ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αυτό που συνεβει την Κυριακή ειναι καθολική ΝΟΘΕΙΑ, ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ!!! Μήπως πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή του ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ;;;” ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Σ’ ΑΥΤΗ!!!

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αυτό που συνεβει την Κυριακή ειναι καθολική ΝΟΘΕΙΑ, ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ!!! Μήπως πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή του ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ;;;” ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Σ’ ΑΥΤΗ!!!

24 Μαΐου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,422
Μοίρασέ το

 

Η συμμετοχή σου τους ενδιαφέρει που δείχνει ότι δεν εχεις καταλάβει τι πραγματικά γίνεται και “νομιμοποιείς” το παιχνίδι τους.

Πρέπει να ξέρουν πόσους ελέγχουν, πρέπει να γνωρίζουν τις αντοχές του αντιπάλου και το μέγεθος.

Το δικό μας τερέν είναι η απονομιμοποίησή τους που ΞΕΚΙΝΑΕΙ με τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν παίζω πλέον στο τερέν τους.

Ούτε τους πληρώνω και απαιτώ έλεγχο και τιμωρία, καθώς και επιστροφή των κλεμμένων.

 

Είναι από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ που γράφτηκαν για τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, καθώς με τον πλέον απλό τρόπο κατανοητό σε όλους όσους διαθέτουν έστω και ένα μέτριο iq, εξηγεί τι ακριβώς έγινε, το μέγεθος της ΝΟΘΕΙΑΣ και τον ρόλο της ΑΠΟΧΗΣ.

Δεκάδες τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ΝΟΘΕΙΑ…

Δεικτικά εξαιρετικός ο ρόλος ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ.

Επιτρέψτε μου όμως να σταθώ στον υπότιτλο που επέλεξα, απ’ αυτό το εξαιρετικό άρθρο και στις τρεις τελευταίες παραγράφους:

“Το δικό μας τερέν είναι η απονομιμοποίησή τους που ΞΕΚΙΝΑΕΙ με τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν παίζω πλέον στο τερέν τους.

Ούτε τους πληρώνω και απαιτώ έλεγχο και τιμωρία, καθώς και επιστροφή των κλεμμένων.”

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ… ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. “Τέρμα το δούλεμα”, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…

ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

                  ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Το αποτέλεσμα των “εκλογων” άφησε άφωνους τους πάντες ακόμα και τους “νικητές”!

Ο ένας κατηγορεί τον άλλο και εγκλωβιζεται εκεί που θελουν να τον εγκλωβίσουν χάνοντας την ουσία και τη μεγάλη εικόνα, κοινώς πέφτουμε παλι στην παγιδα που θέλουν να μας εγκλωβισουν…

Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους, ας ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και ας συνειδητοποιήσουμε επι τελους τι συμβαίνει !

Σταματήστε να τρώγεστε και να αλληλοκατηγορείστε και δείτε τον πραγματικό εχθρό.

Αυτό που συνεβει την Κυριακή ειναι καθολική ΝΟΘΕΙΑ, ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ και αυτο θα το εξηγησω παρακατω…

Ο βαθμός της νοθείας είναι προκλητικά εξόφθαλμος και πιστεύω οτι και αυτή η πρόκληση εξυπηρετεί τους σκοπούς της.

Το σύστημα παιζει τα ρέστα του και προκαλεί θρασύτατα ποντάροντας στην σύγχυση, την απογοήτευση, τον φόβο, τις αλληλοκατηγορίες… όλα αυτά που οδηγούν στην απελπισία και την παράδοση άνευ όρων!

Μήπως πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή του ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ;;

Το περίεργο για μένα δεν είναι τι εφαρμόζουν αυτοί.

 

Το περίεργο είναι οτι με τόσα που σας έχουν κάνει, με τόσα εξόφθαλμα εγκλήματα, με τόσες προκλήσεις, ακόμα μπορούν να σας σοκάρουν και να σας παιζουν!

Μα πόσο ψηλά στα σύννεφα βρισκόσασταν, πού ζούσατε;

Ας δούμε τα πράγματα λίγο ψύχραιμα, διότι σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεται ψυχραιμία και ορθολογισμός.

Κλείστε τα αυτια σας στις σειρήνες, σταματήστε να δίνετε σημασία στον καθένα και σκεφτείτε ΛΟΓΙΚΑ!

Πριν τα βαλετε με τον διπλανό σας ή τον συμπατριώτη σας, που βασανιζεται από τα ίδια προβλήματα πάνω – κάτω με σας, σκεφτείτε πόσα προκλητικά ψέμματα σας παρουσιάζουν ως πραγματικότητα και κρίνετε αν μπορούν να σας πείσουν…

Πρώτα απ’ όλα όμως συνειδητοποιήστε πού βρισκόμαστε.

Ξεχάστε το παραμύθι περί “δημοκρατίας” που καταπίνετετε αμάσητο και παπαγαλίζετε.

ΔΕΝ υφίσταται ΚΑΜΙΑ δημοκρατία στη χώρα ούτε υφίστατο.

Τη δημοκρατία δεν την κάνουν τα τσιτάτα και η λεκτική.

Τη δημοκρατία την αποδεικνύει η πραξη.

Στο δημοκρατικό πολίτευμα κυρίαρχος και αφεντικό είναι ο λαός, που σημαίνει ότι ο λαός αποφασίζει για την πορεία της χώρας, ο λαός ελέγχει και απαιτεί λογοδοσία από αυτούς που τους αναθέτει τη διαχείριση.

Η δημοκρατια δεν ασκείται δια “αντιπροσώπου”, η διαχείριση ανατιθεται σε κάποιον που ο λαός αποφασίζει ότι τον θεωρεί ικανό για χρηστή διαχείριση ώστε να μπορεί η κοινωνία να ζει ειρηνικά, να ευημερεί και μεσω ΙΣΩΝ ευκαιριών να έχει τη δυνατότητα ο καθένας να σχεδιάζει το μέλλον.

Έχει καμία σχέση αυτό που ζείτε με κάτι απο αυτά;

Και ενώ η κατάσταση ήταν άθλια, με τη διοίκηση σε χέρια διεφθαρμένων, με λεηλασία και χωρίς κανέναν έλεγχο, λογοδοσία και τιμωρία σε απατεώνες που κοροίδεύοντας και εξαπατώντας άρπαζαν τη διοίκηση και το ταμείο ολων μας για να τα κάνουν βορά στην κάστα τους και τα αφεντικά τους, το 2010 αποφάσισαν να μας παραδόσουν απ’ ευθείας προς λεηλασία και εξόντωση στα αφεντικά τους και σε κάθε επίδοξη συμμορία που συνεργαζονται…

Από τότε η χώρα μετατράπηκε σε χώρο που ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι του γουστάρει, να κλέβει να αρπάζει, να δολοφονεί ( ψυχικα και σωματικά) και να αλωνιζει κάθε καρυδιάς καρυδι.

Υποβαθμίστηκε σε κανονική δουλοπαροικία χρέους που τα πάντα μπορούν να ξεπουληθούν, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πλέον καμία αξία και οι δουλοπάροικοι κανένα δικαίωμα παρά να δουλεύουν ασταμάτητα για να ξεχρεώσουν αυτά που τους είπαν οτι χρωστάνε ( χωρις κανενα ελεγχο και εξακριβωση), κερατιατικα που τους φόρτωσαν οι κλέφτες και απατεώνες, γκαουλάιτερ πλέον των ξενων αφεντικων!

Ο Ελληνας πολίτης πρέπει να ζει για να πληρώνει την επιβίωση του που γίνεται όλο και ακριβότερη, να εξοφλεί τα ξένα αφεντικά και να συντηρεί τους κοτζαμπάσηδες που του επιβάλουν να ζει αυτός φτωχά για να ζουν αυτοί πολυτελώς με τα λεφτά του και να τρωγοπίνουν περιγελώντας τον, εις υγείαν του κορόιδου.

Μάλιστα το θράσος τους είναι τόσο που οι ” δικαστές” αποφασίζουν “στο όνομα του Ελληνικου λαου” ότι δικαιούνται αύξηση διότι θίγεται η υπόληψη τους αλλά το πραγματικό αφεντικό πρέπει να υποστεί περικοπές διότι κινδυνεύει η πατρίς!

Επίσης αποφασίζουν “στο όνομα του Ελληνικού λαού” πάντα, ότι πρέπει η περιουσία του ” κυρίαρχου λαού” να εκποιηθεί (δημόσια και ιδιωτική) για το καλό του!

Είπαμε… “δώσε θάρρος στο χωριάτη” είναι η κατάσταση και αφού ο “κυρίαρχος λαός” έχει πέσει στο επίπεδο να καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρουν, το θάρρος του χωριάτη γίνεται ενίοτε και θράσος.

Αφού ο Ελληνικος λαός απέδειξε οτι είναι λαός της σφαλιάρας, της χλεύης και του ραγιαδισμού ειπαν να το τραβήξουν κι άλλο το σχοινί.

Δεκατρία χρόνια πειραματόζωο των πιο διεστραμμένων ορεξεων και ακόμη να βάλει μυαλό!

Κακά τα ψεμματα η πρωτόγνωρη συμπεριφορά υποταγής και καρπαζοεισπράκτορα θα έβαζε τον καθένα στον πειρασμό να δοκιμάσει να βρει τα όρια…

Αυτή η κατάσταση προβάλλεται λοιπόν ως “δημοκρατία” και ο αποχαυνωμένος Ελληνας κληθηκε να ασκήσει τα “δημοκρατικα” του δικαιώματα! (για να επανέλθω στο θέμα των “εκλογών”)

Με την ελπίδα οτι μπόρεσα λίγο να σας βοηθήσω να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση και ότι δεν υφίσταται καμία κυβέρνηση και αντιπολίτευση απο το 2010 και μετά παρά υπηρέτες των ΙΔΙΩΝ αφεντικών που εργάζονται για την καταστροφή και λεηλασία της χώρας και την εξόντωση των ενοχλητικών που μπορεί να γίνουν εμπόδιο στα σχέδιά τους ας συνεχίσουμε στην κομπίνα των “εκλογών”.

 

Όπως ψευδαίσθηση είναι η δημοκρατία το ίδιο ψευδαίσθηση είναι και οι εκλογές!

Η παράσταση της Κυριακής δεν ήταν παρά μία παράσταση που κλήθηκε ο Ελληνικός λαός να πάρει μέρος και να τεσταριστεί άλλη μια φορά το πειραματόζωο.

 

Είπαμε η μεγάλη εικόνα δεν πρέπει να αναγνωριζεται από το πειραματόζωο που πρέπει να εγκλωβίζεται σε αυτό που του επιβάλουν και το υποβάλουν ώστε να αποδέχεται ότι με δική του επιλογή γίνονται όσα γίνονται και αυτό ευθύνεται για την κατάσταση του που το ίδιο αποφάσισε!

Με δύο λόγια… “δημοκρατία” -“εκλογές”!!!

Αφού λοιπόν τόσα χρόνια κατάφεραν το πειραματόζωο να πιστεύει ότι το να βασανίζεται και να υποφέρει είναι προς όφελος του και το να ακριβοπληρώνει τη μαφία (ο όρος δε νομιζω ότι μπορεί να περιγράψει την πραγματικότητα) είναι υποχρέωση του διότι ο κάθε μητσοτακης δεν μπορεί να αναγκαστεί να ζει με 800 ευρω(!!!) τώρα είπαν να ανεβάσουν επίπεδο στην πρόκληση και να του πουν ότι ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ όσα κακά του έκαναν, ακόμη και τις δολοφονίες και ότι αποφάσισε να δώσει στους βιαστές του τη δυνατότητα να τον αποτελειώσουν!

 

Με μια πρωτόγνωρα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ αυτό μας είπαν και περιμένουν τις αντιδράσεις!!!

Στο θέατρο των εκλογών δεν έπαιξε κανένα ρόλο τι ψήφισε ο καθένας.

 

Τα “αποτελέσματα” βρίσκονταν από πριν στους σέρβερ της singular και τα αφεντικά είχαν καθορίσει το παιχνίδι.

 

Κοινώς, όσοι τους πιστέψατε, παίξατε σε στημένο παιχνίδι με στημένο σκηνικό.

Το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με το τι ψήφισαν όσοι ψήφισαν αλλά με το τι όρισαν εκ των προτέρων…

 

Για να το καταλάβετε και 80% να ψήφιζαν Μητσοτάκη πάλι αυτό το αποτέλεσμα θα έβγαινε!

Πριν βιαστείτε να με πείτε τρελό αφήστε με να εξηγήσω.

Αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να δοθεί για να στηθεί το σκηνικό, να μετρηθούν αντιδράσεις, να μετρήσουν πόσο ελεγχόμενοι παραμένουμε, ποια είναι τα όρια μας, πόσο μπορούν να μας χειραγωγούν και σε τι ποσοστό.

Και φυσικά να ετοιμάσουν το κλίμα αποδοχής για αυτό που εχουν στήσει…

Κοινώς ο Μητσοτακης που καταπάτησε τα πάντα, συνηγόρησε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, συνυπόγραψε το μνημόνιο του Τσιπρα, δολοφόνησε κόσμο στο όνομα του κορονοϊού, επέβαλε πρόστιμα στο δικαίωμα να αποφασίζεις για την υγεία σου και τη ζωή σου, βρεθηκαν βουλευτές του να εμπλέκονται στους πλειστηριασμούς, ξεπούλησε την ΔΕΗ και έφτασε το ρεύμα στο θεό, έκανε γενικώς τη ζωή ΟΛΩΝ πιο ακριβή, μίζερη και δυστυχισμένη λέγοντας προεκλογικά οτι ΔΕΝ θα μειώσει ούτε τον ΦΠΑ στα βασικά είδη ούτε τους φόρους στα καύσιμα.. δεν κράτησε απλά τους αγανακτισμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν (;) το 2019 αλλά πηρε και +152.000 ψήφους.

Ήταν ο ίδιος που προεκλογικά δεν μπορούσε να γεμίσει μια μικρή πλατεία και κυκλοφορούσε παντού περιτριγυρισμένος από ασφαλίτες και φρουρά!

Τελικά μάλλον εμείς δεν το είχαμε καταλάβει και ο “λαοπρόβλητος” φοβόταν μήπως το πολυπληθές φαν κλαμπ ορμήσει και του ξεσκίσει τα ρούχα αφού τυγχάνει και “γκόμενος”

Εκεί όμως που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης είναι στις περιοχές που έκαψε, έδειρε και δολοφόνησε!

Πλέον πρέπει να αλλάξει ό,τι υπάρχει περί ψυχολογίας και να ξαναγραφτουν οι αναλύσεις περί σαδομαζοχισμού!

Έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο!!!

Όμως δεν σταματάει η ευγνωμοσύνη του “κυρίαρχου” Ελληνικού λαού στον “λαοπρόβλητο” και “αήττητο” κ. Μητσοτακη.

Όταν εμείς (οι λίγοι, οι παράξενοι, οι πλανεμένοι) παρεξηγούσαμε ότι το “Μητσοτάκη γ@μιεσαι” ειναι βρισιά ο “κυρίαρχος” Ελληνικός λαός (που τον ψήφισε και εκτόξευσε την επιτυχία του σε πρωτόγνωρα ιστορικά δεδομένα) του έδινε ευχή μάλλον γνωρίζοντας τα “ιδιαίτερα” γούστα του.

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Όμως για να παίξουν με τα νεύρα όλων, να ρίξουν και το δόλωμα της διχόνοιας και της απογοήτευσης, εκτός από τον Μητσοτάκη έπρεπε να επιβραβευθούν κι άλλοι.

Αυτοί που παίζουν και θα παίξουν ρόλο στην προδοσία και διάλυση, τα προσκυνημένα και απόλυτα υποχείριά τους.

Μας είπαν λοιπόν οτι ο εκφραστής του ξεπουλήματος του Αιγαίου Δενδιας βγήκε πρώτος σε ψήφους πανελλαδικά!

Η υπεύθυνη για τη διάλυση της παιδείας (περαιτέρω διάλυση για να είμαστε ακριβείς) που προωθεί την ανωμαλία στα σχολεία και θα μάθει τα παιδάκια σας να παίζουν το πουλάκι τους δημόσια, καθώς και το πουλάκι των συμμαθητών τους, ίσως και των δασκάλων τους και γενικώς θα τα διδάξει ότι η μ@λ@κια δεν είναι ντροπή αλλά πρόοδος και προτίθεται να μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του αυνάν και της ανωμαλίας βγήκε πρώτη σε ψήφους στις γυναίκες!

Ο Καραμανλης που θεωρήθηκε υπεύθυνος για το έγκλημα των Τεμπών βγήκε πρώτος στας Σερρας!

 

Το αρκαλοχώρι ψήφισε δαγκωτό ΝΔ επειδή τους παίρνουν τα σπίτια!

Ο μπουμπουκος που εκνευρίζει και βγάζει γλώσσα σε κάθε νοήμονα, αυτή η ιατρικά ψυχιατρική περίπτωση με τα αδιευκρίνιστα ποσά και την εμπλοκή σε σκάνδαλα συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές του “κυρίαρχου” Ελληνικού λαού.. και πολλά άλλα!

Λιγο-πολυ αυτά είναι με μια γρήγορη ματιά τα μηνύματά τους, σε λένε σαδομαζοχιστή, μ@λακα, ανώμαλο, αμόρφωτο, ηλίθιο, ευκολόπιστο, βλαμμένο (τώρα εδώ δεν μπορώ να πω πολλά… μόνο βλαμμένοι θα ανέχονταν τον ηλίθιο και τον πανηλιθιο να το παίζουν κυβέρνηση/αντιπολίτευση και θα δέχονταν να τους εξουσιάζουν και όχι υπηρετούν, ψυχιατρικά άρρωστοι).

Κοινώς σου έριξαν το γάντι και περιμένουν την απάντησή σου… Θα απαντησεις ή θα τους αφήσεις να σου κάνουν και κολονοσκόπιση;

Πάμε όμως να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε κάποια ερωτήματα για να συμπληρώσουμε το παζλ και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το ρόλο κάποιων…

 

“Γιατί δεν μιλάει για νοθεία η αντιπολίτευση” ;

Νομιζω οτι εξηγείται με τα προηγούμενα … επειδή παίρνει εντολές από τα ίδια αφεντικά και παίζει το ρολο της στο θεατράκι.

Και δεν εννοώ μόνο τον Τσίπρα αλλά όλους τους κοινοβουλευτικούς, ακόμα και τον Βαρουφάκη που έμεινε εκτός.

Φυσικά επειδή η παράσταση συνεχίζεται και θα επαναληφθεί ενδέχεται να υπάρχουν και υποσχετικές που δεν επιτρέπουν αμφισβητήσεις και ξεμπροστιάσματα…

Γιατί δεν μιλάει για νοθεία ούτε η Κωνσταντοπούλου που έχει αποδειχθεί νοθεία εις βάρος της και το 2019;

Εξαργυρώνει κάτι;

Δεν μπορεί να το αντιληφθεί επειδή πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της διότι κοντεύει να διαβεί την πόρτα και ελπίζει;

Πάντως την επιδοτησουλα την τσίμπησε!

Ο Νατσιος φαίνεται να αναφέρεται σε νοθεία λόγω έλλειψης ψηφοδελτίων, αλλά αυτή είναι νοθεία παιδαριώδους επιπέδου σε σχέση με την πραγματικότητα! ´(νοθεια ειναι φυσικα και προστιθεται στις αποδεδειγμενες ενδειξεις)

Παρ’ όλα αυτά η εκτόξευση ποσοστών σε ένα κόμμα που μέχρι χθες δεν ήξερε η πλειοψηφία ότι υπάρχει είναι ύποπτη.

Αν ισχύουν τα περί περίεργων χρηματοδοτήσεων και υποστήριξη του Πειραιώς μάλλον βρωμάει το πράγμα και αυτό θα φανεί αλλά ας μην χάνουμε την ουσία.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ΤΟΛΜΑ (τον άκουσα την Κυριακή να μιλάει περί νοθείας και να δηλώνει ότι έχει προσφύγει και αυτός και ο Κουβελας και κάποιοι άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές του Κυριακάκη προς το τελος για όποιον θέλει να ακούσει)

 

Και εδώ πάμε λίγο να δούμε τους “αντισυστημικούς” εξωκοινοβουλευτικούς.

 

Ο Καζακης βγήκε να μιλήσει την Δευτέρα στον Κυριακάκη και να πει ότι δυστυχώς αυτός είναι ο λαός αλλά θα συνεχίσει να παλεύει κλπ κοινώς να ΜΗΝ αμφισβητήσει το αποτέλεσμα παρ’ολο που πριν τις εκλογές μιλούσε για τον παλμό του κόσμου και την αγανάκτηση που δεν αντέχει και θα τιμωρήσει…

Όταν έχεις προεκλογικά τέτοια δεδομένα και μετεκλογικά τόσο εξοφθαλμα νοθευμένα αποτελέσματα δεν αναρωτιέσαι; Δεν τίθεται αυτόματα το θέμα της νοθείας;

Δεν οφείλεις να απαιτήσεις έλεγχο;

 

Το ωραίο είναι ότι αφού Κυριακάκης και Καζάκης συμφώνησαν ότι πάντα νοθεία γίνεται αλλά αυτό δεν επηρεάζει και τόσο (!) ο Καζάκης είπε ότι δεν υπάρχει καμία πρόσβαση στα δεδομένα και δεν μπορούν να ελέγξουν τίποτα ούτε να επαληθεύσουν το αποτέλεσμα!

Αν μείνουμε σε αυτό δεν βγαίνει αυτόματα η ερώτηση: Καλά με αυτά τα δεδομένα πού πας ρε καραμήτρο;

Όταν απαιτούσες συμμετοχή του κόσμου και έλεγες ότι η αποχή είναι καταστροφική, γιατί δεν ενημερωνες ότι με αυτά τα δεδομένα παίζουμε και ότι θα δεχτούμε το αποτέλεσμα ο,τι και αν πουν καθώς και ότι το εκτός βουλής ποσοστό θα πάει στον εχθρό;

Γιατί δεν ενημέρωνες ότι πας να παίξεις σε στημένο παιχνίδι με σημειωμένη τράπουλα και όλα καθορίζονται από αυτόν που ελέγχει το σύστημα;

Γιατί μιλούσατε για την “ευκαιρία” της “απλής” αναλογικής που δεν είναι απλή αναλογική και η εξωκοινοβουλευτική ψήφος ενισχύει τον εχθρό; Γιατί έσυρες όσους έσυρες σε αυτήν τη διαδικασία επιμένοντας στην “καταστροφικη” αποχή;

Τα ερωτήματα ισχύουν για όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς, απλά απευθύνομαι μέσω Καζάκη διότι από αυτόν το άκουσα.

Αν λοιπόν πρόκειται για καθαρούς ανθρώπους με την πρόθεση να παλέψουν για το καλό της πατρίδας, θα έπρεπε να ξέρουν οτι παίζεις ένα παιχνίδι γνωρίζοντας τους κανόνες και οτι αν το παιχνίδι καθοριζεται από τον αντίπαλο τότε μάλλον δεν συμμετέχεις και δεν πιάνεσαι κορόιδο…

 

Πολύ περισσότερο δεν σύρεις άλλους που σε πιστεύουν σε σικε διαδικασία εκτός και αν το κάνεις γνωστό και πείτε “πάμε κι όπου βγει” !

 

Τότε όσοι δέχτηκαν ΕΝ ΓΝΏΣΕΙ ΤΟΥΣ να συμμετάσχουν φέρουν την ευθύνη της απόφασης τους, αλλιώς έχεις ξεγελάσει αυτούς που σε πίστεψαν και τους έχεις παρασύρει στην στήριξη του συστήματος που νομίζουν ότι πολεμούν!

 

Όσοι εξωκοινοβουλευτικοι λοιπόν συμμετείχαν σε σικε παιχνίδι γνωρίζοντας το και παρέσυραν άλλους χωρίς να το γνωρίζουν μάλλον πήγαιναν για την επιδοτησουλα και το προσωπικό τους βολεμα.

 

Όσοι δεν γνώριζαν και παγιδεύτηκαν στη διαδικασία μην έχοντας καταλάβει τι συμβαίνει, καταλαβαίνοντάς το θα έπρεπε να φωνάζουν για τη νοθεία και να καλούν τον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ το αποτέλεσμα και φυσικά να μην συμμετάσχει στην επόμενη παράσταση της απάτης αντιδρώντας έμπρακτα στη νοθεία και αυτά που του ετοιμάζουν.

Και πάμε να δούμε και τους “αντισυστημικους” δημοσιογράφους που κάνουν αγώνα.

Γιατί έχουν τόση εμμονή να μην συζητηθεί η νοθεία;

Γιατί όταν τους παίρνουν θεατές τους που τους αναλύουν πώς φαίνεται η νοθεία και πώς αυτό το αποτέλεσμα δεν ερμηνεύεται λογικά, επιμένουν να τους παρακάμπτουν σα να μην το άκουσαν και να αναρωτιούνται γιατί ψήφισε έτσι ο κόσμος;

Τι ρόλο παίζουν;

Επειδή και η ηλιθιότητα έχει όρια..

Στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν ως τελικά έχει αλλοιωθεί και η αποχή διότι έπρεπε να καταδειχθεί ότι η καταστροφική και προδοτική πολιτική του “ηγεμόνα κυρίαρχου” στηριζεται από ευρεία πλειοψηφία! Ίσως βέβαια να είναι και κακός υπολογισμός που για να βγουν τα τελικά νούμερα έπρεπε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις…

Πάντως όταν έκλεισαν οι κάλπες ανακοινώθηκε από τον ΓΓ του υπουργείου εσωτερικών συμμετοχή στο 57, κάτι και κατέληξε στο πάνω απο 60!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες να καταλάβουμε οτι η συμμετοχή είναι συγκεκριμένη και ΔΕΝ αλλάζει, άρα κάτι βρωμάει και εδώ.

Επίσης υπάρχει στιγμιότυπο από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που φαίνεται να δίνονται στο κόμμα λιγότεροι αριθμοί ψήφων από όσους (στο ίδιο έγγραφο) στον αρχηγό του μόνο!

Α! σε κάποιο συστημικό κανάλι έλεγαν γελώντας ότι ψήφισαν καμιά δεκαριά χιλιάδες 115 ετών!

Βέβαια θα τολμήσω μια ερμηνεία με το “διεστραμμένο” μου μυαλό που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

Επειδή το είδα ως εικόνα με αυτόν τον τίτλο πιθανότατα να είπαν ότι βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους εγγεγραμμένοι 10.000 115 ετών, κοινώς το εμβόλιμο μήνυμα είναι ότι η πραγματική αποχή είναι ακόμη λιγότερη!

Έτσι που το πάνε μάλλον θα βγει ότι ήρθαν και οι εξωγήινοι να υπερψηφίσουν τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη! (πιάστε κομπιουτεράκια, κάντε διασταυρώσεις, μάλλον θα βγω αληθινός!!!)

 

 

Κάποια λογικά ερωτήματα που επίσης προκύπτουν είναι:

 

Γιατί δεν πήγαμε στις εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση όπως το σύνταγμα ορίζει;

 

Γιατί το δέχθηκαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα όταν μάλιστα μιλούσαν για υποκλοπές, συμμορία Μητσοτάκη και πόσα άλλα;

 

Γιατί δεν απαίτησαν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις εκλογές με έλεγχο και από τους ίδιους;

 

Γιατί ενώ μιλούσαν για υποψία νοθείας αντί να καλέσουν τον κόσμο σε αντίδραση τον κάλεσαν σε συμμετοχή;

 

Γιατί ήταν τόσο καθοριστικό για αυτούς η συμμετοχή;

Όποιος ήθελε να ψηφίσει όποιον ήθελε είναι δεδομένο ότι θα πήγαινε, όποιος δεν ήθελε δεν θα τους ψήφιζε έτσι και αλλιώς.

 

Ποιον οφελεί πραγματικά η συμμετοχή όταν οι “εκλογές” γίνονται με αυτές τις προϋποθέσεις;

 

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο ζουμί και τον ρόλο της ΑΠΟΧΗΣ…

Το θεατράκι που έστησαν και αυτό που ετοιμάζουν απαιτούν τη συμμετοχή μας, δηλαδή την ΑΠΟΔΟΧΗ και τη νομιμοποίηση της διαδικασίας.

 

Επίσης το πείραμα και η πρόκληση που ανέφερα στην αρχή απαιτούν οπωσδήποτε τη συμμετοχή του πειραματόζωου!

 

Το δόγμα του ΣΟΚ απαιτεί κάποιους να το χάψουν και να σοκαριστούν αλλιώς τι δόγμα του σοκ είναι;

Το δόγμα του σοκ το ανέλαβαν οι προπαγανδιστές, συστημικοί και αντισυστημικοί…

 

Προφανώς οι συστημικοί θα βομβαρδίζουν τον κόσμο για τον “επιτυχημένο” και “λαοπρόβλητο” ηγέτη, την παγκόσμια πρωτιά και τη μοναδική ευφυία και στρατηγική του παγκοσμίως και διαγαλαξιακώς αναγνωρισμένου “ηγετη” μπλα μπλα μπλα…

 

Οι “αντισυστημικοι” έχουν αναλάβει να βρίζουν τους απέχοντες και να κατηγορούν τη βλακεία του ψηφοφόρου που πλέον είναι ανεξήγητη μπλα μπλα μπλα κοινώς να οδηγούν σε απελπισία, αλληλοκατηγορίες, απόγνωση… να ετοιμάζουν το έδαφος της αποδοχής της ήττας.

Υποθέτω ότι θα καλούν για ακόμη περισσότερη συμμετοχή και δεν θα λένε λέξη για το 16% που απέσπασε σε έδρες ο εχθρός.

Ακούσια ή εκούσια μαλλον προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύστημα!

Όποιος θέλει μπορεί να ξαναπαίξει στο στημένο παιχνίδι και να συνεχίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ελπίζοντας ότι θα αλλάξει τα πράγματα και στο τέλος θα ανοίξει την καταραμένη τρύπα.

 

Νομιζω όμως ότι οι έξυπνοι παίχτες δεν παίζουν στο στημένο γήπεδο του αντιπάλου.

Δεν δέχονται να γίνουν παίχτες στη σικε διαδικασία.

Δεν αποδέχονται το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου.

Παίζουν στο δικό τους τερέν και προκαλούν τον αντίπαλο αν τολμάει να τους αντιμετωπίσει!

Το τερέν του εχθρού είναι οι στημένες “εκλογές” που χρειάζονται συμμετοχή για να νομιμοποιηθούν αλλά και για να γνωριζει ο εχθρός σε τι ποσοστό το πειραματόζωο είναι ελεγχόμενο, πόσο άγεται και φέρεται ψάχνοντας σωτηρία, πόσο εύκολα μπορεί να παγιδεύεται.

Δεν τους νοιάζει τι ψηφίζεις, η ψήφος σου δεν παίζει κανέναν ρόλο διότι δεν σου επιτρέπεται ούτε να ελέγξεις ούτε να αμφισβητήσεις.

Η συμμετοχή σου τους ενδιαφέρει που δείχνει ότι δεν εχεις καταλάβει τι πραγματικά γίνεται και “νομιμοποιείς” το παιχνίδι τους.

Πρέπει να ξέρουν πόσους ελέγχουν, πρέπει να γνωρίζουν τις αντοχές του αντιπάλου και το μέγεθος.

 

 

Το δικό μας τερέν είναι η απονομιμοποίησή τους που ΞΕΚΙΝΑΕΙ με τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ!

Συνειδητή αποχή θα πει ότι έχω αναγνωρίσει την κατάσταση, έχω καταλάβει το παιχνίδι τους, ξέρω ότι είναι σικέ και ΔΕΝ συμμετέχω.

Δεν με ελέγχουν, δεν μπορούν να ξέρουν τις προθέσεις μου, δεν μπορούν να με βάλουν στο καλούπι τους, δεν μπορούν να μου επιβάλουν τους κανόνες τους!

 

“Μα και 10% να πάει αυτοι θα βγάλουν κυβέρνηση” λένε πολλοί.

“Μα και 100% να τους καταψηφίσει αυτοί θα βγάλουν όποιον θέλουν” είναι ο αντίλογος. Εκτός αν δεν καταλάβατε τίποτα από όσα έγραψα πιο πάνω.

Η συνειδητή αποχή είναι το πρώτο βήμα απονομιμοποίησης.

Το επόμενο είναι η άρνηση χρηματοδότησης στο απονομιμοποιημενο σύστημα, κοινώς ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

Παράλληλα απόσυρση των χρημάτων μας από τις τράπεζες και ο πόλεμος θα κλιμακωθεί…

Αν δεν το κατάλαβες ακόμα κορόιδο όλα αυτά που κλέβουν, όλοι οι ημέτεροι που χρηματοδοτούνται πλουσιοπάροχα, οι μισθοί των μπάτσων που σε δέρνουν, οι μισθοί των μπάτσων που τους φυλάνε και των ιδιωτικών εταιρειών πληρώνονται από το υστέρημα σου ή το εισόδημα σου που σου το αφαιρούν.

Οι μισθοί των διεφθαρμένων δικαστών που απαιτούν ως δικαίωμα “αξιοπρέπειας” πληρώνονται από εσένα που πρέπει να ζεις επαιτώντας διότι η δική σου αναξιοπρέπεια είναι η σωτηρία της παρτιδος (σκόπιμο) και της “αξιοπρέπειάς” τους!

 

Εσύ πληρώνεις τα πολυτελή ταξίδια με ιδιωτικό αεροσκάφος που αγοράστηκε με τα λεφτά σου και δεν έχεις δικαιώματα σε αυτό.

 

Ο large κουλης χάρισε ένα και στον Αναστασιάδη και παράγγειλε και δύο ακόμη για να στέλνει και το τσόκαρο την πολωνοεβραια για ψώνια, μπορεί και τα μούλικά του για διακοπές!

Εσύ πληρώνεις το υπέρογκο κόστος της κακομούτσουνης γλάστρας του προεδρικού που με κάθε κίνηση της προσβάλει το έθνος και την ιστορία του, δηλαδή τους αγώνες των προγόνων σου.

Αυτήν που κατέβασε τα καρυοφυλια του ’21 και τον πίνακα και έβαλε τα μασονικά σύμβολα.

 

Αυτήν που δε χαιρετάει την σημαία και αποστρέφεται τον εθνικό μας ύμνο!

 

Αυτήν που επειδή ξέρει τι ετοιμάζει έβγαλε διάταγμα να σχηματιστεί ειδικό σώμα φρουράς για την αφεντομουτσουνάρα της.

 

Να υποθεσουμε οτι φεύγοντας θα πάρει και τα πόμολα…

Ναι, εσύ που σε έπεισαν ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα αλλά μόνο υποχρεώσεις, ότι πρέπει να τους πληρώνεις και να τους υπακούς!

Να δουλεύεις για αυτούς ώστε να διατηρούν τους παχυλούς κώλους τους σε πολυτελείς καναπέδες που εισαι υποχρεωμένος να τους πληρώνεις .

Γι αυτό όποτε καταλάβουν γραφείο κάνουν ανακαινίσεις, βουτάνε και μερικά δεν πάνε όλα στην ανακαίνιση…

Αλλά μην ανησυχείς τώρα λέει θα βάλουν υπηρεσιακό πρωθυπουργό αυτόν που ο κουλης διόρισε στο ελεγκτικό συνέδριο, δηλαδή αυτόν που είναι επιφορτισμένος να ελέγχει όλη αυτήν τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος!

Να υποθέσω ότι όποιος περνάει από την καρέκλα δικαιούται και παροχές πρωθυπουργού;

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν παίζω πλέον στο τερέν τους.

Ούτε τους πληρώνω και απαιτώ έλεγχο και τιμωρία, καθώς και επιστροφή των κλεμμένων.

Εσείς μεγάλα παιδιά είστε, μπορείτε να ψάξετε τα δεδομένα, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δράσετε αναλόγως.

Έκτος και αν παραμένετε στη νηπιακή ηλικία και περιμένετε τον “πατερουλη” να σας πάρει από το χεράκι να σας μάθει να πλένετε χεράκια ( όπως σας δίδασκαν από την τηλεόραση την εποχή της ψευτοπανδημίας) και μετά να σας πάει στο νηπιαγωγείο στα μαθήματα της κεραμεως να σας μάθει να παίζετε το πουλάκι σας για να ζήσετε ευτυχισμένοι στη χώρα του αυναν…

 

Θα ήθελα να κλείσω με δύο ερωτήσεις και μία παρατήρηση.

 

Αλήθεια αναρωτηθήκατε γιατί καθορίζει ο κουλης την ημερομηνία των επόμενων εκλογών; Με ποια δικαιοδοσία;

Γιατί ενώ εκ των προτέρων ανακοινώνεται η προκήρυξη των επόμενων εκλογών (και όχι του δεύτερου γύρου όπως επίμονα αναφέρουν) θα γίνει ορκομωσία βουλευτών και δηθεν σύνοδος βουλής που θα διαλυθεί την επόμενη;

Μηπως εχει να κανει με παραγραφη εγκληματων;

Μήπως το διήμερο καταγράφεται ως σύνοδος και τακτοποιεί και οικονομικά δωράκια στους εκλεγμένους, κοινώς καταγράφεται ως κανονική σύνοδος στην απαιτηση συνταξιοδοτησης;

Παρατηρήσατε ότι με αυτήν την διαγαλαξιακή “νίκη” του “ανυπέρβλητου” “ηγέτη” πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα (νοθεια) κλπ δεν υπήρξαν πανηγυρισμοί (!);

Πού είναι αυτοί οι λυσασμενοι νεοδημοκρατες που βρίζουν στο διαδίκτυο όποιον θιξει τον ηγεμόνα και δεν πανηγυριζουν;

Αυτό το 41% το βλέπετε γύρω σας να χαμογελάει;

Τόσο σεμνοί, τόσο ταπεινοί, τόσο μετρημένοι…!

 

Υ.Γ.1. Κα Σουφλη ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή και την φιλοξενία.

 

Υ.Γ.2. Στο παρακάτω βίντεο βρίσκεται το έγγραφο που αναφέρω για τους αρχηγούς που έχουν περισσότερες ψήφους από το σύνολο του κόμματος ( μετα το 6′)
https://m.youtube.com/watch?v=z6G8inD2-y4&t=866s

 

Στο ιδιο βιντεο υπαρχει και μια εικονα απο τους “πανηγυρισμους” για την πρωτογνωρη “επιτυχία” του “λαοπρόβλητου”.

Αν δεν την έχετε δει αξίζει να τη δείτε…

Καφετέρια πάντως δεν γεμίζουν!

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 2,422


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα