Τα ανίερα βιβλία των Χάζαρων, κλέβουν την ιστορία; «Χρησιμοποιώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στα διαστρεβλωμένα βιβλία τους, η Χαζαρική Μαφία κατασκεύασε να ξεγελάσει την αμερικανική ιστορία, όπως ο εβραϊκός κλήρος έκανε την αιγυπτιακή ιστορία πολύ πριν»!!!!!!!!!

Τα ανίερα βιβλία των Χάζαρων, κλέβουν την ιστορία; «Χρησιμοποιώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στα διαστρεβλωμένα βιβλία τους, η Χαζαρική Μαφία κατασκεύασε να ξεγελάσει την αμερικανική ιστορία, όπως ο εβραϊκός κλήρος έκανε την αιγυπτιακή ιστορία πολύ πριν»!!!!!!!!!

4 Νοεμβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,133
Μοίρασέ το

 

Εάν ο Ιουδαϊσμός συνέχιζε όπως ήταν, πριν από τη μετάφραση των ιστοριών του στα ελληνικά, μια φυλετική λατρεία μιας από τις φυλές της αρχαίας Αραβίας, δεν θα είχε μετατραπεί ποτέ στην παγκόσμια θρησκεία που είναι σήμερα. Ο Ιουδαϊσμός θα είχε παραμείνει απλώς μια τοπική λατρεία που μπορεί να μην είχε επιβιώσει ακόμη και πέρα ​​από την αρχαιότητα.

Δύο κρίσιμοι παράγοντες είχαν συμβάλει αξιοσημείωτα στην ευρεία και εκτεταμένη διάδοση των ιστοριών του Ισραηλίτη. η μετάφραση στα ελληνικά (η μητρική γλώσσα των δυτικών γλωσσών και λογοτεχνίας) και η δόλια τοποθέτηση της Αιγύπτου (η χώρα των θαυμάτων του αρχαίου κόσμου) ως το θέατρο όπου διαδραματίστηκαν οι ιστορίες των Ισραηλιτών Πατριαρχών.

Το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ έχει εδραιωθεί άδικα πάνω στη γη της Παλαιστίνης και οι ΗΠΑ πρακτικά ανήκουν και διοικούνται από τον Σιωνισμό.

«Χρησιμοποιώντας στα διαστρεβλωμένα βιβλία τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, η Χαζαρική Μαφία κατάφερε να ξεγελάσει την αμερικανική ιστορία, όπως ο εβραϊκός κλήρος έκανε την αιγυπτιακή ιστορία πολύ πριν».

 

Παλαιότερα διαισθητικά και όσο περνούν τα χρόνια, όλο και περισσότερο ανακαλύπτω κι εγώ μαζί με άλλους, πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ…

Ανακαλύπτω πως ΟΥΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΙΣΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ…

ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ…

Και αναρωτιέμαι: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ;;;

Και μην μου αντιγυρίσει κανείς πως “ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο το αυτεξούσιο”, γιατί θα ρωτήσω: “Που το ξέρεις ρε μάγκα μου; Ήσουν μπροστά;;;”

ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΛΕΡΑ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ…

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Από τον Δρ. Ashraf Ezzat (VT-Αίγυπτος)

Αν αναζητάτε τη φήμη και την αναγνώριση, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε πολύ χρόνο παρέα με κάποιον που είναι ήδη διάσημος και ευρέως αναγνωρισμένος. Αυτό τουλάχιστον θα σε κρατούσε κοντά στα φώτα της δημοσιότητας για λίγο. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε πολύ χρόνο στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων που μια μέρα μπορεί να σας φέρουν εκεί.

Αλλά αν δεν έχετε ό,τι χρειάζεται για να σας κάνει μια μέρα να απολαύσετε μόνοι σας το μπάνιο στους προβολείς, τότε είναι που θα πρέπει να σκεφτείτε να εξαπατήσετε τον δρόμο σας προς τη φήμη και την αναγνώριση.

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι θα μπορούσατε πραγματικά να εξαπατήσετε τον δρόμο σας προς τη φήμη και την εξουσία και να ξεφύγετε από αυτό; Στην πραγματικότητα, αν γνωρίζετε το όνομα του παιχνιδιού και παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εξαπατήσετε πολλούς ανθρώπους.

Και αν οι Εβραίοι και οι Μορμόνοι γραφείς ξεγέλασαν τους πάντες και ξέφυγαν μαζί του, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά σας. Αλλά να έχετε κατά νου ότι το όνομα του παιχνιδιού για τους Εβραίους και τους Μορμόνους ήταν “Αίγυπτος”

Λίγους αιώνες πριν από τον Χριστό, ο Ιουδαϊσμός δεν ήταν η παγκόσμια θρησκεία που τον γνωρίζουμε σήμερα. Η εξάπλωση του Ιουδαϊσμού και η ευρεία διάδοση των ισραηλιτικών ιστοριών ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μιας μεγάλης κλίμακας εξαπάτησης.

Η Αίγυπτος δεν γνώριζε Φαραώ ούτε Ισραηλίτες νέο εξώφυλλο art-6

Η αρχαία Υεμενίτικη φυλή των Ισραηλιτών

Στην αρχή, δεν αναφερόταν καν ως Ιουδαϊσμός. ήταν απλώς μια από τις λατρείες της αρχαίας Αραβίας . Επίσης, οι Ισραηλίτες ήταν μια από τις αρχαίες αραβικές φυλές (κυρίως σκλάβοι) που βρίσκονταν στη Βόρεια Υεμένη.

Ποτέ κανένας Ισραηλίτης δεν πάτησε το πόδι του στην αρχαία Παλαιστίνη ή την Αίγυπτο. (Ξεχάστε όλες τις – επινοημένες- Βιβλικές ιστορίες που σας τάισαν / σας είπαν ότι συνέβησαν στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο)

Η Αραβία ήταν μια στρατηγική χώρα στον αρχαίο κόσμο. για το αρχαίο καραβάνι, το εμπόριο είχε διασχίσει τη δυτική ακτή του.

Ατελείωτα τρένα με καμήλες μετέφεραν μπαχαρικά, λιβάνι, μύρο, κόμμι, ελεφαντόδοντο και υφάσματα από την Υεμένη στο νότο στην Παλμύρα, την Πέτρα και την Αίγυπτο στο Βορρά. Τα πολύτιμα αγαθά έφτασαν στην Υεμένη σε όλη τη διαδρομή από την Ινδία και την Ανατολική Αφρική. Αφού έφτασαν στην Αίγυπτο, ορισμένα από τα εμπορεύματα συνέχισαν να αποστέλλονται στην Ελλάδα.

Τόσο ο Δρόμος του Μεταξιού όσο και η διαδρομή του Arabian Caravan (διαδρομή μπαχαρικών) ήταν οι κύριοι διεθνείς αυτοκινητόδρομοι του αρχαίου κόσμου.

Το επικερδές εμπόριο καραβανιών εκτός από την βοσκή προβάτων και την καλλιέργεια των εύφορων λόφων γύρω από το φράγμα Ma’rib στη Βόρεια Υεμένη ήταν ζωτικής σημασίας για την οικονομία των αραβικών φυλών (συμπεριλαμβανομένων των Ισραηλινών)

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι ο Ιουδαϊσμός, ως αραβική φυλετική λατρεία, ήταν τόσο τοπική που οι Ισραηλίτες γραφείς ποτέ δεν φαντάστηκαν/φιλοδοξούσαν να τον διαδώσουν πέρα ​​από τα εγγενή φυλετικά τους σύνορα. Οι ιστορίες των Ισραηλιτών, ειδικά η ιστορία του Μωυσή/Φαραώ, ήταν απλώς μακρινές αραβικές παραμυθίες. είπαν οι πρεσβύτεροι της φυλής (με φυλετική νοοτροπία) σε ένα αραβικό κοινό της φυλής.

Μετά την καταστροφή του φράγματος Ma’rib στην Υεμένη και την παρακμή του αρχαίου εμπορίου Caravan τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν στην αρχαία Αραβία. Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν μερικές από τις αραβικές φυλές να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι γραμματείς, οδηγούμενοι από τον Ταλμουδικό οπορτουνισμό, κοιτούσαν μια νέα και πιο κερδοφόρα Γη της Επαγγελίας (να έχετε υπόψη σας αυτό το νέο τέχνασμα της Γης της Επαγγελίας, γιατί οι Εβραίοι Ιλουμινάτι θα το δοκιμάσουν ξανά πολλούς αιώνες αργότερα)

Δεν ήταν πριν από τον 2ο αιώνα π.Χ. που οι νομάδες Άραβες (συμπεριλαμβανομένων των Υεμενιτών Εβραίων) άρχισαν να μεταναστεύουν στην ανατολική ακτή της Μεσογείου (Παλαιστίνη και Συρία). Αφήνοντας πίσω τη Βόρεια Υεμένη και τη Νότια Αραβία που ανέκαθεν αναφερόταν ως η Γη των Εβραίων (Belad El- Yehuda/Yehudites στα αραβικά) από Άραβες ιστορικούς (αλλά από τότε που η ιστορία γράφτηκε σύμφωνα με τους Άραβες ιστορικούς . Αν οι δυτικοί ανατολίτες έλεγαν ότι η Χαναάν ήταν η γη των Εβραίων, τότε είναι η Χαναάν)

Γύρω στο 450 π.Χ. ο Ηρόδοτος, που ονομάστηκε ο πατέρας της ιστορίας, επισκέφτηκε την Αίγυπτο και το Λεβάντε. Ο πατέρας της ιστορίας ταξίδεψε σε ολόκληρη την αρχαία αιγυπτιακή και παλαιστινιακή γη. Σύμφωνα με τα έγγραφά του, ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε ούτε να ακούσει για κανέναν Φαραώ στην Αίγυπτο ούτε να δει Εβραίους ή τον υποτιθέμενο ναό τους στην Ιερουσαλήμ της Παλαιστίνης. (Το να πέφτουμε πάνω σε ένα έγγραφο του Ηροδότου που αναφέρεται στους Αιγύπτιους ηγεμόνες ως Φαραώ θα είναι απλώς μια άλλη περίπτωση μετάφρασης με βάση τη Βίβλο)

Ο λόγος για την απουσία Εβραίων και Φαραώ στα έγγραφα του Ηροδότου είναι πολύ απλός. για όλους τους Ισραηλίτες, οι ιστορίες έλαβαν χώρα στην αρχαία Αραβία. Οι ιστορίες του Αβραάμ, του Ιωσήφ και του Μωυσή, που μας είπαν ότι συνέβησαν στην Αίγυπτο, είχαν λάβει χώρα στην πραγματικότητα στο Μισραΐμ.

Το Mizraim είναι ένα μικρό και σκοτεινό φυλετικό χωριό στα νοτιοδυτικά της Αραβίας, γνωστή και ως επαρχία Asir. Ο λεγόμενος Φαραώ/Φαραόν (αραβικός τίτλος για τον αρχηγό της φυλής) κυβέρνησε αυτό το Μιζραΐμ.

Μιζραΐμ στα Αραβικά/Εβραϊκά (ίδια γλωσσική οικογένεια) σημαίνει ένα περιφραγμένο αστικοποιημένο χωριό μέσα σε ένα έρημο τοπίο. Αλλά αυτό δεν θα σας πουν οι έντυπες και διαδικτυακές Εγκυκλοπαίδειες (ορισμένοι ιστότοποι θα πλησιάσουν επιφυλακτικά όσο θα προτείνουν το « φρούριο » ως δεύτερο ορισμό).
Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά ψάχνετε στο google τη λέξη, η αναζήτησή σας θα αποδίδει πάντα αυτόν τον ψεύτικο ορισμό. Μιζραΐμ είναι η εβραϊκή λέξη για την Αίγυπτο (Αυτό θα πρέπει να σας πει σε ποιον ανήκει ο ιστός). Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουν ακόμη και με περισσότερες ψεύτικες πληροφορίες, π.χ., ο Μιζραΐμ είναι ο γιος του Χαμ. Τότε δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να βρεθείτε όλος κολλημένος και σε πλύση εγκεφάλου με εβραϊκές ανοησίες που βασίζονται στον φανταστικό πίνακα των εθνών τους. Η συμβουλή μου για εσάς. είναι μην πέφτετε σε αυτήν την ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές χάλια/προπαγάνδα.

«Και πέρασαν Μαδιανίτες, έμποροι. Και τράβηξαν και σήκωσαν τον Ιωσήφ από τον λάκκο, και πούλησαν τον Ιωσήφ στους Ισμαηλίτες για είκοσι σίκλια ασήμι. Και έφεραν τον Ιωσήφ στη Μισραΐμ» Γένεση 37-28

כח ριμ מִן מִן מִן ַבּ בְּעֶשְׂרִ בְּעֶשְׂרִ בְּעֶשְׂרִ בְּעֶשְׂרִ בְּעֶשְׂרִ בְּעֶשְׂרִ לַ לַ לַ לַ לַ לַ לַ מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן מִן œ וַיָּבִיאוּ אֶת-יוֹסֵף, מִצְרָיְמָה”

Η απάτη των Εβδομήκοντα: Η αεροπειρατεία της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης

Χάρτης της αρχαίας οδού Caravan ειδοποιήστε την πόλη Mizraim στη Βόρεια Υεμένη.

Χάρτης της αρχαίας οδού Caravan. Παρατηρήστε την πόλη Mizraim στη Βόρεια Υεμένη.

Τον δεύτερο αιώνα π.Χ., η εβραϊκή Βίβλος μεταφράστηκε στα ελληνικά στη θρυλική βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Εβδομήντα Εβραίοι γραμματείς, εξ ου και η ονομασία Βίβλος των Εβδομήκοντα , ανατέθηκαν αυτό το καθήκον από τους Πτολεμαίους (ελληνική μοναρχία στην Αίγυπτο) που αντικατέστησαν με πονηριά αυτό το σκοτεινό Μιζραΐμ και το Φαραόν του με την πανίσχυρη Αίγυπτο και τον βασιλιά της.

Η ελληνική πλαστό εκδοχή, με αυτήν την κακόβουλη παραμόρφωση της αρχαίας ιστορίας, είναι η πηγή για όλες τις μεταφράσεις της Βίβλου παγκοσμίως από τότε.

Σύμφωνα με την απάτη που ενσωματώθηκε στους ιερούς Εβδομήκοντα, η Ισραηλιτική Έξοδος είχε μεταφερθεί από το Μισραΐμ στην Αίγυπτο και η Γη της Επαγγελίας από τη Βόρεια Υεμένη στην Παλαιστίνη. (Η αρχική Γη της Επαγγελίας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μικρό κομμάτι γης που διατέθηκε ως βοσκότοπο για την βοσκή των προβάτων. Σίγουρα, το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ που κατέχει τη γη της Παλαιστίνης και φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια του κόσμου απέχει πολύ από τους Ισραηλίτες φυλετική έννοια της Γης της Επαγγελίας)

Η Αίγυπτος εκείνη την εποχή ήταν μια από τις αρχαίες υπερδυνάμεις του κόσμου. Λόγω της μοναδικής κουλτούρας και πολιτισμού της, η γη της κοιλάδας του Νείλου ήταν πάντα μυστηριώδης και σαγηνευτική ακόμη και κατά την αρχαιότητα.

Πολλές είναι οι ιστορίες που συνέβησαν στην αρχαία Εγγύς Ανατολή. Ήταν μέτριες βραχύβιες ιστορίες που ειπώθηκαν για μέσους ανθρώπους και μέρη, αλλά μια ιστορία που συνέβη στην αρχαία Αίγυπτο ήταν μια μαγευτική ιστορία που ισοδυναμούσε με μια αξέχαστη επική ιστορία. Έτσι οι ιστορίες των Ισραηλινών είχαν μετατραπεί από ταπεινές και θλιβερές ιστορίες σε συναρπαστικές και επικές ιστορίες (Ο δρόμος προς τη φήμη και τη δύναμη ξεκίνησε στην Αίγυπτο)

Εάν ο Ιουδαϊσμός συνέχιζε όπως ήταν, πριν από τη μετάφραση των ιστοριών του στα ελληνικά, μια φυλετική λατρεία μιας από τις φυλές της αρχαίας Αραβίας, δεν θα είχε μετατραπεί ποτέ στην παγκόσμια θρησκεία που είναι σήμερα. Ο Ιουδαϊσμός θα είχε παραμείνει απλώς μια τοπική λατρεία που μπορεί να μην είχε επιβιώσει ακόμη και πέρα ​​από την αρχαιότητα.

Δύο κρίσιμοι παράγοντες είχαν συμβάλει αξιοσημείωτα στην ευρεία και εκτεταμένη διάδοση των ιστοριών του Ισραηλίτη. η μετάφραση στα ελληνικά (η μητρική γλώσσα των δυτικών γλωσσών και λογοτεχνίας) και η δόλια τοποθέτηση της Αιγύπτου (η χώρα των θαυμάτων του αρχαίου κόσμου) ως το θέατρο όπου διαδραματίστηκαν οι ιστορίες των Ισραηλιτών Πατριαρχών.

Αν δεν ήταν η πλαστογραφημένη Ελληνική Βίβλος (Εβδομήκοντα) το Ισραηλινό βιβλίο των παραμυθιών δεν θα είχε πρόσβαση στο δυτικό μυαλό και ψυχή; Με άλλα λόγια, όλοι αυτοί οι έξυπνοι πίνακες, τα γλυπτά, τα μουσικά, λογοτεχνικά και αρχιτεκτονικά έργα που γιορτάζουν τους Ισραηλίτες Πατριάρχες (υεμενίτες φυλών) και τις ιστορίες τους δεν θα είχαν δημιουργηθεί εξαρχής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι (κυρίως δυτικοί) δεν συνειδητοποιούν το γεγονός ότι το αγιασμένο φωτοστέφανο που περιβάλλει τους ισραηλινούς φυλετικούς και το μεγαλειώδες περιβάλλον των ιστοριών τους οφείλεται απλώς στη δημιουργική πινελιά δυτικών ιδιοφυιών, π.χ. Michelangelo, Rubens, Donatello, Handel και Rembrandt.

Οι ιστορίες των Ισραηλιτών από μόνες τους, μέσα στο φυλετικό κοίλο περιβάλλον τους, δεν είναι ελάχιστα ενδιαφέρουσες ή σχετικές με κανένα κοινό, εκτός ίσως από τους Βεδουίνους από την Υεμένη και την αρχαία Αραβία (εκτός φυσικά αν είχατε τάση για φυλετική βία και γενοκτονία)

Αλλά ελάχιστα γνώριζαν ο Ρέμπραντ ή ο Μιχαήλ Άγγελος όταν δημιούργησαν τα βιβλικά αριστουργήματά τους ότι ο Ιουδαϊσμός/Το Ταλμούδ (Ακριβώς όπως το Ισλάμ) απαγόρευε αυστηρά τη γλυπτική και τη ζωγραφική ανθρώπινων προσώπων και σωμάτων. είναι ξεκαρδιστικό πώς αυτοί οι γιγάντιοι Ευρωπαίοι καλλιτέχνες εξαπατήθηκαν να πιστέψουν ότι οι ιστορίες των Ισραηλινών ήταν στη ρίζα της δυτικής πνευματικότητας και ταυτότητας (αυτό δείχνει πώς η Τέχνη ήταν υποταγμένη στην ευρωπαϊκή μεσαιωνική πολιτική που κυριαρχούνταν κυρίως από την εκκλησία)

Ο δεύτερος παράγοντας που βοήθησε στη διάδοση των ιστοριών του Ισραηλίτη είναι η Αίγυπτος. Η Αρχαία Αίγυπτος ήταν και εξακολουθεί να είναι μια τοποθεσία με τις καλύτερες πωλήσεις όσον αφορά την αφήγηση ιστοριών. Είναι ένα πράγμα να αφηγηθείς μια ιστορία μερικών φυλών που συνέβη στην άνυδρη έρημο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό αν η ίδια ιστορία λάμβανε χώρα στην Αίγυπτο (οι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ το γνωρίζουν αυτό το γεγονός πολύ καλά)

Η Αίγυπτος, μυστηριώδης και πολιτιστικά πλούσια με αινιγματικά κολοσσιαία μνημεία ήταν δεσμευμένη, εάν οι ιστορίες των Ισραηλινών συνδέονταν με τη γη του, θα πήγαινε τον Ιουδαϊσμό και τους Εβραίους σε ένα νέο επίπεδο.

Αφού η Αίγυπτος σύρθηκε με δόλο στην Εβραϊκή Βίβλο, ο Ιουδαϊσμός έπαψε να είναι μια φυλετική λατρεία και εμφανίστηκε ως η νέα παγκόσμια θρησκεία (για να μην αναφέρουμε ολόκληρη την Παλαιστίνη ως τη νέα Γη της Επαγγελίας)

Η αξία της Αιγύπτου στην απάτη των Εβδομήκοντα διατηρήθηκε ως εβραϊκή κρυφή κληρονομιά στους επόμενους αιώνες.

Τον 19ο αιώνα, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναδεικνύονταν ως η νέα παγκόσμια υπερδύναμη, ήταν καιρός για άλλη μια εβραϊκή (Χαζαρική Μαφία) απάτη να ελέγξει αυτόν τον νέο κόσμο.

 

The Mormon Deception: Hijacking America

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χαζαρική Μαφία σκέφτηκε να εξαπατήσει τον δρόμο της στην αμερικανική ιστορία, όπως έκαναν οι Εβραίοι Ιλουμινάτι στους Αιγύπτιους αιώνες νωρίτερα. Μόνο η νέα εβραϊκή απάτη στην Αμερική χρειαζόταν άλλου είδους μετάφραση. Αυτή τη φορά, η μετάφραση θα ήταν από μη αποκρυπτογραφημένα ιερογλυφικά στα αγγλικά.

Το έτος 1830 μ.Χ., ένας Αμερικανός με το όνομα Τζόζεφ Σμιθ (συνεργάτης της Χαζαρικής Μαφίας ή δυσπροσάρμοστος ονειροπόλος ) δημοσίευσε το «ιερό» του βιβλίο που ονόμασε Το Βιβλίο του Μόρμον. Αυτό το θεϊκό βιβλίο, όπως υποστήριξε, ήταν το αποτέλεσμα μιας μετάφρασης που έκανε ο Smith από παλιούς γλύφους λαξευμένους σε χρυσές πλάκες (προφανώς θυμίζουν του Μωυσή) που χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα π.Χ.

Η μετάφραση που έφερε τα αιγυπτιακά γλυφά (προσέξτε πώς διατηρείται η αιγυπτιακή σύνδεση) σε πλήρες νόημα δεν ήταν δυνατή αν δεν ήταν για τη βοήθεια ενός αγγέλου που γνώριζε την αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα. Αυτή ήταν η αρχή μιας νέας εβραϊκής λατρείας (με την ίδια αραβική κουλτούρα της πολυγαμίας) με το όνομα Μορμονισμός (μια μικρή παραλλαγή στο ίδιο παλιό ισραηλινό θέμα των εκλεκτών ανθρώπων/γης της επαγγελίας)

Ανάμεσα στις επινοημένες ιστορίες στο βιβλίο του Ιωσήφ είναι μια αφήγηση γεγονότων που έλαβαν χώρα μεταξύ 600 π.Χ. και 400 π.Χ. (όπως ισχυρίζεται), όταν δύο ομάδες Εβραίων, μια από την Ιερουσαλήμ και μια άλλη από τη Βαβυλώνα, μετανάστευσαν στον Νέο Κόσμο, ο οποίος είναι γνωστός σήμερα ως Βόρεια Αμερική.

Η ιστορία του Μόρμον λέει ότι η ομάδα των Βαβυλωνίων τελικά εξαφανίστηκε ή εξαφανίστηκε, ενώ η ομάδα των Ισραηλινών επέζησε και πολλαπλασιάστηκε έως ότου οι απόγονοί τους έγιναν αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως «Κόκκινοι Ινδιάνοι»!

Το βιβλίο επισήμανε επίσης την περιοχή των σημερινών Ηνωμένων Πολιτειών με ορισμένα βιβλικά ονόματα, συμπεριλαμβανομένης της «Χώρας της Νέας Σιών» (δεν απέχει πολύ από το ότι οι ΗΠΑ είναι αυτή τη στιγμή η Γη που ανήκει στον νέο Σιωνισμό)

Επάνω αριστερά είναι το υπόλοιπο τμήμα του αρχικού αιγυπτιακού παπύρου που παρερμηνεύεται από τον Smith Παρακάτω είναι η στυλιστική απεικόνιση της μουμιοποίησης των νεκρών από τον Anubis (Θεός του Κοιμητηρίου)
Επάνω αριστερά είναι το υπόλοιπο τμήμα του αρχικού αιγυπτιακού παπύρου που παρερμηνεύτηκε από τον Smith. Παρακάτω ακολουθεί η στυλιστική απεικόνιση της μουμιοποίησης των νεκρών από τον Anubis (Θεός του Κοιμητηρίου)

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Το 1842, ο Smith βγήκε στο κοινό με ένα δεύτερο βιβλίο, όχι πιο άγνωστο από το πρώτο, το οποίο ονόμασε The Book of Abraham . Ο Τζόζεφ ισχυρίστηκε, πάλι, ότι είχε βρει ειλητάρια παπύρου που περιείχαν αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά (αιγυπτιακή σύνδεση για άλλη μια φορά) κλειδωμένα μέσα στα φέρετρα των μούμιων που εκτίθονταν στο Κίρτλαντ του Οχάιο. (Η παραβίαση της αιγυπτιακής ιστορίας είναι μια παλιά εβραϊκή παράδοση φαίνεται)

Για άλλη μια φορά το άπταιστα ιερογλυφικό – ένας άγγελος ήρθε να σώσει τον Σμιθ. Ανάμεσα στα σχέδια σε πάπυρο ήταν μια απεικόνιση που ισχυρίστηκε ο Σμιθ έδειχνε τον ίδιο τον Αβραάμ να βρίσκεται σε ένα θυσιαστήριο, παρουσία του βασιλιά, και να θυσιαζόταν στους θεούς της αρχαίας Αιγύπτου!

Γεγονός είναι ότι κανείς δεν μπορούσε καν να διαφωνήσει με τον Τζόζεφ Σμιθ σχετικά με αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς, επειδή, τότε, υπήρχαν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά.

Στη συνέχεια, πιστεύεται ότι οι αρχικοί κύλινδροι παπύρου χάθηκαν στη διάσημη πυρκαγιά του Σικάγο το 1871, αφήνοντας μόνο το Βιβλίο του Αβραάμ και το Βιβλίο του Μόρμον ως τις μόνες διαθήκες για τους ισχυρισμούς του Σμιθ.

Μετά όμως ήρθε το έτος 1966, που έφερε δύο μεγάλες και μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις στη νέα εκκλησία.

Η πρώτη ήταν η ανακάλυψη μιας δέσμης παπύρων αρχαίου αιγυπτιακού παπύρου που κρύβονταν βαθιά μέσα στους θησαυρούς του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, μεταξύ των οποίων ήταν οι ίδιοι ειλητάριοι που περιείχαν τις εικονογραφήσεις που είχε αντιγράψει ο Smith στο δεύτερο βιβλίο του. Η δεύτερη έκπληξη ήταν ότι μέχρι εκείνη την εποχή, είχαν γίνει τεράστιες πρόοδοι στην επιστήμη της αρχαιολογίας και των αρχαίων γλωσσών, που κατέστησαν δυνατή τη μετάφραση αιγυπτιακών ιερογλυφικών γραφών με πρωτοφανή ακρίβεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως μόλις ανακαλύφθηκαν οι αρχικοί ειλητάριοι, οι Αιγυπτιολόγοι άρχισαν να τους ξεχύνουν, σε μια προσπάθεια να μεταφράσουν το περιεχόμενό τους. Και ήταν τότε που ανακάλυψαν αμέσως τις απάτες και τις πλαστογραφίες που διέπραξε ο Τζόζεφ Σμιθ πάνω από έναν αιώνα νωρίτερα, γιατί οι ρόλοι απεικόνιζαν μόνο τις τελετουργίες της ταφής των νεκρών στην αρχαία Αίγυπτο.

Το λεγόμενο Βιβλίο του Αβραάμ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν παρά μια συλλογή από ψέματα γραμμένα από τα ίδια τα χέρια του Σμιθ και ισχυρίστηκε ότι συνέβησαν στην αρχαία Αίγυπτο (όπως η προηγούμενη απάτη των Εβδομήκοντα)

Αλλά γιατί η Αίγυπτος συγκεκριμένα που οι Μορμόνοι και οι Εβραίοι έχουν επιλέξει ως κουτί της Πανδώρας; Όλα τα κακά και απίστευτα πράγματα προέρχονταν από την αρχαία Αίγυπτο. Η υποδούλωση, η τυραννία και η δουλεία στις ιστορίες των Εβραίων και η άγρια ​​θυσία του Αβραάμ για τα αιγυπτιακά είδωλα στο Βιβλίο των Μορμόνων (αν και ούτε η ανθρωποθυσία ούτε η σκλαβιά ήταν κοινή πρακτική στην αρχαία Αίγυπτο)

Λοιπόν, όπως οι ΗΠΑ είναι η υπερδύναμη του σύγχρονου κόσμου, η Αίγυπτος ήταν για τον αρχαίο κόσμο (οι Εβραίοι ήταν πάντα έξυπνοι στο να εκμεταλλεύονται/χειραγωγούν αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία)
Κάτι ακόμα, η Αλεξάνδρεια (η αιγυπτιακή κοσμοπολίτικη πόλη, η Νέα Υόρκη των αρχαίος κόσμος) γύρω από την εποχή της καταγραφής/επινόησης της Βίβλου των Εβδομήκοντα, κράτησε τη γνώση και τη σοφία του αρχαίου κόσμου στη θρυλική Βιβλιοθήκη της (λάβετε υπόψη ότι η Νέα Υόρκη ήταν η εστία της εξαπάτησης του Τζόζεφ Σμιθ)

Οι Εβραίοι γραμματείς γνώριζαν πολύ καλά ότι το φυλετικό και βίαιο Δόγμα τους δεν θα μπορούσε να είχε προχωρήσει αν η αρχαία σοφία και γνώση συνέχιζε να εξελίσσεται και να ελευθερώνει τον ανθρώπινο νου και την ψυχή. (Οι ταλμουδικές διδασκαλίες αντιτίθενται σθεναρά στη νεωτερικότητα και την ελεύθερη σκέψη)

Γι’ αυτό η αρχαία Αίγυπτος έπρεπε να καταστραφεί ηθικά και η Βιβλιοθήκη της να πέσει στις φλόγες. Και με αυτή την έννοια, θα συνεχίσουν να ρουφούν το αίμα από τις ΗΠΑ έως ότου επιτευχθεί πλήρως η σιωνιστική τους ατζέντα ή οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον υπερδύναμη.

Ποια ήταν η κρυφή ατζέντα εδώ; Ποιος ωφελήθηκε τόσο από την απάτη της Βίβλου των Εβδομήκοντα όσο και από την πλαστογραφία των βιβλίων των Μορμόνων;

Νομίζω ότι το έχεις ήδη καταλάβει. Ο απώτερος σκοπός αυτού του ιστορικού ψεύδους είναι ότι οι Σιωνιστές έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν την Αμερική ως δική τους δυνάμει της ιστορίας των Μορμόνων, όπως και ο Εβραίος κλήρος, δυνάμει της εξαπάτησης των Εβδομήκοντα, είχε το δικαίωμα να διεκδικήσει την Παλαιστίνη ως Γη της Επαγγελίας τους.

Κρίνοντας από το status quo, πιστεύω ότι αυτό το πονηρό σχέδιο έχει σχεδόν εφαρμοστεί. το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ έχει εδραιωθεί άδικα πάνω στη γη της Παλαιστίνης και οι ΗΠΑ πρακτικά ανήκουν και διοικούνται από τον Σιωνισμό.

Είναι όμως πολύ αργά για να ξαναεμφανιστεί και να επικρατήσει η αλήθεια που παρεμποδίζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια; Δεν πιστεύω.

Διαβάστε περισσότερα για την «απάτη της Βίβλου των Εβδομήκοντα» στο απομακρυσμένο ιστορικό της πλαίσιο. Μάθετε επίσης γιατί η Αίγυπτος δεν ήταν ποτέ η χώρα της Εξόδου των Ισραηλιτών ούτε η Παλαιστίνη η Γη της Επαγγελίας τους.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία ή στον τίτλο για να αγοράσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου Kindle του Dr. Ashraf Ezzat (η Αίγυπτος δεν γνώριζε Φαραώ ούτε Ισραηλίτες ). Για περισσότερα σχετικά με τους Εβδομήκοντα, απάτη επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Δρ. Ashraf Ezzat

ΠΗΓΗΔρ. Ashraf Ezzat

 

Για περισσότερα άρθρα και βίντεο από τον Ashraf Ezzat επισκεφτείτε τον ιστότοπό του

Ο συγγραφέας είναι Αιγύπτιος, γεννήθηκε στο Κάιρο και εδρεύει στην Αλεξάνδρεια. Ο Ashraf Ezzat εντάχθηκε στο προσωπικό του Veterans Today το 2009.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αλεξάνδρειας, αλλά επιθυμεί να μην καταναλωθεί εξ ολοκλήρου από το ιατρικό επάγγελμα, ο Δρ. Ezzat επενδύει πολύ χρόνο του στην έρευνα, τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και τη συγγραφή. Είναι τακτικός προσκεκλημένος λέκτορας στη νέα Bibliotheca Alexandrina και στο εθνικό μουσείο του Καΐρου.

Η ιστορία της αρχαίας Εγγύς Ανατολής και συγκεκριμένα της Αρχαίας Αιγύπτου είχε από καιρό ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτόν.

Στα γραπτά του, ο Ashraf Ezzat προσεγγίζει την αρχαία ιστορία όχι ως ιστορίες από τους μακρινούς χρόνους, αλλά ως παράγοντα που συμβάλλει στην υπάρχουσα ζωή μας. και γι’ αυτόν, η ιστορία είναι τόσο σχετική και ζωντανή όσο η τρέχουσα στιγμή.

Στην έρευνα και τα γραπτά του, ο Δρ. Ezzat είναι πάντα σε μια αναζήτηση προσπαθώντας να ανακαλύψει γιατί η αρχαία σοφία και πνευματικότητα είχαν παρεμποδιστεί και μειωθεί, ενώ οι ιουδαιοχριστιανικές διδασκαλίες και η πίστη επικράτησαν και ευημερούσαν.

Ο Δρ. Ezzat έχει γράψει εκτενώς στα αραβικά για πολλά θέματα και θέματα στον τομέα της Αιγυπτιολογίας και της συγκριτικής θρησκείας.

Είναι ο συγγραφέας του ότι η Αίγυπτος δεν γνώριζε ούτε τον Φαραώ ούτε τον Μωυσή , ένα βιβλίο Kindle που εκδόθηκε το 2015 και είναι διαθέσιμο στο amazon.

Γράφει τακτικά σε πολλούς γνωστούς διαδικτυακούς ιστότοπους όπως το Dissident Voice και το What Really Happened .

Ο Δρ. Ezzat είναι επίσης ανεξάρτητος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ. Η πρώτη του ταινία ήταν το 2011 The Annals of Egypt Revolution και το 2012 έκανε το Tale of Osiris ένα μικρού μήκους animation για παιδιά.

Το 2013 η μικρού μήκους ταινία του, The Pyramids: Egyptian Genesis

Τα παρακάτω ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Το 2020 η ταινία ντοκιμαντέρ: SEA OF LOVE: Transforming Journey to Egypt (Ντοκιμαντέρ)

Το 2021 Αιγυπτιακό βουνό των νεκρών (ντοκιμαντέρ)

Ο Δρ. Ezzat εργάζεται τώρα στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του «Η Αίγυπτος δεν γνώριζε ούτε τον Φαραώ ούτε τον Μωυσή».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,133


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα