Τεράστιο φάουλ Κασιδιάρη... Τώρα το... “θυμήθηκε” και ο Μιχάκης και προσφεύγει κατά του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Βρωμάει η υπόθεση!!!

Τεράστιο φάουλ Κασιδιάρη... Τώρα το... “θυμήθηκε” και ο Μιχάκης και προσφεύγει κατά του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Βρωμάει η υπόθεση!!!

28 Απριλίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,016
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ψυλλιάζομαι…

Προσφυγή κατά του κόμματος Κασιδιάρη

Το θέμα που προκύπτει, είναι όντως τεράστιο… και δίνει το δικαίωμα για πολλές σκέψεις…

Όταν κάποιος προτίθεται να καταθέσει στο Πρωτοδικείο αίτηση ιδρύσεως κόμματος, του δίνουν ένα τεράστιο βιβλίο, στο οποίο βρίσκονται όλα τα κόμματα που έχουν ιδρυθεί,προκειμένου να μην χρησιμοποιήσει λογότυπο άλλου κόμματος.

Το κόμμα του Δημήτρη Μιχάκη, ιδρύθηκε το 2012… Άρα υπάρχει στο πρωτοδικείο…

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,  ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΚΗ;;;

Τι μπορεί να σκεφθεί ο καθένας, όταν η πολιτική ζωή στην Ελλάδα είναι κατά πολλάκις προσχεδιασμένη;;;

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μιχάκης, γιατι περίμενε τοσο χρόνο, από τη στιγμή που ο Ηλ. Κασιδιάρης ανακοίνωσε την δημιουργία κόμματος με το ίδιο όνομα;;;

Αρχίστε να σκέπτεστε και μην πέφτετε στην παγίδα των κομμάτων…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Δημήτρης Μιχάκης που έχει δήλωση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της 23ης Μαΐου 2023, κατέθεσε προσφυγή στον ‘Αρειο Πάγο κατά του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, με την οποία ζητάει να απαγορευθεί η χρήση της επωνυμίας Έλληνες.

Ακόμη, ο κ. Μιχάκης ζητάει να αφαιρεθεί η επωνυμία Έλληνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου άλλου έχει αναρτηθεί ή δημοσιευθεί από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης να αναγνωρίσει ότι το κόμμα Έλληνες υφίσταται από το έτος 2012 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μιχάκη.

 

Παν. Τσιμπούκης-ΑΠΕ

 

Πηγή

Προβολές : 1,016


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα