ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Ας προειδοποιήσουμε λοιπόν από τη μεριά μας ότι οτιδηποτε συμβεί υπεύθυνοι θα θεωρούνται το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί καθώς και το ντόπιο πουλημενο πολιτικό σύστημα που επίσης έχει αποδειξει ότι δεν σέβεται τα μνημεία μας!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Ας προειδοποιήσουμε λοιπόν από τη μεριά μας ότι οτιδηποτε συμβεί υπεύθυνοι θα θεωρούνται το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί καθώς και το ντόπιο πουλημενο πολιτικό σύστημα που επίσης έχει αποδειξει ότι δεν σέβεται τα μνημεία μας!”

20 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:597
Μοίρασέ το

 

Έχουν αποδειξει ότι δεν σεβονται τίποτα, μπορούν να δολοφονούν και να καταστρέφουν ατιμώρητοι!

 

Ας προειδοποιήσουμε λοιπόν από τη μεριά μας ότι οτιδηποτε συμβεί υπεύθυνοι θα θεωρούνται το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί καθώς και το ντόπιο πουλημενο πολιτικό σύστημα που επίσης έχει αποδειξει ότι δεν σέβεται τα μνημεία μας!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…

ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΨΗΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ…

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ…

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…

ΥΠΟΜΟΝΗ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΗΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΑΡΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Τα κειμενα ειναι εξαιρετικά!
Ευτυχώς πολλαπλασιάζονται οι φωνές και βγαίνουν στην επιφάνεια ολο και περισσότερα στοιχεία για το βάρβαρο, κτηνώδες, γενοκτονικό μόρφωμα του Ισραήλ!

 

Βλέπω τα σιωνιστικά κέντρα, που είναι οι δημιουργοί και χρηματοδότες της “ισλαμικής τρομοκρατίας” όπως την ονομαζουν, αφού ποτέ δεν μπορεις να ξέρεις ποιος κρυβεται πισω από μία μαντήλα, να προσπαθούν ΕΠΙΜΟΝΑ να υποκινησουν μίσος μεταξύ των λαών και ιδίως θρησκευτικό!

 

Προσπαθούν να “προειδοποιήσουν” για “τυφλά” χτυπήματα και για τον κίνδυνο των ισλαμιστών που ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ !!!

Ειδα κάπου να γράφεται για “χτύπημα στην Ακρόπολη”!
Αν γίνει κάτι τέτοιο ξέρουμε ότι θα πρόκειται για πραξη μυστικών υπηρεσιών των σιωνιστικών κέντρων.
(Ο πολεμος των πολιτισμών είναι στην ατζέντα τους βλ. Χάντιγκτον)

 

Αυτοί ήταν πάντα οι καταστροφείς και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν καταστρέψει πολλά μνημεία και αγάλματα, ιδίως με τα χρηματοδοτούμενα του “black lives matter” που υποστηριζονταν το “δικαίωμα ” τους να καταστρέφουν επειδή ηταν “οργισμένοι ” από τους ίδιους που τώρα υποστηριζουν το “δικαίωμα” του Ισραήλ!
Οι σιωνιστές έχουν στόχο και τα μνημεία (και ιδίως τα αρχαιολογικά) για να σβήσουν ό,τι θυμιζει πραγματικά πολιτισμό!

Θυμάστε το χτύπημα του Isis σε έναν αρχαίο ελληνικό ναό στην Συρία;
Θυμάστε την καταστροφή του μουσείου της Βαγδάτης όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι και έσπαγαν και λεηλατούσαν;

Ποιοι εχουν λεηλατήσει αρχαία από την Ελλάδα;

 

Μπορεί να πρόκειται για τη δημιουργία πανικού που θα βοηθήσει τα σχεδια τους, τους έχω ικανούς για ΟΛΑ! Κατά τη συνήθη πρακτική τους θα δειξουν άλλους ως υπεύθυνους…

 

Έχουν αποδειξει ότι δεν σεβονται τίποτα, μπορούν να δολοφονούν και να καταστρέφουν ατιμώρητοι!

 

Ας προειδοποιήσουμε λοιπόν από τη μεριά μας ότι οτιδηποτε συμβεί υπεύθυνοι θα θεωρούνται το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί καθώς και το ντόπιο πουλημενο πολιτικό σύστημα που επίσης έχει αποδειξει ότι δεν σέβεται τα μνημεία μας!

Οποιοδήποτε τέτοιο χτύπημα θα οργανωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες και θα το κάνουν για να χρησιμοποιήσουν το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ!

 

Τώρα που το σκέφτομαι και με το “χτύπημα της Χαμάς” αυτό το δόγμα ακολουθήθηκε.. “Χτύπημα” που παρουσιάστηκε ως “Σοκ για ολο τον κοσμο” ακολουθήθηκε από “σοκαριστικές” εικόνες (πολλές κατασκευασμενες), ολο το διαδίκτυο με οδηγό την ισραηλινή προπαγάνδα βοουσε για την “κτηνωδια” που απαιτεί απάντηση και ολοι βγήκαν να συνηγορήσουν στο “δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα” και στην εξολόθρευση του εχθρού μεσω της ισοπέδωσης της Γάζας που (εντελώς συμπτωματικά) είναι σχεδιο του Ισραήλ εδώ και χρόνια ) και είχε προαναγγελθεί με θράσος λίγες μέρες νωρίτερα!!!

 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον ρόλο της Χαμάς σε αυτό (ξέρουμε όμως ότι το Ισραήλ έχει άμεση σχέση) , δεν μπορούμε να ξέρουμε το πραγματικό μέγεθος της επίθεσης ούτε τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων (το Ισραήλ παρουσιάζει τα στοιχεία κατά πως το βολεύει… )

 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πιάστηκαν στον ύπνο ή αν το οργάνωσαν οι ιδιοι…

 

Αν δούμε όμως στην εξέλιξη το σχεδιο βλέπουμε ξεκαθαρα τη χρήση του δόγματος του ΣΟΚ για να εκβιαστεί η συναίνεση των λαών στο “δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”!

 

Αν τους γυρίσει μπούμερανγκ είναι άλλο…
Πανω στον πανικό τους να τους γυρίσει μπούμερανγκ, είναι ικανοί για ΟΛΑ!

 

ΥΓ. Παντα υπαρχει η πιθανότητα ο πανικος που προσπαθουν να δημιουργήσουν να προκειται να χρησιμοποιηθεί για περιορισμους και απαγορεύσεις στο όνομα του κινδύνου από την “τρομοκρατια”
Με την ψευτοπανδημία δεν φαίνεται να τους βγαίνει…

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 597


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα