Τι συμβαίνει στον πλανήτη;  Σενάριο Ξαφνικής παραίτησης του Βασιλιά Καρόλου.

Τι συμβαίνει στον πλανήτη; Σενάριο Ξαφνικής παραίτησης του Βασιλιά Καρόλου.

6 Ιανουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,451
Μοίρασέ το

 

Καθώς πυκνώνουν οι ενδείξεις για μία παγκόσμια συνομωσία με στόχο την μείωση του δυτικού πληθυσμού

 

Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο και έτσι είναι,  πως όλο το σκηνικό της ενθρόνισης του Καρόλου, ήταν ένα τελετουργικό μαύρης μαγείας και σατανισμού, τότε, επιβεβαιώνεται και ο Νοστράδαμος που είχε προβλέψει πως το 2024 ο Κάρολος θα εκθρονιστεί και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, που είχαν γράψει πως … δεν θα μείνει για πολλά χρόνια στον θρόνο του…

Διαβάστε το εδώ, εδώ, αλλά και εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έντονη φημολογία κάνει λόγο για παραίτηση του Βασιλιά Καρόλου λίγο αφότου παραιτήθηκε η Βασίλισσα της Δανίας.

Για την ώρα ο λόγος που προβάλλεται ως αιτία της παραίτησης του Καρόλου είναι οι καταγγελίες ότι ο Πρίγκιπας Andrew ο οποίος αναφέρεται 69 φορές στα αρχεία του Epstein συμμετείχε σε «όργιο ανηλίκων» στο νησί του παιδόφιλου σωματέμπορα σύμφωνα με τα νέα δικαστικά έγγραφα.

 

 

By Wrong Man

Eίναι όμως αυτός ο πραγματικός λόγος ή ο τρόμος μπροστά στις επερχόμενες εξελίξεις καθώς πυκνώνουν οι ενδείξεις για μία παγκόσμια συνομωσία με στόχο την μείωση του δυτικού πληθυσμού;

Ο Βασιλιάς Κάρολος ο οποίος ανήκει σε συγκεκριμένη elite είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο κόσμο και επιλέγει να μην βρεθεί στο μάτι του παγκόσμιου κυκλώνα.

Η πρόκληση ενός εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ και μιας γενικότερης σύρραξης στη Ευρώπη πίσω από τα οποία θα επιχειρηθεί να καμουφλαρισθεί επικοινωνιακά η Γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας είναι δύο ισχυρά σενάρια ειδικά και μετά την παραίτηση της Βασίλισσας της Δανίας.

 

 

Πάμε λοιπόν μία βόλτα στους Βασιλικούς Κήπους>

 

 

Μια κατήγορος, που αναφέρεται στα έγγραφα ως Jane Doe 3, ισχυρίζεται ότι της είπαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον Δούκα της Υόρκης ενώ ήταν ακόμη ανήλικη σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες – συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού νησιού του Epstein στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός οργίου με άλλα ανήλικα κορίτσια.

Ο Andrew έχει επανειλημμένα και κατηγορηματικά αρνηθεί τις εναντίον του κατηγορίες.

Καθώς οι φήμες στροβιλίζονται γύρω από τη βρετανική μοναρχία ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να καλεί έκτακτη συνάντηση με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα William, και τη νύφη του, Kate Middleton.

Οι εικασίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος μονάρχης σκέφτεται να παραιτηθεί από τον θρόνο, ακολουθώντας τα βήματα της βασίλισσας Margrethe της Δανίας, η οποία πρόκειται να παραιτηθεί στις 14 Ιανουαρίου.

Οι μυημένοι υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ενεργώντας ως φροντιστής του θρόνου για τον πρίγκιπα William, κάλεσε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να συζητήσουν το μέλλον της μοναρχίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι υποστηρικτές του υποστηρίζουν ότι ο 75χρονος μονάρχης εκπληρώνει επιμελώς το καθήκον του να εξασφαλίσει τη συνέχεια του θρόνου για τις μελλοντικές γενιές.

Aίφνης και λίγο πριν την είσοδο του 2024- για το οποίο το Κουρδιστό Πορτοκάλιπροβλέπει ότι θα είναι ένα από τα πλέον δραματικά έτη στη μεταπολεμική ιστορία του δυτικού κόσμου- ανακοινώνει αιφνιδίως την παραίτησή της η Βασίλισσα της Δανίας και αδελφή της Άννας Μαρίας, Dronning Margrethe II.

Το πιο ενδιαφέρον στη παραίτησή της είναι το γεγονός ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ αφήνοντας να εννοηθεί πως μόνο ο θάνατος θα της στερούσε το στέμμα όπως συνέβη και με την Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά το θάνατο της οποίας η Βασίλισσα Margrethe II ήτο η μοναδική βασίλισσα με χρέη ανώτατου άρχοντα στον κόσμο και η μακροβιότερη μονάρχης στην Ευρώπη.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μία υπόθεση εργασίας για το ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που έκανε τη τελευταία Βασίλισσα του κόσμου να παραιτηθεί ΞΑΦΝΙΚΑ.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2021 όταν η βασίλισσα Margrethe της Δανίας θα γίνει ο πρώτος ευρωπαϊκός ηγέτης που θα λάβει δημοσίως ένα εμβόλιο Covid-19.

“Την Παρασκευή, το παλάτι Amalienborg ανακοίνωσε ότι “Η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα εμβολιάστηκε σήμερα κατά του Covid-19. Η βασίλισσα θα επανεμβολιαστεί σε περίπου τρεις εβδομάδες.”

Δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη χορήγηση του εμβολίου.

Η ανακοίνωση καθιστά τη Margrethe την πρώτη βασιλική οικογένεια της Ευρώπης που αναγνώρισε ότι πήρε το εμβόλιο.

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 η βασίλισσα Margrethe της Δανίας θα βρεθεί θετική στον Covid-19 μετά την παρουσία της στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, όπως ανακοίνωσε το βασιλικό παλάτι.

Τότε η Margrethe ακύρωσε τα επίσημα καθήκοντά της εκείνης της περιόδου.

Δεν ήτο όμως η πρώτη φορά που η εμβολιασθείσα βασίλισσα Margrethe θα βρισκόταν θετική στον COVID-19. H βασίλισσα είχε προηγουμένως βρεθεί θετική στον ιό τον Φεβρουάριο του 2022.

Τότε, το παλάτι είπε ότι είχε λάβει τρεις δόσεις εμβολίου για τον Covid-19.

Έχοντας έρθει στην εξουσία εν μέσω μειωμένης υποστήριξης προς τα βασιλικά μέλη το 1972 μετά τον θάνατο του πατέρα της, βοήθησε να αποκατασταθεί η θέση του στις δεκαετίες που ακολούθησαν. Την εποχή που ήταν μητέρα δύο μικρών αγοριών –τώρα έχει οκτώ εγγόνια– ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε βασίλισσα σε μια από τις παλαιότερες μοναρχίες της Ευρώπης.

Η βασίλισσα, με το στοργικό όνομα Daisy και γνωστή για την καλλιτεχνική της φλέβα έχει χαιρετιστεί για την ενοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της μοναρχίας κατά τη διάρκεια της 50χρονης βασιλείας της, αυξάνοντας την υποστήριξή της από 45% όταν ανέλαβε το θρόνο σε περισσότερα από τρία τέταρτα των Δανών, καθιστώντας την μια από τις πιο δημοφιλείς μοναρχίες στον κόσμο.

Ζωγράφος που εικονογράφησε μια δανική έκδοση του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών το 2002 καθώς και σχεδιάστρια κοστουμιών και σκηνικών, η Margrethe έχει συνεργαστεί με το Royal Danish Ballet και το Royal Danish Theatre και έχει συμμετάσχει στην πολιτιστική σκηνή της Δανίας.

Χήρα το 2018, η Margrethe έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι δεν θα παραιτηθεί ποτέ από τα καθήκοντά της.

Κι όμως ΞΑΦΝΙΚΑ η βασίλισσα ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί και διάδοχός της θα είναι ο γιος της Prince Frederik, ο οποίος είχε μπλεχτεί πρόσφατα σε εξωσυζυγική περιπέτεια με αποτέλεσμα να γίνει πρωτοσέλιδο στα σχετικά ΜΜΕ. Τι είναι λοιπόν αυτό που έκανε τη τελευταία βασίλισσα του κόσμου να παραιτηθεί και όχι μόνο αυτό, αλλά και να παραδώσει τη βασιλεία της στον εκτεθειμμένο γιο της προκαλώντας τριγμούς στο θρόνο.

 

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καταλήγει σε δύο πιθανές αιτίες. Η μία τα δεινά (ακόμη και γενικευμένος πόλεμος) που θα μπορούσε να ζήσει η Ευρώπη εντός του 2024 και η δεύτερη εξίσου πιθανή εκδοχή μια σοβαρή ΞΑΦΝΙΚΗ επιβάρυνση της υγείας της από τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Kαθώς βρισκόμαστε εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του πληθυσμού στο δυτικό κόσμο εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους και λαμβάνοντας υπόψη ότι η elite του deep state “κρατάει την αγάπη για την οικογένειά της” και δεν είχε κανένα λόγο να ενημερώσει τη καλή βασίλισσα για τις συνέπειες των τρυπημάτων.

Κρατήστε το ρεπορτάζ που μόλις διαβάσατε και θα επανέλθουμε…

Margrethe II was the eldest of the three daughters of King Frederik IX of Denmark, and succeeded him to the throne in 1972
Queen Margrethe II (centre) pictured with her son Crown Prince Frederik (left), daughter-in-law, Crown Princess Mary (right) and their four children Prince Christian, Princess Isabella, and twins Prince Vincent and Princess Josephine
Above: Margrethe attending the annual New Year's dinner at Christian VII's Palace at Amalienborg, Copenhagen in January
Margrethe enjoyed a close relationship with her third cousin Britain's Queen Elizabeth II, having bonded during several official visits to each other's countries over the decades - most recently in 2000, when Margrethe was received at Windsor (above)Crown Prince Frederik reaches out an arm towards his wife during an engagement on November 8, days after a Spanish magazine pictured him on a night out with Mexican socialite Genoveva Casanova
On her 83rrd birthday on April 16, Queen Margrethe waved to crowds of well-wishers outside the Palace in Copenhagen
The monarch was also joined by her son Frederik, Crown Prince and his wife Princess Mary and their four children
Crown Princess Mary of Denmark has been spotted holding hands with husband Prince Frederik while attending a Christmas Eve church service with their four children
The royal couple were all smiles as they stepped out on Christmas Eve alongside Prince Christian, 18, Princess Isabella, 16, Prince Vincent and Princess Josephine, both 12
Queen Margrethe (centre) pictured with her sons Prince Frederick (left) and Prince Joachim (right) and their children on her 83rd birthday
Queen Margrethe II of Denmark pictured with her husband Henrik, Prince Consort of Denmark as they wave to crowds from a balcony at Christiansborg Palace in Copenhagen, Denmark on 15th January 1972, after the proclamation of her succession to the Danish throne upon the death of her father King Frederick IX
Queen Ingrid of Denmark together with her daughter, the then Crown Princess Margrethe in 1960
According to Hello!, in the biography Three Sisters, Princess Margarethe grew up having a 'bad temper' and 'once bit her sister Benedikte on the arm'. Above: Margrethe (left) is seen with her mother and father, King Frederik and Queen Ingrid, and her siblings Anne-Marie (centre) and Benedikte (right)
The young princess, pictured at the age of 18, was educated at schools in Copenhagen and England before she began studying at Cambridge University
Margrethe was studying in London when she met her future husband Henrik (Pictured: Queen Ingrid, King Frederik, Princess Margrethe, Count Henri, Countess and Count Andre de Monpezat and their daughter Madam Bardin, celebrating the engagement of Crown Princess Margrethe to Count Henri)
The then Princess Margrethe tied the knot in 1967, and her husband Henri Laborde de Monpezat received the style and title of 'His Royal Highness Prince Henrik of Denmark'
The couple, pictured at a party in the 1970s, went on to welcome two sons in the early years of their marriage
The persona of the fun-loving Queen is a far-cry from the stiff upper lip that's often associated with monarchy and she is regularly pictured in bold, vibrant outfits. Above: Margrethe aged 40 in 1980
Despite enjoying a long marriage of 50 years, her relationship with Henrik was plagued with controversy. Henrik stunned Danes by saying he felt he had been pushed aside in his own home by his wife
Margrethe II (below right) was third cousins with Britain's Queen Elizabeth II, both descended from Queen Victoria
Queen Margrethe was related to Her Late Majesty through Queen Victoria (above with her husband Prince Albert)
Her third son Prince Arthur, Duke of Connaught (above), was Margrethe's great-grandfather and Her Majesty's great-uncle
Like King Charles, Queen Margrethe wants a slimed-down Danish monarchy. But stripping some grand-children of their titles caused a furore and she apologised for the way it was done
The Danish Queen is pictured with her sons Frederik (seated) and Joachim and their wives, Princess Mary and Princess Marie (left, standing)

Βασίλισσα Ελισάβετ>Υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα…

Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν αθώοι πρίγκιπες στα παραμύθια των ΜΜΕ. Η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική…

Υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα…, δήλωνε το 2002 η Βασίλισσα Ελισάβετ στον προσωπικό μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ.

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε κάπως έτσι την αφήγησή μας καθώς στο βιβλίο του Πρίγκιπος Harry εμφανίζεται ο πατήρ του Prince Charles να αναρωτιέται εάν ο Ηarry είναι δικό του παιδί.

Οι καλά φιλοτεχνημένες ζωές αίφνης ραγίζουν και οι διαπεραστικές αχτίδες του φωτός αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων.

Εδώ ο τότε Prince Charles που είναι κατά κάποιο τρόπο και δικός μας Prince, έχει εγκαταλειφθεί στην ηδυπάθεια των στιγμών καθώς εμφανίζεται στα 3 μικρά καρέ δεξιά να φιλάει στο στόμα νεαρό “boy toy”.

Καθότι είτε Prince είτε King η σάρκα είναι ίδια και φλέγεται.

Ο φλεγόμενος Prince που θα γινόταν βασιλιάς εμφανίζεται σε μία ανάπαυλα του πρωτοκόλλου μία λέξη της οποίας η ορθογραφία εύκολα θα μπορούσε να προκαλέσει λάθους συνειρμούς για τα πρωτόκολλα συλλήβδην καθότι είθισται τα πρωτόκολλα να διαχωρίζουν τους ανθρώπους με κύρος από τη πλέμπα.

Ο Prince Charles δεν θα ήτο υπερβολή να πούμε ότι από μόνος του είναι ένα πρωτόκολλο.

Όσο μάλιστα ζούσε η βασιλομήτωρ Ελισάβετ το πρωτόκολλο γνώρισε την αποθέωση. Είναι αυτό που λέμε ότι η τηλεόραση κάνει μεγάλους ανθρώπους για τον μικρό λαό.

Το πρωτόκολλο δίνει κύρος στους εμπνευστές και στους πρωταγωνιστές του. Είναι το τελετουργικό που στη προκειμένη περίπτωση περιβάλλει τα αξιώματα.

Ακολουθούν σχετικά στιγμιότυπα από τη ζωή του Prince Charles, σημερινού King Charles.

Ακόμη και όταν αργήσει έρχεται για όλα σχεδόν τα δημόσια πρόσωπα η στιγμή της αποκαθήλωσης.

Η γιαγιά του Harry λοιπόν, η Elizabeth Alexandra Mary Windsor, (που ήταν και Βασίλισσα Καναδά, Αυστραλίας, Ν. Ζηλανδίας, Τζαμάικας, Μπαρμπάντος, Μπαχάμας, Γκρενάντα, Παπούα Ν. Γουινέας, Νήσων Σολομώντος, Τουβάλου, Αγία Λουτσία, Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπελίζε και Σεντ Κιτς-Νέβις), επέτρεψε τον γάμο του Prince Charles μόλις η Camilla πάτησε τα 55 και δεν απαίτησε προίκα (ο «μπαμπάς» του Harry είναι ένα χρόνο νεότερός της)

Οταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997, ο Harry ήταν 12 ετών.

H απώλεια της κόντεψε να τον διαλύσει ως ενήλικα.

Σχεδόν για μία δεκαετία, έπινε πολύ κάθε μέρα και έπαιρνε ναρκωτικά, προκειμένου να διαχειριστεί τον πόνο που ένιωθε. Ειδικά, από τα 28 μέχρι τα 32 του, η ζωή του ήταν ένα «εφιάλτης», με κρίσεις πανικού και σοβαρό άγχος, είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Κάθε φορά που έπρεπε να βάλω κοστούμι και γραβάτα για να παίξω τον ρόλο μου και να έχω το σωστό “προσωπείο” κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έλεγα “πάμε”. Αλλά ακόμα και πριν βγω από το σπίτι λουζόμουν στον ιδρώτα- δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ένιωθα πανικό», είπε.

«Ήμουν πρόθυμος να πιω, ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά, ήμουν πρόθυμος να κάνω πράγματα που θα με έκαναν να νιώθω λιγότερο άσχημα από όσο αισθανόμουν» εξομολογήθηκε ο Harry.

Όσον αφορά τις αναμνήσεις του από την ημέρα της κηδείας της μητέρας του, ο 12χρονος τότε Harry συγκράτησε μόνο τον ήχο από τις οπλές των αλόγων που συμμετείχαν στην πένθιμη πομπή.

«Ήταν σαν να βρισκόμουν έξω από το σώμα μου και απλά περπατούσα κάνοντας αυτό που περίμεναν όλοι από μένα: δείχνοντας το ένα δέκατο των συναισθημάτων που έδειχναν όλοι οι άλλοι: αυτή ήταν η μαμά μου -εσείς δεν την είχατε καν γνωρίσει».

Συνεχίζουμε κάπως έτσι.

 

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα με πολλά ονόματα (Ηνωμένο Βασίλειο, Κοινοπολιτεία, Μ. Βρετανία, Αγγλία) ήταν ένα πριγκιπόπουλο που ζούσε τη ζωή του play-boy, κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε αλκοόλ από τα εφηβικά του χρόνια, ξεφάντωνε σε πάρτι και για να σπάζει την ανία του φορούσε και καμιά στολή Ναζί.

Το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού μας ζούσε στα πολυτελή παλάτια της βασιλικής του οικογένειας και όταν το παραξήλωνε τον έβαζαν για λίγες μέρες σε κάποιο “rehab” για αποκατάσταση και αποτοξίνωση.

Ο μικρούλης πρίγκιπας είχε ένα μεγάλο όνομα (που μπορεί και να μην ήταν ακριβώς δικό του επειδή υπήρχαν και κάποιες υποψίες για την καταγωγή του), αλλά ήταν περισσότερο γνωστός με το υποκοριστικό του.


Όταν γεννήθηκε τον βάφτισαν Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, αλλά οι υπήκοοι τον αποκαλούσαν χαιδευτικά Harry.
Ο «μπαμπάς» του ήταν κι αυτός πρίγκιπας αλλά είχε την ατυχία να διαθέτει μια μάνα χαλκέντερη που δεν αποχωριζόταν το θρόνο της με τίποτε και που δεν φαινόταν να εγκαταλείπει τα εγκόσμια πριν γίνει τουλάχιστον 200 χρόνων (στα παραμύθια όλα συμβαίνουν).

Περισσότερα στο video που ακολουθεί> εδώ

Ο μικρούλης Harry φοβόταν πολύ τη γιαγιά του και ιδιαίτερα εκείνο το σκήπτρο που κρατούσε πάντα στα χέρια της.

Ο «μπαμπάς» παντρεύτηκε μια κοινή θνητή που την αγάπησαν οι υπήκοοι πολύ καθώς ήταν μια απ’ αυτούς, όμως σκοτώθηκε σε Παρισινό τούνελ ανάμεσα σε πράκτορες του ΜΙ6 και σε παπαράτσι φωτογράφους, μαζί με τον αγαπημένο της – που δεν ήταν ο μπαμπάς του Harry – αλλά ένας πιστός του Ισλάμ που τον έλεγαν Dodi (“Do”).

Είπαν, ότι η μαμά του Harry η Lady “Di” (την δική μου την έλεγαν Λούλα), αγαπούσε τον “Do” και αν δεν πέθαινε θα έφερνε στον κόσμο αδελφάκια του Harry που μπορεί και να ήταν πιστά στο Ισλάμ, αλλά μπορεί και όχι (όπως εγώ).

Ξέχασα να σας πω ότι ο πρίγκιπας Harry ήταν 3ος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, γιατί εκτός από τον «μπαμπά» του είχε κι έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor (δεν είχε χαιδευτικό).

 

Ο Πρίγκιπας Harry με την Chelsy Yvonne Davy

Ο κοκκινομάλλης Harry που ζούσε φρουρούμενος από ΜΙ5-ΜΙ6 (καμία σχέση ως «κοκκινομάλλης» με την έκπτωτη βασιλική οικογένεια του Max και της Tilli που ζούσαν υπό την προστασία της CIA στο γνωστό βιβλίο με τις συνομωσίες των κοκκινομάλληδων “Still Life with Woodpecker” του Tom Robbins. Πριν από περίπου 23 χρόνια είχε γοητευτεί από τον ταγματάρχη James Hewitt του Βρετανικού Ιππικού και μάλιστα είχε παραδεχτεί τη μοιχεία (αποποινικοποίηση ή όχι η μοιχεία είναι μοιχεία), δηλώνοντας σε συνέντευξή της (“Panorama”): «Ναι, τον λάτρευα».

Ο James Hewitt

Μπορεί ο θείος του Harry ο πρίγκιπας Andrew Albert Christian Edward Mountbatten-Windsor να πολέμησε ως πιλότος ελικοπτέρου στον πόλεμο των Falklands, όμως, ο κοκκινομάλλης James Hewitt (γνωστός και ως “Gentleman Jim”, αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst και πολέμησε στον Πόλεμο του Κόλπου ως κυβερνήτης άρματος μάχης.

Ο “Gentleman Jim” πέρασε και κάποιες περιπέτειες με «άλλα κόλπα» και κάποτε συνελήφθη σε ένα μπαρ με κοκαίνη στην κατοχή του.

Παρά τα κόκκινα μαλλιά, την εξαιρετική ομοιότητα, τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο James Hewitt και ο Harry είναι δυνατόν να έχουν κάποια εξ’ αίματος συγγένεια (όπως δηλαδή έχω εγώ με τον πατέρα μου, αποδεδειγμένα πράγματα).
Άλλωστε, ο ίδιος ο “Gentleman Jim” αρνείται μετά βδελυγμίας (τι gentleman θα ήταν) ότι είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα, σε πείσμα της ομοιότητας, των ναρκωτικών, την Ακαδημία Sandhurst που τέλειωσαν κι οι δυό με την ίδια ειδικότητα στα τεθωρακισμένα και τα κόκκινά τους μαλλιά.

Σ’ ότι αφορά στον Πόλεμο του Κόλπου που πήρε μέρος ο αγαπημένος ταγματάρχης της “Di”, μάλλον θα πρόκειται για σατανική σύμπτωση το γεγονός ότι και ο 22χρονος πλέον Harry θέλησε να πολεμήσει στο Ιράκ.

Βέβαια, όταν ο Harry πηγαίνει στα πάρτι και στα μπαρ συνοδεύεται πάντα από τους άγρυπνους σωματοφύλακες που διαθέτουν ΜΙ5/ΜΙ6, υπηρεσίες που αναφέρονται στον παππού του Philip Mountbatten πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας (που δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την “Di”).

Η θητεία στο Ιράκ θα μπερδέψει τα πράγματα με την ασφάλεια καθώς ο ίδιος ο Harry θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια στους άνδρες του.

Απ’ την άλλη, ο Harry θα μπερδέψει τους εχθρούς Ισλαμιστές, αφού θα πάει στο Ιράκ με το όνομα “Cornet Wales” που δεν το γνωρίζουν οι κακοί Σουνίτες νοσταλγοί του αρχισατανά Σαντάμ Χουσείν, που τον κρεμάσαμε αλλά δεν ησυχάσαμε (δοξασμένο να είναι το όνομα του Προφήτη).

Είναι και εκείνοι οι Σιίτες του παράξενου Moqtada al-Sadr μ’ αυτό τον στρατό των Mahdi που θέλουν να τον κυνηγήσουν, για να μην αναφέρουμε και τον ελεεινό Ayman al-Zawahiri που τρίβει τα χέρια του χαιρέκακα.
Παρ’ όλα αυτά, ο Harry επιμένει να πάει στον πόλεμο για να διηγείται τις ιστορίες της ερήμου στην Chelsy (τρίφυλλα και τζιβάνες) και μάλιστα σε εποχή που ο αναθεματισμένος Tony αποφάσισε (μες σε καπνούς και σε βρισιές στα Μπαρμπάντος μαζί με τον Cliff) να αποσύρει στρατεύματα από το Ιράκ.
Μπορεί ο Harry να γυρίσει από το Ιράκ σώος, αβλαβής και δαφνοστεφανωμένος, αλλά μπορεί και να είναι κάπως άτυχος (όπως εγώ) και να μη συναντήσει ομόθρησκους του “Do” για να σκοτώσει, οπότε θα γυρίσει «άκαπνος» (παρά τα τρίφυλλα και τις τζιβάνες).

«Υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα» δήλωνε το 2002 η Βασίλισσα Ελισάβετ στον προσωπικό μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ.

>

Oι εραστές του Καρόλου

 

Στο προσκήνιο επανέρχονται οι φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρίγκιπα Καρόλου, καθώς περιοδικό επικαλείται την νυν σύντροφό του, Καμίλα και υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και υπηρέτης του Μπάκιγχαμ!

«Η Καμίλα εκθέτει την διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι», αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού «Globe», που κάνει λόγο για τους τρεις εραστές του, επικαλούμενο «ομολογία» της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα δήλωσε απερίφραστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι ομοφυλόφιλος, ενώ ο γάμος του με την Νταϊάνα και τα δύο παιδιά ήταν απλά για… ξεκάρφωμα!

Μάλιστα, το περιοδικό αποδίδει στην ομοφυλοφιλία του πρίγκιπα τις εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα, ενώ η μπάλα παίρνει και την Καμίλα, καθώς αναφέρεται πως ο Κάρολος την επέλεξε παρά την ασχήμια της για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου!

Προς το παρόν, από τα ανάκτορα δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα.

Οι σεξουαλικές επιλογές του Καρόλου έχουν απασχολήσει κατά καιρούς όλα τα βρετανικά έντυπα, με τον μεγαλύτερο σάλο να χρονολογείται το 2003: τότε, πρώην μπάτλερ του Μπάκιγχαμ υποστήριξε ότι είχε γίνει μάρτυρας ενός «άσεμνου επεισοδίου» στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας, «φωτογραφίζοντας» τον πρίγκιπα!

 

 

Times> Ο πρίγκιπας Κάρολος δέχτηκε «δωρεά» 1 εκατ. λιρών από την οικογένεια μπιν Λάντεν

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος έλαβε δωρεά 1 εκατομμυρίου λιρών για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα από συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Οι Sunday Times ισχυρίστηκαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποδέχθηκε χρήματα από τον Μπακρ Μπιν Λάντεν, πατριάρχη της οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, και τον αδελφό του Σαφίκ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, 73 ετών, λέγεται ότι είχε μια ιδιωτική συνάντηση με τον Μπακρ, 76, στο Clarence House στο Λονδίνο στις 30 Οκτωβρίου 2013, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ.

Το Clarence House αμφισβητεί έντονα τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η απόφαση να δεχθεί τη δωρεά στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, το Φιλανθρωπικό Ταμείο του Πρίγκηπα της Ουαλίας (PWCF), ελήφθη αποκλειστικά από διαχειριστές.

Ο Μπακρ και ο Σαφίκ Μπιν Λάντεν είναι ετεροθαλείς αδερφοί του Οσάμα, και σχετίζονται με τον ιδρυτή της Αλ Κάιντα μέσω του πατέρα τους Μοχάμεντ μπιν Αουάντ μπιν Λάντεν, δισεκατομμυριούχου γεννημένου στην Υεμένη.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Μπακρ ή ο Σαφίκ Μπιν Λάντεν έχουν υποστηρίξει ή έχουν εμπλακεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Πηγή κοντά στη φιλανθρωπική οργάνωση είπε ότι μετά από ενδελεχή εξέταση, οι διαχειριστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ενέργειες ενός μέλους της οικογένειας Μπιν Λάντεν δεν πρέπει να αμαυρώσουν ολόκληρη την οικογένεια.

Ένας εκπρόσωπος του Clarence House είπε: «Το Φιλανθρωπικό Ταμείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας μας διαβεβαίωσε ότι πραγματοποιήθηκε διεξοδικός έλεγχος για την αποδοχή αυτής της δωρεάς. Η απόφαση ελήφθη μόνο από τους διαχειριστές της φιλανθρωπικής οργάνωσης και κάθε προσπάθεια να χαρακτηριστεί διαφορετικά είναι ψευδής».

Μια πηγή αμφισβήτησε τις πληροφορίες ότι ο Κάρολος είχε μεσολαβήσει προσωπικά στη συμφωνία, είχε συμφωνήσει στις δωρεές παρά τις αντιρρήσεις των συμβούλων και ότι αρκετοί σύμβουλοι τον παρακάλεσαν προσωπικά να επιστρέψει τα χρήματα. Η πηγή αρνήθηκε επίσης ότι ο πρίγκιπας κλήθηκε να επιστρέψει τα χρήματα και του είπαν ότι αυτό «δεν θα ήταν καλό για κανέναν».

Η αποκάλυψη των Sunday Times έρχεται ένα μήνα αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά κατά τη διάρκεια συναντήσεων με τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι τα μετρητά παραδόθηκαν στον Πρίγκιπα της Ουαλίας σε μια βαλίτσα καθώς και σε τσάντες μεταφοράς Fortnum & Mason, το πολυκατάστημα που διαθέτει βασιλικό ένταλμα για τις προμήθειες του σπιτιού του πρίγκιπα με είδη παντοπωλείου.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα