Τα κράτη κυνηγούν επιτέλους την Big Pharma για δηλητηρίαση παιδιών με «νοθευμένα» φάρμακα

Τα κράτη κυνηγούν επιτέλους την Big Pharma για δηλητηρίαση παιδιών με «νοθευμένα» φάρμακα

30 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:291
Μοίρασέ το

 

 

Μεταξύ άλλων εγκλημάτων, η Pfizer και η Tris κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου για την πρόληψη της απάτης του Texas Medicaid, που τώρα είναι γνωστός ως νόμος για την πρόληψη της απάτης του προγράμματος υγείας του Τέξας (THFPA).

Αυτό στην Ελλάδα, μην περιμένετε να το δείτε ποτέ!!!
Εδώ, όλες οι κυβερνήσεις και οι πυλώνες τους (δικαστικοί, δημοσιογράφοι, εκκλησιαστικοί ταγοί, αστυνομικοί και λοιπά αποβράσματα) συνεργάζονται με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… έχουν τρομακτικά κέρδη με τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και ποτέ δεν πρόκειται να τους στήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου… 
Όλοι αυτοί, έχουν ανεβάσει την Ελλάδα στο τραίνο του τρόμου και την σύρουν στην καταστροφή…
Καλλιόπη Σουφλή
Ίθαν Χαφ

Η εποχή της Big Pharma που εκμεταλλεύεται τα παιδιά ατιμώρητα μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της, καθώς το Τέξαςηγείται της κατηγορίαςστο να θεωρεί τη φαρμακευτική βιομηχανία υπεύθυνη για εγκλήματα κατά των παιδιών.

Ξεκινά με την Pfizer και τον συνεργάτη της για φάρμακα Tris Pharma, για την οποία ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton λέει ότι έκρυβε σοβαρά κατασκευαστικά ελαττώματα από το κοινό.

 

“Σήμερα, κατέθεσα μήνυση κατά της Pfizer και της Tris Pharma για εξαπάτηση του Texas Medicaid και παροχή νοθευτικών φαρμακευτικών προϊόντων σε παιδιά”, έγραψε ο Paxton στο X (πρώην Twitter) σχετικά με την τελευταία του ατζέντα.

«Με τρομάζει η ανεντιμότητα που αποκαλύψαμε σε αυτή την έρευνα».

 

«Η Pfizer και η Trisαπέκρυψαν σκόπιμα και απέτυχαν να αποκαλύψουν τα προβλήματα με την Quillivant για να λάβουν οφέλη που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους μέσω του Texas Medicaid, εξαπατώντας το κράτος και θέτοντας σε κίνδυνο τα παιδιά».

 

(Σχετικό: Το 2022, ο Paxton υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των γυναικών που επιβεβαιώνει τις βασικές βιολογικές αλήθειες και επιβεβαιώνει τι σημαίνει να είσαι πραγματικά γυναίκα.)

 

Η Big Pharma ναρκώνει παράνομα χιλιάδες παιδιά του Τέξας

Η υπόθεση αφορά ένα φάρμακο που ονομάζεται Quillivant που αναπτύχθηκε αρχικά από την Nextwave Pharmaceuticals, μια εταιρεία που εξαγοράστηκε από την Pfizer το 2012. Η Tris φέρεται να κατείχε μερίδιο πέντε τοις εκατό στην Nextwave τη στιγμή που εξαγοράστηκε και έξι χρόνια αργότερα το 2018 η Tris εξαγόρασε Quillivant.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών και μετά, η Tris, με την υποστήριξη της Pfizer, διένειμε «εν γνώσει» το φάρμακο σε παιδιά στο Medicaid παρά το «μοτίβο του φαρμάκου να αποτυγχάνει στα τεστ ποιοτικού ελέγχου λόγω λανθασμένων πρακτικών παραγωγής».

Το Quillivant πωλείται ως σκόνη που πρέπει να ανασυσταθεί με νερό από τους φαρμακοποιούς προτού συνταγογραφηθεί σε ασθενείς. Οι οδηγίες για την ανασύσταση έχουν αλλάξει δραματικά από αυτό που είχε αρχικά εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σε σημείο που το φάρμακο δεν χορηγείται πλέον σύμφωνα με τη νομοθεσία.

 

Αφού οι δοκιμές που διεξήχθησαν στην αρχική φόρμουλα ανάμειξης αποδείχθηκαν προβληματικές, η Tris προσπάθησε να τις παραβιάσει για να κάνει το φάρμακο να φαίνεται ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ο Τρις είπε ψέματα , με άλλα λόγια, και παραβίασε το νόμο με άλλους τρόπους ενώ το έκανε.

 

«Για χρόνια, η Tris άλλαζε τη μέθοδο δοκιμής του φαρμάκου κατά παράβαση των ομοσπονδιακών και πολιτειακών νόμων για να διασφαλίσει ότι η Quillivant πέρασε τα ρυθμιστικά εμπόδια και θα μπορούσε να συνεχίσει να πωλείται», εξηγεί μια αγωγή που κατέθεσε ο Paxton κατά του καρτέλ ναρκωτικών.

 

“Παρά το γεγονός ότι γνώριζε για αυτά τα σοβαρά προβλήματα, η Pfizer παρουσίασε εσφαλμένα στο πρόγραμμα Medicaid ότι το Quillivant συμμορφωνόταν με την ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία και απέκρυψε από τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του Medicaid το γεγονός ότι το Quillivant ήταν ένα νοθευμένο φάρμακο.”

 

Μόνο λόγω όλων αυτών των αποκρύψεων και παραποιήσεων, η Pfizer και η Tris μπόρεσαν να συνεχίσουν να χρεώνουν τους φορολογούμενους για αποζημίωση μέσω του προγράμματος Medicaid. Και όλο αυτό το διάστημα, χιλιάδες παιδιά του Τέξας έλαβαν «μια νοθευμένη ελεγχόμενη επικίνδυνη ουσία του προγράμματος II», υποστηρίζει η περίπτωση του Paxton.

 

Μεταξύ άλλων εγκλημάτων, η Pfizer και η Tris κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου για την πρόληψη της απάτης του Texas Medicaid, που τώρα είναι γνωστός ως νόμος για την πρόληψη της απάτης του προγράμματος υγείας του Τέξας (THFPA).

 

Σε μια κονσέρβα δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Τρις αρνήθηκε «κατηγορηματικά» όλους τους ισχυρισμούς, ενώ δήλωσε σχέδια για «αυστηρή υπεράσπιση» εναντίον τους «στο δικαστήριο».

 

Όσον αφορά την Pfizer, η εταιρεία λέει ότι γνωρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς και προσπάθησε να τους εξετάσει σε «πολλές περιπτώσεις», αλλά δεν κατάφερε να βρει «οποιοδήποτε αντίκτυπο στην ασφάλεια του προϊόντος». Όπως και ο Τρις, η Pfizer σχεδιάζει να αντικρούσει όλους τους ισχυρισμούς και να απορρίψει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

 

Όλα αυτά ήρθαν στο φως χάρη σε έναν πληροφοριοδότη ονόματι Tarik Ahmed, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας στην Tris από το 2013 έως το 2017. Υπήρχαν πρόσθετες ενδείξεις για την υπόθεση από την ετήσια έκθεση της Pfizer για το 2022, η οποία ελήφθη από τους εισαγγελείς μέσω κλήτευσης μέσω Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

 

Τα τελευταία νέα σχετικά με την επίθεση της Big Pharma στη νεολαία μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

Πηγή

Προβολές : 291


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα