ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!  Ή σώζουμε την πατρίδα μας και την παίρνουμε πίσω ή ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Ή σώζουμε την πατρίδα μας και την παίρνουμε πίσω ή ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

23 Αυγούστου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,131
Μοίρασέ το

 

Κατά το σύνταγμα όταν οι δικλειδες ασφαλείας καταπέσουν ο Ελληνικός λαός ορίζεται ο θεματοφύλακας του συντάγματος, δηλαδή όλοι εμείς!

 

Κατά το σύνταγμα δικαιούμαστε και ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να δράσουμε ακόμα και με τη βία για να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και την τάξη και να δικάσουμε και να τιμωρήσουμε τους ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ!

 

 

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ!
Ή ΤΩΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, Ή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Καλλιόπη Σουφλή
Ανώνυμος λέει:

Το δάσος της Δαδιας λόγω πυκνής βλάστησης θα σιγοκαίει για τουλάχιστον 1 εβδομάδα.

Είναι δυνατόν η πυροσβεστική να βρήκε τόσες σορους?

Έχει φτιάξει τμήμα αναστεναρηδων πυροσβεστών που έψαξαν για πτώματα την ίδια ημέρα?

Άσε που αποκλείεται σε αυτές τις θερμοκρασίες να βρεθεί κάτι μεγαλύτερο απο στάχτη.

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Σωστή παρατήρηση…
Επίσης κάτι δεν μου κολλάει με το βίντεο της “σύλληψης”των λαθρομεταναστών.

 

Μου φαίνεται στημένο για να φτιαχτεί το σκηνικό και ουσιαστικά να οδηγήσει στην προβλεπόμενη αντίδραση να ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ όσοι Έλληνες έχουν διάθεση αντίδρασης αλλά και δράσης για την προστασία της πατρίδας μας.

 

Διοτι αυτό το βίντεο μπορεί να παρουσιαστεί όπως θέλουν…

 

Αν κάποιοι πολίτες έπιασαν επ’αυτοφορω λαθροεισβολείς, έπραξαν το απόλυτα νόμιμο και σωστό να τους πιάσουν και να τους παραδώσουν στις αρχές για να πράξουν τα νόμιμα.

 

Αυτοί οι πολίτες λοιπόν αντί να σκουζουν “που είναι το κράτος” έκαναν αυτό που κάθε ένας από εμάς οφείλει και πρέπει να κάνει.

 

Λογικά θα έπρεπε να εκτιμηθεί η συνδρομή τους και να γίνουν παράδειγμα για τους υπόλοιπους!

 

Ένας πολίτης που μετά πηγαίνει στην αστυνομία, άρα γίνεται γνωστός στις αρχές, όταν βγάζει ένα τέτοιο βίντεο για να γνωστοποιήσει σε όλους τι συμβαίνει, θα έπρεπε να παρουσιαστεί με το ονοματεπώνυμο του και να εξιστορήσει το συμβάν… (Το να μην αποκαλυπτομαστε επειδή γνωρίζουμε οτι ο πραγματικός εχθρός ελέγχει τις αρχές το καταλαβαίνω, αλλά τότε δεν απευθυνόμαστε στις αρχές…)

 

Έτσι μπορεί να ταυτοποιηθεί η αλήθεια του γεγονότος αλλά και να προστατευθουν οι συμπολίτες μας αν πέσουν σε κάποιους στις “αρχές” που δεν κάνουν αυτό που πρέπει…

 

Το βίντεο λοιπόν είναι ασαφές, ως μαρτυρία, ίσως και στημένο διότι οι λαθροεισβολείς δεν φαίνονται να ανησυχούν που σημαίνει ότι έχουν διαβεβαιώσεις… και ο τρόπος που παρουσιάζεται δεν κάνει απόλυτα σαφές αν τους βρήκαν μέσα σε αυτό το τρέιλερ που κάποιος άλλος τους μετέφερε η αν τους έβαλαν οι ίδιοι για να τους μεταφέρουν…

 

 

Παρεμπιπτόντως να μάθουμε να μιλάμε σωστά και να μην επαναλαμβάνουμε τις λάθος λέξεις που (σκόπιμα;) ή από αμορφωσια λέγονται.

 

Αν το περιστατικό αληθεύει, οι πολίτες δεν έκαναν καμία σύλληψη.

 

Έκαναν προσαγωγή εγκληματιών που έπρατταν αδίκημα και πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω στην αστυνομία βοηθώντας στο έργο της που δεν μπορούσε να επιτελεστεί σωστά λόγω αδυναμίας…!

 

Πρεπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που ζούμε είναι ένας κανονικός πόλεμος ( που δεν έχει κυρηχθει επίσημα ώστε να τεθεί ο στρατός σε κατάσταση επιφυλακής και άμυνας αντί του “εκκενώστε”) αλλά εξελίσεται βάσει σχεδίου κατά του συνόλου του ελληνικού λαού και της Ελλάδας, με τη συμμετοχή της κυβέρνησης αλλά και του συνόλου των κοινοβουλευτικών κομματων προς εξυπηρέτηση των σχεδίων του αφεντικού τους!

 

Για όσους ρωτάνε λοιπόν “που είναι το κράτος” η σωστή απάντηση είναι ότι είναι ακριβώς εκεί που του όρισαν τα ξένα αφεντικά του…
Σε πόλεμο με τον ελληνικό λαό και το ελληνικό έθνος!

 

Αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό και αντιδράσουμε γρήγορα, όπως αρμόζει σε χώρα ηρώων και όχι ραγιάδων, ίσως να καταφέρουμε να σωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα ντόπια και ξένα αρπαχτικά.

 

Οι ώρες είναι κρίσιμες και κάθε λεπτό αδράνειας μας είναι κέρδος για την επίτευξη των σχεδίων τους…

 

Η καταστροφή που συντελείται όλη την περίοδο από την επανατοποθέτηση του αρχιμαφιοζου στο Μαξίμου είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

 

Πρόκειται για πλήρη καταστροφή ολόκληρων περιοχών για πολλά χρόνια!

 

-Δάση που χρειάζονται πολλά χρόνια να αναγεννηθουν, αν αφεθούν να αναγεννηθουν με παρεμβάσεις από πραγματικούς επιστήμονες και όχι τους ανίδεους κομματικούς κηφήνες.

 

-Καλλιεργησιμες εκτάσεις που όχι μόνο καίγονται αλλά, λόγω της μελετημένα τεράστιας εμπρηστικής πυρκαγιάς, το έδαφος γίνεται τοξικό λόγω της αποσύνθεσης στοιχείων που μετατρέπονται σε τοξικά, πχ πλαστικά, pvc, αλλά υλικά που μπορεί να βρίσκονται στο έδαφος και να αποσυντίθενται κλπ.

 

– Καταστροφη της ντόπιας κτηνοτροφίας! (βασικός στόχος του σχεδίου τους, φανερός πλέον)

-Η υγεία των κατοίκων της περιοχής αρχικά αλλά και όλων μας καθώς το τοξικό νέφος έχει καλύψει σχεδον όλη την Ελλάδα!

 

-Οικονομικη ζωή και των περιοχών που καταστρέφονται αλλά και ευρύτερα… Εκτός αν όσοι δεν έχετε καεί ακόμη νομίζετε ότι θα έρχονται οι τουρίστες στην καμμένη Ελλάδα να απολαυσουν τις διακοπές τους με φόντο τα αποκαιδια;

 

– Τοξικές ουσίες που μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα και όταν επικαθισουν θα βρεθούν στο έδαφος και στο νερό. Κοινώς καταστροφή υδάτινων πόρων.
Κοινώς καρκίνοι, μολυσμένη τροφή κλπ

 

-Καταστροφή του μικροκλίματος της περιοχής αλλά και ευρύτερα. Επίσης διατάραξη του κύκλου του νερού… (Η κλιματική αλλαγή γνωρίζουμε ότι δεν υφίσταται, ένα απατηλό αφήγημα είναι για την εφαρμογή των σχεδίων τους, όμως καίγοντας τα δάση και καταστρέφοντας τα οικοσυστήματα παγκοσμίως ίσως να την πετύχουν τεχνητά.)

 

-Καταστροφη της άμυνας της χώρας! Οι πυρκαγιές μπαίνουν σε στρατηγικά σημεία για την άμυνα της χώρας και παράλληλα εμφανίζεται η εικόνα ενός στρατού ξεχαρβαλωμενου που είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει μια φωτιά στο στρατόπεδο!

Αυτό δεν φαίνεται μόνο σε εμάς αλλά και στον οποιοδήποτε εχθρό, ορατό ή κρυφό…

 

 

Επίσης με τις εκκενώσεις, αφοπλιζονται στρατηγικά σημεία και καλύπτονται τα ίχνη του εγκλήματος, που συντελείται εδώ και καιρό από την εγκληματική οργάνωση που παριστάνει την κυβέρνηση με την ανοχή του συνόλου της αντιπολιτευσης, του αφοπλισμού της χώρας κατ’ απαίτηση της Τουρκίας με πρόσχημα την Ουκρανία!

 

Όπλα δισεκατομμυρίων που ΕΜΕΙΣ πληρώσαμε και που δεν υπάρχει καμία συμβατική υποχρέωση να σταλούν.

 

Η καταχρεωμενη Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να εξοπλίσει μια τρίτη χώρα, όταν η ίδια έχει ελλείψεις και ανάγκες για την άμυνα της!

 

Γνωρίζουμε αλήθεια αν τα συστήματα πηγαίνουν στην Ουκρανία και δεν “ξεπλένονται”;

 

Γνωρίζουμε τι οφέλη αποκομίζει η εγκληματική οργάνωση που παρουσιάζεται ως κυβέρνηση;

 

Γνωρίζουμε τι αλισβερίσια έχει το μητσοτακεικο με τον εγκάθετο Εβραίο της Ουκρανίας και το σύστημα διαφθοράς εκεί;

 

(Προξενει σε κανέναν εντύπωση η διπλή συνάντηση μητσοτακηδων με την διεφθαρμένη φον(ισσα) ντερ λαιεν;

 

Τι έπρεπε να συζητηθεί ή να σχεδιαστεί σε μια άτυπη συνάντηση για τα δυτικά Βαλκάνια που δεν έπρεπε να αναβληθεί ούτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα;

 

Πρώτα συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν στην Κρήτη “ανεπισήμως” δήθεν λόγω διακοπών(!) και μετά έπρεπε να γίνει η άτυπη συνάντηση στην Αθήνα, παρά την καταστροφική πυρκαγιά του Έβρου που ξεκίνησε αμέσως μετά την πρώτη συνάντηση στην Κρήτη!

 

Ο ζελενσκι τι δουλειά είχε;

Γιατί με αφορμή την πυρκαγιά στον Έβρο μεταφέρθηκαν όπλα και πυρομαχικά;

 

Πήγαν σε άλλη αποθήκη για λόγους ασφαλείας όπως ανακοινώθηκε ή έγινε αφοπλισμός του Έβρου αφού λίγο πριν ο εγκληματίας υποσχέθηκε περαιτέρω οπλισμό στον εγκάθετο ναζί;

 

Αυτή η επείγουσα σύναξη υπό τους καπνούς της πυρκαγιάς τι σκοπό εξυπηρετούσε…;

 

Νομίζω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, και ομολογώ ότι δεν πιστεύω στις συμπτώσεις σε τέτοια θέματα…

 

Την ίδια ώρα που ενεργοποίησαν το σχέδιο τους, μας έδειξαν θρασύτητα ότι είναι εχθροί μας και ,μας έχουν γραμμένους κυριολεκτικά!

 

 

Μας έδειξαν ότι κοπτονται για τους λαθροεισβολείς (για πολλοστή φορά) και όχι για τους Έλληνες πολίτες.

Η αντιπαθεστατη επιβραβευμενη για τις υπηρεσίες της Εβραίας που από την εγκατάσταση της στο προεδρικό προσβάλει κάθε τι εθνικό αποκαθηλωνοντας ακόμα και τα σύμβολα της επανάστασης, αφού την ώρα που καιγόταν ο Έβρος δήλωνε τη συμπαράσταση της στα ναζιστικά ιδεώδη του ζελενσκυ, η πρώτη της δήλωση για τις πυρκαγιές ήταν η δήλωση του πόνου της για τους καμμενους λαθρομετανάστες που δεν θα καίγονταν αν δεν κινούνταν παράνομα!!! (Αν αληθεύει και αυτό και δεν πρόκειται για μπαρούφα σύμφωνα με την ορθή παρατήρηση του ανώνυμου)

 

Τίποτα δεν είχε να πει για τους κατεστραμμένους Έλληνες!

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε να διερευνηθεί το περιστατικό με τους λαθροεισβολείς που περιγράφεται παραπάνω!

Αυτός ήταν ο καϋμος του… (Αλήθεια τι γίνεται εκείνο το χαμένο παιδί ο Αλέξης; Ακόμα γλενταει με τα αργύρια τις προδοσίας, η λειτουργεί ως πρακτορισκος μεταφέροντας τις εντολές των αφεντικών στον Κούλη…;)

 

Η κυβέρνηση μας απείλησε (με αφορμή το περιστατικό) ότι θα μας τιμωρήσει αν διανοηθουμε να προστατεύσουμε την πατρίδα μας!

 

Μας έχει ήδη απειλήσει όταν αρνούμαστε να αφήσουμε τις περιουσίες μας βορρά στα σχέδια της (που εκτελούνται μέσω των εμπρησμών που είναι συνυπεύθυνη… και της “ανικανότητας” της) και έχουμε δει μέχρι συλλήψεις πολιτών που ήθελαν να προστατεύσουν την περιουσία τους!

 

Δεν ξέρω βέβαια από που αντλούν την πεποίθηση ότι θα τους ακούσουμε η ότι τους αναγνωρίζουμε τέτοια δικαιώματα και τέτοιες εξουσίες πάνω μας…

Πιθανόν από τα πειθήνια κομματικά ανεγκέφαλα προβατακια που έχουν μάθει να απευθύνονται…

 

 

Τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά παραρτήματα της εγκληματικής συμμορίας άφαντα λόγω… διακοπών (και εντολών) που τώρα αρχίζουν κάτι να ψελλίζουν και να παριστάνουν ότι κοπτονται!

 

 

Είναι αργά πλέον και απλά ξεβρακωθηκαν διότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι πιο σημαντικός και από της κυβέρνησης. Είναι ο βασικότερος ουσιαστικά, διότι είναι ο ρόλος του ελέγχου!

 

Άλλωστε τι να περιμένουμε από “αντιπολιτευόμενους” που αναγνωρίζουν ως πρόεδρο της Βουλής ένα καθίκι που είπε μέσα στη βουλή σε αμερικανό “παραδίδουμε την Ελλάδα στα χέρια σας”;

 

Από την πλευρά της “δικαιοσύνης” έχουμε τη βαλτη εγκαθετη του δικτάτορα να προστάζει διερεύνηση για την ταλαιπωρία των λαθροεισβολέων, κατά Ελλήνων πολιτών!

Για προκάλυψη έβαλε και μια διερεύνηση για την πυρκαγιά στον Έβρο!!! (Δεν έμαθε ακόμη για την υπόλοιπη Ελλάδα φαινεται. Δεν της μύρισε καν ο καπνός από την Πάρνηθα..! Την ώρα που ξανακαιγεται όλη η Ελλάδα!!! Εκτός από τις περιοχές των διακοπών των πολιτικάντηδων, τις περιοχές κατοικιών των πολιτικάντηδων, των δικασταδων και γενικά των συνεργατών και συντελεστών της καταστροφής…

 

Είπαμε όμως ότι φταίει η “κλιματική αλλαγή’ που είναι επιλεκτική και βιτσιοζα!

 

 

Διότι, όπως μας αποκάλυψε ο τετραπέρατος Κικίλιας είχαν ένα ραντεβού για αργότερα αλλά ήρθε πιο γρήγορα και τους έπιασε στον ύπνο!!!

 

 

Κάπου εδώ σηκώνει και η επιστήμη τα χέρια ψηλά…Κάποιος χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο!

 

 

Είτε μας αρέσει είτε όχι βρισκόμαστε σε εκείνο το ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ που οι αποφάσεις μας και οι πράξεις μας θα καθορίσουν την ίδια την ύπαρξη μας ως ΕΘΝΟΣ αλλά και ως ελεύθερων ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν στα πατρογονικά τους εδάφη και να δημιουργήσουν για το μέλλον τους και τα παιδιά τους…

 

Κάποιες φορές οι προτεραιότητες αλλάζουν. Πρέπει να θυσιαστεί η ψεύτικη προσωρινή ηρεμία μας για να υπάρξει η μελλοντική μακροχρόνια ηρεμία…

 

 

Κάποιες φορές οι καταστάσεις δεν αφήνουν περιθώρια και δεν χωράει αναβολή.

 

Σε μια τέτοια κατάσταση βρισκόμαστε τώρα!

 

 

Ίσως αν είχαμε δράσει εγκαίρως να είχαμε αποφύγει πολλά όμως, επειδή ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, πρέπει να δράσουμε άμεσα αν δεν θέλουμε να ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ! Διότι σε αυτό το σταυροδρόμι βρισκόμαστε.

 

 

Δεν γνωρίζουμε αν στο σχεδιασμό τους έχει κανονιστεί και εισβολή από την Τουρκία άμεσα, γνωρίζουμε όμως ότι απώτερος στόχος τους είναι η πλήρης διάλυση και διαμελισμός της Ελλάδας!

Όσο και αν σας φαίνεται αδιανόητο αυτή είναι η πραγματικότητα και τώρα μόνο τυφλός σε ανοϊκη κατασταση δεν το βλέπει!

 

Κάποιοι το φώναζαν χρόνια…

 

Όταν με τα μνημόνια έβλεπαν την πλήρη καταστροφή και πολλοί πείθονται ότι επρόκειτο για σωτηρία!

 

Θυμάστε τις ΕΟΖ;

Η ΘΡΑΚΗ προβλεπόταν ως μια εξ αυτών!

Γνωρίζετε τι σημαίνει ΕΟΖ; Ουσιαστικά αποκόλληση της περιοχής από τη χωρα και παράδοση της σε αρπακτικά ώστε να δημιουργηθεί μια ζώνη οικονομική ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ με εργαζόμενους σκλάβους, χωρίς νόμους και κανόνες προστασίας…

Μάθαμε όμως ότι εκτός του ενδιαφέροντος για ανεμογεννήτριες (ενεργειακά ανεπαρκείς και καταστροφικές για το περιβάλλον και το οικοσύστημα) υπάρχουν ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ! Λέτε να είναι τυχαίο;

Να μην ξεχνάμε την στρατηγική της θέση για τον έλεγχο του Αιγαίου και του περάσματος στην μαύρη θάλασσα…

Αλήθεια θέλετε να καταστραφεί η Ελλάδα για να γίνουμε η μπαταρία της Ευρώπης;

Τέτοια όνειρα έχετε για τον τόπο μας; Να μετατρέψουμε το φυσικό μας κάλλος και την όμορφη πατρίδα μας σε κατεστραμμένο τοπίο για τα συμφέροντα κάποιων διεστραμμένων εγκεφάλων και να τον χαρίσουμε για την κερδοσκοπία τους;

 

Αναρωτηθηκατε ποτέ, ιδίως όσοι φάγατε το παραμύθι της “κλιματικής αλλαγής” που πρόκειται για εγκληματική αρπαχτή, γιατί την ώρα που καταστρέφουμε την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας, λόγω τεραστίων κοιτασμάτων λιγνίτη που με τα κατάλληλα φίλτρα δεν ρυπαινει, η βιομηχανική και πολύ πιο ρυπογόνα Γερμανία εγκαινιάζει καινούργια λιγνιτικα εργοστάσια και αναβάλει τις δεσμεύσεις της για “καθαρή” ενέργεια;

 

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι με την επιβολή των μνημονίων χάρισαν ολόκληρες περιοχές με κοιτάσματα λιγνίτη σε ντόπιους ολιγαρχες;

 

 

Αλήθεια έχετε φάει τόσο παραμύθι (το αφήγημα όπως το ονομάζει ο διεστραμμένος μέντορας του Κούλη ,Σβαμπ-Ροτσιλντ “που πρέπει να περάσει για να πειστουν οι useless eaters- και να φάνε το παραμύθι ώστε να δουλεύουν για τους σκοπούς μας…”)που ακόμη πιστεύετε ότι κάτι ψυχανωμαλοι διεστραμμένοι αλαζόνες νοιάζονται για το περιβάλλον και το μέλλον σας;

 

Αυτοί που σας λένε να πίνετε φραπέ με χάρτινα καλαμάκια για να σώσετε το περιβάλλον και πηγαίνουν σε συναντήσεις με ιδιωτικά τζετ;

 

Το χαμένο που μας επιβάρυνε με αγορά άλλων δύο λιαρ τζετ για να ταξιδεύει σαν βασιλιάς με το τσουλοσογο του και τον συμφερτό δημοσία δαπάνη νοιάζεται για το κλίμα;

 

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

 

Ή σώζουμε την πατρίδα μας και την παίρνουμε πίσω ή ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

 

Ίσως υπάρχει για κάποιους και η επιλογή του δειλού και έχετε αποκτήσει την “κουλτούρα του εκκενώστε”, όπως την λέει ο αλαζόνας που σας εκπαιδεύει για να λειτουργείτε ως χρήσιμοι ηλίθιοι, αλλά θέλετε να παραδώσουμε τον μικρό μας παραδεισένιο τόπο και να τους αδειάσουμε τη γωνιά;

 

Προσωπικά δεν το σκοπεύω!

 

 

Όσοι λοιπόν δεν θέλετε να λακίσετε, ούτε να αφανιστειτε έχετε μόνο έναν δρόμο… Της αντίστασης και του πολέμου εναντίον τους!

 

Πρέπει να γίνουμε ένα ΤΣΟΥΝΑΜΙ που θα τους πνίξει!

 

Ένα ασυγκράτητο ποτάμι με κατεύθυνση τη βουλή, το Μαξίμου, το προεδρικό, που αφού τους αποβάλλει από τις θέσεις που κατέλαβαν θα τους θέσει προ των ευθυνών τους και θα τους τιμωρήσει!

 

Οι δικλειδες ασφαλείας όπως ορίζονται ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχουν καταπέσει.

 

 

Μια εγκληματική συμμορία με νοθεία και εξαπάτηση κατέλαβε τους θεσμούς, κατάργησε την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ανεξαρτησία τους και διέλυσε όλους τους μηχανισμούς ελέγχου!

 

 

Κατέλυσε ακόμη και τα βασικά άρθρα του Συντάγματος (που δεν επιδέχονται αλλαγή) και μετέτρεψε την ισονομία απέναντι στη δικαιοσύνη σε άνιση μεταχείριση μεταξύ των εκλεκτών και των πολιτών, την ελεύθερη μετακίνηση σε μετακίνηση κατά τη βούληση του καβαλημένου, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την ελεύθερη βούληση σε επιβολή μέχρι και ιατρικών πράξεων με πρόφαση το συμφέρον των πολλών (πράγμα αδιανόητο και ρητά απαγορευμένο), το δικαίωμα στην πληροφόρηση σε έλεγχο του τι θα μαθαίνεις και τι θα ακούς, το δημόσιο χρήμα σε πάρτι λεηλασίας χωρίς έλεγχο και λογοδοσία για προσωπικά οφέλη και αλισβερίσι, τη δημόσια γη σε ξεπούλημα ευκαιρίας, τα σχολεία σε κέντρα προώθησης της ανωμαλιας, τη δικαιοσύνη σε όργανο ξεπλύματος των εγκλημάτων τους και τιμωρίας όσων αντιστέκονται η διαφωνούν (αναφέρομαι στους πολίτες, μην αρχίσετε να κάνετε αναγωγές σε Κασιδιάρηδες και άλλα πιόνια…),την αστυνομία σε όργανο καταστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και παράλληλα εγκληματική οργάνωση με παρακρατικούς, με νταβατζηδες που πουλάνε προστασία, με εμπλεκόμενους σε διακίνηση και πόσα άλλα…

 

Τον στρατό σε ένα ξεχαρβαλωμενο ασκέρι που τρέχει να σωθεί από τις φωτιές που του βάζει η κουλοσυμμορια και να παραδώσει τα ελληνικά όπλα αμαχητί και κατ’ εντολήν!

 

Επίσης να κάνει την καμαριέρα σε λαθροεισβολείς που έπρεπε να συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο στη χώρα!

Κατά το σύνταγμα όλες οι παραπάνω πράξεις που αφορούν σε πολιτικούς, δικαστές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς εμπίπτουν στην κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

 

Όλοι αυτοί πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν ανάλογα! Όσο πιο υψηλός ο βαθμός τόσο πιο βαριά η ποινή!
Κατά το σύνταγμα ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Δηλαδή ΟΛΟΙ αυτοί που σας έχουν τρομάξει και μετατρέψει σε φοβικούς ραγιάδες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να δίνουν λόγο σε εμάς και να φροντίζουν για την ευημερία μας!

 

Επίσης κατά το σύνταγμα το δημόσιο ΔΕΝ μπορεί να πάρει την ιδιωτική περιουσία (πλειστηριασμοί, αρπαγή λογαριασμών)

 

Κατά το σύνταγμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσπραξη φόρων από ιδιώτη (ΑΑΔΕ) που τρέχετε όλοι να υπακουσετε και να πληρωσετε, οι δε φόροι είναι ανάλογοι των δυνατοτήτων του πολίτη.

 

Κοινώς δεν μπορεί να πληρώνουμε περισσότερα από τους Βαρδινογιάννηδες και λοιπούς άρπαγες κρατικοδιαιτους “επιχειρηματίες”.

 

Κατά το σύνταγμα όταν οι δικλειδες ασφαλείας καταπέσουν ο Ελληνικός λαός ορίζεται ο θεματοφύλακας του συντάγματος, δηλαδή όλοι εμείς!

 

Κατά το σύνταγμα δικαιούμαστε και ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να δράσουμε ακόμα και με τη βία για να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και την τάξη και να δικάσουμε και να τιμωρήσουμε τους ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ!

 

Σφετεριστής είναι και ο δικαστής που δεν πράττει κατά το σύνταγμα, και ο στρατιωτικός, και ο αστυνομικός…

 

 

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι ο υπέρτατος νόμος! Δεν αμφισβητείται και δεν επιδέχεται ερμηνείας κατά το δοκούν, όπως πολλοί στρατευμένοι παπαρολόγοι προσπαθούν να σας πείσουν!

Το “όπως νόμος ορίζει” δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας, απλά ο νόμος που οφείλει να υπακούει στο Σύνταγμα και να εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές του, ιδίως τα 5 πρώτα ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ άρθρα, καθορίζει τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξεκαθαριστούν…

 

Οποιοσδήποτε νόμος αντιβαίνει στο Σύνταγμα καταπεφτει και δεν φτάνει καν σε συζήτηση!


Οι αντισυνταγματικοί νόμοι που περνιούνται με το έτσι θέλω και χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των σχεδίων τους είναι απλά πρόσθετες κατηγορίες για τις ποινικές διώξεις εναντίον τους στην βασική κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ προδοσίας!

 

Όσοι πιστεύετε ότι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ καταργείται επειδή κάποιος έβαλε μια υπογραφή πλανασθε. Κανείς δεν έχει τέτοιο δικαίωμα και μάλιστα χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό.

Κάθε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ πράξη καταργειται αυτοδίκαια, αρκεί να επιβληθεί ο νόμος και η τιμωρία!

 

Δυστυχώς η παραπλάνηση και η αμμορφωσια πολλών, τους έχει αφήσει να αλωνιζουν ανεξέλεγκτα και να κάνουν ο,τι γουστάρουν εις βάρος μας, πείθοντας τον κόσμο ότι αφού ψηφίζει αυτούς μετά πρέπει να σκάει!

 

Προσφάτως όσοι παίζουν το ρολακι τους πουλώντας δήθεν πατριωτισμό, προσπαθούν να μας πείσουν ότι και όσοι ψήφισαν και επιβράβευσαν το σύστημα πρέπει να σκασουν και εκείνοι που συνειδητά απείχαν προειδοποιώντας για τη νοθεία και το προαποφασισμένο αποτέλεσμα πρέπει να σκασουν!

 

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ εν κατακλείδι ορίζει τον ελληνικό λαό ως προστάτη του και προστάτη της χώρας και του έθνους μας!

 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ!

 

Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του συνταγματος από κρατικούς αξιωματούχους είναι άλλη μια κατηγορία στην δικογραφία…

 

Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

 

Φοβάμαι ότι πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή και δεν ξέρουμε αν έχει κανονίσει και κάποιο κανονικό επεισόδιο με την Τουρκία, διότι την παράδοση εδαφών την έχει συμφωνήσει…

 

Πηγή σχολίων

Προβολές : 1,131


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα