Την γλώσσαν μου έμαθαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Γιατί ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ... και γιατί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Την γλώσσαν μου έμαθαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Γιατί ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ... και γιατί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

14 Δεκεμβρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:380
Μοίρασέ το

 

Murcus Tullius Cicero, είχε πει: “Εάν οι Θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν την γλώσσα των Ελλήνων”!!!

Ο Ρωμαίος πολιτικός, ρήτορας, δικηγόρος και φιλόσοφος Murcus Tullius Cicero, είχε πει: “Εάν οι Θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν την γλώσσα των Ελλήνων”!!!

Ο μεγάλος μας ιστορικός Σαράντος Καργάκος, είχε πει: “Η υπεράσπιση της Ελληνικής Γλώσσας, αποτελεί αγώνα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ”!!!

 

Και ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, είχε γράψει:

Ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης, ως υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, έβαλε στόχο της ζωής του, να επαναφέρει τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα σχολεία…

Ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που … δεν έπρεπε να ζήσει…

 

Και ο Διηνέκης μας θυμίζει με μια ανάρτηση αυτοπαιδείας & αυτοβελτιώσεως, εδώ

Μπράβο του…

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 380


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα