ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Πολλοί κόπτονται για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος… Για να διαλυθεί πλήρως ό,τι το Σύνταγμα στέκεται εμπόδιο!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Πολλοί κόπτονται για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος… Για να διαλυθεί πλήρως ό,τι το Σύνταγμα στέκεται εμπόδιο!”

4 Μαρτίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,005
Μοίρασέ το

 

Στην χώρα των αδιάφορων πολιτών που όλα γίνονται, με το μαφιόζικο πολιτικό σύστημα και τους διεφθαρμένους θεσμούς, όλα μπορούν να συμφωνηθούν και να συμβούν!!!
Τώρα που υπάρχει και το “πάνδημο” αίτημα του Ελληνικού λαού για… ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ;

 

Έχουν σταλεί από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ένα mail προς τον Σύλλογο των συγγενών των θυμάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, και ένα προς την Πρόεδρο κ. Μαρία Καρυστιανού, για το θέμα της διατύπωσης του ψηφίσματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση…

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ MAIL…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Πολλοί κόπτονται για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος…
Για να διαλυθεί πλήρως ό,τι το Σύνταγμα στέκεται εμπόδιο!

 

Και η μούμια του προεδρικού θελει ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος για να δινεται ΑΜΕΣΑ Ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών!!!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/ptd-k-sakellaropoulou-na-lythei-to-provlima-sto-syntagma-me-tin-aytomati-apodosi-ithageneias-se-allodapous/

 

 

Αλήθεια τι σκοπό εχει η σύναξη των προδοτών που έστησε το ενεργουμενο της Μπίλντερμπεργκ και κάθε ανθελληνικό σκουπιδι λέει το αφήγημά του για το μέλλον της πατρίδας μας, της Ελλάδας;

 

 

Ποια η δική μας στάση απεναντι σε αυτά που ετοιμάζουν;

 

 

Η αδερφομάνα μας λέει να συμπράξουν οι προδότες να ξεπουλήσουν την Ελλάδα! Διατάσει η τσατσά και οι πολιτικές πόρνες είναι έτοιμες… Οχι, δεν τα έχουν συμφωνήσει… μία ιδέα της ήρθε και την είπε !!!

 

 

Το άλλο ενεργούμενο, που αντί να βρίσκεται στο πιο βαθύ μπουντρούμι κατελαβε το υψηλότερο αξίωμα για να μας φτύνει στα μούτρα προσβάλλοντας καθε τι Ελληνικό και Εθνικό, θελει να δίνεται ΑΜΕΣΗ ιθαγένεια!!!

 

 

Και για όσους δεν το έχετε καταλάβει, δεν χρησιμοποιείται τυχαια η λεξη “ιθαγενεια”! Η ιθαγένεια δεν δίνεται από το κράτος! Πρέπει να εισαι γηγενής για αρκετές γενεές πίσω ωστε να θεωρείσαι ιθαγενής!!!

 

 

Μόνο υπηκοότητα μπορεί να δοθεί σε ξένους και αυτό μετά από συγκεκριμένες προϋποθέσεις (που δεν καλύπτονται απο παράνομους εισβολεις στην χώρα!!!)

 

Οι εισβολείς πρέπει να συλλαμβάνονται, να δικάζονται και να απελαύνονται…

 

 

Η “ιθαγένεια” που δίνεται σε αλλογενείς μόνο στην Ελλάδα, δίνεται ακριβώς για την πλήρη εξαφάνιση και εξάλειψη του Ελληνικού στοιχείου, με εντολή των εβραιοσιωνιστών που μισούν την Ελλάδα και αυτό που εκπροσωπεί, οσο τίποτε αλλο!

 

 

Ας όψονται όμως οι Έλληνες που κοιμούνται πολύ βαθειά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα από την αποβλακωσή τους…

 

Ας όψεται και ο ελληνικός στρατός που αντί να φυλάει την πατριδα κατάντησε ορντιναντζα και φιλιππινέζα… ακολουθώντας εντολές, ακόμα και όταν παραβιαζεται ο όρκος και ο ρόλος του!

 

 

Ας οψεται και η αστυνομια που ΔΕΝ πράττει το καθήκον της αλλά υπακούει τις “εντολές άνωθεν! Και ας είναι ρητό ότι οποιαδήποτε εντολή αντίθετη προς το Σύνταγμα και τον νόμο (που παντα πρέπει να υπακούει στο Σύνταγμα!) απαγορεύεται να ακολουθείται!!!

 

Παραποίηση, αλλοίωση της πραγματικότητας, διαγραφή της ιστορίας και απόρριψη των πάντων ειναι η αναγκαία συνθήκη για αυτούς να επιτύχουν τον σκοπό τους… Είναι η περίφημη woke ατζέντα!

 

 

Στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, αν δεν τους σταματήσουμε και δεν τους στείλουμε στον διάολο (κατόπιν της πρέπουσας τιμωρίας) θα παρουσιάζονται ως Έλληνες οι νέοι “ιθαγενείς” μελαμψού χρωματος και μουσουλμανικού θρησκεύματος, η ιστορία μας θα έχει διαγραφεί και αλλοιωθεί (δεν είναι καθολου τυχαία η ιδέα που προωθείται απο τις Βρυξέλλες για κατάργηση της ιστορίας των εθνών και προώθηση μίας “κοινής ευρωπαϊκής ιστορίας” με διαγραμμενα τα “ενοχλητικά” γεγονότα που θα θυμιζουν στους λαούς ποιοι είναι και από πού προέρχονται)…

 

 

Να μην ξεχάσουμε λοιπόν να πάμε να “τιμωρήσουμε” τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές! (Σίγουρα τα αφεντικά του θα εχουν σκάσει από τα γέλια!!!)

 

 

Να μην λείψει ΚΑΝΕΙΣ για να αποδειξουμε οτι χωρίς της εβραιοσιωνιστική ευρώπη των ανώμαλων, των ανιστόρητων, των λόμπι και της προώθησης της αντιανθρώπινης ατζέντας της επιβολής και του φασισμού… δεν μπορούμε να ζήσουμε!
Να μην αφήσουμε και άνεργους κάτι αρβανιτηδες που βιάζονται για την “ευρωπαϊκή ολοκλήρωση” (κοινώς τον ευρωπαϊκό ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ), κατι καϊληδες και κατι παπασπιτουληδες και σπυρακηδες…

 

Τι θα απογινουν τόσοι χαραμοφάηδες, αν δεν τους εξασφαλίσουμε την πλουσιοπάροχη ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ αργομισθία τους;

 

Για να μην σκεφτούμε τι δράμα θα ζήσουμε αν καταρρεύσει το μόρφωμα και απελευθερωθούμε από τις φασιστικές επιβολές…
Οπως έλεγε και ο ποιητής:” Τι θ’ απογίνουμε χωρίς βαρβάρους; Ηταν μια κάποια λύση…”

 

 

Για να τελειώνουμε με το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος…
Για να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος πρέπει η βουλή να έχει οριστεί από την προηγούμενη ως αναθεωρητική, πράγμα που δεν έχει γίνει!

 

Η αναθεωρική βουλή αποφασίζει τα άρθρα προς αναθεώρηση και η επόμενη (της αναθεωριτικης) προχωράει στην αναθεώρηση των άρθρων κατοπιν ψηφοφορίας… Χρειάζεται λοιπόν αρκετός χρόνος και μία σειρά διαδικασιών για να γίνει κάτι τέτοιο!

 

Βέβαια στην χώρα των αδιάφορων πολιτών που όλα γίνονται, με το μαφιόζικο πολιτικό σύστημα και τους διεφθαρμένους θεσμούς, όλα μπορούν να συμφωνηθούν και να συμβούν!!!
Τώρα που υπάρχει και το “πάνδημο” αίτημα του Ελληνικού λαού για… ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ;

 

 

Υ.Γ. Αν δεν έχει αλλάξει το κείμενο του ψηφίσματος (που καμία σχέση δεν έχει με απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα…) θα πρότεινα σε όσους θελουν να αποσύρουν την υπογραφή τους.
Αν και αυτό το ψήφισμα δε έχει νομική ισχύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν…
Επίσης έχει και αλλά ύποπτα στοιχεία (όπως λεει και ο κος Ζουγανέλης)
Δεν αναφέρει σε πόσες υπογραφές στοχεύει και πώς ή πού θα χρησιμοποιηθεί!
Αυτού του είδους τα ηλεκτρονικά ψηφίσματα πιο πολύ χρησιμοποιούνται ως “δημοσκοπήσεις” και ως… συλλογή στοιχείων!
Και φυσικά για να ικανοποιείται το πόπολο οτι κάτι έκανε και ότι λαμβάνεται υπ’ όψιν η γνώμη του… Ψηφιακή “δημοκρατία”!!!
Πέρα από μία σφυγμομέτρηση, δεν μπορεί να παιξει κάποιον ουσιαστικό ρόλο, εκτός ίσως αν το “αιτημα” βολεύει…
Τοτε, ίσως, μπορεί να εισακουστεί!

 

 

Πηγή σχολίου



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,005


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα