Το βαθύ κράτος που προωθεί τα m-volια δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να φιμώσει την αλήθεια. Η Δρ. Carrie Madej και ο φίλος της αναρρώνουν στη ΜΕΘ μετά από μια απειλητική για τη ζωή συντριβή μικρού αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς… “Από θαύμα είμαστε ζωντανοί”

2 Ιουλίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Μείνετε μακριά από μικρά αεροσκάφη και αποφύγετε να εμφανίζεστε οπουδήποτε δημόσια όπου η ώρα και η τοποθεσία της άφιξής σας είναι γνωστές εκ των προτέρων. Αυτές είναι πολύ επικίνδυνες στιγμές και άνθρωποι γίνονται στόχος δολοφονίας.

Το Βαθύ Κράτος χρησιμοποιεί τα “ατυχήματα” μικρών αεροσκαφών για να δολοφονήσει τους στόχους του. Είναι πολύ εύκολο να προσποιηθούν μια συντριβή και να εξαφανίσουν άτομα που δεν τους αρέσουν.

 

 

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ…

Μπορεί να στοιχίσει ζωές… τις ζωές αυτών που εναντιώνονται στο ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Καθυστερήσαμε να αναφέρουμε αυτήν την ιστορία μέχρι να ακούσουμε τη Δρ. Madej και ζητήσαμε προσευχές υποστήριξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνη και τον φίλο της.

Χθες μάθαμε ότι η Δρ Madej — μια ειλικρινής και τίμια ιατρική εμπειρογνώμονας που έχει κάνει αποκαλύψεις για τα m-volια θρόμβων — τραυματίστηκε στη συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους.

Υπέστη κάταγμα στο πόδι και μερικά κατάγματα μόνο στη σπονδυλική της στήλη, και είπε ότι ήταν “μελανιασμένη παντού” και προφανώς έχει επίσης ένα μαύρο μάτι.

Ο φίλος της υπέστη κρανιακή διάσειση και άλλα τραύματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση και από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, και οι δύο αναρρώνουν αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ.

“Είναι θαύμα που ζούμε”
Σήμερα μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες από την Δρ. Madej:

“Είναι θαύμα που ζούμε”, λέει.

Το αεροπλάνο στο οποίο ήταν επιβάτης επέστρεφε από τη Φλόριντα όταν ο κινητήρας σταμάτησε.

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο σε μικρά αεροσκάφη, καθώς τα αεροσκάφη πρέπει να τηρούν πολύ αυστηρά προγράμματα επισκευών κινητήρα σύμφωνα με τους κανονισμούς της FAA. (Έχω εκπαιδευτεί ως πιλότος μικρών αεροσκαφών και συνήθιζα να πετάω με αεροσκάφη Cessna, επομένως είμαι πολύ εξοικειωμένος με τους κανονισμούς της FAA για τη συντήρηση αεροπλάνων.

Ωστόσο, δεν πετάω πλέον με μικρά αεροσκάφη λόγω του ότι το Βαθύ Κράτος χρησιμοποιεί τα “ατυχήματα” μικρών αεροσκαφών για να δολοφονήσει τους στόχους του. Είναι πολύ εύκολο να προσποιηθούν μια συντριβή και να εξαφανίσουν άτομα που δεν τους αρέσουν.)

“Γλιστρούσαμε καλά”, είπε η Δρ Madej, πιθανώς αναφερόμενη σε αυτό που ονομάζεται “διαδρομή ολίσθησης” που είναι μια συγκεκριμένη γωνία κλίσης που επιτρέπει σε ένα αεροσκάφος να διατηρεί την ταχύτητα του αέρα προς τα εμπρός καθώς χάνει ύψος, επιτρέποντας στον πιλότο να διατηρεί τον έλεγχο του τις επιφάνειες πτήσης.

Στην πραγματικότητα, ανταλλάσσεται το ύψος με την ταχύτητα προς τα εμπρός, ώστε να μπορείτε να γλιστρήσετε το αεροπλάνο σε μια κατάλληλη περιοχή προσγείωσης έκτακτης ανάγκης.

Όλοι οι πιλότοι μικρών αεροσκαφών εκπαιδεύονται σε αυτήν τη διαδικασία και ήταν σύνηθες, θυμάμαι, ο εκπαιδευτής μου να σβήνει τον κινητήρα κατά τη διάρκεια της πτήσης, ακόμη και κατά τη διάρκεια νυχτερινών πτήσεων. Εξασκούμασταν αρκετά συχνά σε διαδικασίες έκτακτης ανάγκης για ολίσθηση.

Συνεχίζει, “…και μετά οι στροφές άρχισαν να πέφτουν στο μηδέν μέσα σε δευτερόλεπτα και εμείς να πέφτουμε σαν πέτρα”.

Δεν ξέρω ακόμα τι σημαίνει αυτό, αφού σε αυτό το σημείο ο κινητήρας δεν θα λειτουργούσε πλέον.

Ωστόσο, η προπέλα μπορεί να έχει σταματήσει να περιστρέφεται καθώς δεν ήταν πλέον υπό την ισχύ του κινητήρα και είναι πιθανό η γωνία διαδρομής ολίσθησης (και η ταχύτητα) για αυτό το συγκεκριμένο αεροσκάφος να σας κάνει να νιώθετε ότι πέφτετε γρήγορα.

Κάθε αεροσκάφος έχει διαφορετική γωνία διαδρομής ολίσθησης και προσδιορισμό ταχύτητας.

Για ένα Cessna 172, στο οποίο εκπαιδεύτηκα, η τυπική ταχύτητα διαδρομής ολίσθησης είναι περίπου 75 κόμβοι. Για το αεροσκάφος Piper στο οποίο επιβάτης ήταν η Dr. Madej, αυτή η ταχύτητα θα ήταν κάτι διαφορετικό.

Στη συντριβή, η Δρ Madej λέει ότι η κνήμη και η περόνη της είχαν κοπεί καθαρά και το πόδι της “κοιτούσε 120 μοίρες προς τη λάθος κατεύθυνση”.

Λέει ότι χρειάστηκαν 30 λεπτά για να τους φτάσουν οι παραϊατρικοί, καθώς προσγειώθηκαν σε δέντρα. Ωστόσο, ο πιλότος της μπόρεσε να κατευθύνει το αεροπλάνο να προσγειωθεί κατά μήκος του ίχνους ενός υλοτόμου, κάτι που ελαχιστοποίησε τη ζημιά και πιθανότατα έσωσε τη ζωή τους. “Αυτό ήταν άλλο ένα θαύμα από μόνο του!”

Λέει ότι ένα συνεργείο έρευνας και διάσωσης προσπαθούσε να τους βρει και εκείνη φώναξε για βοήθεια, μετά από το οποίο τελικά και εντοπίστηκαν.

Εξήγησε ότι ο πιλότος (το όνομα δεν αναφέρεται εδώ) “έχει 20 χρόνια εμπειρία ως πιλότος και υπέστη κατάγματα κρανίου, κατάγματα προσώπου, κάταγμα T 10 και είχε LOC”.

Η Δρ Madej λέει ότι μπορεί να βγει από το νοσοκομείο αύριο.

 

Το καύσιμο μπορεί να παραβιαστεί

Υπάρχουν τρομερές εικασίες στο Διαδίκτυο για το εάν το μικρό τους αεροσκάφος παραποιήθηκε για να προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον Δρ. Madej.

Δεν υπάρχουν επί του παρόντος αποδεικτικά στοιχεία που να γνωρίζουμε και το αεροσκάφος προφανώς υπέστη σοβαρές ζημιές στη συντριβή με αυτό μπορεί να καταστήσει αδύνατη την ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, από προηγούμενα παρόμοια γεγονότα, γνωρίζουμε ότι ο ευκολότερος τρόπος για μια ομάδα kill να το ρυθμίσει είναι να παραβιάσει το καύσιμο .

ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ “ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ” έτσι ώστε, για παράδειγμα, να πήζουν με την πάροδο του χρόνου και να μην μπορούν να αντληθούν μέσω του φίλτρου καυσίμου του κινητήρα.

Αυτό το αργό φαινόμενο ζελατινοποίησης επιταχύνεται σε υψόμετρο όπου οι θερμοκρασίες είναι φυσικά χαμηλότερες.

Τα καύσιμα αεροσκαφών μπορεί επίσης να μολυνθούν με νερό (είτε μέσω συμπύκνωσης είτε με σκόπιμη μέθοδο), προκαλώντας νερό στις γραμμές καυσίμου, κάτι που θα προκαλούσε διακοπή λειτουργίας του κινητήρα.

Όταν πέφτουν μικρά αεροσκάφη, συχνά αναφλέγουν μεγάλη φωτιά καυσίμων, καταστρέφοντας το αεροσκάφος και τους επιβαίνοντες του. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φτερά των μικρών αεροσκαφών είναι φορτωμένα με καύσιμα αεροσκαφών.

Σε συνδυασμό με σπινθήρες από το μέταλλο — ή ηλεκτρικούς σπινθήρες από την μπαταρία — είναι πολύ εύκολο να αναφλεγεί το καύσιμο των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα μια τεράστια έκρηξη. Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη σε αυτή τη συντριβή.

Σημειώστε ότι η πολιτική αεροπορία έχει ένα πολύ καλό ιστορικό ασφάλειας συνολικά, βεβαίως μέχρι την στιγμή που m-volια θρόμβων άρχισαν να προκαλούν στους πιλότους να χάνουν τις αισθήσεις τους και να συντρίβουν τα αεροπλάνα τους.

Ωστόσο, τα m-volια δεν είναι σαφώς ο ένοχος σε αυτό το ατυχημα. Αυτό φαίνεται να σχετίζεται με τη σύνθεση του καυσίμου, τις γραμμές καυσίμου ή άλλες μηχανικές αιτίες.

Ωστόσο, δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα αν δεν διεξαχθεί έρευνα και δεν επιτραπεί να διεξαχθεί χωρίς να συγκαλυφθεί η αλήθεια.

Δεν πιστεύουμε πολύ ότι το NTSB θα κάνει τίμια δουλειά σε αυτό, αφού ελέγχονται από την ίδια διεφθαρμένη ομοσπονδιακή κυβέρνηση που προσπαθεί να πραγματοποιήσει γενοκτονία μέσω των m-volίων.

Προς το παρόν, προσευχηθείτε για θεραπεία και ταχεία ανάρρωση για τη Δρ Madej και τον φίλο της.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό της στο CarrieMadej.com όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλές συνεντεύξεις της στο Brighteon.com . (Απλώς αναζητήστε τον ιστότοπο για “Madej” και θα βγάλει πολλές συνεντεύξεις.)

Για όλους τους άλλους στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ελευθερία της υγείας, φυλάγετε τα νώτα σας. Κάντε απόκρυψη της τοποθεσίας σας. Χρησιμοποιήστε το VoltaWireless.com ως κάρτα SIM για το τηλέφωνό σας. (Χρησιμοποιήστε τον κωδικό συνεργάτη “BTV” για να λάβετε έκπτωση στον πρώτο σας μήνα. Θα έχω μια πλήρη αξιολόγηση σύντομα…)

Μείνετε μακριά από μικρά αεροσκάφη και αποφύγετε να εμφανίζεστε οπουδήποτε δημόσια όπου η ώρα και η τοποθεσία της άφιξής σας είναι γνωστές εκ των προτέρων. Αυτές είναι πολύ επικίνδυνες στιγμές και άνθρωποι γίνονται στόχος δολοφονίας.

Το βαθύ κράτος που προωθεί τα m-volια δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να φιμώσει την αλήθεια.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,115


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα