Τα Άγια Πεζοδρόμια Μίλησαν: Έστειλαν σαφές μήνυμα πολιτικής ήττας στο Κόμμα Νίκη.

Τα Άγια Πεζοδρόμια Μίλησαν: Έστειλαν σαφές μήνυμα πολιτικής ήττας στο Κόμμα Νίκη.

12 Φεβρουαρίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το

 

 

Το μήνυμα που στέλνει ο λαός είναι σαφές:

Το γεγονός ότι πεζοδρόμια πουλούσαν φανταστικές προφητείες φάνηκε να μην ενθουσίασε τους πολίτες που απαίτησαν σοβαρότητα και όχι πολιτικό χαβαλέ.

Μπορεί τα άγια πεζοδρόμια να μιλούν, αλλά φαίνεται ότι ο λαός προτιμά να ακούει πραγματικούς ομιλητές παρά αυτοαποκαλούμενα θεία στοιχεία.

Κατά πρώτον, συγχαρητήρια σ’ αυτόν που έγραψε το άρθρο… απηχεί την ΑΛΗΘΕΙΑ, που ο Νατσιός και το κόμμα του, νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλιθίους…

Κατά δεύτερον, η αλαζονεία κάποιων βουλευτών του Νατσιού, έχει ξεπεράσει τα όρια…

Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ…

Κατά τρίτον, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σου τα είχα γράψει Νατσιέ, από την πρώτη στιγμή που σε κατέβασαν στις εκλογές… τα είχα προβλέψει…

ΤΟ ΨΕΜΑ, ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ…

ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ…

Αφιερωμένες και οι δυο παρακάτω φωτο, από το αρχείο των  ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… η πρώτη για σένα, και η δεύτερη, γι αυτούς που σε ψήφισαν…

 

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ…

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα πολιτικά γεγονότα αυτού του χαροκαμένου τόπου, τις συνεχόμενες πολιτικές ήττες αυτών που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

Όλοι περίμεναν με αγωνία τη στιγμή που θα γινόταν το συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τα πολυαγαπημένα μας Άγια Πεζοδρόμια όπως μας είχε πει το κόμμα Νίκη. Τα κοινώς γνωστά σημεία όπου η πίστη, η ελπίδα και η… ενίοτε ζωηρή συζήτηση, διασταυρώνονται με τον πεζό πολίτη.

Ενώ πολλοί πίστευαν ότι θα βρισκόταν λαοθάλασσα στο σύνταγμα και αυτό με βάση την υπέρμετρη προβολή του συγκεκριμένου γεγονότος σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, από εκατοντάδες θρησκευτικές οργανώσεις αλλά και από πολιτικά κόμματα,τα Άγια Πεζοδρόμια είχαν κάνει τους λογαριασμούς τους χωρίς να λάβουν υπόψη την απογοητευτική αποχή που εκδήλωσαν αυτά τα παρακείμενα τμήματα του δρόμου που ήταν παντελώς άδεια.

Ενώ σχεδόν όλες οι θρησκευτικές οργανώσεις είχαν ήδη αρχίσει να οργανώνουν τους πιστούς για το συλλαλητήριο, μεταξύ αυτών το Κόμμα Νίκη αποφάσισε να εστιάσει σε αυτό το γεγονός και κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο με την φράση: Θα μιλήσουν τα άγια πεζοδρόμιακαι με βάση αυτά, θα πίστευε κανείς πως το μεγάλο γεγονός της εποχής έρχεται!

Και όμως, η πραγματικότητα δεν ήταν τόσο επική όσο την φανταζόταν ορισμένοι εκεί στην Νίκη. Το πλήθος που είχε αναμετρηθεί στο συλλαλητήριο ήταν περίπου μόλις 4000 άτομα και το αποτέλεσμα ήταν ένα πραγματικό θέαμα της πολιτικής κωμωδίας του τόπου μας.

Έτσι, το Κόμμα Νίκη βρίσκεται να αντιμετωπίζει ένα θέμα ακόμα μεγαλύτερης σοβαρότητας.

Η αποτυχία των Άγιων Πεζοδρομίων να μιλήσουν αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την αποδοχή της πολιτικής τους προσέγγισης στο συγκεκριμένο θέμα. Αντί να επικεντρωθούν στις πραγματικές λύσεις ώστε να σταματήσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, επέλεξαν μια φαινομενικά εντυπωσιακή αλλά άνευ περιεχομένου προσέγγιση.

Το αποτέλεσμα της επόμενης εκλογικής διαδικασίας φαίνεται να είναι ήδη γραφτό. Με ένα ποσοστό μόλις 1,5%, το Κόμμα Νίκη βρίσκεται ευθυγραμμισμένο στην γραμμή της πολιτικής αποτυχίας.

 

Το μήνυμα που στέλνει ο λαός είναι σαφές:

Το γεγονός ότι πεζοδρόμια πουλούσαν φανταστικές προφητείες φάνηκε να μην ενθουσίασε τους πολίτες που απαίτησαν σοβαρότητα και όχι πολιτικό χαβαλέ.

Έτσι, η πολιτική παράνοια του κόμματος «Νίκη» αποδείχθηκε μια ακόμα περίεργη εξέλιξη σε μια χρονιά γεμάτη πολιτικά γεγονότα.

Μπορεί τα άγια πεζοδρόμια να μιλούν, αλλά φαίνεται ότι ο λαός προτιμά να ακούει πραγματικούς ομιλητές παρά αυτοαποκαλούμενα θεία στοιχεία.

 

 

ΥΓ: Ζητάμε συγνώμη από μερικούς μοναχούς και κληρικούς που αναφέρουμε τα πραγματικά γεγονότα και έτσι τους χαλάμε το όραμα να δουν τον ηγέτη της Νίκης επάνω στο άλογο να καλπάζει για την Κωνσταντινούπολη και αυτούς με τις χρυσοκέντητες στολές να δεσπόζουν την πόλη.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα