Το βιογραφικό ενός Γκέι κίναιδου, υποψηφίου και πιθανού πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Το βιογραφικό ενός Γκέι κίναιδου, υποψηφίου και πιθανού πρωθυπουργού της Ελλάδος.

26 Σεπτεμβρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,863
Μοίρασέ το

 

 

Το βιογραφικό ενός Γκέι κίναιδου, υποψηφίου και πιθανού πρωθυπουργού της Ελλάδος. Διαβάστε το υστερόγραφο στο τέλος και μοιράστε το.

Δεν με πιστεύετε, διαβάστε προσεκτικά το άρθρο και τα λέμε.

Θα με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι συμβαίνει στην ιερή πατρίδα μου, πριν με κλείσουν στο τρελάδικο;;;

Δεν είμαι τίποτα άλλο από πατριώτης/ και ως πατριώτης οφείλω/ και είναι πρέπον καθήκον μου να ενημερώσω τους Έλληνες για την υποψηφιότητα ενός Γκέι-κίναιδου για τα αξιώματα του πρωθυπουργού και την προεδρία.

Έλληνες Ελληνίδες, το θέμα που θα ασχοληθούμε, είναι πάρα πολύ σοβαρό, ίσως το σοβαρότερο που έχει προκύψει από την μερική απελευθέρωση του 1821.

Και λέω μερική απελευθέρωση, διότι οι ίδιες ντόπιες και ξένες δυνάμεις που κρατούσαν 400 χρόνια στην σκλαβιά τους Έλληνες είναι παρόν σε μια άλλου τύπου σκλαβιά.

Έχουμε να δούμε ένα βιογραφικό ενός υποψήφιου κόμματος και αυριανού πρωθυπουργού, που δηλώνει ευθαρσώς Γκέι, άμα βγάλουμε τον φερετζέ του Γκέι μένει το κίναιδος, ασελγής, ανώμαλος.

Στα βρόμικα σαλόνια της Ελίτ, αυτά τα παράσιτα τα λένε γκέι, στο λαϊκό επίπεδο αυτά τα παράσιτα τα λέμε Κίναιδους, ανώμαλους, πούστηδες, μπινέδες.

Με την λαϊκή γλώσσα θα πορευτούμε, για να καταλαβαινόμαστε.

Αυτή τη στιγμή μας μοστράρουν την λογική της μπινεδιάρικης κοινωνίας. Δηλαδή μιας κοινωνίας, χωρίς λογική ηθική, του τα κάνουμε όλα!

Δεν μιλώ για την ηθικοπλαστική λογική της υποκρισίας, μιλώ για την ηθική της οικογένειας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, του πολιτισμού.

Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει το κορμί του, δεν μπορεί όμως να το επιβάλει ως κοινωνικό κανόνα, ως δεδομένο κοινωνικής νομιμότητας.

Όλα τα παραπάνω έχουν παραβιαστεί και βιαστεί, ποιος, ή ποιοι το επέτρεψαν να συμβεί;

Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι η λογική του μπινέ επικράτησε στην πολιτική/ και στην ελληνική κοινωνία.

Δεν μπορεί, είναι ανεπίτρεπτο, δεν στέκει σε καμιά κοινωνική λογική, ή κριτική, η ανατροπή ολοκληρωτικά του πολιτισμού της Ελλάδος εν ριπή οφθαλμού σε μια σάπια, μολυσμένη, ανήθικα ανώμαλη, επιλογή, με την επιλογή ενός ουρανοκατέβατου εξ Αμερικής κατά ομολογία του ίδιου Γκέι- κίναιδου και υπαλλήλου της τράπεζας που κατέστρεψε την Ελλάδα με τα μνημόνια, της Goldman Sachs.

 

Και εν χορό τα πουλημένα και προδοτικά ΜΜΕ να τον εκθειάζουν να τον διαφημίζουν, να έχει λόγο στο μέλλον του ελληνικού λαού και της Ελλάδος, να σκίζουν πολιτικές φατρίες τα ιμάτια τους, υπέρ ή κατά λες και έχει διαπρέψει σε σωρεία θεμάτων της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής!

Από πού και ως που, ένας δηλωμένος γκέι- κίναιδος, καταλαμβάνει εξ απήνης το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της ελληνικής επικράτειας;;;

ΑΥΤΟ το πορνό σκάνδαλο, είναι άκρος επικίνδυνο και μοναδικό στην ελληνική ιστορία!

Χιλιάδες λαού έτρεξαν να ψηφίσουν τον – την Κασσελάκη;;;;;;;;;;

Που την ξέρουν, τι ξέρουν για αυτή την φυτευτεί σαπίλα;;;

Η ταχύτητα της ανάδειξεις της, αυτού του φυτευτού, ανώμαλου παράσιτου, γκρεμίζει κάθε ανθρώπινη λογική, και αντίθετα κάθε παραλογισμό!!!

Γκέι κίναιδος,  Αμερική, Οι υποτροφίες, η Goldman Sachs και ο Μπάιντεν, ουρανοκατέβατος, ο Τσίπρας έχει καταπιεί την γλώσσα του, λέτε όλα αυτά να είναι αιτία που μετακινήθηκε ο άξονας της γης;;;

Άμα αυτό μου πει κάποιος, θα το πιστέψω, αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό!!!

Γνωρίζοντας την φύση του Γκέι μπινέ- άνθρωπος που εξαπατά συστηματικά τους άλλους, στα ελληνικά σημαίνει “κίναιδος, ασελγής, ότι τα κάνω όλα, το Γκέι είναι φερετζές, έχω τρομοκρατηθεί, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με το προσωπικό και δημοκρατικό δικαίωμα ενός ατόμου, που αφορά αυτόν και μόνο αυτόν, αλλά έναν διεκδικητή της ελληνικής εξουσίας!!!

Για ένα δημόσιο πρόσωπο όμως που επιζητεί τη λαϊκή ψήφο και διεκδικεί την ηγεσία ενός κόμματος εξουσίας, τα πάντα πρέπει να είναι διάφανα και ευκρινή

 Αν παρακολουθήσετε την βιογραφική του διαδρομή, όση ξέρουμε μέχρι στιγμής, είναι άρπα κόλα στο παρασκήνιο/ και κάτω από το τραπέζι στα τέσσερα;

Που έδωσε κ@λο και αγόρασε δύναμη, μήπως σε αυτούς, οι υποτροφίες, η Goldman Sachs και ο Μπάιντεν ;;;;;;;;

Η δεξιά ελίτ και ποιος είναι ο ρόλος του ΕΛΙΑΜΕΠ CIA Ελληνοαμερικανικό λόμπι, Ευρωπαϊκή Ένωση;;;;;;

Σημειωτέον τέλος ότι κυβερνητικά στελέχη διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Νίκου Φίλη πως ο κ. Κασσελάκης είχε στηρίξει στο παρελθόν τον κ. Μητσοτάκη και μάλιστα είχε υπάρξει και συνεργάτης του την περίοδο 2012- 2015.

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι ο κ.Φίλης λέει ψέματα και ανέφερε ότι πράγματι είχε γνωρίσει τον κ. Μητσοτάκη “στην ομογένεια, σε προσωπικό επίπεδο, για μερικά χρόνια”;;;;;;;

Μέχρι σήμερα 23-9-2023 αυτά τα στοιχεία έχω ερευνήσει παρακάτω.

Ο κ. Κασσελάκης ήρθε σαν κομήτης και πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως σε επίπεδο marketing έχει πετύχει το στόχο του.

Ωστόσο πρόκειται για μια δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία.

Πολλά βideo στο Facebook, πολλές περιοδείες. Υπάρχει κάποιο όριο στις δαπάνες ενός υποψηφίου αρχηγού;

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης αμφισβητεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον.

Στέφανος Κασσελάκης: Το βιογραφικό του-Η υποτροφία, η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ, η σχέση με τον Πολάκη και ο σύντροφός του, Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι 35 ετών επιχειρηματίας και πιο συγκεκριμένα εφοπλιστής, δηλώνει αυτοδημιούργητος, με σπουδές στις ΗΠΑ και εθελοντική συμμετοχή στο στρατόπεδο Μπάιντεν, ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και έχει ήδη καταθέσει πλατφόρμα θέσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ψαρεύω τις δηλώσεις για να τις κατηγοριοποιήσουμε;

Τι δηλώνει ο γκέι- κίναιδος η- ο Κασσελάκη;

Άμεση εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με τις πιο προοδευτικές νομοθεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, σε όλα τα ζητήματα ισότητας και κοινωνικής προστασίας που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (από τις γυναίκες και τα άτομα με αναπηρία μέχρι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και τις μονογονεϊκές οικογένειες, χωρίς καμία εξαίρεση).

Κόντρα στη συντηρητικοποίηση και «δεξιοποίηση», η Ελλάδα να γίνει πρότυπο συμπερίληψης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη.

– Απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε όσους αλλοδαπούς συμπληρώνουν 10ετή νόμιμη και συνεχή παραμονή στην Ελλάδα, χωρίς τεστ ιθαγένειας;;;;;;;;;

Πολιτική καριέρα

Σε άρθρο του το Σεπτέμβριο του 2015 στον «Εθνικό Κήρυκα», εφημερίδα της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα παραλληλίζοντάς τον με τον Ντόναλντ Τραμπ, θεωρώντας ότι δεν διαθέτει επαρκή εμπειρία και κατηγορώντας τον για την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη ως υπουργού Οικονομικών/ και τώρα είναι υποψήφιος με την στήριξη αυτού που κατηγορούσε;;;;;

Ο Κασσελάκης δήλωσε ότι είχε αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το 2012 και ότι τον σέβεται, ενώ είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας το 2015 με άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα.

Το 2023, ο Κασσελάκης δικαιολόγησε αυτή τη θέση, υποστηρίζοντας ότι στήριξε τον Μητσοτάκη επειδή είχε για αντίπαλό του τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και διότι θεωρούσε ότι είχε ορισμένες προοδευτικές ιδέες;;;;;;

Ο Κασσελάκης έχει αναφέρει ότι γνωρίστηκε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το 2021 και αποδέχτηκε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος βουλευτής πιστεύοντας στη δημιουργία ενός αντίστοιχου του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος;;;; στην Ελλάδα.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, ως εκπρόσωπος των Ελλήνων του εξωτερικού, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023 στην ένατη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Τους ισχυρισμούς ότι ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει ψέματα στο βιογραφικό του, προβάλλει με αναρτήσεις του στο Twitter ο Θάνος Δημάδης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αμφισβητεί ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον.

Μάλιστα, αναφέρει ότι επικοινώνησε με το CSIS, το οποίο απάντησε ότι δεν μπορεί να βρει σε κάποιο αρχείο το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη.

Χαρακτηριστικά, στην πρώτη ανάρτηση έγραψε το εξής:

“Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης; Στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον. Επειδή ζω και εργάζομαι στην Ουάσινγκτον επικοινώνησα με τον Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενο τους.

Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!”.

Έπειτα, έκανε μια δεύτερη, όπου σημείωσε:

“Σε δήλωση του το CSIS λέει “We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS”. Προσθέτουν ότι “though candidly our records aren’t perfect — records from years ago are unfortunately often incomplete”, και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λέει.

Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενος του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του”.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης αμφισβητεί το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη- Δεν τον βρίσκω στα αρχεία…

Αχτσιόγλου: Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος – Η αξιοπιστία, πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ

‘Κατεδαφιστικός’ ο Δρυμιώτης για Κασσελάκη: Δεν φταίει η αϋπνία, ο Τσίπρας έπρεπε να έχει δώσει…

Ποιο είναι το δικό σου μοναδικό τοπίο;

ΥΠΕΝ

Δεν άρεσε στην Έλενα Ακρίτα που ο Κασσελάκης επικαλέστηκε τον Πρετεντέρη: ‘Οπα λίγο με τον…

Καβγάς και στη Βουλή για το ‘κρατίδιο’ του Κασσελάκη: Βαριές κουβέντες μεταξύ Γεωργιάδη και Πλεύρη…

Καβγάς και στη Βουλή για το ‘κρατίδιο’ του Κασσελάκη: Βαριές

Ολοταχώς για διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ: Η τοξική αντιπαράθεση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου υπονομεύει την επόμενη ημέρα

Προ των πυλών η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ – Η σιγή ιχθύος του Αλέξη Τσίπρα, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, η εκδίκηση του “αψύ Κρητικού” και η “απουσία” από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην αντεπίθεση η Εφη Αχτσιόγλου όσον αφορά τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που προέρχονται από το “στρατόπεδο” του Αλέξη Τσίπρα – Τι είπε για το ενδεχόμενο διαγραφών

Ακλόνητο φαβορί για νίκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες;;;;;;

Σεριάτος για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί – Πόσο μπορεί να στοιχίσει στον Κασσελάκη το ολίσθημα περί & quot; κρατιδίου"

Κούγιας: Φανταστείτε μια κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό και υπουργούς Κοκλώνη, Καπουτζίδη, Λαζόπουλο, Γαβαλά;;;;;

“Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άσχετος και τόσο επικίνδυνος και αναιδής που πραγματικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα” είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη

“Άδικο να κάνουμε κόντρα γνώσεων”: Ο Αποστολάκης πρώην στρατηγός?????? καλύπτει τον Κασσελάκη για την γκάφα με την Κύπρο

Ο Ευάγγελος Κασσελάκης στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη γκάφα για το κρατίδιο στην Κύπρο.

Στηρίζει Κασσελάκη ο Γκλέτσος για το “κρατίδιο”: “Βρε γίδια… Στο κάτω-κάτω αλήθεια είναι, σιχάματα”

Ανάρτηση με χαρακτηρισμούς και απρεπείς εκφράσεις του Απόστολου Γκλέτσου, στην προσπάθεια υπεράσπισης του Στέφανου Κασσελάκη για το “κρατίδιο” κρήνη με βάση τον εαυτό του Ο Γκλέτσος, το έκανε για να δοκιμάσει;;;;;;

Δρίτσας σε Παππά – Πολάκη – Γ. Τσίπρα: “Τι είναι αυτό που επιλέγετε να κάνετε; Έχετε επίγνωση μα τω Θεώ;”

Ο Θοδωρής Δρίτσας, εξαπολύει πυρά κατά του Νίκου Παππά, του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση του Τσακαλώτου για τους “εχθρούς” του Τσίπρα – “Στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί υπονομευτές…”

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα πλασιωμένο από τον ίδιο, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Διονύση Τεμπονέρα, περίεργα και ύποπτα παράσιτα;;;;

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις στην Κύπρο για το “δικό τους κρατίδιο” – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”

Υπήρξαν αντιδράσεις όπως ήταν αναμενόμενο τόσο στα social media, όσο φυσικά και στα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης.

Είναι προφανές ότι η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κασσελάκη είναι δαπανηρή.

Υπάρχουν επαγγελματικά βίντεο επιπέδου, θα έλεγα Μάρτιν Σκορσέζε, όπως αυτό που είδαμε στη Μακρόνησο.

Αυτά τα πράγματα στοιχίζουν. Άρα θα ήταν ευχής έργο να μας έδινε πληροφορίες ο ίδιος, δημοσίως, για το πόσα ξόδεψε και πού τα βρήκε;;;

«Wharton School».  Goldman Sachs.

Ο κ. Κασσελάκης μας συστήθηκε ως Έλληνας που έφυγε από τη χώρα όντας κυνηγημένος, οικογενειακά, από ένα «παραδικαστικό κύκλωμα».

Τι πιστεύετε;

Υπάρχει απόφαση του Ε’ τμήματος του Αρείου Πάγου, η οποία απορρίπτει την αίτηση αναιρέσεως του πατέρα Κασσελάκη κατά παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών σε βάρος του ίδιου για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Αυτή είναι η απόφαση 330 του 2011, είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο, όπως και οι περισσότερες ποινικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι διαθέτει μια μεγάλη περιουσία και υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά δεν μας λέει τι ακριβώς είναι η περιουσία του.

Δηλώνει επιχειρηματίας, χωρίς να ξέρουμε ποια ακριβώς είναι η επιχείρησή του.

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

Πώς σας φαίνεται η συγκεκριμένη πρόταση;

Κατάργηση στρατιωτικής θητείας θα σήμαινε ότι ο ελληνικός στρατός θα έχανε περίπου 50.000 οπλίτες.

Άρα ή θα έπρεπε να καταργηθούν μονάδες γιατί ήδη οι μονάδες έχουν αριθμητικές ελλείψεις ή θα έπρεπε να πάρουμε ισάριθμους επαγγελματίες οπλίτες.

Το κόστος 50.000 επαγγελματιών οπλιτών, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις μισθών που εξαγγέλλει ο κ. Κασσελάκης ότι θέλει και πρέπει να δοθούν στους υπηρετούντες ήδη στρατιωτικούς, θα σήμαινε με τις πιο επιεικείς εκτιμήσεις μια επιβάρυνση τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ, ετησίως για τον αμυντικό προϋπολογισμό της χώρας.

Άραγε ποιος του υπαγορεύει τέτοιες δηλώσεις, που είναι βούτυρο στο ψωμί του Ερτονγάν, ένας στρατός μισθοφόρων τυχοδιωκτών;;;;;;;;;;;;;;

Βιογραφικό στημένο από τον Σύριζα;;;;

Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι.

Από το 2015 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας.

Έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο Στέφανος εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όπου και μετανάστευσε από την ηλικία των 14 ετών.

Φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του University of Pennsylvania με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008. Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής `Center for Strategic and International Studies` στη Washington, DC.

Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, αρχικά με τη ‘Στήλη του Φοιτητή’ και αργότερα με το ‘Χρώμα της Αγοράς’.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική διαδικτυακή πλατφόρμα ‘CVfromGreece’, μέσω της οποίας βοήθησε νέους να βελτιώσουν τα βιογραφικά τους για αιτήσεις εργασίας ή σπουδών στο εξωτερικό.

Ο Στέφανος ζει στο Miami των ΗΠΑ. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα ισότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Η σχέση, ο σύντροφος, οι γονείς/ και η εξομολόγηση ενός Γκέι με φερετζέ- κίναιδου/ και ίσως αυριανού πρωθυπουργού της Ελλάδος;;;

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός του με τον οποίο θέλει να αποκτήσει παιδί Αφού παρουσιάζει τον εαυτό του, κάνει αναφορά και στον σύντροφό του Τάιλερ, τον οποίο γνώρισε στα 31 του χρόνια στη Νέα Υόρκη. «Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας.

Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι.

Δεν έχω γκέι ατζέντα.

Έχω ανθρώπινη ατζέντα» τονίζει μεταξύ άλλων ο 35χρονος εφοπλιστής.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι είναι γκέι σε ηλικία 15-16 ετών, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια έκανε το πρώτο coming out στον Tyler McBeth, όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό ANTIVIRUS.

«Έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη.

Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ.

Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς.

Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο.

Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου.

Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε» περιέγραψε ο η Στέφανος Κασσελάκης.

Είδε αμέσως σε εκείνον «έναν άνθρωπο διαμάντι από πλευράς καρδιάς και προσωπικότητας».

Γι’αυτό και έκαναν σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους είναι να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο κ. Κασσελάκης εμφανίζεται ως ιδρυτής και CEO των Swiftbulk και SwiftTankers.

Όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, για να μπει στην ποντοπόρο ναυτιλία, πήρε δάνειο “με προσωπική εγγύηση”??????? χωρίς, ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε να εξασφαλίσει αυτό το δάνειο;;;;;

Το Capital.gr επεδίωξε να μάθει ποιο είναι το τραπεζικό ίδρυμα που χορήγησε το δάνειο στον κ. Κασσελάκη και με ποιους όρους, αλλά, δυστυχώς, δεν κατέστη εφικτό να βρούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με αυτό το κρίσιμο θέμα!!!

Σύμφωνα με το Tradewinds, αρχικά, το 2016, η SwiftBulk είχε παρουσιαστεί σε υποψήφιους επενδυτές ως όχημα για distressed αγορές, πριν τελικά την αναλάβει η εταιρεία insurance underwriter Tiptree Inc, με μειοψηφικό εταίρο την Α.Μ. Nomikos, υπό την Tiptree Marine.

Η Tiptree απέκτησε την Swiftbulk το 2018, μαζί με την SwiftTankers, ενώ είναι αυτή που χρηματοδότησε την αγορά των καραβιών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν στόλο τριών bulkers (“Osios David”, χωρητικότητας 55.800-dwt και κατασκευής 2012, “Thestelia K”, χωρητικότητας 82.100-dwt και κατασκευής 2009, “Stilianos K”, χωρητικότητας  55.600-dwt και κατασκευής 2010) και δύο product tankers (“Swift Winchester”, χωρητικότητας 46.100-dwt και κατασκευής 2009, “Swift Omaha”, κατασκευής 2010).

 Υπό την ιδιοκτησία της Tiptree, ο κ. Κασσελάκης παρέμεινε επικεφαλής της Tiptree Marine, της SwiftBulk και της SwiftTankers. Σύμφωνα με το Tradewinds, και τα δύο τάνκερς είχαν αγοραστεί από την ελληνική Oxygen Maritime Management, με τα ονόματα “Alpine Duke” και “Alpine Monique”. Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Tiptree για τη χρήση 2018, γινόταν αναφορά σε μια επένδυση 50 εκατ. δολ. σε πλοία, που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο μισό του 2018, αλλά δεν δίνονταν λεπτομέρειες για τον αριθμό των πλοίων που αγοράστηκαν σε αυτό το διάστημα.

Στην ετήσια έκθεση της Tiptree Inc για το 2020 ο στόλος της αποτιμάτο σε 83,03 εκατ. δολ.

Το 2022, ωστόσο, η Tiptree Marine πούλησε τα πλοία και αποχώρησε από την αγορά ξηρού φορτίου, αποκομίζοντας συνολικά 67,7 εκατ. δολάρια. Ενδεικτικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το “Stilianos K” πουλήθηκε έναντι 21,5 εκατ. δολ., ενώ το “Swift Omaha” φέρεται να πουλήθηκε έναντι 25 εκατ. δολ. στην United Overseas Group (Γεωργιόπουλος), η οποία το μετονόμασε σε “UOG Oslo”.

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της Tiptree για το 2022, τα κέρδη προ φόρων από τον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών διαμορφώθηκαν σε 49,8 εκατομμύρια δολάρια, από 11,6 εκατομμύρια δολάρια το 2021, με την αύξηση να οφείλεται στο κέρδος από την πώληση των πέντε πλοίων και στις κυκλικά υψηλές τιμές ναύλωσης δεξαμενόπλοιων ξηρού φορτίου και προϊόντων.

Όπως αναφέρεται στις καταστάσεις, η Tiptree Inc. κατέγραψε συνολικά έσοδα 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022, σημειώνοντας αύξηση 16,4% από το 2021, εν μέρει λόγω του κέρδους από την πώληση των πέντε πλοίων.

Το καθαρό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε ζημίες 8,3 εκατ. δολ. (από κέρδη 38,1 εκατ. δολ. το 2021).

Ο τομέας Tiptree Capital, στον οποίο περιλαμβάνεται και η Tiptree Marine, κατέγραψε το 2022 έσοδα 149 εκατ. δολ. (έναντι 216 εκατ. δολ. το 2021) και κέρδη προ φόρων 32,3 εκατ. δολ. (έναντι 45,6 εκατ.).

Κατά τις ίδιες καταστάσεις, στο β’ τρίμηνο του 2022 ολοκληρώθηκε η πώληση των δύο εναπομεινάντων product tankers, έναντι 49,0 εκατ. δολ., ποσό που αντιστοιχεί σε κέρδος 13,6 εκατ. δολ. ή σε αύξηση 44% σε σύγκριση με τη λογιστική αξία του τρίτου τριμήνου του 2022.

Τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις των bulkers και των tankers το 2022 ήταν 116,7 εκατ. δολ., ήτοι καθαρό κέρδος 34,8 εκατ. δολ.

 

Η σχέση με την A.M. Nomikos

 

Στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος έχει βρεθεί και η σχέση του κ. Κασσελάκη με τον εφοπλιστή Νομικό.

Σύμφωνα με το βρετανικό μητρώο επιχειρήσεων, ο κ. Μάρκος Νομικός εμφανίζεται ως director στη διοίκηση της βρετανικής Swiftbulk Holding Co. Limited, με την ένδειξη “Active” (σ.σ. Ενεργός).

Ως director εμφανίζεται και ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, με την ένδειξη “Resigned” (Παραιτηθείς).

Ο κ. Κασσελάκης παραιτήθηκε από την θέση του στην Swiftbulk Holding Co. Limited στις 20 Μαρτίου 2023.

Την ίδια ώρα, εκτός από την Tiptree Marine, που εμφανίζεται ως ο βασικός μέτοχος, ποσοστό στην Swiftbulk Holding Co. Limited κατέχει και η AMN Unimar, η οποία φαίνεται να συνδέεται με την A.M. Nomikos.

Βάσει δημοσιευμάτων, οι κ.κ. Νομικός και Κασσελάκης συνδέονται ακόμη και με συγγενική σχέση.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, ο Όμιλος A.M. Nomikos είχε μόνο μια μικρή επένδυση στα φορτηγά καράβια και όχι στον δικό του επενδυτικό όμιλο.

Πηγή επιβεβαίωσε στο Capital.gr ότι η A.M. Nomikos είχε όντως συνεργασία με την Swiftbulk όσο ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κ. Κασσελάκης, με τον ελληνικό ναυτιλιακό όμιλο να διαχειρίζεται τα τρία φορτηγά πλοία.

Η συνεργασία διήρκησε από το 2018 έως το 2022 (σ.σ. χρονιά κατά την οποία εξάλλου πουλήθηκαν και τα πλοία).

Τα νομικά προβλήματα

Το Tradewinds αναφέρει πως, αν και επιτυχημένες, οι τρεις εταιρείες του κ. Κασσελάκη (Tiptree Marine, Swiftbulk και SwiftTanker) δεν γλίτωσαν από περίεργα προβλήματα νομικής φύσης, που έχουν συχνά να αντιμετωπίσουν οι επενδυτές στον χώρο της ναυτιλίας, όπως οι απαιτήσεις αποζημιώσεων εκ μέρους επενδυτικών τραπεζιτών και μια εμπλοκή σε μια υπόθεση ρύπανσης σε λιμάνι του Τέξας, που έφερε την Tiptree αντιμέτωπη με τη V. Ships Norway, διαχειρίστρια των τάνκερς.

Ο διευθυντής της Silver Leaf Partners, Fyzul Khan, έκανε αγωγή για λογαριασμό της εταιρείας, ισχυριζόμενος ότι η πρώην συνεργάτης της εταιρείας Kathleen Lauster είχε αναλάβει να υλοποιήσει πολλές εργασίες για τον κ. Κασσελάκη και έλαβε μόνο 2.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Αν και οι αρχικές αξιώσεις της Silver Leaf ήταν στα 22 εκατ. δολάρια, αργότερα η εταιρεία μείωσε την απαίτηση σε 4 εκατ. δολάρια, απέσυρε τις κατηγορίες για απάτη και αντικατέστησε τον Khan με εξωτερικό νομικό σύμβουλο.

Τελικά η δικαστική διαμάχη είχε αίσιο τέλος για την Swiftbulk, όταν και η τελευταία αγωγή της Silver Leaf απορρίφθηκε μετά από απόφαση δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ποιος, ή ποιοι κατευθύνουν τον Γκέι- κίναιδο να ευτελίσουν οτιδήποτε έχει μείνει από τον ελληνικό πολιτισμό και την γενοκτονημένη Ελλάδα μας;;;;;;

Το ”παραδικαστικό κύκλωμα” και η οικονομική καταστροφή

Σύμφωνα και πάλι με το Tradewinds, στην εταιρική ομπρέλα της Tiptree ενσωματώθηκε και η Philadelphia Coatings (PhilaCoatings), που φαίνεται πως ιδρύθηκε από τον πατέρα του κ. Κασσελάκη, Θεόδωρο Κασελάκη, και στην οποία ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν επίσης CEO.

H PhilaCoatings είναι μια εταιρεία χρωμάτων και προστατευτικών επικαλύψεων για τον ναυτιλιακό τομέα.

Διαθέτει δίκτυο παραγωγής και διανομής στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, σε περισσότερες από 50 χώρες.

Έδρα της είναι οι ΗΠΑ, ωστόσο η εταιρεία διαθέτει γραφεία και στην Αθήνα.

Το Capital.gr επικοινώνησε τόσο με την PhilaCoatings όσο και με την Tiptree, αλλά, δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να αποσπάσει κάποιο σχόλιο.

Η ενασχόληση του κ. Θεόδωρου Κασσελάκη με τον κλάδο των ναυτιλιακών χρωμάτων έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, ο Θεόδωρος Κασσελάκης γεννήθηκε το 1949 στον Σκινέ, ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο Χανίων, εισήχθη στη Γεωπονική Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στη Γαλλία στον τομέα του κρασιού.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1977 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας ναυτιλιακών χρωμάτων και επιχρισμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Κασσελάκης ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CASCO ΑΒΕΕ, εταιρεία που ασχολείτο με τον εφοδιασμό χρωμάτων και υλικών για τον επιχρωματισμό πλοίων.

Η εταιρεία, ωστόσο, έμπλεξε σε δικαστικές περιπέτειες -περιπέτειες που, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη- οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή της οικογένειάς του και στην αναγκαστική μετανάστευση στις ΗΠΑ.

Πότε πρόλαβε και τα έκανε όλα αυτά;;;;;

Με μαγικό ραβδάκι;;;;

Ή με ανώνυμο χρηματοδότη νταβατζή εκβιαστή;;;

“Το παραδικαστικό κύκλωμα χτύπησε τους γονείς μου και τους πήρε ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Έτσι, στα 14 μου βρέθηκα μόνος μου στην Αμερική.

Όχι για πολυτέλεια.

Από ανάγκη”, αναφέρει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης στο βίντεο όπου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του.

Δεν αναφέρει, ωστόσο, τι ακριβώς συνέβη.

“Δεν έχω υποχρέωση να δώσω περισσότερα στοιχεία”, θα πει αργότερα σε συνέντευξή του στο “Kontra”!!!

Περίεργο εεεεεε;;;;

Μας δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι Γκέι- κίναιδος, αλλά δεν μας λέει αυτά που διαφέρουν τους ερευνητές για τους κρυφούς απατεώνες;;;;

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου (Απόφαση 330/2011 – Ε’ ΠΟΙΝΙΚΕΣ), που είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο, γίνεται λόγος για εμπλοκή ενός “Σ. Κ.”, υιού του “Θ.Κ.”. Είναι παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για απάτη, από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, με περιουσιακό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 73.000 ευρώ.

Απορρίπτεται ως αβάσιμος στην ουσία ο μοναδικός λόγος της αιτήσεως αναιρέσεως για έλλειψη αιτιολογίας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

“Ειδικότερα προέκυψε ότι: 1) στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2003 ο Θ. Κ. με την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εγκαλούσας Ανώνυμης Εταιρίας “CASCO ΑΒΕΕ” με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και εμπορία ναυτιλιακών χρωμάτων και επιχρισμάτων (ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας “WISDOM CONSULTANS S.A.” η οποία είχε την Προεδρία του Δ.Σ. της CASCO ΑΒΕΕ, κατόπιν συναπόφασης και από κοινού δρώντας με το Σ. Κ., υιό του ως μέτοχο της εγκαλούσας κατά ποσοστό 10,14% και αποκλειστικό μέτοχο της εταιρίας “PROTOCRAFT TRADING LIMITED” που μετείχε ως μέλος του Δ.Σ της εγκαλούσας και εκπροσωπείτο από το Γ. Λ. και το μη ασκήσαντα έφεση κατηγορούμενο Δ. Α. ως εκπρόσωπός του, της επίσης μέλους του Δ.Σ της εγκαλούσας εταιρίας “INVESTIA HOLDINGS S.A.” παρέστησαν ψευδώς στον εγκαλούντα Μ. Β. που ήταν μέτοχος της πρώτης εγκαλούσας “CASCO ΑΒΕΕ” δια της εταιρίας “V κ ΑΑ CONSULTANS LIMITED” σε ποσοστό 50%, ότι η “CASCO ΑΒΕΕ” είχε ήδη οφειλή 165.000 δολλαρίων ΗΠΑ (περίπου 162.000 ευρώ) σε προμηθευτή της που της είχε πωλήσει επί πιστώσει χρώματα, ότι είχε συμφωνήσει την πώληση χρωμάτων σε νέο πελάτη-πλοιοκτήτη, ώστε έπρεπε να πληρωθεί αμέσως ο προμηθευτής, προκειμένου να πωλήσει στην εγκαλούσα πρώτες ύλες που θα ήταν απαραίτητες για να κατασκευασθούν τα χρώματα τα οποία είχαν δήθεν συμφωνηθεί για να πωληθούν στο νέο πελάτη πλοιοκτήτη.

Η αλήθεια όμως την οποίαν οι κατηγορούμενοι γνώριζαν καλώς ήταν ότι αφενός δεν υπήρχε τέτοια οφειλή σε προμηθευτή και αφετέρου ότι ουδέποτε είχε κλεισθεί τέτοια συμφωνία πώλησης χρωμάτων.

Με τις παραπάνω ψευδείς παραστάσεις έπεισαν τον εγκαλούντα Μ. Β. και κατέβαλε στον Θ. Κ. το ανωτέρω χρηματικό ποσό, με την παρουσία του Δ. Α., που είχε την ιδιότητα του ταμία της εγκαλούσας εταιρίας, ενώ όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο Σ. Κ. και έτσι με τον τρόπο αυτό απεκόμισε ο Θ. Κ. παράνομο περιουσιακό όφελος 165.000 δολ. ΗΠΑ, 162.000 ευρώ περίπου, με αντίστοιχη ζημιά της περιουσίας του Μ. Β. καθώς ο πρώτος ενσωμάτωσε αυτό στην περιουσία του. 2) Στην Αθήνα στις 13-2-2003 οι ίδιοι ανωτέρω εκκαλούντες-κατηγορούμενοι και ο μη ασκήσας έφεση Δ. Α. ενεργώντας από κοινού με τις ίδιες ανωτέρω ιδιότητες ο καθένας διαβεβαίωσαν ψευδώς τον εγκαλούντα Μ. Β. ότι η πρώτη εγκαλούσα “CASCO ΑΒΕΕ” είχε οφειλές σε δύο μεγαλοπρομηθευτές της ύψους 800.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα ο πρώτος είχε συμβληθεί για λογαριασμό της “CASCO ΑΒΕΕ” και ότι είχε εξασφαλίσει πωλήσεις μεγάλης αξίας ποσοτήτων χρωμάτων σε πανίσχυρους παράγοντες της ναυτιλίας, Έλληνες και ξένους, οπότε υπήρχε άμεση ανάγκη χρηματοδότησης της εταιρίας για την εξόφληση των δύο αυτών προμηθευτών, οι οποίοι θα προμήθευαν την εταιρία τις αναγκαίες ποσότητες χρωμάτων μόνο με την πλήρη εξόφληση του χρέους τους. Με τον τρόπο δε αυτό η εγκαλούσα εταιρία θα προέβαινε στην αγορά των αναγκαίων πρώτων υλών και θα αύξανε την παραγωγή της.

Προς ενίσχυση των παραπάνω ψευδών παραστάσεων και κάμψη των αμφιβολιών του εγκαλούντα Μ. Β. οι κατηγορούμενοι επέδειξαν προς αυτόν μια ψευδή λογιστική αποτύπωση (ισοζύγιο) της “CASCO ΑΒΕΕ” την οποία έφερε ο Δ. Α. από την οποία φαινόταν ότι αυτή όφειλε σε δύο προμηθευτές της το ποσό των 800.000 ευρώ.

Με τις ψευδείς αυτές παραστάσεις ο εγκαλών πείστηκε και κατέβαλε στις 21-2-2003 ως δάνειο το ποσό των 600.000 ευρώ για την πρώτη εγκαλούσα εταιρία, το οποίο εισέπραξε και έλαβε στην κατοχή του ο Θ. Κ. με την παρουσία και των δύο άλλων κατηγορουμένων και πιστοποιήθηκε η είσπραξη του με το από 21-2-2003 πρακτικό του Δ.Σ. της εγκαλούσας εταιρίας το οποίο υπογράφεται από τον πρώτο εκκαλούντα Θ. Κ. ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εγκαλούσας εταιρίας “CASCO INTERNATIONAL ΑΒΕΕ” που ασκούσε το μέλος του Δ.Σ αυτής “WISDOM CONSULTANS S.A.” την οποία ο ανωτέρω αντιπροσώπευε καθώς και τους Δ. Α. και Γ. Λ. ως αντιπροσώπους των δύο άλλων μελών του Δ.Σ. της εγκαλούσας εταιριών “INVESTIA HOLDINGS S.A.” και “PROTOCRAFT TRADING LIMITED” αντίστοιχα. (…)”.

Μιλάμε για επαγγελματίες απατεώνες!

Γιατί, όμως, ο κ. Κασσελάκης κάνει αναφορά στο “παραδικαστικό κύκλωμα”; Δικηγόρος -συνέταιρος του πατέρα του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είχε σχέσεις με το “παραδικαστικό κύκλωμα” που είχε δημιουργηθεί το 2005, ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε ποτέ.

Οι υποτροφίες, η Goldman Sachs και ο Μπάιντεν

Εκτός από το επιχειρηματικό background του κ. Κασσελάκη, απορίες έχουν δημιουργηθεί και γύρω από άλλες πτυχές του -σίγουρα πλούσιου- βιογραφικού του.

Πριν φύγει για την Αμερική, ο κ. Κασσελάκης φοιτούσε στο Κολέγιο Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του (όπως αυτό έχει ανεβεί στο site του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη στις εκλογές του 2023),  γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι.

Έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό “Αρχιμήδη” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο κ. Κασσελάκης εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, χάρη σε υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια (University of Pennsylvania-UPENN) και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences.

Την ίδια εποχή, πάντως, φαίνεται πως η μητέρα του κ. Κασσελάκη εντάχθηκε στο προσωπικό του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.

Σήμερα, η κα Ευαγγελία Κασσελάκη είναι επίκουρη καθηγήτρια Κλινικής Αποκατασταστικής Οδοντιατρικής στο εν λόγω πανεπιστήμιο;

Από το 2009 και μέχρι το 2014, ο κ. Κασσελάκης εργάστηκε στην Goldman Sachs, όπου ασχολήθηκε με τον κλάδο των εμπορευμάτων.

“Είδα από κοντά τι είναι Κεφάλαιο.

Το να αγοράζεις τον κόπο του άλλου στα φτηνά.

Γι’ αυτό και άφησα αυτήν τη δουλειά”, λέει ο κ. Κασσελάκης στο βίντεό του.

Δεν μας λέει όμως τι έκανε αυτή η τράπεζα στην Ελλάδα με τα μνημόνια, που ήταν αποκλειστικά δικά της επιτεύγματα  και τι θα κάνει με αυτή την τράπεζα, όλα αυτά τα κάνει γαργάρα, γιατί μας λέει χωρίς ενδοιασμό για το Γκέι – κίναιδος/ και για την τράπεζα σιωπή!!!

Επειδή είναι εκπαιδευμένο δικό της παιδί, για να αποτελειώσει την Ελλάδα εκ των ‘έσω αθόρυβα;;;;;;

Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Τζο Μπάιντεν για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008.

Ο ίδιος επιμένει στο “εθελοντικά”: “Ήμουν απλά εθελοντής που έτυχε να ‘ανεβώ’ στο κομμάτι της οργάνωσης, δεν ήμουν στρατηγικό στέλεχος”, είπε σε συνέντευξή του.

Ναι όλα αυτά τα τυχαία με τρομάζουν ύποπτα!!!

Μου θυμίζει την τυχαία συνύπαρξη Σαμαρά, Παπανδρέου στο Χάρβαρντ της Αμερικής, με τα γνωστά αποτελέσματα για την Ελλάδα!!!

Το 2023, προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ και αποδέχθηκε μια μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Eεπικρατείας.

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, ερωτηθείς για ποιον λόγο αποφάσισε να αφήσει μια τόσο επιτυχημένη καριέρα και να ασχοληθεί με την πολιτική στην Ελλάδα, είπε σε συνέντευξή του ότι “πονάει τον τόπο του”.

“Μεγάλωσα εδώ και όταν έφυγα διατήρησα σχέσεις με την πατρίδα μου (…) Έχω μια ευκαιρία να προσφέρω.

Μου δίνει αυτοπραγμάτωση η αντίδραση του κόσμου”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης -σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στον ίδιο- δείχνει όντως να αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ενώ όσο ζούσε στην Αμερική ερχόταν συνέχεια στα Χανιά για διακοπές.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά η πηγή, “ο ελληνικός πολιτισμός τον κάνει περήφανο.

Η ελληνική γη τού μιλάει, την αισθάνεται δική του…”.

Οι πουστιές σε ημερήσια διάταξη!!!

Το Capital.gr προσπάθησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τον κ. Κασσελάκη, αλλά ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ως Έλληνας του εξωτερικού και αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τσίπρας καλείτε να δώσει εξήγησης άμεσα!!!

Το παιδί της ελίτ φατρίας, Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Εκάλη.

Οι γονείς

Στα social media έχει χιλιάδες ακολούθους.

Το ευρύ κοινό ωστόσο ελάχιστα γνωρίζει για αυτόν.

Ποιος είναι λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης;

Ακόμη, ο κ. Κασσελάκης δίνει ελλιπή στοιχεία για τις συνθήκες των σπουδών του. Μπορεί να ανέφερε πως «η υποτροφία Ανδρέα Δρακόπουλου μού επέτρεψε να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια», ωστόσο αυτό δεν συνέβη σε όρους «απόλυτης μοναξιάς».

To 2006, όταν εκείνος φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια η μητέρα του Ευαγγελία Κασσελάκη είχε ενταχθεί στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ίδιου Πανεπιστημίου.  έφυγε από το  Μαρούσι .

Δείτε πως τα πουλημένα ΜΜΕ φτιάχνουν έναν Γκέι- κίναιδο υποψήφιο πρωθυπουργό;;;;;;;;;;;;;;;

Μερικά ονόματα που χρίζουν έρευνες;;;

Οι τρεις βουλευτές Επικρατείας, Στέφανος Κασσελάκης, Ναυτιλία, Δρ Οθωνας Ηλιόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής του Harvard, κλινικός Ογκολόγος στο Massachusetts General Hospital Cancer Center, και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και η Νατάσσα Ρωμανού, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Γκόνταρντ της NASA στη Νέα Υόρκη και καθηγήτρια στο Columbia.

Εφοπλιστής και Συριζαίος!

Η παραίτηση αυτή του Τσιπρα, δεν εξετάστηκε καθόλου τι κρύβει;;;;;

Μετά την δεύτερη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Έκτοτε ακούστηκαν πολλά ονόματα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κασσελάκη: Γιατί έβαλε στο βιογραφικό του ότι είναι ομοφυλόφιλος;

Ο ποινικολόγος επανήλθε με νέα πυρά κατά πάντων

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις του εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο αποκάλεσε «νούμερο» και διερωτήθηκε αν θα τον αποκαλούν «ο σύζυγος ή η σύζυγος», έδωσε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Μετά τις αντιδράσεις όλων των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κούγιας επανήλθε, με νέα πυρά κατά πάντων, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

1.- Θα έπρεπε πριν τοποθετηθούν, εκτός εάν δεν τους συμφέρει, να διαβάσουν το σύνολο των δηλώσεών μου.

Υπάρχουν στο site του ΑΝΤ1.

2.- Άλλο είναι ο αυτοδημιούργητος αριστερός και εντελώς διαφορετικό είναι ο αυτοδημιούργητος δεξιός.

Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει φοιτήσει σε δημόσιο σχολείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, έχει συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις και έχει σπουδάσει την επιστήμη του σε δημόσιο πανεπιστήμιο και μετά με νύχια και με δόντια καταφέρνει να είναι διακεκριμένος στην επιστήμη του, στην επιχείρησή του και στη βιομηχανία του.

Έχει πάει με τα πόδια στο σχολείο του είτε στη δυτική Αθήνα, είτε στις φτωχές γειτονιές του Πειραιά, είτε στα σχολεία των διαφόρων χωριών και κωμοπόλεων της Ελλάδας και, όταν γυρίζει στο σπίτι του, δεν είναι βέβαιος αν θα βρει ένα πιάτο φαγητό.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοδημιούργητος ένας που τελειώνει το Κολλέγιο Αθηνών, σπουδάζει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Αμερική, όπου είναι καθηγήτρια η mammy του, και στο τέλος λόγω των καλών δημοσίων σχέσεών του και χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις, χωρίς καμία εγγύηση, με δάνεια που μπορεί να είναι και αγύριστα, εάν «γυρίσει» η ναυτιλία, γίνεται εφοπλιστής.

Αυτός δεν είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, όπως τον αντιλαμβάνεται ο λαός μας.

3.- Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα τεράστιο λάθος και ουσιαστικά καταρράκωσε την ομοφυλοφιλική κουλτούρα.

Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν στο απαγορεύει κανείς και έχουμε δίπλα μας υπέροχα πλάσματα ομοφυλόφιλους που δικαίως θεωρούν αυτή την επιλογή τους μια εντελώς φυσιολογική εξέλιξη της προσωπικότητάς τους και δικαίως απαιτούν από τους άλλους ανθρώπους να τους αντιμετωπίζουν έτσι, αλλά σε καμία περίπτωση και εκ λόγων αυτοσεβασμού, αλλά κυρίως λόγω σεβασμού στην ομοφυλοφιλική κουλτούρα δεν αναφέρουν στο βιογραφικό τους σημείωμα ότι είναι ομοφυλόφιλοι, λες και αυτό είναι ένα επιπλέον προσόν.

Αλήθεια γιατί δεν έκανε μήνυση για ύβρεις και συκοφαντία στον Κούγια;;;;;;

και συνεχίζει ο Κούγιας.

4.- Θέλω να απαντήσω προς την κυρία Αχτσιόγλου, η οποία με φωτογράφισε με τις δηλώσεις της, ότι αντί να με ευγνωμονεί, γιατί με τις δηλώσεις μου εκφράζοντας την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και των πραγματικά αυτοδημιούργητων Ελλήνων που έκαναν κάτι στη ζωή τους, ανέδειξα αυτή τη θρασύτατη και με έλλειψη ντροπής προς τους συνυποψηφίους του και προς τους αληθινούς αριστερούς, τους πραγματικούς αυτοδημιούργητους, συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη, για να κερδίσει τις ψήφους των ομοφυλοφίλων και μόνο στην αυριανή εκλογική διαδικασία, έγινε ένα με αυτό τον «περίεργο» τύπο που αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί, γιατί ποτέ δεν έχει πατήσει εκεί, και που ήρθε ξαφνικά να μας σώσει.

  1. Δεν θα ασχολούμην καθόλου με την κυρία Ακρίτα, αν δεν αναφερόταν ονομαστικά σε μένα.

Αλήθεια, αυτή η κυρία τι έχει κάνει στη ζωή της, ώστε να αναδεικνύονται οι δηλώσεις της που συνήθως αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν διαδρομή στη ζωή τους;

Τι επάγγελμα κάνει;

Εκτός από το να έχει το επώνυμο του υπέροχου πατέρα της που άλλαξε την παιδεία στην Ελλάδα και έδωσε σε μας τα φτωχόπαιδα τη δυνατότητα να τελειώνουμε πανεπιστήμια μαζί με τα πλουσιόπαιδα και τον οποίο τίμησε μετά τον θάνατό του με τη συμμετοχή της στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που θυμάμαι γι’ αυτήν είναι ότι ήταν παντρεμένη με τον φίλο μου τον Κώστα Αρζόγλου.

Τι λέει ο Θοδωρή Γιάνναρου

Ο Στεφανής ο Κασσελάτσης ψήφιζε το 2015 Νέα Δημοκρατία, αλλά ήδη από το 2012 ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη προσυπογράφοντας τα μνημόνια και τη μνημονιακή πολιτική…  

Αυτά όλα δεν ακούστηκαν από το Μαξίμου…  που για ευνόητους λόγους παριστάνει…την πάπια, αλλά από τον Νίκο Φίλη, που σίγουρα δεν ανήκει στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου ή στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ήταν υπουργός επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα… Μάλλον στην πορεία θα ακούσουμε και άλλα που θα γκρεμίσουν συθέμελα το αριστερό παραμύθι τόσο του Κασσελάτση, όσο και του συνονθυλεύματος!

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι, οι 140 χιλιάδες που ψήφισαν το παράσιτο Γκέι-κίναιδο;;;;

Θα ζητήσω να μου συγχωρέσετε τυχόν λάθη, λόγω του χρόνου της έρευνες.

Υστερόγραφο:

Έλληνες Ελληνίδες η Ελλάδα Κινδυνεύει άμεσα.

1)Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία και καλά σχεδιασμένα στην Αμερική, εν γνώση της εγκάθετης βουλής των προδοτών.

2) Η ήτα του Σύριζα και η παραίτηση Τσίπρα ήταν και αυτή σχεδιασμένη με την Νόθευση των Εκλογών.

3) Ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του είχαν ενημερωθεί, από την ομιλία του στο Κογκρέσο της Αμερικής.

4) Η κάθετη και ανεξήγητη υποστήριξη της Ουκρανίας, εναντίον της Ρωσίας παίρνει σάρκα και οστά, γιατί έγινε.

5) Το άδειασμα των Νησιών από τα όπλα που Εστάλησαν στην Ουκρανία, είναι στο σχέδιο.

6) Όλο αυτό το σχέδιο χρηματοδοτείτε από την Goldman Sachs/ Και ο/η Κασσελάκη είναι καλά σχεδιασμένο πιόνι της και γενικά του Αμερικανικού σχεδίου.

7) Ο Κασσελάκης, είναι βέβαιο ότι θα εκλεγεί αρχηγός του Σύριζα, στην συνέχεια θα έχουμε σκηνοθετημένα έκτροπα, για να πέσει η κυβέρνηση, ή να συγκυβερνήσουν, όλα αυτά είναι εν γνώση των αρχηγών και των επιτελείων τους, διότι το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστή άμεσα! Η Ελλάδα θα είναι και επίσημα εταιρία με διευθυντές.

8) Η πρόταση του, ή της Κουσσελάκη για κατάργηση της Ελληνικής στράτευσης θα γίνει άμεσα, τον στρατό θα αναλάβουν μισθοφόροι Αμερικανοί και Έλληνες.

9) Στην Τουρκία θα δοθεί το μισό Αιγαίο, με αντάλλαγμα την πλήρη ρήξη με την Ρωσία και πλήρη είσοδο της Αμερικής επίσημα στην Μαύρη θάλασσα.

10) Στην Ελλάδα θα δημιουργηθεί η βάση για εξαπόλυση επίθεσης κατά της Ρωσίας, σε συνεργασία με το τεράστιο αμερικανικό  στρατόπεδο, έξω από τα Σκόπια.

11) Η Goldman Sachs δεν χρηματοδότη μόνο ελέγχει πλήρως την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, για να είναι φοβισμένοι και ανίκανοι να αντιδράσουν, είναι μια θηλιά καλά σφιγμένη, με την συμμετοχή του αφεντικού, την FED, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση ΜΟΣΑΝΤ, με τον Έλεγχο του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

12) το θέρετρο της φρίκης σε επίθεση της Ρωσίας, θα είναι πρώτα στην Ελλάδα.

13) η γενοκτονία του γηγενή πληθυσμού της Ελλάδος είναι γεγονός.

14) Η συμφωνία των 7  σημείων με τον δοσίλογο Μητσοτάκη και τον Ερτονγάν είναι στάχτη στα μάτια, είναι όλα συμφωνημένα.

15) οι μεγαλύτεροι προδότες δεν είναι οι πολιτικοί, που έχουν σίγουρα απειληθεί, αλλά οι Έλληνες στρατηγοί.

16) τα παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα τρέξουν άμεσα, για να μην προλάβει να αντιδράσει η Ρωσία.

17) Δημήτρης Καιρίδης. «Μιλάμε για ευρωτουρκική συμφωνία με πρωτοβουλία της Ελλάδας», στον απόηχο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η συμφωνία θα είναι κατ’εξοχήν ευρωτουρκική.

 Τι λέει αυτή η συμφωνία;;;;;

Έλληνες Ελληνίδες η φρίκη μας αγκαλιάζει άμεσα, τα 400 χρόνια σκλαβιάς θα είναι παρανυχίδα μπροστά σε αυτά που μας ετοιμάζουν.

Αυτοί οι προδότες στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη

Τάκης Χαρίτου

Μπέττυ Σκούφα

Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Λευτέρης Αβραμάκης

Σωκράτης Βαρδάκης

Ραλλία Χρηστίδου

Γιώργος Ντζιμάνης

Γιάννης Θεοφύλακτος

Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης

Χρήστος Μπγιάλας

Νίκος Παπαδόπουλος

Βασίλης Κόκκαλης

Δημήτρης Βέττας

Οικονόμου Θανάσης

Πέτρος Κωνσταντινέας

Ελένη Αυλωνίτου

Γρηγόρης Στογιαννίδης

Χρήστος Σιμορέλη

Χαρά Καφαντάρη

Άννα Βαγενά

Θάνος Μωραϊτης

Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, ο οποίος με δήλωσή του, στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη.

 «Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και με την αισιοδοξία της βούλησης λοιπόν, αύριο θα στηρίξω τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και από Δευτέρα θα αγωνιστώ, όχι για να δικαιωθεί η επιλογή μου, αλλά για να δικαιωθεί η συλλογική ελπίδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων

Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη:

Παύλος Πολάκης

Θεοδώρα Τζάκρη

Πέτρος Παππάς

Ραλλία Χρηστίδου

Ευάγγελος Αποστολάκης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Έλενα Ακρίτα

Γιώργος Καραμέρος

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Ράνια Θρασκιά

Χάρης Μαμουλάκης

Νίκος Παππάς

Βασίλης Κόκκαλης Στελέχη και πρώην βουλευτές που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη:

Γιώργος Τσίπρας

Άγγελος Τόλκας

Δώρα Αυγέρη

Σάκης Οικονόμου (μέλος Κ.Ε., πρώην βουλευτής)

Μάριος Κάτσης

Δημήτρης Βέττας

Μπιάλας Χρήστος

Τάνια Ελευθεριάδου

Παναγιώτης Κουρουμπλής

Άννα Βαγενά Χαρά Καφαντάρη

Νατάσα Γκαρά

Ελένη Αυλωνίτου

Πέτρος Κωνσταντινέας

Ευάγγελος Αντώναρος (ήταν υποψήφιος στις εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί).

Τα μέλη της ΚΕ που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη:

1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής

2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής

3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ. βουλευτής

4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ. βουλευτής

5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ. βουλευτής

6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ. βουλευτής

7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ. βουλευτής

8) ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ. βουλευτής

9) ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ

12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ

14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ

15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

16) ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ

17) ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ

18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

19) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ

20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ

21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ

22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ

23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ

25) ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ

27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ

29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή

Προβολές : 1,863


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα