ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ... “ΓΙΑΤΡΟΙ”;;; ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ήτοι σε ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδιά σε αυτήν την ηλικία ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ χωρίς “εξωγενής αιτίες”

6 Μαΐου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Ο “ιατρός” μιλάει για κάποιο Σύνδρομο Ξαφνικού Θανάτου σε 12χρονο, να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο κυριολεκτικά. Μετέφερε δηλαδή το προβληματικό ορισμό του SIDS- Sudden Infant Death Syndrome σε ένα 12χρονο υγιέστατο παιδί και φυσικά τα δημοσιοκαφρακια άρχισαν να τραγουδάνε το πόσο δικιο έχετε γιατρέ μου και κάπως έτσι συνεχίστηκε η κωμωδία (πάνω στη τραγωδία της απώλειας μια αθώας ψυχής) που έπαιξαν σε ζωντανή μετάδοση.

Πολλές “ΞΑΦΝΙΚΗΤΗΔΕΣ” σε παιδιά έχουμε …
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΤΟΡΙΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Στο βίντεο θα δείτε έναν “ιατρό” να μιλάει για τον ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ του 12χρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο του Ρίο.
Και από όσα λέει ίσως καταλάβετε πως ακριβώς δουλεύει η επιστήμη της συγκάλυψης από την ποικιλοτρόπως διεφθαρμένη ιατρική κοινότητα που επί το πλείστον γνωρίζει πολύ καλά πως να νίπτει τας χείρας της για κάθε βλάβη ή θάνατο που δύναται να προέκυψε από οποιαδήποτε Ιατρική παρέμβαση.
1ον Ο “ιατρός” μιλάει για κάποιο Σύνδρομο Ξαφνικού Θανάτου σε 12χρονο, να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο κυριολεκτικά, μετέφερε δηλαδή το προβληματικό ορισμό του SIDS- Sudden Infant Death Syndrome σε ένα 12χρονο υγιέστατο παιδί και φυσικά τα δημοσιοκαφρακια άρχισαν να τραγουδάνε το πόσο δικιο έχετε γιατρέ μου και κάπως έτσι συνεχίστηκε η κωμωδία (πάνω στη τραγωδία της απώλειας μια αθώας ψυχής) που έπαιξαν σε ζωντανή μετάδοση.
2ον Ο “ιατρός” πετάει μια αστήρικτη κοτσάνα (με μπιστημονικη ορολογία) ως πιθανό αίτιο θανάτου, λεει για ΚΑΠΟΙΟ … γονιδιακό υπόστρωμα…, και πως έστειλε λέει δείγμα σε ένα φίλο του γιατρό που ασχολείται με τα των γονιδίων για να ψάξει να βρει ΚΑΠΟΙΟ γονιδιακό δήθεν πρόβλημα που μπορεί να οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο και πάλι τα δημοαιοκαφρακια άρχισαν να τραγουδάνε το πόσο δικιο έχετε γιατρέ μου.
Τέτοια κολπάκια, να σκαρφιζονται υποθέσεις αυθαίρετα (κουνώντας μας τα πτυχία τους), πως να βρήκα κάτι σε κάποιο γονίδιο που μάλλον προϋπήρχε και μπορεί ίσως να ευθύνεται για τον ξαφνικό θάνατο, είναι πρακτική συγκάλυψης εξ αρχαιοτάτων χρόνων για όλα τα 💉💉💉💉 και έχουν αναφερθεί σχετικά πλείστοι επιστήμονες διαχρονικά.
Αλλά, δυστυχώς η εξαπάτηση συνεχίζεται και η αισχρή ΑΝΤΙ-ιατρικη μεθοδολογία να αποδίδονται βλάβες και θάνατοι σε κάποιο φανταστικό και πλείστα αυθαίρετα υποθετικό υπόβαθρο, υπόστρωμα, προϋπάρχοντα “πρόβλημα”, έχει γίνει πλέον μια αρρωστημένη κανονικότητα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
3ον κάπου στο 4-5 λεπτό που αναφέρεται από το θηλυκό δημοσιοκαφρακι το αν είχε ο κοκογιος “σχέση” και κατά λάθος μάλλον αναφέρει και το ΑΝ είχε εμβολιαστεί το κοριτσάκι.
Ο “ιατρός” ΔΕΝ κάνει καμία αναφορά σχετικά με το Ιατρικό προϊόν και αν αυτό είχε χορηγηθεί ΠΡΙΝ το θάνατο.
Μια “ιατρική πληροφορία” που σαν γιατρός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να την καταγράψει στον ιατρικό φάκελλο (όπως και κάθε φάρμακο ή άλλο 💉💉 που είχε ίσως χορηγηθεί προγενέστερα) και να την ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ του και στις προσπάθειες διάσωσης/θεραπείας, κυριολεκτικά την ΑΓΝΟΕΙ και ΔΕΝ κάνει κουβέντα και με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα, ΑΝ το κοριτσάκι ΔΕΝ είχε εμβολιαστεί θα το ανέφερε επανειλημμένα και θα το φώναζαν και οι δημοσιοκαφροι όσο πιο δυνατά γίνεται και ΔΕΝ θα “ξεχνούσαν” να αναφερθούν, 👉 ήτοι το άτυχο κοριτσάκι με πιθανότητα 99.999999999% είχε δυστυχώς εμβολιαστεί.😭
👉 γιατρός που ΞΕΧΝΑΕΙ και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για μια τέτοια σημαντική πληροφορία χρήσης (ή ΜΗ χρήσης) ιατρικού σκευάσματος, (👉 ΠΡΙΝ το τραγικό συμβάν👈,) ήτοι ενός προϊόντος που δυνητικά και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙ, σίγουρα δεν είναι γιατρός και καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα.
Και αν σε προσβάλω “γιατρέ” να μου κάνεις μήνυση, απλά για να ζητήσω εξονυχιστικό έλεγχο σε όλους τους ιατρικούς φακέλους (των ασθενών σου) για τα 2 τελευταία χρόνια κατ’ ελάχιστο, ώστε να μπορέσει να κρίνει το δικαστήριο ΑΝ σε προσβάλω ή αναφέρομαι σε ποινικά κολασιμες πράξεις 🤫
Υ.Γ. ένα πράγμα θα ήθελα να πω στον λαλίστατο “γιατρό” που ΞΕΧΑΣΕ να μας δώσει την πιο σημαντική πληροφορία.
ΑΝ δεν έχεις καταχωρήσει στον ιατρικό φάκελλο του παιδιού, την χορήγηση (που όπως διαφαίνεται έγινε, αφού ΔΕΝ δηλώνεις ξεκάθαρα ότι δεν έγινε, αφού σίγουρα γνωρίζεις ως υπεύθυνος ιατρός) του σκευάσματος, τότε “γιατρε” έχεις πέσει και σε ποινικό παράπτωμα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που αναφέρεσαι, αφού το αν είχε κάνει το παιδί το 💉💉💉 βρίσκεται εύκολα με ένα κλικ στο ΑΜΚΑ.
Υ.Γ, και ένα μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους τραγικούς γονείς που έχασαν το αγγελούδι τους.
Έχετε τα συλλυπητήριά μας και άπαντες θλίβονται για την απώλεια σας, ΑΛΛΑ, αν αγαπάτε τα παιδιά γενικά, ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσετε δημόσια, ΑΝ είχε εμβολιαστεί το παιδί σας ΠΡΙΝ το τραγικό συμβάν.
Αυτή σας η πράξη θα μπορούσε να σώσει αμέτρητες παιδικές ζωές κάποιων παιδιών στο εγγύς μέλλον, (από μελλοντικά εξαπατημενους γονείς).
👉👉👉 ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ήτοι σε ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδιά σε αυτήν την ηλικία ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ χωρίς “εξωγενής αιτίες”
💥💥💥 Medical Nemesis 💥💥💥

Ο Ανδρέας Ηλιάδης για το θάνατο της 12χρονης στην Πάτρα: Έγινε μια δραματική προσπάθεια διάσωσης

Πηγή

Προβολές : 1,052


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα