Τα νοσοκομεία έγιναν εγκαταστάσεις ΘΑΝΑΤΟΥ και Δολοφονίας κατά τη διάρκεια του Covid, δείχνουν τα γεγονότα

Τα νοσοκομεία έγιναν εγκαταστάσεις ΘΑΝΑΤΟΥ και Δολοφονίας κατά τη διάρκεια του Covid, δείχνουν τα γεγονότα

6 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,059
Μοίρασέ το

 

Το επίσημο πρωτόκολλο Covid ήταν ένα σχήμα Δολοφονίας

 

Η ώθηση πίσω από αυτή τη μηχανή μαζικής δολοφονίας δεν ήταν άλλη από τα χρήματα . Οι γιατροί και οι νοσοκόμες που υποσχέθηκαν να μην κάνουν κανένα κακό κατά τη διάρκεια των ημερών της ιατρικής τους καριέρας, παρασύρθηκαν με ταμπέλες του δολαρίου να προδώσουν τον όρκο τους και να δολοφονήσουν ανθρώπους για το κέρδος.

Αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις υποκινούσαν αυτή τη μαζική δολοφονία, στέλνοντας τα δολάρια των φορολογουμένων στα νοσοκομεία κάθε φορά που σκότωναν έναν ασθενή με «covid».

Όταν ο πρώτος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

(Natural News ) Ακριβώς επειδή ο Covid τελείωσε, δεν σημαίνει ότι οι συνέπειες από τις κατάφωρες ιατρικές καταχρήσεις του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης θα μείνουν ανεξέλεγκτες ή ατιμώρητες.

Κατακλύζουν αναφορές για τη φρίκη που έλαβε χώρα σε νοσοκομεία σε όλες τις χώρες, πολλά από τα οποία κακοποίησαν ασθενείς και διέπραξαν συστημικούς ιατρικούς φόνους στο όνομα «να σώσουν ζωές» και «να σταματήσουν την εξάπλωση».

Γίνονται αγωγές δεξιά και αριστερά κατά νοσοκομείων που φέρεται να δολοφόνησαν τα αγαπημένα πρόσωπα των ανθρώπων τοποθετώντας τα σε ρεμντεσιβίρη και αναπνευστήρα μετά τη χρήση ψευδών δοκιμών PCR για να κηρύξουν μια «θετική» διάγνωση του κορωνοϊού.

Αντί να θεραπεύουν τους ασθενείς με διατροφή και ίσως ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη, τα περισσότερα ιατρικά ιδρύματα ακολούθησαν το σενάριο όπως τους είχαν διατάξει και σε αντάλλαγμα, έβαλαν τη ζύμη για συμμόρφωση ώστε να τρέξει ο κόσμος να κάνει τα επικίνδυνα εμβόλια.

(Σχετικό: Θυμάστε όταν το Sarasota Memorial Hospital στη Φλόριντα συνελήφθη να προσπαθεί να δολοφονήσει ασθενείς για να αυξήσει τους αριθμούς των «θανάτων από τον Covid» με αντάλλαγμα μετρητά;)

Το επίσημο πρωτόκολλο Covid ήταν ένα σχήμα Δολοφονίας

Η Stella Paul του American Thinker έγραψε ένα κομμάτι που τονίζει μερικές από τις ιστορίες ανθρώπων των οποίων τα αγαπημένα πρόσωπα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια ιατρών τρομοκρατών που απομόνωσαν ασθενείς από τις οικογένειές τους ενώ τους σκότωναν με το επίσημο πρωτόκολλο θανάτου από τον Covid.

«Το τελετουργικό εξελίσσεται σε προβλέψιμα στάδια: Το πρωτόκολλο έλεγε, πρώτον, ο ασθενής απομονώνεται από την οικογένεια του, δεν θα είναι σε θέση να τον υποστηρίξει το αγαπημένο του πρόσωπο ή να παρακολουθήσει τι συμβαίνει», εξηγεί ο Paul. «Στη συνέχεια, ο ασθενής διαγιγνώσκεται με Covid-19 ή πνευμονία Covid, ακόμα κι αν ήρθε στο νοσοκομείο λόγω σπασμένου χεριού».

«Στη συνέχεια του παρέχουν ενδοφλέβια ρεμντεσιβίρη, ένα εξαιρετικά τοξικό φάρμακο που σκότωσε το 53% των ασθενών με Έμπολα που είχαν την ατυχία να το πάρουν.

Επόμενο στάδιο«Τοποθετούνται σε μια μηχανή οξυγόνου με υψηλό ρυθμό με αποτέλεσμα δυσκολεύοντας την αναπνοή τους. Τα χέρια τους αν είναι ανήσυχοι είναι συχνά δεμένα και έτσι δεν μπορούν να βγάλουν τη μηχανή υψηλής ροής BiPap από το πρόσωπό τους».

Αυτή η εξέλιξη προς τον επαγόμενο θάνατο ήταν ο κανόνας στα νοσοκομεία, τα οποία δολοφόνησαν αμέτρητους ασθενείς μέσω του πρωτοκόλλου του Covid. Και γίνεται ακόμα χειρότερο, όπως εξηγεί ο Παύλος.

«Καθώς οι ασθενείς στριμώχνονται από την αγωνία, προσέρχονται ψυχίατροι για να τους διαγνώσουν με ταραχή και να τους δώσουν ηρεμιστικά», λέει. «Τώρα, με ρεμντεσιβίρη, ηρεμιστικά και με φάρμακα που δυσκολεύουν την αναπνοή συνδοιασμένα στον αναπνευστήρα υψηλής ροής, με χέρια δεμένα και περιορισμένα, τα θύματα στερούνταν τροφής και μερικές φορές ακόμη και νερού».

«Αν προσπαθούσαν να καλέσουν σε βοήθεια, τα νοσοκομεία τους έκανε ένα μοχθηρό τέχνασμα τοποθετώντας το τηλέφωνο και το κουμπί κλήσης για τη νοσοκόμα μακριά. Στα τελικά στάδια, διασωληνώνονται και αργά πεθαίνουν μόνοι τους, αφήνονται τους να σαπίσουν σε ένα σκελετικό πτώμα με έλκη κατάκλισης.

Η ώθηση πίσω από αυτή τη μηχανή μαζικής δολοφονίας δεν ήταν άλλη από τα χρήματα . Οι γιατροί και οι νοσοκόμες που υποσχέθηκαν να μην κάνουν κανένα κακό κατά τη διάρκεια των ημερών της ιατρικής τους καριέρας, παρασύρθηκαν με ταμπέλες του δολαρίου να προδώσουν τον όρκο τους και να δολοφονήσουν ανθρώπους για το κέρδος.

Αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις υποκινούσαν αυτή τη μαζική δολοφονία, στέλνοντας τα δολάρια των φορολογουμένων στα νοσοκομεία κάθε φορά που σκότωναν έναν ασθενή με «covid».

 Η Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS) το εξηγεί ως εξής:

«Η πρώην αξιόπιστη ιατρική κοινότητα των νοσοκομείων μας και το ιατρικό προσωπικό που απασχολείται σε νοσοκομεία έχουν γίνει ουσιαστικά «κυνηγοί επικηρυγμένων» για τη ζωή σας ».

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ψήφιση του νόμου CARES, ο οποίος ψηφίστηκε το 2020 υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, επιμερίζοντας 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρήματα «ερεθίσματος» για να πληρωθούν τα νοσοκομεία για τη διάπραξη μαζικής γενοκτονίας.

«Προσέφερε γιγάντια μπόνους στα νοσοκομεία για τη θέσπιση ομοσπονδιακών πρωτοκόλλων για τον Covid, διασφαλίζοντας ότι ο Covid θα διαγνωστεί μαζικά και θα αντιμετωπιστεί με θανατηφόρους συνδυασμούς ρεμντεσιβίρης, αναπνευστήρες και άλλες θανατηφόρες μεθόδους», γράφει ο Paul.

 

Πηγή: https://www.naturalnews.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,059


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα