριν κλείσω έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα του εκλογομαγειριου!

 

 

Θυμάστε την επισήμανση από πολλούς ότι ΔΕΝ υπήρξαν πανηγυρισμοί μετά το ανέλπιστο αποτέλεσμα του Μαΐου;

 

Τότε οι οπαδοί (και τα τρολ) για να καλύψουν αυτό το κενό δήλωναν ότι έχουν και δουλειές να κάνουν, δεν είναι καφροι και συριζαιοι αλλά σοβαροί άνθρωποι κλπ.

 

Τώρα είπαν να καλύψουν και αυτό το κενό και μετατράπηκαν σε καφρους πανηγυρίζοντας για να πείσουν για την εικονική πραγματικότητα και μάντεψτε, ο “λαοπρόβλητος” ούτε 500 νοματαιους δεν κατάφερε να μαζέψει! (Ούτε 100 δηλαδή αλλά το παίζω σινγκιουλαρ και βαζω μπονους!)

 

Όση σκηνοθεσία και να κάνουν, όσες σημαίες και να σηκώσουν για να φαίνονται πολλοί, ο αριθμός δεν κρύβεται…

 

https://m.youtube.com/watch?v=2Qn4TovWvxQ

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 3,252


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα