Τους έτσουξε πολύ η μεγάλη αλήθεια και τον έδιωξαν από τον ΕΚΠΑ;;;  “Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία”

Τους έτσουξε πολύ η μεγάλη αλήθεια και τον έδιωξαν από τον ΕΚΠΑ;;; “Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία”

24 Μαρτίου, 2022 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,145
Μοίρασέ το

 

Χαράλαμπος Μηνάογλου: “Τόσο οι ναζί, όσο και οι Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας έναν και μόνον κοινόν εχθρό έχουν: όσους ανθρώπους θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά, θέλουν να ζήσουν ως άνθρωποι.”

 

 

Τους ενόχλησε η αλήθεια και έδιωξαν τον διδάκτορα της νεώτερης Ιστορίας;

Γιατί; Δεν είναι αλήθεια πως ο ναζισμός και ο καμπαλισμός είναι έννοιες ταυτόσημες;

Είναι ψέματα πως ιουδαϊσμός και καμπαλισμός συνυπάρχουν;

Η Καπάλα, δεν είναι ο εβραϊκός μυστικισμός;

Ποιοί δημιούργησαν τον Ναζισμό; Μήπως οι καμπαλιστές ιουδαίοι;

Βρίθει το διαδίκτυο με ιστορικές μελέτες πάνω σ’ αυτό το τρίπτυχο.

Από πότε η αλήθεια είναι… ρατσισμός;

Ας διαβάσουν ιστορία οι ανιστόριτοι διώκτες του Χαράλαμπου Μηνάολγου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Χαράλαμπος Μηνάογλου*

 

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, ένα από πλέον βρωμερά προϊόντα που ξερνά ο νεοεποχίτικος βόθρος της Ουκρανίας, μόλις τον πίεσε ο Πούτιν, είναι η συμπόρευση των Ιουδαίων της Ουκρανίας (π.χ. Ζελέζνι) με τους ναζί του Δεξιού Τομέα, του Αζόφ και του Αϊντάρ.

Η συμπόρευση αυτή, καλά αποσιωποιημένη μέχρι τώρα από τα δυτικά ΜΜΕ, μετά την έναρξη του πολέμου, δεν είναι δυνατόν πλέον να αποκρυφθεί.

Και εξηγούμαι: είναι ίσως ο βασικότερος μύθος της νέας τάξης πραγμάτων μετά το 1945 ότι ο ναζισμός προσπάθησε να εξαλείψει κάθετι εβραϊκό και κατά συνέπεια ότι Ιουδαϊσμός και Ναζισμός αποτελούν έννοιες ξένες και εχθρικές μεταξύ τους.

Αυτόν τον θεμελιώδη μύθο της νεοεποχίτικης προπαγάνδας, που δεν κατόρθωσε καμία φωνή όσο ισχυρή και αξιόπιστη και αν υπήρξε (παρότι ύπήρξαν τέτοιες είναι αλήθεια) να διαλύσει, ήρθε να διαλύσει βάναυσα η πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην Ουκρανία με την χαζαρική, ασκεναζίτικη ιουδαϊκή κληρονομιά, την πραγματική πνευματική μήτρα που γέννησε τον ναζισμό μέσα από την καμπαλιστική σκέψη.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η σύνδεση των υποτιθέμενων αντίθετων… στην καμπάλα, αυτήν την αντιπαραδοσιακή έκφανση του ιουδαϊκού πνεύματος.

Όλοι οι ιδεολογικοί ταγοί του ναζισμού υπήρξαν μελετητές της Καμπάλας, όπως και όλοι οι Εβραίοι που υπηρέτησαν κανονικά το Γ΄ Ράιχ από διάφορες θέσεις.

Γιατί στόχος οποιουδήποτε καμπαλιστή, από όποια θρησκευτική παράδοση και αν προέρχεται, είναι η αλήθεια.

Και έτσι, τόσο οι ναζί όσο και οι Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας έναν και μόνον κοινόν εχθρό έχουν: όσους ανθρώπους θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά, θέλουν να ζήσουν ως άνθρωποι.

Και αυτοί που περισσότερο είναι έτσι στην περιοχή τους, είναι οι Ρώσοι.

Συνελόντι ειπείν και για να μην το κουράζουμε…..

Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία ή έστω ότι μοιάζει με Ορθοδοξία, όπως είναι σήμερα η Ρωσία.

Για αυτό μην περιμένετε να ακούσετε για δακρύβρεχτες ιστορίες κακών Ουκρανών ναζήδων που σκοτώνουν Εβραίους ή γενικά ξένους…. όχι… ποτέ…. μόνον Ρώσους…..

 

*Ο Χαράλαμπος Μηνάογλου, είναι διδάκτωρ νεότερης ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, διευθυντής του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και μέλος της επιστημονικής ομάδας έργου των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών του ΙΕΠ για το μάθημα της Ιστορίας Λυκείου.

 

Πηγή

 

Κατόπιν αυτών των δηλώσεων, τον έδιωξαν από το ΕΚΠΑ ενώ παράλληλα κινήθηκε διαδικασία από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης,  για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για να διερευνηθεί αν οι δηλώσεις του κ. Μηνάογλου, εντάσσονται στο πλαίσιο του αντιρατσιστικού νόμου!!!

Ενός νόμου, που εξαρτάται από ποιούς … ενοχλείς… και ο νοών, νοεί το…

Μόνο που η ιστορική αλήθεια, δεν αποτελεί ρατσισμό.

Ακολουθεί η διευκρίνιση που έδωσε ο κ. Μηνάογλου για το επίμαχο άρθρο του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Επειδή προηγούμενη ανάρτησή μας προκάλεσε κάποια καλοπροαίρετα ερωτήματα (για τους οργανωμένους κακοπροαίρετους παρερμηνευτές των γραφομένων μας δεν έχει νόημα να γράψω κάτι) από φίλους, ορισμένοι από τους οποίους μου ζήτησαν ακόμη και σχετική βιβλιογραφία, πρέπει να πούμε ότι ζητήματα μεγάλα και κεφαλαιώδη στην ιστορία των ιδεών, όπως πχ. η επίδραση της Καμπάλας στην νεωτερικότητα δεν είναι δυνατόν να αποσαφηνιστούν μέσα σε κείμενο μίας παραγράφου.
Επίσης, ότι ως μικρασιάτης και με προγόνους να έχουν βιώσει μία γενοκτονία, σε καμία περίπτωση δεν διανοούμαι να απομειώσω στο ελάχιστο τις γενοκτονίες που έχουν υποστεί άλλοι λαοί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα της διεθνούς ένωσης ιστορικών για τις γενοκτονίες η γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας βρίσκεται μαζί με το Ολοκαύτωμα στην λίστα των αναγνωρισμένων γενοκτονιών.
Η ανάρτησή μου αναφερόταν στην μετά το 1945 περίοδο και στην υιοθέτηση από τον σύγχρονο ναζισμό, των Ρώσων και των ορθοδόξων ευρύτερα, ως του κύριου εχθρού, ιδίως στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Προβολές : 1,145


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα