ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ  ... ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... και ένα μήνυμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ για τον Ελληνικό λαό, από τον ΚΟΕΝ, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ... ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... και ένα μήνυμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ για τον Ελληνικό λαό, από τον ΚΟΕΝ, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!

9 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,161
Μοίρασέ το

 

… Δύο εβραίοι “πρωθυπουργοί”, που καθοδηγούν έναν ηλίθιο χάζαρο και μια δράκα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, στέλνουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, στην άβυσσο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το μήνυμα του ΚΟΕΝ, είναι γεμάτο μίσος προς τον ελληνικό λαό και αλαζονεία…

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…

Κοέν, ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ…

ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ…

Και εδώ, το μήνυμα μίσους του ΚΟΕΝ, προς τον ελληνικό λαό…

Κοέν λέει:

Εγώ άνθρωπος είμαι. Εσείς τα γκογίμ όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι δε σας αφορούν αυτά, ούτε νοείται έγκλημα εναντίον σας. Ζητάτε ποτέ συγνώμη από έναν χοίρο, πριν το σφάξετε;

 

Εγώ ζω τη ζωή μου στα καλύτερα ρετιρέ με θέα τη θάλασσα και τα ερείπια των «προγόνων» σας, απολαμβάνοντας όλα αυτά που σε εσάς απαγορεύονται, ενώ εσείς κρυμμένοι στα ενοικιαζόμενα λαγούμια σας από φόβο, αμυνόμενοι και ωρυόμενοι με ενοχές για τις λιγοστές, απαγορευμένες, κοσμικές «απολαύσεις».

 

Τους λογαριασμούς τους πληρώνετε εσείς, όπως σας πρέπει.

 

Ο μόνος λόγος ύπαρξής σας είναι για να υπηρετείτε εμάς και ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος έδωσε όψη «ανθρωπόμορφη» σε εσάς, ώστε να μην ενοχλούμαστε, όταν σας κοιτούμε.

 

Και μόνο που ομιλώ και γράφω την αηδιαστική γλώσσα των γκογίμ είναι μεγάλη ευεργεσία προς εσάς που αρμόζει μόνο σε προνομιούχα κατοικίδια. Και μόνο που ομιλώ και γράφω σωστά μια γλώσσα ζωώδη, ενώ εσείς τρευλίζετε με την ίδια τη γλώσσα σας, είναι δηλωτικό της θέσης σας.

Έχετε μέσα σας έναν δικό μας που απέτυχε να εκπληρώσει τις προφητείες μας, έναν ψευδομεσσία μας. Όταν η ζωώδης, πολυθεϊστική σας κουλτούρα συνάντησε τον Πολιτισμό μας, έσκυψε και υποτάχτηκε με ταπείνωση στο θέλημά μας.

 

Σε εμάς πιστεύετε, διότι εμείς είμαστε οι μόνοι άνθρωποι, άρα οι μόνοι που μπορούμε να σας φωτίσουμε. Αυτό έχετε. Την ελλάδα, αυτό το χέρσο οικόπεδο που το ονομάζετε έτσι, δεν την έχετε, παρά ως μια θαμπή ανάμνηση που σύντομα θα ξεθωριάσει και αυτή μαζί με όλες τις άλλες γραφικότητές σας που οι νεότεροι απορρίπτουν υπό την καθοδήγησή μας.

 

Αλλά, τουλάχιστον τώρα, που θα φοράτε συνεχώς τη μάσκα σας, το σύμβολο της υποταγής σας, δε θα χρειάζεται να βλέπετε ούτε και τη γραφικότητά σας στον καθρέφτη. Υποτάσσεστε εύκολα κι ας καμώνεστε για το αντίθετο. Αξιολύπητοι είστε.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε αυτό που έρχεται σε πλανητικό επίπεδο. Το έχουμε σχεδιάσει πολύ προσεχτικά. Όλα αυτά που βλέπετε είναι δημιουργήματα δικά μας.

 

Εμείς τα δημιουργήσαμε όλα, τον διαφωτισμό, την αναγέννηση, ακόμα και τον Μωάμεθ εμείς τον δημιουργήσαμε, δικός μας είναι κι αυτός, ακόμα και τις πυραμίδες.

 

Όλα τα μεγαλειώδη είναι δημιουργημένα από χαμένες φυλές μας.

 

Οτιδήποτε κι αν νομίζετε ότι καταφέρατε είναι επειδή εμείς «αποτύχαμε» να ελέγξουμε τον στάβλο με τα ζώα, όχι επειδή επιτύχατε εσείς. Οποιαδήποτε αντίσταση είναι μάταιη. Κάθε φορά που υποφέρετε, ευθύνεστε εσείς, επειδή αντισταθήκατε.

 

Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε. Μπορείτε να υποταχτείτε, όσο ακόμα προλαβαίνετε και σε αντάλλαγμα θα έχετε προνομιακή μεταχείριση. Αυτή είναι η θέση σας.

 

Όλες οι «πατρίδες» «σας» μας ανήκουν, ο Θεός μας τα έδωσε όλα σε διαθήκη και μας δοκιμάζει, πριν την αμετάκλητη εκπλήρωση της υπόσχεσης. Καλό είναι να καταλάβετε τη θέση σας. Τα τελευταία 300 χρόνια ζείτε στη Συναγωγή μας και όλα έχουν τη ζωόμορφη (διότι απευθύνονται σε ζώα και ο Μπαφομέτ είναι σύμβολο ζωομορφισμού) σφραγίδα μας, αλλά από τις πολλές και γραφικές αυταπάτες σας, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Έχουμε τη βούληση, το σχέδιο και τα μέσα. Ζείτε κοσμοϊστορικές στιγμές. Σε περίπου 15 χρόνια όλα θα έχουν αλλάξει και μια νέα εποχή θα έχει ανατείλει, για πάντα.

 

Οι φυλές, τα έθνη, οι χώρες, οι πόλεις, οι κοινωνικές τάξεις, η ιδιοκτησία, οι κληρονομιές, και οι γλώσσες θα εκλείψουν, τα βιβλία θα καούν, τα ιστορικά μνημεία θα κονιορτοποιηθούν, και μεταξύ σας όλα θα επιτρέπονται, δε θα υπάρχουν ταμπού ούτε απαγορεύσεις, η εκπούστευσή και ο αλληλοκαννιβαλισμός σας δεν θα αποτελεί ντροπή.

 

Οι νεκροί σας θα αποτελούν την ανακυκλωμένη τροφή σας, λύνοντας το πρόβλημα της παραγωγής. Και όσοι θα το επιθυμείτε, θα μπορείτε ακόμα και να τρανσχιουμανιστείτε. Για πρώτη φορά, θα ζείτε απολύτως ελεύθεροι, ευτυχισμένοι, χωρίς έγνοιες, στον κήπο της δημιουργίας μας, υπό τις ευλογίες του Μεσσία μας.

 

Είναι τιμή που θα σας αφήσουμε να ζείτε αναμεσά μας και θα βλέπετε τον Μεσσία μας και υπέρτατη τιμή να θυσιαστείτε μαζί με τα παιδιά σας, αυτοβούλως, σε αυτόν.

 

Υπομονή, οι πολιτικές και (παρα)στρατιωτικές προετοιμασίες ολοκληρώνονται και σε λίγους μήνες θα έχουν τελειώσει όλα και εδώ, οριστικά και αμετάκλητα και για αυτό το εξάμβλωμα που έπρεπε να είχε αποκοπεί από την εποχή του Μέττερνιχ.

 

Πηγή σχολίου

 

Προβολές : 2,161


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα