Το Ίδρυμα Rockefeller προσλαμβάνει “επιστήμονες συμπεριφοράς” να καταλάβει γιατί κάποιοι αρνήθηκαν το εμβόλιο

30 Αυγούστου, 2022 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ (μαζί με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς) έχει διοχετεύσει εκατομμύρια δολάρια σε ένα έργο επιστήμης της συμπεριφοράς που σκοπό έχει να καταλάβει γιατί τόσο μεγάλες ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αρνούνται να κάνουν το τρύπημα. 

Αυτή είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η ατζέντα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των παγκοσμιοποιητικών ιδρυμάτων δεν τα πήγε τόσο καλά όσο ήλπιζαν αρχικά.

 Γιατί οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις είναι τόσο προσηλωμένες στην επίτευξη 100% εμβολιασμού κατά του COVID; Αυτό δεν εξηγείται λογικά.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως θα ελέγξουν νέες στρατηγικές, ώστε στο μέλλον να καταφέρουν καλύτερα αποτελέσματα “πείθοντας” αυτούς που αντιστάθηκαν και χάλασαν εν μέρη τα σχέδια τους για το 100% εμβολιασμό του παγκόσμιου πλυθησμού.

Ας είμαστε σε εγρήγορση μεταφέροντας την πληροφορία, αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο με τελική νίκη ή ήττα!

Το ευχάριστο είναι πως οι σατανικοί σκοποί τους, δεν είχαν την επιτυχία που προσδοκούσαν…

Το δυσάρεστο είναι, πως το ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ που κυβερνά τις ΗΠΑ, είναι ακόμα πολύ δυνατό και διαθέτει άφθονο χρήμα που έκλεψε από τον αμερικανικό λαό και όχι μόνον, για να ετοιμάζει αντεπίθεση.

Το ευχάριστο είναι, πως στους τοίχους γράφεται ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ… ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για να καταλάβουν γιατί οι άνθρωποι αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο, παρά την τόση πίεση, το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης (SSRC) και το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχουν δημιουργήσει μια ομάδα επιστημόνων συμπεριφοράς γνωστούς ως Mercury Project.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ (μαζί με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς) έχει διοχετεύσει εκατομμύρια δολάρια σε ένα έργο επιστήμης της συμπεριφοράς που σκοπό έχει να καταλάβει γιατί τόσο μεγάλες ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αρνούνται να κάνουν το τρύπημα. Αυτή είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η ατζέντα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των παγκοσμιοποιητικών ιδρυμάτων δεν τα πήγε τόσο καλά όσο ήλπιζαν αρχικά.

Η ομάδα επιστημόνων συμπεριφοράς, γνωστή ως «Mercury Project» που ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών (SSRC), ένα ίδρυμα που λαμβάνει ισχυρή χρηματοδότηση από κυβερνήσεις και παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς για να ελέγχει την συμπεριφορά των μαζών, καλείται να βρει το λόγο που οι άνθρωποι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

Οι δηλωμένοι στόχοι του έργου δεν είναι πολύ σαφείς και οι δηλώσεις αποστολής και η διατύπωσή του είναι κρυφές αλλα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ίδρυμα θέλει στο μέλλον να είναι πιο προετοιμασμένο για την επόμενη ατζέντα. 

Αυτό που ισχυρίζονται είναι πως θα χρησιμοποιηθούν τμήματα της μαζικής ψυχολογίας και της συμπεριφορικής ψυχολογίας για να εξηγηθεί η παγκόσμια αντίσταση στις πρόσφατες προσπάθειες συμμόρφωσης με τον Covid.

Οι ερευνητές από την Mercury θα εργαστούν προκειμένου να πείσουν άτομα από διάφορα πολιτικά και φυλετικά υπόβαθρα να κάνουν το εμβόλιο, εργάζονται για να τροποποιήσουν τις αφηγήσεις εμβολιασμού ώστε να ταιριάζουν με τις πολιτικές και φυλετικές προοπτικές αυτών των ομάδων.

«Μετά τον χαρακτηρισμό ανακριβών πληροφοριών για την υγεία ως «επείγουσα απειλή» και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Infodemic», η SSRC απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων παγκόσμιων απειλών που δημιουργούνται από την κακή δημόσια υγεία – για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στον Covid-19, και έλαβε σχεδόν 200 υποβολές από όλο τον κόσμο.

…Με τον Covid-19 να επικρατεί και να εξελίσσεται ταχέως παντού(;), υπάρχει επιτακτική ανάγκη να εντοπιστούν παρεμβάσεις με δυνατότητα αύξησης της απορρόφησης εμβολιασμού».

Η χρηματοδότηση για το SSRC και το Mercury Project προέρχεται τόσο από ιδρύματα όσο και από κυβερνητικούς φορείς.

Άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν στο Mercury Project τον Ιούνιο του 2022 από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως «ανεξάρτητο» κλάδο της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 

Με άλλα λόγια, η δημιουργία προπαγάνδας του Covid μετατρέπεται σε ένα σχέδιο κερδοφορίας για τους λίγους εμπειρογνώμονες συμπεριφοράς και ψυχολόγους που συμμετέχουν.

 

Ο ιστότοπος SSRC περιγράφει την σχέση με το Mercury Project:

 

«Αυτή η καινοτόμος συνεργασία θα υποστηρίξει ερευνητικές ομάδες που επιδιώκουν να αξιολογήσουν διαδικτυακές ή εκτός διαδικτύου παρεμβάσεις για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού Covid-19 και άλλες θετικές συμπεριφορές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης των παραγωγών και των “καταναλωτών” ανακριβών πληροφοριών υγείας αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στην επιστήμη.”

 

Το Mercury Project αναφέρει ότι τα ακόλουθα είναι τα κύρια πεδία εστίασής τους:

 

«Τα χρηματοδοτούμενα έργα θα παρέχουν στοιχεία σχετικά με το τι λειτουργεί –και τι όχι– σε συγκεκριμένα μέρη και συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων για να αυξήσουν τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Κάθε μία από τις 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος θα έχει πρόσβαση σε ευρήματα των άλλων ομάδων, ενώ θα διερευνά, ενδεικτικά:

Διεξαγωγή εκπαίδευσης για μαθητές δευτεροβάθμιας σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές για να βοηθηθούν οι μαθητές να εντοπίζουν την παραπληροφόρηση για το εμβόλιο Covid-19. 

Εξοπλισμός ανθρώπων με στρατηγικές επικοινωνίας για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Εκμετάλλευση των κοινωνικών μέσων για να μοιράζεται η πληροφορία για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού κατά του Covid-19.»

Διάδοση της προπαγάνδας με κάθε κόστος

 

Το Mercury Project ιδρύθηκε με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις δικές τους απόψεις απο τις πληροφορίες που λαμβάνουν και πρέπει αντ ‘αυτού να εξαναγκαστούν να αποδέχονται την κυρίαρχη αφήγηση. Επιπλέον, προϋποθέτει ότι οι πληροφορίες από το mainstream ή το κατεστημένο είναι πάντα αξιόπιστες και αντικειμενικές.

Ένα από τα πιο υποτιμημένα περιστατικά του 20ου αιώνα ήταν η ευρεία άρνηση συμμόρφωσης με τους νόμους περί εμβολιασμού κατά του Covid, παρά την έντονη κυβερνητική πίεση. Φαινόταν σαν το ευρύ κοινό να είχε υποβληθεί σε δύο χρόνια βασανιστηρίων που τελειώσαν απότομα και μυστηριωδώς.

 

Τα εναπομείναντα ίχνη προσωπικών δικαιωμάτων θα χάνονταν πλέον αμετάκλητα αν είχαν θεσπιστεί οι νόμοι για τα διαβατήρια εμβολιασμού στο βαθμό που θέλουν οι δυτικές κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιητές. Όλα τα ατομικά μας δικαιώματα θα περιορίζονταν σε προνόμια που θα παρείχε η κυβέρνηση σε αντάλλαγμα τη συγκατάθεσή μας για τυχόν τρέχουσες ιατρικές τάσεις ή αναμνηστικές δόσεις του κορωνοϊού.

 

Το σχέδιο αν και αποτυγχάνει βρίσκεται σε ισχύ!

Σκεφτείτε το εξής: Αν είχαν περάσει όλα αυτά, η Δύση σήμερα θα έμοιαζε με την Κίνα , ή χειρότερα, δεν θα υπήρχε οικονομική συμμετοχή χωρίς έγκυρο πάσο Covid.

Ο κίνδυνος είναι ακόμα παρών

Το Mercury Project δεν έχει δώσει εξήγηση γιατί αισθάνεται την ανάγκη να δημιουργήσει προπαγάνδα εμβολίων για έναν ιό με ένα πενιχρό 0,23% διάμεσο ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης . Ο πληθυσμός έχει ήδη αποκτήσει “ανοσία αγέλης” και οι άνθρωποι πλέον πεθαίνουν απο τα εμβόλια κι όχι απο τον ιό.

Εάν τα δεδομένα εμβολιασμού από οργανισμούς όπως το CDC είναι ακριβή και η πανδημία έχει τελειώσει. Γιατί οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις είναι τόσο προσηλωμένες στην επίτευξη 100% εμβολιασμού κατά του COVID; Αυτό δεν εξηγείται λογικά.

Θα ισχυριστούν ότι ο στόχος είναι να σωθούν ζωές, αλλά εάν, κατά μέσο όρο, μόνο το 0,23 τοις εκατό του πληθυσμού κινδυνεύει ανεξάρτητα από το εάν είναι εμβολιασμένος ή όχι , τότε η δημόσια υγεία δεν είναι δικαιολογία. Φαίνεται ότι ο στόχος του Mercury Project είναι περισσότερο να πείσει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλια παρά τα στοιχεία που προάγει την επιστήμη.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως θα ελέγξουν νέες στρατηγικές, ώστε στο μέλλον να καταφέρουν καλύτερα αποτελέσματα “πείθοντας” αυτούς που αντιστάθηκαν και χάλασαν εν μέρη τα σχέδια τους για το 100% εμβολιασμό του παγκόσμιου πλυθησμού.

Ας είμαστε σε εγρήγορση μεταφέροντας την πληροφορία, αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο με τελική νίκη ή ήττα!

 

Πηγή

Προβολές : 1,113


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα