ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!Το δάγκωμα του φιδιού. Ηλεκτρομαγνητικά όπλα, οξείδιο του γραφενίου και ενεργοποίηση ασθενειών: Εκθέτοντας τη σύνδεση Covid-5G

11 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,031
Μοίρασέ το

 

Καμία ατζέντα καθυπόταξης του ανθρώπινου πνεύματος- γιατί εκεί σκοπεύει- δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς των ασύρματη τεχνολογία:

Κανένας barcode δεν θα τσεκάρονταν, κανένα υπαραγώγιμο γραφένιο δεν θα εγχύονταν στο αίμα του πληθυσμού ώστε να κατευθύνονται οι εγκεφαλικοί νευρώνες σύμφωνα με τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες υπό τη μορφή “εμβολίων”.

Καμία σαρωτική ασθένεια δεν θα εξαπολύονταν, καμία πολεμική τεχνολογία ακτινοβολίας και κανένας δορυφόρος δεν θα τρυπούσε σώματα και κτίρια απειλώντας καθετί έμβιο.

Κανένα ψηφιακό νόμισμα της μεγαλοτραπεζικής κλεπτοκρατίας δε θα μπορούσε να έχει ισχύ σε κανένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης, και καμία παγκόσμια δικτατορία δε θα μπορούσε να επιβληθεί χωρίς τη συγκεκριμένη τεχνολογία, καταργώντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τη γνώση και τα πολιτεύματα, όπως και καμία επιχείρηση μαζικού φόβου δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει αν δεν μανιπουλάρονταν από τους κατόχους της ίδιας αυτής τεχνολογίας, της οποίας τα κράτη ανήκουν στους κατόχους της.

Όταν λέμε ότι τον εχθρό τον κουβαλάμε στην τσέπη μας, δεν αποτελεί, δυστυχώς, καμία υπερβολή.

 

Ποιός είναι ο εφιάλτης στο αίμα των εμβολιασμένων;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!!

5G… Η πιο επικίνδυνη τεχνολογία που εφευρέθηκε ποτέ, με στόχο την μείωση του πληθυσμού…

Κάντε ένα απλό τεστ στην καθημερινότητά σας και δείτε πόσοι είναι με ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας στο χέρι, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες σ’ αυτό..

Σκεφθείτε πόσοι απ’ αυτούς έχουν εμβολιαστεί ή έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή και άλλα υγρά του σώματος, με τους εμβολιασμένους και έχετε την φρίκη μπροστά σας.

Θα σας προτείνω να διαβάσετε και να διαδώσετε τα άρθρα που έχουν αναρτήσει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για την σύνδεση 5G με το εμβόλιο του κορονοϊού… και τα συμπεράσματα δικά σας.

Όλη η σχετική αρθρογραφία, βρίσκεται εδώ

ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΡΘΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Έρευνα: Γιώτα Σεχίδου

 

Είναι σαφές ότι η σχέση κόβιντ-5G αποσιωπάται σε όλα τα μέσα, για λόγους που σχετίζονται με την περίφημη ατζέντα της παγκοσμιοποίησης του υπερεθνικού κεφαλαίου που έχει φτάσει να κινδυνεύει να ρίξει την ανθρωπότητα στη μαζική καταστροφή ενός πυρηνικού πολέμου.

Η πληροφόρηση, σ’ αυτόν τον πόλεμο, είναι το δυνατότερο όπλο, γι’ αυτό και χειραγωγείται τραγικά κινδυνεύοντας να φτάσει σύντομα στα όρια του απόλυτου.

 

 

Καμία ατζέντα καθυπόταξης του ανθρώπινου πνεύματος- γιατί εκεί σκοπεύει- δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς των ασύρματη τεχνολογία: κανένας barcode δεν θα τσεκάρονταν, κανένα υπαραγώγιμο γραφένιο δεν θα εγχύονταν στο αίμα του πληθυσμού ώστε να κατευθύνονται οι εγκεφαλικοί νευρώνες σύμφωνα με τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες υπό τη μορφή “εμβολίων”, καμία σαρωτική ασθένεια δεν θα εξαπολύονταν, καμία πολεμική τεχνολογία ακτινοβολίας και κανένας δορυφόρος δεν θα τρυπούσε σώματα και κτίρια απειλώντας καθετί έμβιο, κανένα ψηφιακό νόμισμα της μεγαλοτραπεζικής κλεπτοκρατίας δε θα μπορούσε να έχει ισχύ σε κανένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης, και καμία παγκόσμια δικτατορία δε θα μπορούσε να επιβληθεί χωρίς τη συγκεκριμένη τεχνολογία, καταργώντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τη γνώση και τα πολιτεύματα, όπως και καμία επιχείρηση μαζικού φόβου δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει αν δεν μανιπουλάρονταν από τους κατόχους της ίδιας αυτής τεχνολογίας, της οποίας τα κράτη ανήκουν στους κατόχους της.

¨Οταν λέμε ότι τον εχθρό τον κουβαλάμε στην τσέπη μας, δεν αποτελεί, δυστυχώς, καμία υπερβολή.

 

Οι νέες έρευνες:  το δάγκωμα του φιδιού

Η American Society for Clinical Investigation δημοσίευσε mia n;ea έρευνα που διερευνά τις βιοχημικές ιδιότητες του πλάσματος που λαμβάνεται από νεκρούς ασθενείς με Covid-19. Η ομάδα των ερευνητών ήθελε να «προσδιορίσει τους κυτταρικούς και μοριακούς μηχανισμούς που ευθύνονται για τη σοβαρή COVID-19 που οδήγησε στο θάνατο». Οι ασθενείς με σοβαρό covid-19 εμφάνισαν μιτοχονδριακή δυσλειτουργία και αυξημένους μεταβολίτες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της εκκρινόμενης φωσφολιπάσης Α2 (sPLA2) . Αυτό είναι το ίδιο ένζυμο που αυξάνεται μετά από ένα δάγκωμα δηλητηριώδους φιδιού. Θα μπορούσε αυτή η αύξηση του sPLA2 να είναι η φυσική αντίδραση του σώματος στη μόλυνση ή θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι το σώμα έχει μολυνθεί/δηλητηριαστεί από κάτι πιο κακό – ίσως δηλητηριώδη σωματίδια;

«Οι νεκροί ασθενείς με COVID-19 είχαν υψηλότερα επίπεδα κυκλοφορούντος, καταλυτικά ενεργού sPLA2 ομάδας ΙΙΑ (sPLA2-IIA), με διάμεση τιμή 9,6 φορές υψηλότερη από αυτή για ασθενείς με ήπια νόσο και 5,0 φορές υψηλότερη από τη διάμεση τιμή για επιζώντες του σοβαρού COVID-19», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΥ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ

 

Σύμφωνα με χρόνια βιοχημικής έρευνας, μια ένωση ευρέως φάσματος ANTI-VENOM αναστέλλει το ίδιο το ένζυμο που σχετίζεται με τη σοβαρή νόσο covid-19 και τη θνησιμότητα από covid-19. Αποδεικνύεται ότι αυτό το ένζυμο (sPLA2) αναστέλλεται από μια ένωση κατά του δηλητηρίου που ονομάζεται varespladib . 

Κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι το varespladib είναι ένας ισχυρός αναστολέας της εκκριτικής φωσφολιπάσης Α2 (sPLA2). Το Varespladib έχει επιδείξει βελτιώσεις στους καρδιαγγειακούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των φλεγμονωδών C-αντιδρών πρωτεϊνών και μιας σχεδόν πλήρους καταστολής του ενζύμου στόχου, του sPLA2.

Ένα άρθρο του Medscape από τον Νοέμβριο του 2020 συμφώνησε ότι η φλεγμονή των πνευμόνων που προκαλείται από το covid-19 παράγει το ένζυμο sPLA2. 

Το άρθρο είπε επίσης ότι μια πιο θανατηφόρα έκδοση του ίδιου ενζύμου παράγεται από το SNAKE VENOM. 

Οι ερευνητές χρησιμοποιούν το varespladib ως φάρμακο ευρέως φάσματος, κατά του δηλητηρίου, επειδή στοχεύει αυτό το ίδιο ένζυμο sPLA2. Οι ερευνητές θέλουν επίσης να αναπτύξουν την ένωση κατά του δηλητηρίου κατά των σοβαρών περιπτώσεων covid-19 .

Αυτό θέτει το ερώτημα: Θα μπορούσε η κλινική εκδήλωση του «covid-19» να είναι στην πραγματικότητα οι αρνητικές επιπτώσεις ενός βιοόπλου που περιέχει ιδιότητες από το δηλητήριο φιδιού; 

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι ασθενείς με βαριά Covid και όσοι έχουν εμβολιαστεί με την πρωτεΐνη ακίδας mRNA μπορεί να υποφέρουν από ζάλη, παράλυση, πήξη αίματος και φλεγμονή των πνευμόνων. 

Όλα αυτά είναιπαρόμοια συμπτώματα από ένα δάγκωμα δηλητηριώδους φιδιού [Εικόνα 6]. 

Εάν ο σοβαρός Covid-19 περιλαμβάνει ένα ένζυμο που μπορεί να κατασταλεί με αντι-δηλητήριο, ο πραγματικός SARS-CoV-2 περιέχει γενετικό κώδικα από δηλητήριο φιδιού; 

Επιπλέον, οι σοβαρές καρδιαγγειακές επιδράσεις από τα εμβόλια mRNA σχετίζονται με αυτό το ίδιο δηλητηριώδες συστατικό;

Τα ιατρικά συστήματα επωφελήθηκαν από τις διαγνώσεις του Covid-19, αλλά κατανόησαν πολύ λίγα για την παθολογία πίσω από την πραγματική ασθένεια

Για δύο χρόνια, τα νοσοκομειακά συστήματα χρησιμοποίησαν μια μακρά λίστα με μη ειδικά συμπτώματα για να κωδικοποιήσουν τον «covid-19». Ένας όρος που ονομάζεται «covid-19» χρησιμοποιήθηκε στους ασθενείς εάν το «είναι» απλώς «ύποπτο ή δεν μπορούσε να αποκλειστεί». 

Επιπλέον, τα νοσοκομεία βασίστηκαν σε δόλια τεστ PCR που δεν είχαν ποτέ σκοπό να διαγνώσουν μια συγκεκριμένη λοιμώδη νόσο.

Η λέξη «covid-19» έχει διαφημιστεί σε επίπεδο που μουδιάζει το μυαλό,χωρίς καμία κατανόηση της παθολογίας πίσω από την ετικέτα της νόσου ή πώς τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων επιδείνωσαν τον πόνο και τον θάνατο.

Ενώ οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνταν για τη ψευδή διάγνωση των κοινών αναπνευστικών ιών ως «covid-19», το πραγματικό βιοόπλο θα μπορούσε εύκολα να αποφύγει την ανίχνευση και να προκαλέσει ανεξήγητη φλεγμονή στους πνεύμονες και το καρδιαγγειακό σύστημα ηλικιωμένων ασθενών και ατόμων με συννοσηρότητες.

Αυτό που γνωρίζουμε ως «covid-19» θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ένα δυαδικό όπλο που βασίζεται σε δηλητήριο φιδιού (και άλλα συστατικά), το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή φλεγμονή στους πνεύμονες και στο καρδιαγγειακό σύστημα. 

Δεδομένου ότι τα εμβόλια covid-19 προορίζονται να αναπαράγουν παρόμοιες γενετικές αλληλουχίες της πρωτεΐνης ακίδας, όλα αυτά τα καρδιαγγειακά προβλήματα και οι ξαφνικοί θάνατοι από εμβόλια θα μπορούσαν να είναι τα αποτελέσματα των ίδιων ιδιοτήτων δηλητηρίου φιδιού.

 

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ανοσολογικής απόκρισης με το mRNA της πρωτεΐνης ακίδας και το κοινό αναγκάστηκε να ακολουθήσει την ιδέα ότι αυτά ήταν εμβόλια που σώζουν ζωές . αλλά ολόκληρη η επιστημονική και ιατρική υποδομή θα μπορούσε να έχει χάσει εντελώς το νόημα. 

Αντιμετωπίζουμε έναν μακρύ πόλεμο βιοπολέμου, που μεταμφιέζεται σε επιστήμη. 

Οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να είχαν δηλητηριαστεί από δηλητηριώδεις γενετικές οδηγίες που δηλητηριάζουν τους πνεύμονες, το καρδιαγγειακό σύστημα και το νευρικό σύστημα.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που το εμβόλιο δεν λειτούργησε μετά την πρώτη δόση. Αυτή η ατέρμονη επίθεση αντιγράφει δηλητηριώδη, δηλητηριώδη συστατικά (που δεν έχουν καμία σχέση με την ανοσία) και αρρωσταίνουν τον πληθυσμό με πιο άμεσο και σκόπιμο τρόπο από ό,τι θα μπορούσε ποτέ το αρχικό βιοόπλο. 

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι εμβολιασμένοι εκδηλώνουν σοβαρό Covid τώρα, σε ποσοστά μεγαλύτερα από τους μη εμβολιασμένους 

Κυριολεκτικά δηλητηριάζονται βίαια μέχρι θανάτου, δόση μετά από δόση.(Βλ. πηγές).

 

Ποιά η σχέση όμως της οξείας δηλητηρίασης του αίματος (η οποία όπως έχει αποδειχθεί καταπολεμάται μόνο μέσω φαρμάκων που χτυπούν παράσιτα και δηλητήρια), και ποια η σχέση της με την ανάπτυξη των δικτύων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5/6G?

Για το θέμα αυτό παραθέτουμε ορισμένα πολύ σημαντικά άρθρα του Ryan Matters (Βλ. πηγές) που δημοσιεύτηκαν πολύ πρόσφατα:

 

Από την αρχή του έπους του Covid, οι άνθρωποι εικάζουν για μια πιθανή σχέση μεταξύ των αυξημένων ασθενειών και της ανάπτυξης δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο.

Και ενώ ο «Covid-19» δεν ήταν σχεδόν η αποκαλυπτική καταιγίδα θανάτου που περιέγραφαν τα μέσα ενημέρωσης, έχουν καταγραφεί υπερβολικοί θάνατοι σε ορισμένες περιοχές. 

Το ερώτημα είναι: οι υπερβολικοί θάνατοι αποδίδονται αποκλειστικά σε μέτρα «πανδημίας» (π.χ. lockdown, μάσκες, τοξικά φάρμακα κ.λπ.) ή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έπαιξε σημαντικότερο ρόλο; 

Και αν ναι, οφείλεται στο 5G ή στη χρήση κάποιας άλλης κρυφής, άγνωστης ακόμα, τεχνολογίας; Αυτό στοχεύει να αποκαλύψει αυτή η έρευνα.

 

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί επίσης κυρίως στην υπερβολική θνησιμότητα. Διότι, εάν δεν υπήρχαν υπερβολικοί θάνατοι, θα ήταν δύσκολο να υποστηριχθεί ότι υπήρχε κάποιο είδος όπλου EMF (ηλεκτρομαγνητικά πεδία) που αναπτύσσονταν καθώς αυτό θα αύξανε σίγουρα τους θανάτους πάνω από το κανονικό όριο.

Σε ορισμένες περιοχές, σε ορισμένες χώρες, υπήρξαν αναμφίβολα υπερβολικοί θάνατοι και, όπως θα δείξει αυτό το άρθρο, αυτοί μπορούν να εξηγηθούν χωρίς την ανάγκη για ένα νέο, μολυσματικό παθογόνο (όπως ο συγγραφέας έχει υποστηρίξει σε προηγούμενο άρθρο [Βλ. ΠΗΓΕΣ]).

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες σειρές αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι δεν ήταν ο «Sars-Cov-2» ή κάποιος υποτιθέμενος ιός για εκείνο το θέμα, που προκάλεσε αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους. Ενώ οι λόγοι που προβλήθηκαν από άλλους ερευνητές ως προς την πραγματική αιτία είναι όλοι έγκυροι -και πιθανώς, σε κάποιο βαθμό, όλοι αληθινοί- σε αυτό το άρθρο, υποστηρίζω την αιτία του EMF.

Απλώς αναφέρομαι ότι τα EMF, με τη μία ή την άλλη ιδιότητα, έχουν συμβάλει στην υπερβολική θνησιμότητα σε όλη την περίοδο του Covid. Θα υποστηρίξω επίσης ότι τα EMF ήταν υπεύθυνα για μερικά από τα πιο περίεργα συμπτώματα που εκφράστηκαν από τους λεγόμενους ασθενείς «Covid».

Επίσης, όταν αναφέρομαι στα “EMFs” (ηλεκτρομαγνητικά πεδία/ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία), δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο 5G (αν και αυτό είναι σημαντικό), είμαι επίσης πρόθυμος να εξετάσω άλλες, κρυφές επιρροές EMF, πιθανώς με τη μορφή όπλων κάποιου είδους. Και όπως θα δούμε, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι αυτό το είδος όπλου υπάρχει και έχει χρησιμοποιηθεί.

Μην κάνετε λάθος, πολλά από αυτά που προτείνω εδώ είναι εικασίες. Ωστόσο, είναι εικασίες, με στοιχεία που το υποστηρίζουν.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ «ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ» ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΣ ΤΟΥ COVID

 

Εδώ θα εξετάσουμε τέσσερις σειρές στοιχείων που σαφώς υποδηλώνουν ότι υπήρχαν άλλοι, πιθανώς άγνωστοι, παράγοντες που προκάλεσαν αυξημένη κακή υγεία κατά την περίοδο του Covid. Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαν να συζητηθούν εδώ, αλλά για να διατηρήσω αυτό το άρθρο σε ευανάγνωστο μήκος, επέλεξα μόνο τέσσερα.

1. Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ DR CAMERON KYLE-SIDELL

Νωρίς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, ένας γιατρός από τη Νέα Υόρκη ονόματι Cameron Kyle-Sidell δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube όπου αποκάλυψε ορισμένες συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη φύση του “Covid-19” και το πρότυπο περίθαλψης με το οποίο λειτουργούσαν όλα τα νοσοκομεία στις ΗΠΑ. .

Το βίντεο καταργήθηκε από το YouTube (ποιος θα το μάντευε;) αλλά μπορείτε ακόμα να το δείτε εδώ στο Bitchute .

Ο Δρ Kyle-Sidell είναι ER και γιατρός εντατικής θεραπείας που εργάζεται στη Νέα Υόρκη (για την ακρίβεια στο Μπρούκλιν). Η μαρτυρία του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Απριλίου 2020. Καθώς το αρχικό βίντεο καταργήθηκε από το YouTube, δεν μπορούσα να προσδιορίσω την ακριβή ημερομηνία της δημοσίευσης, αλλά πιθανότατα δημοσιεύτηκε γύρω στις 6 Απριλίου του ’20.

Ο Δρ Kyle-Sidell ξεκινά τη δήλωσή του μάλλον οδυνηρά:

«Πριν από εννέα ημέρες άνοιξα μια μονάδα εντατικής θεραπείας για τη φροντίδα των πιο άρρωστων ασθενών με COVID-19 στην πόλη και σε αυτές τις εννέα ημέρες έχω δει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί».

Αυτό θα πρέπει ήδη να μας προκαλεί ανησυχία. Ένας έμπειρος γιατρός εντατικής θεραπείας βλέπει πράγματα που «δεν έχει ξαναδεί»; Αν ο Covid-19 ήταν μια τυπική ιογενής πνευμονία (ένα κρυολόγημα), τότε σίγουρα θα το είχε ξαναδεί, αμέτρητες φορές μάλιστα. Άρα μπορούμε ήδη να είμαστε σίγουροι ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει εδώ.

Και αυτό, στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται ο ίδιος ο Δρ. Sidell:

«Η πνευμονική νόσος COVID-19, από όσο μπορώ να δω, δεν είναι πνευμονία και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως πνευμονία».

Στη συνέχεια συνεχίζει σχολιάζοντας αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να είναι η πραγματική αιτία της πάθησης (η έμφαση προστέθηκε):

«Μάλλον, εμφανίζεται ως κάποιο είδος ασθένειας που προκαλείται από ιούς, που μοιάζει περισσότερο με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου. Είναι σαν δεκάδες χιλιάδες Νεοϋορκέζοι συνάδελφοί μου να βρίσκονται σε ένα αεροπλάνο στα 30.000 πόδια στην καμπίνα πίεσης και σιγά σιγά αυτοί οι ασθενείς στερούνται οξυγόνου».

Έτσι, ο Δρ Sidell εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η περίεργη κατάσταση είναι «προκαλούμενη από ιούς», αλλά ας το παραδεχτούμε, η ιατρική του εκπαίδευση σε συνδυασμό με την προπαγάνδα του ιού της Γουχάν θα τον ανάγκαζαν να το κάνει. Αυτό που λέει στη συνέχεια είναι πιο ενδιαφέρον γιατί συγκρίνει την κατάσταση των ασθενών του με την ασθένεια μεγάλου υψομέτρου και ισχυρίζεται ότι στερούνται οξυγόνου. Να το έχετε υπόψη σας καθώς προχωράμε.

Ο Δρ Sidell συνεχίζει τονίζοντας το γεγονός ότι η χρήση αναπνευστήρων είναι ο εσφαλμένος τρόπος αντιμετώπισης μιας τέτοιας πάθησης.

«Φοβάμαι ότι χρησιμοποιούμε ένα ψεύτικο πρωτόκολλο για τη θεραπεία μιας νέας ασθένειας…»

Στη συνέχεια κάνει την τολμηρή πρόταση ότι το ARDS (Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας), που αναφέρεται ότι προκαλείται από τον «Covid-19», στην πραγματικότητα προκαλείται από τη χρήση αναπνευστήρων.

«…το ARDS που βλέπουμε, που βλέπει όλος ο κόσμος, μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από τραυματισμός των πνευμόνων που προκαλείται από τον αναπνευστήρα».

Ο Δρ Sidell λέει πολλά περισσότερα στην κατάθεσή του, μόλις έβγαλα μερικά βασικά αποσπάσματα για να κρατήσω αυτή την ενότητα συνοπτική. Ωστόσο, μη διστάσετε να παρακολουθήσετε μόνοι σας το πλήρες βίντεο.

Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία από τη μαρτυρία του Dr Sidell:

 • Οι ασθενείς εισήχθησαν στην πτέρυγα Covid του Dr Sidell με συμπτώματα που δεν είχε ξαναδεί.
 • Τα συμπτώματα που βίωναν αυτοί οι ασθενείς (υποτίθεται ότι είναι «Covid-19») δεν ήταν χαρακτηριστικά μιας τυπικής ιογενούς πνευμονίας, αλλά κάτι περισσότερο παρόμοιο με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου, που προκαλούσε στέρηση οξυγόνου.
 • Οι αναπνευστήρες ήταν η λανθασμένη θεραπεία για μια τέτοια κατάσταση και πιθανότατα έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι πολύ σημαντικό, διότι σημαίνει ότι τα νοσοκομεία μπορεί να έχουν σκοπίμως πάρει εντολές να χρησιμοποιούν αναπνευστήρες ακριβώς για να αυξήσουν τα ποσοστά θανάτων «Covid-19». Στην πραγματικότητα, αργότερα, εμφανίστηκαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι αναπνευστήρες ήταν αναποτελεσματικοί και επιβλαβείς. Μάλιστα, σύμφωνα με την προαναφερθείσα μελέτη, «το 88% των ασθενών που έλαβαν επεμβατικό μηχανικό αερισμό πέθανε, συμπεριλαμβανομένου του 97% των ατόμων ηλικίας >65».

Είναι το πρώτο και το δεύτερο σημείο που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ. Με άλλα λόγια, ορισμένοι ασθενείς στην περιοχή της Νέας Υόρκης (και πιθανώς αλλού) εμφάνιζαν συμπτώματα ξένα σε οτιδήποτε παρατηρείται τακτικά από έμπειρους γιατρούς και αυτή η κατάσταση έμοιαζε με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.

Όπως αποδεικνύεται, αυτή η παράξενη συνθήκη μπορεί να εκλογικευτεί εξετάζοντας τις επιπτώσεις ορισμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Θα το διερευνήσουμε αργότερα στο άρθρο.

Και πρέπει να σημειωθεί κάτι άλλο. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Δρ Sidell παρατήρησε αυτή την περίεργη κατάσταση που μοιάζει με ασθένεια σε μεγάλο υψόμετρο στη Νέα Υόρκη, γιατί, όπως θα δούμε, σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Νέα Υόρκη είχε μακράν το υψηλότερο ποσοστό θανάτου από Covid-19, υποδεικνύοντας ότι κάτι περίεργα συνέβαιναν εκεί που μπορεί να μην συνέβαιναν αλλού.

Αυτή η ανωμαλία στη Νέα Υόρκη αναφέρθηκε επίσης από τον Δρ Denis Rancourt, την έρευνα του οποίου θα εξετάσουμε τώρα.

 

2. Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DR DENIS RANCOURT

Ο Δρ Denis Rancourt είναι ένας Καναδός φυσικός, με εξαιρετικά εντυπωσιακά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια . Έχει γράψει μια σειρά από εργασίες σχετικά με την υπερβολική θνησιμότητα Covid-19 σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο και τα ευρήματά του είναι μάλλον διαφωτιστικά.

Η πρώτη του εργασία σχετικά με αυτό το φαινόμενο δημοσιεύθηκε στις 2 Ιουνίου 2020 με τίτλο «Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά τη διάρκεια του COVID-19 – Χωρίς πανούκλα, πιθανή η μαζική ανθρωποκτονία από τα κυβερνητικά μέτρα».

Στην περίληψη της εισήγησης αναφέρει ότι

«Τα πιο πρόσφατα δεδομένα για τη θνησιμότητα από κάθε αιτία ανά εβδομάδα δεν δείχνουν μια θνητότητα λόγω χειμερινής επιβάρυνσης που είναι στατιστικά μεγαλύτερη από ό,τι τους προηγούμενους χειμώνες. Και δεν είναι πανούκλα. Ωστόσο, μια απότομη «αιχμή του COVID-19» υπάρχει στα δεδομένα, για αρκετές πόλεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ».

Είναι αυτή η απότομη κορυφή που είναι πιο ενδιαφέρουσα, γιατί, όπως σημειώνει ο Rancourt, πρόκειται για μια ανωμαλία που δεν έχει ξανασυμβεί στην πλειονότητα των περιπτώσεων. εφοσον τα δεδομένα δεν συνάδουν απλά με μια ιογενή αιτία (στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε μια άλλη ομάδα ερευνητών της οποίας την έρευνα θα αναλύσουμε αργότερα).

Ο Rancourt υποθέτει ότι η ανώμαλη «αιχμή του COVID-19» φέρει την υπογραφή της μαζικής ανθρωποκτονίας από την αντιμετώπιση της κυβέρνησης κ εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τον Rancourt, η αρχική απότομη αύξηση των θανάτων σε διάφορες περιοχές στις ΗΠΑ και την ΕΕ ήταν άμεσο αποτέλεσμα των μέτρων πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αναπνευστήρων.

 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι η «αιχμή του COVID-19» στις ΗΠΑ προκύπτει από ορισμένα hot spot και η Νέα Υόρκη είναι η κύρια. Στην πραγματικότητα, το “CoVID Peak” της Νέας Υόρκης είναι ουσιαστικά εκτός διαγραμμάτων.

Εδώ, λοιπόν, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μια ανώμαλη αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία στη Νέα Υόρκη, που αρχίζει λίγο πριν ο Δρ Sidell δημοσιεύσει το βίντεό του που μαρτυρεί το γεγονός ότι οι ασθενείς του βιώνουν συμπτώματα που δεν έχει δει ποτέ, τα οποία είναι εντελώς αχαρακτήριστα για οποιαδήποτε ιογενή πνευμονία. Σύμπτωση? Νομίζω πως όχι.

Η επόμενη εργασία του Rancourt , που γράφτηκε από κοινού με τους Marine Baudin και Jérémie Mercier, με τίτλο «Αξιολόγηση της λοιμογόνου δράσης του SARS-CoV-2 στη Γαλλία, από κάθε αιτία θνησιμότητας 1946-2020» δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020. Οι ερευνητές αναλύουν τη θνησιμότητα από κάθε αιτία στη Γαλλία, εστιάζοντας για άλλη μια φορά στην περίεργη «Αιχμή του COVID».

Αφηρημένα ο ερευνητής δηλώνει ότι

«Αποδεικνύουμε ότι το χαρακτηριστικό «αιχμής COVID» που υπάρχει στα δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες ορισμένων δικαιοδοσιών του βόρειου ημισφαιρίου μεσαίου γεωγραφικού πλάτους, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, δεν μπορεί να είναι ένα φυσικό επιδημιολογικό συμβάν που συμβαίνει απουσία μεγάλης μη παθογόνου διαταραχής .»

 

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν είναι ότι για την αιχμή του COVID οι ερευνητές σημειώνουν αρκετούς λόγους που καταλήγουν σ’ αυτό το συμπέρασμα, ένας από τους οποίους είναι ότι η κορύφωση του COVID απουσιάζει σε πολλές πολιτείες (34 από τις Η.Π.Α. δεν έχουν «αιχμή COVID»).»

Αυτό είναι εξαιρετικά ανώμαλο, γιατί αν υπήρχε ένας νέος ιός, θα περιμέναμε να δούμε κάποιο επίπεδο συνέπειας όσον αφορά την αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία σε διαφορετικές πολιτείες (και μάλιστα, διαφορετικές χώρες). Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε είναι τεράστιες αυξήσεις στη θνησιμότητα από κάθε αιτία σε ορισμένες πόλεις (π.χ. Νέα Υόρκη) και τίποτα σε άλλες.

Αν και κατέληξαν εκεί μέσα από διαφορετικές παρατηρήσεις, το συμπέρασμα του Rancourt και του Dr Sidell είναι το ίδιο – αν κάτι νέο σκοτώνει ανθρώπους, δεν είναι μια νέα ιογενής πνευμονία.

Η τελευταία εργασία των Rancourt & Co που ασχολείται με την υπερβολική θνησιμότητα έχει τίτλο «Η φύση της καταστροφής της δημόσιας υγείας από την εποχή του COVID στις ΗΠΑ, από τη θνησιμότητα όλων των αιτιών και τα κοινωνικο-γεωοικονομικά και κλιματικά δεδομένα».

Σε αυτό το άρθρο, οι ερευνητές επιδιώκουν να διερευνήσουν γιατί οι ΗΠΑ υπέστησαν συνεχή, εξαιρετικά μεγάλη θνησιμότητα κατά την περίοδο του Covid, ενώ ο Καναδάς και οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης όχι. Για άλλη μια φορά, η έρευνά τους δείχνει ότι δεν εμφανίστηκε πανδημία ιού (η έμφαση προστέθηκε):

«Η συμπεριφορά της θνησιμότητας όλων των αιτιών στις ΗΠΑ ανά χρόνο (εβδομάδα, έτος), ανά ηλικιακή ομάδα, φύλο και κατά πολιτεία είναι αντίθετη με την πανδημική συμπεριφορά που προκαλείται από έναν νέο ιό αναπνευστικής νόσου για τον οποίο δεν υπάρχει προηγούμενη φυσική ανοσία στον πληθυσμό. Η εποχιακή δομή του (καλοκαιρινό μέγιστο), η κατανομή των ηλικιακών ομάδων (νέοι) και η μεγάλη κρατική ετερογένεια είναι άνευ προηγουμένου και είναι αντίθετες με τη συμπεριφορά των ιογενών αναπνευστικών ασθενειών, πανδημίας ή μη».

 

Οι Rancourt & Co συμπεραίνουν ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση σε συνδυασμό με παράγοντες κοινωνικού κινδύνου (παχυσαρκία, φτώχεια, κ.λπ.) ευθύνονται για την υπερβολική θνησιμότητα. Αν και συμφωνώ απολύτως με τα ευρήματά τους, νομίζω ότι μπορεί να έχουν χάσει έναν άλλο, σημαντικό παράγοντα: τα EMF.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Rancourt & Co βρήκαν κάτι άλλο που είναι πολύ σχετικό με τη δήλωση του Dr. Sidell:

«Βρίσκουμε επίσης μια μεγάλη επιδημία πνευμονίας των ΗΠΑ από την εποχή του COVID που δεν αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης ή σημαντικά στην επιστημονική βιβλιογραφία, η οποία δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς. Πολλοί θάνατοι που έχουν εκχωρηθεί από τον COVID-19 μπορεί να είναι θάνατοι από βακτηριδιακή πνευμονία με εσφαλμένη διάγνωση».

 

Με άλλα λόγια, τα κρούσματα «πνευμονίας» αυξήθηκαν, αλλά δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά και αυτό δεν προκλήθηκε από κανέναν νέο ιό. Αυτό το εύρημα είναι παρόμοιο με αυτό που παρατήρησε ο Δρ Sidell, μόνο που αναφέρθηκε σε περιπτώσεις «ασθένειας μεγάλου υψομέτρου» (και όχι πνευμονίας).

Σε κάθε περίπτωση, επηρεάζονται οι πνεύμονες και δεν είναι δύσκολο να δούμε πώς κάποιο είδος νέας πνευμονικής διαταραχής που προκαλείται από EMF θα μπορούσε να έχει χαρακτηριστεί εσφαλμένα απλώς ως «πνευμονία».

 

3. Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ TORSTEN ENGELBRECHT ΚΑΙ ΤΟΥ DR. CLAUS KOHNLEIN

Η επόμενη σειρά στοιχείων που θα εξετάσουμε είναι αυτή της έρευνας του δημοσιογράφου Torsten Engelbrecht και του γιατρού Claus Kohnlein.

Την 1η Οκτωβρίου, οι δύο ερευνητές έγραψαν από κοινού ένα άρθρο με τίτλο «COVID-19 (υπερβολική) θνησιμότητα: ιογενής αιτία αδύνατη — φάρμακα με βασικό ρόλο σε περίπου 200.000 επιπλέον θανάτους μόνο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ», οι οποίοι φτάνουν σε παρόμοιο συμπέρασμα με τον Δρ Rancourt – η υπερβολική θνησιμότητα δεν προκλήθηκε από έναν νέο ιό.

Οι Engelbrecht και Kohnlein επικέντρωσαν την ανάλυσή τους κυρίως στις χώρες της ΕΕ, σημειώνοντας ότι οι περισσότερες από τις χώρες που ανέφεραν υπερβολική θνησιμότητα θέσπισε αυστηρά lockdown (μια πλήρης αντίφαση με την υπόθεση του ιού). Στην ανάλυσή τους, επισημαίνουν την ίδια, ανώμαλη «αιχμή του COVID» που αποκάλυψαν οι Rancourt & Co.

“Z-score για διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, Δεκ. 2019 – Σεπτ. 2020”

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η ανώμαλη «κορύφωση του COVID Για παράδειγμα, το Βέλγιο είχε μια αρκετά αξιοσημείωτη κορυφή ενώ η Γερμανία (η γείτονά της), όχι.

Όσον αφορά τη θεωρία του ιού, αυτό το είδος του άγριου, ασυνεπούς μοτίβου υπερβολικής θνησιμότητας απλά δεν έχει νόημα.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι Engelbrecht και Kohnlein είναι ότι οι «αιχμές του COVID-19» προκλήθηκαν από την αυξημένη χρήση εξαιρετικά τοξικών φαρμάκων.

 

«Υψηλά τοξικά και επίσης δυνητικά θανατηφόρα φάρμακα χρησιμοποιήθηκαν υπερβολικά, ειδικά σε όλες τις προαναφερθείσες χώρες με υπερβολική θνησιμότητα, τόσο πειραματικά όσο και εκτός ετικέτας, πράγμα που σημαίνει ότι τα φάρμακα χρησιμοποιήθηκαν εκτός της ρυθμιστικής τους έγκρισης—και αυτό στους ανθρώπους, τους περισσότερους εκ των οποίων ήταν ηλικιωμένοι και είχαν σοβαρές ασθένειες, πριν εξεταστούν «θετικοί» για COVID-19».

Το άρθρο τους είναι πειστικό και συμφωνώ με τα συμπεράσματά τους. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, τα συμπεράσματά τους δεν αποκλείουν την αιτία που σχετίζεται με το EMF.

 

4. ΑΓΡΙΑ ΑΣΥΝΕΠΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID-19

 

Τέλος, τα επίσημα δεδομένα θανάτου από COVID, όπως καταγράφηκαν από τον ΠΟΥ, παρέχουν ακόμη μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι η τυχόν καταγεγραμμένη υπερβολική θνησιμότητα δεν οφειλόταν σε νέο ιό.

Για παράδειγμα, σε γράφημα που δημιουργήθηκε από τον Andrew Mather, Βρετανό μαθηματικό τον Σεπτέμβριο του 2020, οπου παρουσιάζονται οι θάνατοι από Covid-19 ανά χώρα ανά 100 εκατομμύρια πληθυσμού (Σεπτ. 2020).

Το γράφημα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από COVID σε διάφορες χώρες, που φαίνεται κανονικοποιημένος αν ληφθεί υπόψη η διαφορά στα μεγέθη του πληθυσμού. Για άλλη μια φορά, τα δεδομένα είναι εξαιρετικά ανώμαλα. Η Νέα Υόρκη έχει μακράν το υψηλότερο ποσοστό θανάτου από COVID, υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο εκείνη την εποχή! Το Βέλγιο, το Περού, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία βρίσκονται επίσης ψηλά στη λίστα, ενώ οι αφρικανικές χώρες, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ιαπωνία μετά βίας εμφανίζονται.

Είτε λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ πιο θανατηφόρο ιό στη Νέα Υόρκη, τη Δυτική Ευρώπη και μέρη της Νότιας Αμερικής, είτε υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που παίζει.

Ας συνοψίσουμε τα μέχρι τώρα ευρήματά μας:

 • Λίγο αφότου ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία, ένας έμπειρος γιατρός της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε εξηγώντας ότι οι λεγόμενοι ασθενείς του «COVID» δεν έπασχαν από τυπική ιογενή πνευμονία, αλλά έδειχναν σημάδια κάτι παρόμοιο με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.
 • Ο Δρ Denis Rancourt και οι συν-ερευνητές του ανέλυσαν τη θνησιμότητα από κάθε αιτία σε διάφορες χώρες και πόλεις, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν εμφανίστηκε πανδημία. Σημείωσαν μια ανώμαλη «αιχμή του COVID» που ήταν ιδιαίτερα εμφανής στην πόλη της Νέας Υόρκης.
 • Ο δημοσιογράφος Torsten Engelbrecht και ο γιατρός, Dr Claus Kohnlein, ανέλυσαν τα ευρωπαϊκά δεδομένα θνησιμότητας και κατέληξαν στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα – τα δεδομένα απλώς δεν υποστήριζαν τη θεωρία του ιού.
 • Έξι μήνες μετά την «πανδημία» του Covid, τα ποσοστά θανάτων από τον Covid διέφεραν πολύ μεταξύ διαφορετικών χωρών και πόλεων. Η Νέα Υόρκη είχε μακράν το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Τα δεδομένα, για άλλη μια φορά, δεν ταιριάζουν με μια ιογενή αιτία και αντ ‘αυτού υποδεικνύουν έναν εναλλακτικό παράγοντα, ο οποίος εντοπίζεται στη Νέα Υόρκη και πιθανώς σε ορισμένες άλλες χώρες.

Στο επόμενο μέρος αυτής της έρευνας, θα δημιουργήσουμε μια υπόθεση για αυτόν τον «άλλο παράγοντα» που σχετίζεται με EMF και πιθανότατα συνδέεται με την κυκλοφορία του 5G.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ «COVID-19» ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ EMF

 

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε μια πρωτοποριακή μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical and Translational Research , έχει τίτλο «Απόδειξη για σύνδεση μεταξύ της νόσου του κοροναϊού-19 και της έκθεσης σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων από ασύρματες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων 5G”.

Ο τίτλος τα λέει όλα, γιατί το έγγραφο παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα αποδεικτικών στοιχείων που υποδεικνύουν μια σύνδεση μεταξύ αυτού που ονομάζεται «Covid-19» και της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, συμπεριλαμβανομένου του 5G.

[Για όποιον δεν γνωρίζει τις βλάβες που προκαλεί η έκθεση σε ΗΜΠ, προτείνω να διαβάσετε τα δύο προηγούμενα άρθρα του συγγραφέα που ασχολούνται με αυτό το θέμα, καθώς παρέχουν μια επισκόπηση των στοιχείων που συνδέουν την έκθεση σε EMF με διάφορες χρόνιες ασθένειες καθώς και με την καταστροφή του περιβάλλοντος. Βλ. τα άρθρα αναλυτικά στις ΠΗΓΕΣ}.

Για να διατηρήσουμε αυτή την ενότητα σύντομη, θα βουτήξουμε κατευθείαν στο θέμα. Εδώ αξίζει να παραθέσουμε εκτενώς τη μελέτη. Οι ερευνητές ξεκινούν σημειώνοντας ότι

«Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος βιβλιογραφίας με αξιολόγηση από ομοτίμους, από πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις της WCR [ακτινοβολίας ασύρματων επικοινωνιών] που επηρεάζουν πολλές πτυχές της υγείας μας. Εξετάζοντας αυτή τη βιβλιογραφία, βρήκαμε διασταυρώσεις μεταξύ της παθοφυσιολογίας του SARS-CoV-2 και των επιβλαβών βιοεπιδράσεων της έκθεσης στο WCR. Εδώ, παρουσιάζουμε τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το WCR ήταν ένας πιθανός παράγοντας που συμβάλλει στην επιδείνωση του COVID-19

 

Με άλλα λόγια, αυτοί οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα αναφερόμενα συμπτώματα του Covid-19 ήταν επίσης συμπτώματα έκθεσης σε WCR. Οι ερευνητές συνοψίζουν ορισμένα από τα επιδημιολογικά στοιχεία που συνδέουν την ανάπτυξη του 5G με το «ξέσπασμα» του Covid-19.

«Ο COVID-19 ξεκίνησε στη Γουχάν της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019, λίγο αφότου το 5G σε όλη την πόλη «κυκλοφόρησε», δηλαδή έγινε λειτουργικό σύστημα, στις 31 Οκτωβρίου 2019. Σύντομα ακολούθησαν εστίες COVID-19 σε άλλες περιοχές όπου το 5G είχε επίσης εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, της Βόρειας Ιταλίας, της Νέας Υόρκης, του Σιάτλ και της Νότιας Καλιφόρνιας. Τον Μάιο του 2020, ο Mordachev [4] ανέφερε μια στατιστικά σημαντική συσχέτιση μεταξύ της έντασης της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων και της θνησιμότητας από τον SARS-CoV-2 σε 31 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα κρούσματα και οι θάνατοι που αποδίδονταν στον COVID-19 ήταν στατιστικά υψηλότερα σε πολιτείες και μεγάλες πόλεις με υποδομή 5G σε σύγκριση με πολιτείες και πόλεις που δεν είχαν ακόμη αυτήν την τεχνολογία [5].

 

{Ακολουθούν μερικοί χάρτες που συνέταξε ο συγγραφέας του άρθρου που δείχνουν, οπτικά, τη συσχέτιση Covid-5G.Είναι αναρτημένοι στην αρχή αυτού του άρθρου].

Σημειώστε ότι η Νέα Υόρκη περιλαμβάνεται στη λίστα των περιοχών όπου, σύμφωνα με τους ερευνητές, «το 5G είχε εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει». Μπορούμε τώρα να σημειώσουμε τα εξής σχετικά με τη Νέα Υόρκη:

 1. Η «αιχμή του COVID-19» ήταν «εκτός από τα διαγράμματα» σε σύγκριση με άλλες περιοχές στις ΗΠΑ και το ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID ήταν ασυνήθιστα υψηλό.
 2. Οι λεγόμενοι «COVID-19» ασθενείς εκεί υπέφεραν από κάποια άγνωστη πάθηση παρόμοια με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.
 3. Ένα δίκτυο 5G είχε υλοποιηθεί τουλάχιστον εν μέρει λίγο πριν εμφανιστεί το «ξέσπασμα» του COVID.

Οι ερευνητές συνεχίζουν να παρουσιάζουν τον ακόλουθο πίνακα, ο οποίος δείχνει μια σαφή σχέση μεταξύ των επιπτώσεων της έκθεσης σε ακτινοβολία WCR (Wireless Communications Radiation) και διαφόρων συμπτωμάτων που σχετίζονται με τον «COVID-19».

[Βλ.τον πίνακα στις αρχικές εικόνες, εικ. 4.Το Tabe αναδημοσιεύεται από το Rubik & Brown, 2021]..

Στη συνέχεια, ολοκληρώνουν συνοψίζοντας τις γνωστές επιπτώσεις της έκθεσης στο WCR και πώς σχετίζονται με τον COVID-19 (η έμφαση προστέθηκε):

«Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ υποστηρίζουν την υπόθεση ότι το WCR και, ειδικότερα, το 5G, το οποίο συνεπάγεται πυκνότητα του 4G, μπορεί να έχει επιδεινώσει την πανδημία COVID-19 εξασθενώντας την ανοσία του ξενιστή και αυξάνοντας τη λοιμογόνο δράση του SARS-CoV-2 προκαλώντας

(1) μορφολογικές αλλαγές στα ερυθροκύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού εχινοκυττάρων και ρουλεών που μπορεί να συμβάλλουν στην υπερπηκτικότητα. 

(2) διαταραχή της μικροκυκλοφορίας και μείωση των επιπέδων ερυθροκυττάρων και αιμοσφαιρίνης που επιδεινώνει την υποξία

(3) ενίσχυση της ανοσολογικής δυσλειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της ανοσοκαταστολής, της αυτοανοσίας και της υπερφλεγμονής. 

(4) αύξηση του κυτταρικού οξειδωτικού στρες και της παραγωγής ελεύθερων ριζών που επιδεινώνουν τον αγγειακό τραυματισμό και τη βλάβη των οργάνων. 

(5) αύξηση του ενδοκυτταρικού Ca2+ που είναι απαραίτητο για την είσοδο, την αναπαραγωγή και την απελευθέρωση του ιού, επιπλέον της προώθησης προφλεγμονωδών οδών και

(6) επιδείνωση καρδιακών αρρυθμιών και καρδιακών διαταραχών».

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο εδώ είναι το σημείο 2 (με πλάγια/έντονη γραφή). 

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το WCR μπορεί να βλάψει τη μικροκυκλοφορία και να μειώσει τα επίπεδα των ερυθροκυττάρων και της αιμοσφαιρίνης, επιδεινώνοντας την υποξία. 

Ένα άλλο όνομα για την «υποξία» είναι «νόσος του υψομέτρου» (δηλαδή σοβαρή έλλειψη οξυγόνου). 

Με άλλα λόγια, εδώ έχουμε μια πιθανή εξήγηση για την κατάσταση όπως η «νόσος του μεγάλου υψομέτρου» που περιγράφεται από τον Δρ Sidell στη Νέα Υόρκη.

 

Σημειώστε επίσης ότι ορισμένες από τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον COVID-19 που αναφέρονται στον πίνακα, όπως ανεπάρκεια οργάνων, μυοκαρδίτιδα, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμία, κ.λπ. αποτελούν αποτέλεσμα έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Στο βιβλίο του «The Contagion Myth», ο Δρ Thomas Cowan παρέχει περισσότερα στοιχεία για τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων, ειδικά του 5G. Αφού σημείωσε ότι η «υποξία» αναφέρεται ως συχνό σύμπτωμα του COVID-19 και ότι αυτό προκαλείται από την απελευθέρωση σιδήρου από το μόριο της αιμοσφαιρίνης, προχωρά να σχολιάσει ως εξής (η έμφαση δίνεται):

«Η συμβατική εξήγηση για την απελευθέρωση σιδήρου από την αιμοσφαιρίνη είναι η δράση των γλυκοπρωτεϊνών στον κοροναϊό – αλλά η δράση των κυμάτων χιλιοστού του 5G είναι μια εξίσου καλή εξήγηση, ειδικά εκείνων στα 60 GHz, τα οποία διαταράσσουν τα μόρια οξυγόνου. Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση σχετικά με τη δυσλειτουργία των πνευμόνων σε ασθενείς με Covid-19 είναι ότι είναι αμφοτερόπλευρη (και οι δύο πνεύμονες ταυτόχρονα), ενώ η συνηθισμένη πνευμονία συνήθως επηρεάζει μόνο έναν πνεύμονα. Τι είδους ιός ξέρει να επιτίθεται και στους δύο πνεύμονες

 

Ο Δρ Κόουαν συνεχίζει σχολιάζοντας τη φύση του «COVID-19» όπως βιώνουν οι ασθενείς στη Γουχάν (πόλη που άνοιξε επίσης το δίκτυό της 5G λίγες μέρες πριν από το «ξέσπασμα»):

«Μια μελέτη από τη Γουχάν έδειξε ότι περισσότεροι από το ένα τρίτο των ασθενών με κορωνοϊό είχαν νευρολογικά συμπτώματα, όπως ζάλη, πονοκεφάλους, μειωμένη συνείδηση, σκελετικό μυϊκό τραυματισμό και απώλεια όσφρησης και γεύσης – και πιο σπάνια επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικό. Αυτή δεν είναι η κανονική σας γρίπη, αυτή είναι μια σοβαρή ασθένεια».

Όταν ο Cowan λέει, «Αυτή δεν είναι η κανονική σας γρίπη, αυτή είναι μια σοβαρή ασθένεια». Έχει δίκιο από μια άποψη και άδικο από άλλη. Βλέπετε, όπως ήταν η διατριβή μου σε όλη τη διάρκεια,

το «COVID-19» δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ, μια μεμονωμένη ασθένεια, αντίθετα, έχει χρησιμοποιηθεί ως «ομπρέλα» για να περιλαμβάνει τα πάντα, από ήπια συμπτώματα γρίπης έως απειλητικά για τη ζωή,  με υποξία που προκαλείται από EMF.

 

Υπό το πρίσμα αυτών των στοιχείων, πρέπει να αναρωτηθούμε – Τι ρόλο έπαιξαν τα EMF/5G στην παρωδία του COVID; Ήταν μόνο το 5G που προκάλεσε την ανώμαλη «αιχμή του COVID» που βλέπουμε σε ορισμένες περιοχές; Εάν ναι, γιατί το ποσοστό θνησιμότητας στη Νέα Υόρκη ήταν τόσο υψηλότερο από οπουδήποτε αλλού; Χρησιμοποιήθηκε το “Sars-Cov-2” ως κάλυμμα για την κυκλοφορία επικίνδυνων ραδιοσυχνοτήτων;

Ή… Υπήρχε κάποιο είδος κρυφού όπλου που σχετίζεται με EMF που χρησιμοποιούνταν σε επιλεγμένες περιοχές;

ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

Θα πρέπει να ενημερωθεί ο αναγνώστης ότι αυτή η ενότητα του άρθρου είναι ως επί το πλείστον εικασίες. Ωστόσο, η περίπτωση της σκόπιμης ανάπτυξης κάποιου είδους όπλου που σχετίζεται με EMF, είναι, πιστεύω, σταθερή. Εξάλλου, αν ήσασταν μέλος μιας ομάδας που θέλει να προσποιηθεί τα σημάδια μιας ιογενούς αναπνευστικής πανδημίας, η εκτόξευση του αριθμού των ατόμων με ραδιοσυχνότητες που προκαλούν υποξία είναι ένας τρόπος που θα μπορούσατε να το κάνετε. Και όπως ανακαλύψαμε, αυτό φαίνεται να είναι αυτό που συνέβη στη Νέα Υόρκη (και πιθανώς σε άλλες περιοχές).

Ωστόσο, η μόνη απόδειξη για αυτήν τη θεωρία είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου 5G σε βασικά «hotspots» πανδημίας σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης). Το πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι υπήρχαν πολλές χώρες που είχαν δίκτυα 5G και παρόλα αυτά δεν παρουσίασαν την ίδια δραματική «αιχμή του COVID-19» όπως έκανε η Νέα Υόρκη.

Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα συνέβαλαν σε αυτήν την κορύφωση του COVID εκτός από τα EMF, όπως η αυστηρότητα του lockdown, οι νόμοι για τη φροντίδα στο σπίτι, η ηλικία του πληθυσμού και η κατάσταση της υγείας του κ.λπ., υπάρχουν τρεις άλλες δυνατότητες:

 1. Τα δίκτυα 5G σε ορισμένες περιοχές χρησιμοποιήθηκαν κρυφά (ή πιθανώς παραβιάστηκαν) για να «εκτινάξουν» τον τοπικό πληθυσμό με επικίνδυνες ραδιοσυχνότητες (όπως το κύμα χιλιοστών 5G των 6Ο Ghz που μπορεί να διαταράξει τα μόρια οξυγόνου).
 2. Η αυξημένη πυκνότητα των ραδιοσυχνοτήτων, που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του 5G, αλληλεπιδρούσε με κάτι που υπήρχε ήδη στο σώμα των ανθρώπων, «ενεργοποιώντας» μια κατάσταση ασθένειας.
 3. Χρησιμοποιήθηκε μια εντελώς ξεχωριστή τεχνολογία EMF.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν και τις τρεις πιθανότητες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ EMF

Η ισπανική ερευνητική ομάδα «La Quinta Columna» (η πέμπτη στήλη) υποστήριξε επίσης ότι υπάρχει ένα συστατικό που σχετίζεται με το EMF στην «πανδημία» του Covid-19.

Η La Quinta Columna ιδρύθηκε από τον Ricardo Delgado Martín, βιοστατολόγο από το πανεπιστήμιο της Σεβίλλης. Η Quinta Columna λέει ότι ο κύριος στόχος της είναι να

«Δείξτε ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ανεξάρτητα από το πόσο άβολη μπορεί να είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ λόγω της φύσης των γεγονότων ή των ειδήσεων στα οποία συμμετέχει, χωρίς να υπόκειται σε προκαταλήψεις και συγκρούσεις οικονομικών, ηθικών, ηθικών, πολιτικών, θρησκευτικών, ιδεολογικών ή άλλων».

Οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Quinta Columna στο διαδίκτυο είναι στα ισπανικά και ως εκ τούτου, δεν έχω τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνω μια τεκμηριωμένη κρίση σχετικά με τη διατριβή τους. Ωστόσο, καθώς είναι μία από τις λίγες ερευνητικές ομάδες που είναι αρκετά γενναίες για να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ του Covid-19, των εμβολίων και των 5G/EMFs, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τι έχουν να πουν.

Η θέση του Delgado είναι ότι η αυξημένη ασθένεια λόγω «COVID-19» είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα της διέγερσης, από σήματα ραδιοσυχνοτήτων, του οξειδίου του γραφενίου που υπάρχει ήδη μέσα στο σώμα. Ο Delgado περιγράφει εν συντομία την υπόθεσή του σε μια συνέντευξη του Ιουλίου 2021:

«…είμαστε πεπεισμένοι ότι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου ήταν η αιτία της νόσου COVID-19 που εισήχθη, σιωπηλά και κρυφά στην εκστρατεία με τα “εμβόλια” κατά της γρίπης του 2019 παγκοσμίως. Και προκάλεσαν, με την επακόλουθη ηλεκτρομαγνητική προσφορά που όλοι γνωρίζουν —με τη διάσημη ενεργοποίηση 5G, τις δοκιμές— τη μοντέρνα ασθένεια».

 

Με άλλα λόγια, ο Delgado πιστεύει ότι το οξείδιο του γραφενίου εισήχθη στο σώμα των ανθρώπων μέσω του εμβολίου της γρίπης του 2019 και στη συνέχεια “ενθουσιάστηκε” από τις ραδιοσυχνότητες 5G, προκαλώντας υποξία (δηλαδή «Covid-19») η οποία στη συνέχεια προπαγανδίστηκε ως πανδημία ιού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρόσληψη του εμβολίου κατά της γρίπης ήταν υψηλότερη μεταξύ των ηλικιωμένων.

Ο Delgado συνεχίζει να μας υπενθυμίζει ότι πολλές χειρουργικές μάσκες βρέθηκαν επίσης να περιέχουν γραφένιο και υποθέτει ότι τα “κύματα” του Covid (δηλαδή οι παρατηρούμενες “αιχμές COVID”) είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα των ενεργοποιήσεων της κεραίας 5G:

«Και πατώντας ένα μικρό κουμπί που ενεργοποιεί το 5G, αυτός είναι ο λόγος που ξέρουν πότε έρχεται ένα κύμα, το 2ο, το 3ο… Η παραλλαγή Delta, το Lambda… Η παραλλαγή Delta είναι η επόμενη ενεργοποίηση κεραιών 5G, και γι’ αυτό εμείς πρέπει να προσέχουμε.”

 

Ο Delgado ισχυρίζεται ότι το NAC (n-ακετυλοκυστεΐνη) και η γλουταθειόνη ήταν επιτυχημένες θεραπείες για ασθενείς με Covid που έπασχαν από υποξία. Ο λόγος για αυτό, ισχυρίζεται, είναι επειδή, μαζί με την αναστολή ή τη μείωση της καταιγίδας κυτοκινών, «η γλουταθειόνη μειώνει και οξειδώνει, δηλαδή εξαλείφει το οξείδιο του γραφενίου».

Η έρευνά τους ισχυρίστηκε ότι βρήκε οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια Covid-19, το οποίο, όπως λένε, αλληλεπιδρά με τις ραδιοσυχνότητες προκαλώντας μια σειρά από σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών συμβάντων.

Η έρευνά τους είναι αμφιλεγόμενη και οι ισχυρισμοί τους δεν υποστηρίζονται από όλους στην εναλλακτική πλευρά. Ωστόσο, υπό το φως όλων όσων παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο μέχρι στιγμής, αξίζει να εξεταστεί.

Και υπάρχει ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που έχουν παρουσιάσει, που πιθανώς υποδηλώνει την ύπαρξη μιας ισχυρής έκθεσης σε όπλα ακτινοβολίας που σχετίζεται με EMF. Αυτό θα είναι πιο πειστικό όταν εξετάσουμε άλλα ανώμαλα γεγονότα αργότερα.

Σε αυτό το βίντεο , ο Ρικάρντο Ντελγκάδο και ο Χοσέ Λουίς συζητούν μια ηχογράφηση (φαίνεται ότι καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, αν και είναι δύσκολο να πει κανείς) που δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι ο ξαφνικός θάνατος ενός ποδηλάτη. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του βίντεο είναι το “σφάλμα” σε κλάσματα δευτερολέπτου στην ηχογράφηση την ακριβή στιγμή που ο ποδηλάτης πέφτει στο έδαφος. Σύμφωνα με τους Delgado και Luis, αυτό αποτελεί απόδειξη ενός ηλεκτρομαγνητικού «παλμού» κάποιου είδους.

Μια αποποίηση ευθύνης στο σημείο αυτό θα ήταν σωστή: Δεν μπόρεσα να επαληθεύσω το αρχικό βίντεο. Δεν ξέρω από πού προέρχεται, δεν ξέρω αν πέθανε πράγματι ο ποδηλάτης και δεν ξέρω αν είναι νόμιμη η ηχογράφηση. Ωστόσο, το αναφέρω εδώ γιατί, αν είναι αληθινό, αυτό το περίεργο φαινόμενο φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με ένα άλλο περίπλοκο φαινόμενο που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια: μαζικοί, ξαφνικοί θάνατοι πτηνών.

 

ΜΑΖΙΚΕΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΤΗΝΩΝ: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΛΟΥ EMF;

 

Αν και δεν είναι κοινή γνώση, έχει καταγραφεί ένας αριθμός μαζικών αιφνιδίων θανάτων πτηνών τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάστηκε πολύ ψάξιμο από την πλευρά μου για να αποκαλυφθούν αυτές οι περιπτώσεις, γιατί πολλές από αυτές έχουν καταγραφεί από τον Δρ Τζόζεφ Φάρελ στο ιστολόγιό του στο gizadeathstar.com .

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση ορισμένων από αυτές τις περίεργες περιπτώσεις, μαζί με το διαφωτιστικό σχόλιο του Δρ Φάρελ:

9 Ιουλίου – Το Mysterious Universe αναφέρει ότι Περισσότερα Dead Birds Fall From the Sky στο Idaho :

«Στις 27 Ιουνίου 2015, ένας δρόμος στο Kuna του Αϊντάχο, βρέθηκε καλυμμένος με νεκρά ωδικά πτηνά. Αυτό ακολουθεί τους μαζικούς θανάτους νωρίτερα φέτος πάνω από 2.000 μεταναστευτικές χήνες που έπεσαν στο έδαφος νεκρές ή πέθαναν στο ανατολικό Αϊντάχο».

Ο Δρ Farrell σχολιάζει ως εξής (η έμφαση προστέθηκε):

«Τώρα θα σημειώσετε ότι σε αυτήν την έκδοση της ιστορίας, στην ενότητα σχολίων, υπάρχει μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ δύο σχολιαστών, ο ένας από τους οποίους σημειώνει περίεργες παρεμβολές στο σήμα του bluetooth καθώς οδηγούσε στο Αϊντάχο».

(Δεν κατάφερα να βρω το σχόλιο στο οποίο αναφέρεται, αλλά και πάλι, το άρθρο είναι σχεδόν 7 ετών οπότε μπορεί να έχει αφαιρεθεί).

Ο Δρ Farrell στη συνέχεια εικάζει ως εξής

«Θα μπορούσαν αυτά τα γεγονότα να προκληθούν από κάποιο είδος μυστικής ανθρώπινης τεχνολογίας ή θα μπορούσαν να είναι η ακούσια συνέπεια της χρήσης της ή άλλης μυστικής δραστηριότητας; Μπορεί. Και πάλι, δεν ξέρω.”

14 Νοεμβρίου 2018 – Η Europe Reloaded αναφέρει Εκατοντάδες πτηνά νεκρά κατά τη διάρκεια πειράματος 5G στη Χάγη, Ολλανδία : [κλικάρετε στις υπογραμμίσεις για να δείτε τα άρθρα]

«Πριν από περίπου μια εβδομάδα στη Χάγη, πολλά πουλιά πέθαναν ξαφνικά πέφτοντας νεκρά σε ένα πάρκο. Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει πολλά γι’ αυτό γιατί φαίνεται ότι το να αποσιωπηθεί ήταν το σχέδιο σε όλη τη διάρκεια. Ωστόσο, όταν περίπου 150 άλλα πέθαναν ξαφνικά – ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών πουλιών σε 297 – ορισμένοι άρχισαν να το προσέχουν».

«…Και αν κοιτάζετε γύρω από αυτό το πάρκο, μπορεί να έχετε δει τι βρίσκεται στη γωνία της ταράτσας απέναντι από το σημείο όπου πέθαναν: ένας νέος ιστός 5G, όπου είχαν κάνει μια δοκιμή, σε σχέση με τον ολλανδικό σιδηροδρομικό σταθμό, για να δούνε πόσο μεγάλη ήταν η εμβέλεια και αν δεν θα εμφανιζόταν κανένας επιβλαβής πάνω και γύρω από τον σταθμό».

Το ενδιαφέρον με αυτήν την ιστορία είναι ότι ο Snopes έσπευσε να δημοσιεύσει έναν «έλεγχο δεδομένων» ισχυριζόμενος ότι δεν πραγματοποιήθηκε τέτοιο τεστ 5G (αν και παραδέχτηκαν ότι ένα τέτοιο τεστ είχε πραγματοποιηθεί σε αυτήν την περιοχή τον Ιούνιο του ίδιου έτους).

Πιο ενδιαφέρον είναι ο σχολιασμός του Dr Farrell για το περιστατικό. Αφού περιέγραψε τις σκέψεις του σχετικά με τη χρήση τεχνολογιών συμβολομετρίας μικροκυμάτων, συνεχίζει να προσφέρει τη συνηθισμένη του «εικασία υψηλών οκτανίων»:

«Είναι ένα σύντομο βήμα από αυτή τη βασική ιδέα σε μια παρόμοια χρήση τεχνολογιών μικροκυμάτων –ίσως και πάλι που περιλαμβάνει συμβολομετρία– για την παραγωγή συχνοτήτων παλμών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν, ή στην πραγματικότητα να κλείσουν, την ηλεκτρική λειτουργία των νευρικών συστημάτων των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων οργάνων όπως π. η καρδιά. 

Και αυτό είναι που είναι τόσο ανησυχητικό εδώ: τα πουλιά μπορεί να έχουν συντονισμό σε ορισμένες τέτοιες συχνότητες, άλλοι οργανισμοί σε άλλες συχνότητες. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, ας πούμε, είναι να «καλέσει» τη σωστή συχνότητα και θα μπορούσε να εξαλείψει έναν τοπικό πληθυσμό σκύλων, γατών… ή ακόμα και ανθρώπων».

(Σκεφτείτε ξανά το βίντεο του ποδηλάτη παραπάνω.)

15 Σεπτεμβρίου 2020 – Το NBC News αναφέρει ότι τα πουλιά πέφτουν νεκρά στο Νέο Μεξικό, πιθανώς σε «εκατοντάδες χιλιάδες» :

«Εμπειρογνώμονες άγριας ζωής στο Νέο Μεξικό λένε ότι τα πουλιά στην περιοχή πεθαίνουν σε ανησυχητικούς αριθμούς, πιθανώς σε «εκατοντάδες χιλιάδες».

Το NBC συνεχίζει να το σημειώνει

«Πολλαπλές υπηρεσίες διερευνούν τα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Διαχείρισης Γης και του Πυραυλικού Πεδίου White Sands, μια περιοχή στρατιωτικών δοκιμών».

Και εδώ είναι ο σχολιασμός του Dr Farell (η έμφαση είναι δική μας):

«Δεν λέτε… ο στρατός στο πεδίο πυραύλων White Sands ερευνά; Λοιπόν, είναι λογικό… αν κάποιος υποψιαζόταν ένα άγνωστο παθογόνο ταχείας δράσης, βιοπόλεμο ή κάποια εντελώς διαφορετική αιτία, ή ίσως ακόμη και κάποια εκδοχή του βιο-ηλεκτρομαγνητικά ενεργοποιημένου παθογόνου μου .»

Και τώρα για δύο ακόμη ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που συνέβησαν επίσης κατά τη διάρκεια της απάτης Covid

25 Ιουνίου 2021 – Αναφορές ZeroHedge Γιατί πεθαίνουν ξαφνικά μεγάλοι αριθμοί πουλιών σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ; :

 

«Σαν να μην είχαμε αρκετά περίεργα πράγματα, τώρα τα πουλιά πέφτουν ξαφνικά νεκρά σε μεγάλους αριθμούς σε όλη την ανατολική πλευρά της χώρας. Πριν πεθάνουν, πολλά από αυτά τα πουλιά παρουσιάζουν πολύ περίεργα συμπτώματα… Αν οι επιστήμονες καταλάβαιναν τι το έκανε να συμβεί αυτό, αυτό θα ήταν κάτι. Αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό».

Ο Δρ Farrell δεν μας προσφέρει εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτόν τον κύκλο μαζικών θανάτων πτηνών, αλλά θεωρεί ότι η χρονική στιγμή του συμβάντος και τα συμπτώματα που βιώνουν τα πουλιά είναι υπερβολικά ύποπτα.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πουλιά τυφλώνονται, ή δεν μπορούν να πετάξουν μακριά από τους ανθρώπους, και τρέμουν σαν να έχουν κρίση, δεν είναι φυσιολογικό… Και αυτό που υποψιάζομαι έντονα είναι ότι κάποιος ξέρει γιατί. και δεν μιλάει…»

Τέλος, αυτό μας φέρνει στην τελευταία περίπτωση.

12 Φεβρουαρίου 2022 – Το Sputnik News αναφέρει ότι εκατοντάδες ψαρόνια πέθαναν στην Ουαλία αφού οι ντόπιοι άκουσαν «Τεράστια έκρηξη ηλεκτρικού τύπου» :

«Εκατοντάδες πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό στην Ουαλία την Πέμπτη, αφού μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν ένα «τεράστιο ηλεκτρικό κρότο».

«Ο Ian Mccaffrey, που εργάζεται στο Waterston, ανέφερε ότι άκουσε ένα μεγάλο ηλεκτρικό κρότο καθώς έφευγε από τη δουλειά το βράδυ της Πέμπτης. Λέει ότι μετά τον συγκλονιστικό θόρυβο, δεκάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό και προσγειώθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο Mccaffrey είπε ότι ο δυνατός ήχος ήταν παρόμοιος με τον κεραυνό».

Εδώ είναι οι αναφορές ενός «μεγάλου ηλεκτρικού τύπου κρότου» που είναι πιο ενδιαφέρουσες καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ιδέα της ύπαρξης μιας ισχυρής τεχνολογίας όπλων EMF. Ο Δρ Farrell το αναγνωρίζει επίσης, προσφέροντας τον ακόλουθο σχολιασμό :

«Όταν αυτό το κοπάδι από κοράκια (πιστεύω) πέθανε για πρώτη φορά στο Τενεσί πριν από πολλά χρόνια, σκέφτηκα ότι αυτό το ηλεκτρομαγνητικό «πεδίο πίεσης» ήταν ίσως η καλύτερη εξήγηση. Και τώρα έχουμε ένα περίεργο βίντεο, και αναφορές για «ηλεκτρικά χτυπήματα», να το συνοδεύει. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι κατά τη γνώμη μου η υπόθεση αυτής της εικασίας έγινε λίγο πιο ισχυρή».

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις περίεργων αιφνιδίων θανάτων πτηνών που εξετάζονται εδώ αποτελούν μόνο ένα μέρος των συνολικών αναφερόμενων περιστατικών. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι τα σήματα EMF μπορούν να διεισδύσουν στο νευρικό σύστημα ενός πουλιού, διαταράσσοντας την ικανότητά του να πλοηγείται. Το κάλυψα σε προηγούμενο άρθρο για τις περιβαλλοντικές κρίσεις.

Ας συνοψίσουμε:

 • Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αυξανόμενες αναφορές μαζικών, ξαφνικών θανάτων πτηνών.
 • Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει κάποιο είδος σύνδεσης με την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία. Στην περίπτωση του Αϊντάχο, ένα άτομο παραπονέθηκε για παρεμβολή bluetooth την ώρα του συμβάντος. στην περίπτωση της Ολλανδίας, ενώ πραγματοποιούνταν δοκιμές 5G κοντά στις μαζικές εκρήξεις και στην τελευταία περίπτωση της Ουαλίας, ακούστηκε ένα «τεράστιο ηλεκτρικό χτύπημα» πριν από τις εκρήξεις. Σε μια περίπτωση, ακόμη και ο στρατός άρχισε να ερευνά.
 • Ο Δρ Τζόζεφ Φάρελ, ένας μελετητής που παρακολουθούσε παράξενους θανάτους ζώων, εικάζει ότι η αιτία μπορεί να οφείλεται σε κάποιο είδος «ηλεκτρομαγνητικού πεδίου πίεσης».
 • Και τέλος, ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο κατέγραψε τον προφανή ξαφνικό θάνατο ενός ποδηλάτη την ακριβή στιγμή που υπήρχε ένα σφάλμα σε κλάσματα δευτερολέπτου στην εγγραφή βίντεο. Κάποιοι έχουν υποστηρίξει ότι αυτό δείχνει έναν ηλεκτρομαγνητικό «παλμό» κάποιου είδους, ίσως υπονοώντας μια παρόμοια τεχνολογία όπως προτάθηκε παραπάνω.

Και με αυτό, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την έρευνά μας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Παρόλο που το ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid-19 μοιάζει λίγο πολύ με την εποχική γρίπη, χωρίς να δικαιολογεί την ανάγκη για ειδικά εμβόλια ή προληπτικά μέτρα, αυτό που κρύβεται κάτω από τις δόλιες δοκιμές εμβολίων και τις αμφίβολες αναφορές θανάτων ήταν οι αναφορές περίεργων συμπτωμάτων που μοιάζουν με ασθένεια μεγάλου υψομέτρου.

Τα δεδομένα θνησιμότητας για όλες τις αιτίες για ορισμένες περιοχές, ιδίως τη Νέα Υόρκη, εμφάνισαν επίσης μια εξαιρετικά ανώμαλη «αιχμή του COVID», σίγουρα δεν εξηγείται από την άποψη ενός νέου αναπνευστικού παθογόνου.

Μια πρόσφατη μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους παρείχε αδιάσειστα στοιχεία ότι πολλά από τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον «COVID-19» είναι επίσης αποτελέσματα της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό, μαζί με τα συναρπαστικά επιδημιολογικά δεδομένα, υποδηλώνει μια σύνδεση μεταξύ της διάθεσης του 5G και των περιοχών που εμφάνισαν έντονη «αιχμή του COVID».

Τέλος, τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε καταιγισμός μαζικών αιφνιδίων θανάτων πτηνών σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Πολλά από αυτά τα περιστατικά παρουσίασαν κάποιου είδους σύνδεση με ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή κάποιου είδους ραδιοσυχνότητες.

Ισπανοί ερευνητές από την Quinta Columna ανέλυσαν επίσης ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει τον ξαφνικό θάνατο ενός ποδηλάτη που πιστεύουν ότι συνέβη λόγω κάποιου είδους παλμού EMF.

Υποστηρίζουν περαιτέρω ότι οι «κορυφές του COVID» εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα της διέγερσης του οξειδίου του γραφενίου από βομβαρδισμό EMF που πιστεύουν ότι μπορεί να προκαλέσει υποξία (εξηγώντας τις περίεργες αναφορές για «ασθένεια μεγάλου υψομέτρου» στη Νέα Υόρκη) και καρδιακά συμβάντα (τα οποία έχουν αυξηθεί από Κυκλοφορεί το εμβόλιο για τον COVID).

Ο όγκος της έρευνας που συνδέει την έκθεση σε EMF με την κακή υγεία είναι πολύ μεγάλος για να αγνοηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από τα δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ, τα EMF αναμφίβολα συνέβαλαν στην κακή υγεία κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του COVID-19 και συνεχίζουν να το κάνουν. Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ μπορεί επίσης να υποδεικνύουν τη σκόπιμη χρήση μιας κρυφής τεχνολογίας όπλων που σχετίζεται με EMF.

Εάν ισχύει αυτό, τότε, λαμβάνοντας υπόψη τη μαζική προσπάθεια να πλημμυρίσει η χαμηλή τροχιά της γης με δορυφόρους ακτινοβολίας EMF και τη συνεχώς διευρυνόμενη ανάπτυξη 5G, χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα… και γρήγορα.

 

ΠΗΓΕΣ

https://pandemic.news/2022-04-13-enzyme-increased-covid19-mortality-blocked-by-antivenom.html

https://www.newbraveworld.org

1.Απομυθοποίηση της ιστορίας COVID #3: η πραγματική αιτία της ασθένειας

από τον  | 15 Αυγούστου 2020 | Διερευνήσεις

Έχει διαπιστωθεί σε προηγούμενες συζητήσεις ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι ιοί δεν είναι οι αιτίες των συμπτωμάτων της νόσου. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο «ιός» Sars-Cov-2 δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει. Οι ακόλουθες συζητήσεις θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στις ακόλουθες δύο ερωτήσεις, 1. Υπάρχουν ενδείξεις αυξημένης ασθένειας; Και αν ναι, 2. Τι το προκαλεί;

Στατιστικά στοιχεία θνησιμότηταςΌσον αφορά το COVID-19, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι σημαίνει πραγματικά μια «θετική» διάγνωση. Το τεστ, όπως έχουμε διαπιστώσει, είναι εντελώς ακατάλληλο για τον σκοπό του και αυτό για το οποίο δοκιμάζεται, ένα θραύσμα RNA, δεν έχει αποδειχθεί ότι προέρχεται από ιό.

Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τα στοιχεία θνησιμότητας που αποδίδονται στον COVID-19 είναι τουλάχιστον παραπλανητικά. Ακόμα κι έτσι, κοιτάζοντας τα δεδομένα, θα δυσκολευόταν κανείς να βρει οποιαδήποτε ένδειξη για μια «νέα θανατηφόρα ασθένεια».

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε μια έκθεση που συνέταξε ο Βρετανός μαθηματικός Andrew Mather, στην οποία χρησιμοποιεί κυβερνητικά δεδομένα για να δείξει στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας για 136 διαφορετικές χώρες.

Η έκθεση, η οποία δείχνει γραφήματα θνησιμότητας για κάθε χώρα, είναι μάλλον αποκαλυπτική. Η συντριπτική πλειονότητα των χωρών δεν είχε ούτε μια μέρα όπου ο αριθμός θανάτων από τον COVID-19 δεν ξεπέρασε το ένα πέμπτο των θανάτων για μια κανονική ημέρα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες χώρες δεν πλησιάζουν καν.

Η έκθεση αναφέρει:

«Το ένα πέμπτο των φυσιολογικών θανάτων για μια μέρα, ή ακόμη και έναν μήνα, δεν είναι καν υλική απειλή για την κοινωνία, αλλά δείτε πόσο λίγες από αυτές τις χώρες θα πλησιάσουν σε αυτό».

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι κάποιος δεν χρειάζεται να βγει θετικός στον COVID-19 για να υπολογιστεί ο θάνατός του ως θάνατος από COVID-19. Ένα έγγραφο του CDC με τίτλο «Καθοδήγηση για την πιστοποίηση θανάτων από COVID-19» αναφέρει ότι (η έμφαση είναι δική μου):

«Η νόσος του κορωνοϊού 2019 ή η COVID-19 θα πρέπει να αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου για όλους τους αποθανόντες όπου η ασθένεια προκάλεσε ή θεωρείται ότι προκάλεσε ή συνέβαλε στον θάνατο».

Αυτή η εξαιρετικά αντιεπιστημονική μέθοδος καταμέτρησης θανάτων είναι εμφανής σε αναφορές ανθρώπων που βρήκαν το «COVID-19» γραμμένο στο πιστοποιητικό θανάτου ενός μέλους της οικογένειας που πέθανε πράγματι από καρκίνο ή τραυματισμό.

Οι επόμενες συζητήσεις θα εξετάσουν άλλους παράγοντες που είναι πιθανό να έχουν συμβάλει σε τυχόν αύξηση της κακής υγείας.

Τοξική ατμοσφαιρική ρύπανσηΗ «πανδημία» του COVID-19 ξεκίνησε στη Γουχάν της Κίνας, όπου ένας αυξημένος αριθμός ανθρώπων άρχισε να υποφέρει από αναπνευστικά προβλήματα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι μεγάλες πόλεις της Κίνας είναι εξαιρετικά μολυσμένες και η Γουχάν δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Yale Environment 360 με τίτλο «Πώς ένα «τοξικό κοκτέιλ» αποτελεί προβληματικό κίνδυνο για την υγεία στις πόλεις της Κίνας υποστηρίζει ότι η Γουχάν είναι μία από τις πόλεις της Κίνας που υποφέρει τακτικά από «επικίνδυνα επίπεδα» ρύπων.

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι:

«Και οι πέντε κύριοι ρύποι της αιθαλομίχλης – SO2, NOx, όζον, PM10 και PM2.5 – είναι γνωστό ότι συνδέονται μεμονωμένα με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακών παθήσεων, καρκίνου του πνεύμονα και άσθματος, καθώς και με την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία και των θανάτων κατά τη διάρκεια νέφος.”

Στην πραγματικότητα, λίγους μήνες πριν από το «ξέσπασμα» του Sars-Cov-2, οι κάτοικοι στη Γουχάν διαμαρτυρήθηκαν για τον φόβο των υψηλών επιπέδων ρύπανσης. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το CNN με τίτλο Η Κίνα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι διαδηλώσεις στη Γουχάν δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος , περιέγραψε τις διαμαρτυρίες:

«Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «δεν θέλουμε να μας δηλητηριάσουν, χρειαζόμαστε απλώς μια ανάσα καθαρού αέρα», χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της πόλης για δύο εβδομάδες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο».

Αυτό θέτει το ερώτημα – γιατί κάτι τόσο προφανές, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, δεν θεωρήθηκε ως πιθανή αιτία αυξανόμενων αναπνευστικών ενοχλήσεων;

Η Βόρεια Ιταλία, μια περιοχή που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον COVID-19, είναι επίσης γνωστή για την υψηλή ρύπανση. Μάλιστα, το 2018, η περιβαλλοντική υπηρεσία της Ιταλίας προειδοποίησε για «κόκκινο συναγερμό» για τη ρύπανση.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Environmental Pollution εξέτασε τη σχέση μεταξύ της κακής ποιότητας του αέρα στη Βόρεια Ιταλία και του υψηλού ποσοστού θνησιμότητας από τον COVID-19. Η μελέτη αναφέρει:

«Η Λομβαρδία και η Emilia Romagna είναι ιταλικές περιοχές με το υψηλότερο επίπεδο θνησιμότητας από ιούς στον κόσμο και μία από τις πιο μολυσμένες περιοχές της Ευρώπης».

Ακόμη πιο αποκαλυπτικό είναι το συμπέρασμα της μελέτης, το οποίο αναφέρει:

«Το υψηλό επίπεδο ρύπανσης στη Βόρεια Ιταλία θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένας επιπλέον συν-παράγοντας του υψηλού επιπέδου θνησιμότητας που καταγράφεται στην περιοχή αυτή».

Μια άλλη περιοχή του κόσμου που έχει πληγεί σοβαρά από τον COVID-19 είναι η Νότια Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, η οποία τυχαίνει να υποφέρει από εξαιρετικά κακή ποιότητα αέρα.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στην Έκθεση Παγκόσμιας Ποιότητας Αέρα του 2019 της IQAir AirVisual, 21 από τις 30 πόλεις του κόσμου με τη χειρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση βρίσκονται στην Ινδία.

Τον Νοέμβριο του 2019, ένα μήνα πριν από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στο Νέο Δελχί, αφού ο Δείκτης Ποιότητας Αέρα ξεπέρασε το 800 σε περιοχές της πόλης, τρεις φορές το επίπεδο «επικίνδυνο».

Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν συνδέσει τους θανάτους από COVID-19 και την ποιότητα του αέρα σε διάφορες περιοχές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κακή ποιότητα του αέρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τις αναπνευστικές ασθένειες σε όλο τον κόσμο.

Η κανονική γρίπη «επανα-επωνυμία» ως COVID-19Τα συμπτώματα του COVID-19, μιας υποτιθέμενης «νέας» ασθένειας, είναι ουσιαστικά τα ίδια με αυτά της κανονικής γρίπης, η οποία υπάρχει εδώ και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα, μια ιστοσελίδα του CDC με τίτλο Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ γρίπης και COVID-19 ​, αναφέρει ότι:

«Επειδή ορισμένα από τα συμπτώματα της γρίπης και του COVID-19 είναι παρόμοια, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ τους με βάση μόνο τα συμπτώματα».

Είναι σαφές ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση ανάμεσα σε ένα κρούσμα γρίπης και ένα κρούσμα COVID-19 και όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα, ένας θάνατος πρέπει μόνο να θεωρηθεί ότι οφείλεται στον COVID-19 για να μετρηθεί ως θάνατος από COVID-19.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τα κρούσματα τακτικής γρίπης σε όλο τον κόσμο επαναταξινομούνται ως «COVID-19».

Στη Νότια Αφρική, τακτικά κρούσματα γρίπης ήταν σχεδόν ανύπαρκτα φέτος, όπως και τα κρούσματα RSV (άλλο παθογόνο που προκαλεί αναπνευστικά συμπτώματα). Επιπλέον, η περίοδος γρίπης ξεκινά συνήθως τον Μάιο, την ίδια στιγμή που άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα COVID-19 στη χώρα.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η γρίπη, η οποία συνήθως σκοτώνει περισσότερους από 20.000 Νοτιοαφρικανούς και προκαλεί πάνω από 40.000 νοσηλείες κάθε χρόνο, έχει μόλις εξαφανιστεί. Είναι πολύ πιο πιθανό οι περιπτώσεις κανονικής γρίπης να έχουν απλώς ταξινομηθεί εκ νέου ως COVID-19.

Στην Ιταλία, πριν χτυπήσει ο COVID-19, η εποχή της γρίπης διαμορφωνόταν σε ιδιαίτερα σοβαρή, με εκκλήσεις για εμβολιασμό. Μόλις χτύπησε το COVID-19, κάθε αναφορά στη γρίπη σταμάτησε. Η κορύφωση των κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα έτυχε επίσης να συμπίπτει με τη συνηθισμένη αιχμή της εποχής της γρίπης.

Επιπλέον, οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τη γρίπη πριν από το ξέσπασμα του COVID-19 ήταν επίσης στη Βόρεια Ιταλία, όπου αναφέρθηκε η συντριπτική πλειονότητα των κρουσμάτων COVID-19.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Infectious Diseases με τίτλο Διερεύνηση της επίδρασης της γρίπης στην υπερβολική θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες στην Ιταλία κατά τις πρόσφατες περιόδους (εποχές 2013/14 – 2016/17) υπολόγισε ότι 34.000 άνθρωποι πεθαίνουν κατά μέσο όρο από τη γρίπη κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην Ιταλία. Μέχρι στιγμής, η Ιταλία έχει καταγράψει συνολικά 35.000 θανάτους από κορωνοϊό. Θα ήταν λογικό να προτείνουμε ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτά μπορεί να ήταν κανονική γρίπη.

Παρόμοια τάση σημειώθηκε και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποστηρίχθηκε ότι τα κυβερνητικά στοιχεία έδειξαν σημαντική μείωση των νοσηλειών με γρίπη την ίδια στιγμή που τα κρούσματα COVID-19 άρχισαν να αυξάνονται.

Στις ΗΠΑ, μια άλλη χώρα που επλήγη σοβαρά από τον COVID-19, η φετινή περίοδος γρίπης διαμορφωνόταν ως μια από τις χειρότερες μέχρι τώρα. Ένα άρθρο, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2020, ανέφερε ότι:

«Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε καλό δρόμο για να έχουν μια από τις χειρότερες εποχές γρίπης ποτέ, με χιλιάδες να έχουν πεθάνει από την ασθένεια και εκατομμύρια ακόμη να έχουν μολυνθεί».

Όλα αυτά οδηγούν στο προφανές συμπέρασμα ότι τα τακτικά κρούσματα γρίπης σε όλο τον κόσμο έχουν επαναταξινομηθεί ως «COVID-19».

Τοξικές συσσωρεύσεις και όξινος τρόπος ζωήςΟ Δρ Robert O. Young, PhD, συγγραφέας μπεστ σέλερ του «The pH Miracle» και υποστηρικτής της θεωρίας του εδάφους είπε σε μια συνέντευξη:

«Το COVID-19, όπως σχεδόν κάθε άλλη ασθένεια, δεν είναι τίποτα άλλο από το να τρώω, να αναπνέω και να σκέφτομαι πάρα πολύ χάλια ».

Οι εναλλακτικοί διατροφολόγοι δίνουν μεγάλη έμφαση στο ρόλο των τοξικών συσσωρεύσεων στην εμφάνιση της νόσου. Το γεγονός είναι ότι όλοι μας εκτιθέμεθα σε έναν αυξανόμενο αριθμό τοξινών κάθε μέρα, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι.

Μερικές αιτίες συσσώρευσης τοξικών είναι οι εξής:

 • Μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες και λίπος
 • Μια υπερβολικά όξινη δίαιτα
 • Η ανεπαρκής πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών προκαλεί υποτονικό μεταβολισμό των κυττάρων
 • Κάπνισμα και αλκοολισμός
 • Τοξίνες για το περιβάλλον και το νερό/τροφή
 • Φυτοφάρμακα, πρόσθετα τροφίμων κ.λπ
 • Εσωτερική παραγωγή τοξινών με υψηλή οξύτητα
 • Ένα έντερο σε κακή κατάσταση (ένα υποβαθμισμένο μικροβίωμα)
 • Υποτονική βιοχημική αποτοξίνωση

Επιπλέον, οι φυσιοπαθείς θεωρούν τα συμπτώματα της γρίπης (όπως πυρετό, καταρροή και βήχα) ως τον μηχανισμό του σώματος για την εξάλειψη των τοξικών αποβλήτων. και αυτό αναφέρεται συχνά ως «κρίση επούλωσης».

Οι φυσιοπαθείς του παρελθόντος θεωρούσαν τις «λοιμώξεις» ως την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει το σώμα μια σημαντική εξάλειψη.

Ο Δρ Γιανγκ πιστεύει ότι η μοναδική αιτία όλων των ασθενειών είναι η υπερβολική οξείδωση του σώματος λόγω της συσσώρευσης τοξικών και του ανεστραμμένου τρόπου ζωής.

Ο Δρ. Γιανγκ, ο οποίος είναι υπέρμαχος της θεωρίας του εδάφους, είναι στόχος του κυρίαρχου ιατρικού κατεστημένου για πολλά χρόνια. Τυχαίνει επίσης να έχει ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ στη θεραπεία του καρκίνου.

Σε ένα άρθρο στον ιστότοπό του με τίτλο Η αλήθεια για τον κορωνοϊό και πώς να αποτρέψετε ή/και να αντιστρέψετε το «φαινόμενο του κορωνοϊού» , ο Δρ. Γιανγκ δηλώνει ότι:

«Όλες οι λοιμώξεις γεννιούνται μέσα μας και από εμάς και είναι λοιμώξεις του κυττάρου λόγω ενός όξινου υγρού περιβάλλοντος».

Η θεωρία του εδάφους της νόσου μας λέει ότι η διατήρηση ενός υγιούς εσωτερικού περιβάλλοντος (σώμα και μυαλό) είναι το κλειδί για την αποφυγή ασθενειών και όχι τοξικά φάρμακα και εμβόλια.

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMF)Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία περιλαμβάνει 2G, 3G, 4G, 5G και Wi-Fi, συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία χρόνιων ασθενειών.

Υπάρχει μια εκτενής αναφορά σχετικά με τους κινδύνους του EMF (ειδικά του 5G) που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://www.newbraveworld.org/5g-report/ . Συνοψίζοντας, επιστημονικές μελέτες για τα EMFs έχουν δείξει ότι παίζουν ρόλο στην πρόκληση:

 • Επιδράσεις στην αναπαραγωγή, συμπεριλαμβανομένου του μειωμένου αριθμού σπερματοζωαρίων και της αποβολής
 • Νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός
 • Ψυχιατρικές διαταραχές όπως η κατάθλιψη και το άγχος
 • Καρκίνος
 • Καρδιακές επιδράσεις
 • Βλάβη στο DNA
 • Εξασθενημένη ανοσία
 • Διαταραχές του εντέρου συμπεριλαμβανομένου του διαρρέοντος εντέρου
 • Οξειδωτικό στρες

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως παράγοντα που συμβάλλει στην πρόσφατη ασθένεια, επειδή κατά την έναρξη του COVID-19 πολλά μέρη στον κόσμο άρχισαν να αναπτύσσουν γρήγορα την τεχνολογία 5G.

Σε πολλές χώρες, οι κεραίες 5G εγκαταστάθηκαν σε περιόδους αποκλεισμού.

Η Γουχάν, όπου ξεκίνησε το «ξέσπασμα» έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα 5G που ενεργοποιήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία.

Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία διαθέτουν όλες τεχνολογία 5G σε ορισμένους τομείς. Στην πραγματικότητα, η πόλη της Νέας Υόρκης, μια από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τον «ιό», έτυχε επίσης να έχει ένα ολοκαίνουργιο, λειτουργικό δίκτυο 5G. Θα ήταν ανόητο να απορρίψουμε το 5G και τα EMF ως μη συνεισφέροντες στην πρόσφατη ασθένεια.

Τα τρέχοντα δεδομένα δεν είναι αρκετά για να εξαχθούν συμπεράσματα που να συνδέουν το 5G και την αυξημένη ασθένεια. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσω εκτεταμένης έρευνας, η οποία, φυσικά, δεν θα γίνει ποτέ από φόβο για το τι μπορεί να αποκαλύψει.

Επί του παρόντος, οι ασύρματες βιομηχανίες διαθέτουν πολλά χρήματα και δύναμη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ΠΟΥ είναι επίσης μια διεφθαρμένη οντότητα που επιδιώκει να καταστείλει τις αρνητικές επιπτώσεις των EMF.

Επιπλέον, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ανθρώπους τους, μοιάζουν διαβολεμένες να αναπτύξουν αυτήν την επιβλαβή τεχνολογία. Αυτό θα έδειχνε ότι είτε είναι εξαιρετικά ανόητοι είτε ότι χειραγωγούνται αποτελεσματικά από ενδιαφερόμενα μέρη.

Είναι σαφές ότι τα EMF αποτελούν αιτία ασθένειας και με την πρόσφατη κυκλοφορία του 5G, μιας ακόμη πιο επικίνδυνης μορφής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, είναι λογικό να υποδηλωθεί ότι ο COVID-19 και τα EMF συνδέονται στενά.

Τα μέσα ενημέρωσης, ο προγραμματισμός, τα lockdowns και οι πεποιθήσειςΈνας παράγοντας που συμβάλλει στην αύξηση της ασθένειας που πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να απορρίψουν είναι τα κύρια μέσα ενημέρωσης. Από τότε που ξεκίνησε το «ξέσπασμα» στη Γουχάν της Κίνας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προωθούν μια αφήγηση με σκοπό να ενσταλάξουν φόβο και πανικό στον πληθυσμό.

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν συνεχώς τον αριθμό των «περιπτώσεων», χωρίς να αφαιρούν εκείνα που έχουν ήδη αναρρώσει, παραπλανώντας έτσι το ευρύ κοινό. Τα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν επίσης στατιστικά στοιχεία θανάτων χωρίς να τα βάζουν στο πλαίσιο. Για παράδειγμα, πολύ μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων έχουν πεθάνει από παχυσαρκία, καρκίνο και πείνα όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια προσπάθεια για τη μετάδοση αυτών των στατιστικών και οι κυβερνήσεις δεν έχουν λάβει ποτέ τόσο δραστικά μέτρα για την εξάλειψη αυτών των πολύ πιο θανατηφόρων επιδημιών.

Τα μέσα ενημέρωσης φαίνονται επιμελώς να τρομάζουν τα φώτα της ημέρας από τους ανθρώπους κάνοντας το COVID-19 να φαίνεται σαν μια αποκαλυπτική καταιγίδα θανάτου. Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι η πλειονότητα των νοσοκομείων πεδίου των ΗΠΑ δεν έχει περιθάλψει ποτέ ούτε έναν ασθενή και ότι οι πληροφοριοδότες του NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει πανδημία.

Αυτή η συνεχής διακίνηση του φόβου από τις κύριες πηγές είναι μια μορφή ψυχολογικού προγραμματισμού. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς την αφήγηση ενός νέου, «θανατηφόρου ιού» για να εξαφανιστεί ο καθένας, δημιουργεί την υποσυνείδητη πεποίθηση για αυτό ακριβώς. Αυτό στη συνέχεια εκδηλώνεται ως ασθένεια, διαιωνίζοντας ολόκληρη την ψευδαίσθηση.

Όταν οι άνθρωποι εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης (τα οποία είναι απολύτως φυσιολογικά), αντί να ξεκουραστούν και να μην το σκέφτονται πια, πανικοβάλλονται νομίζοντας ότι έχουν προσβληθεί από τον «ιό».

Στο βιβλίο του με τίτλο Healing and Recovery , ο ψυχίατρος Dr. David Hawkins αποκαλύπτει τη δύναμη των μέσων ενημέρωσης στην πρόκληση ασθενειών:

«Συχνά μια συγκεκριμένη ασθένεια γίνεται γνωστή στην τηλεόραση επειδή μια διασημότητα μοιράζεται την εμπειρία της. Αυτό ακολουθείται από μια επιδημία αυτής της ασθένειας λόγω υπόδειξης. Το μυαλό αγοράζει το πρόγραμμα, το σύστημα πεποιθήσεων και την ιδιαιτερότητα μιας συγκεκριμένης ασθένειας».

Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι αμέτρητοι άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω των lockdown και άλλων περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις κυβερνήσεις. Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον John Pospichal με τίτλο Ερωτήσεις για απολογητές του lockdown υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι κορυφές στη θνησιμότητα σημειώθηκαν μετά τη θέσπιση των lockdown και όχι πριν. Αυτό θα έδειχνε ότι ήταν τα μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομειακών περιορισμών, που προκάλεσαν την αύξηση της θνησιμότητας.

Αυτά τα ευρήματα επιβεβαιώνονται από μια έκθεση με τίτλο Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά τη διάρκεια του COVID-19: Χωρίς να είναι πανούκλα, είναι πιθανή η υπογραφή της μαζικής ανθρωποκτονίας από την απάντηση της κυβέρνησης , η οποία αναφέρει:

«Αυτά τα χαρακτηριστικά «αιχμής COVID» και μια ανασκόπηση του επιδημιολογικού ιστορικού και της σχετικής γνώσης για τις ιογενείς αναπνευστικές ασθένειες, με οδηγούν στο να υποθέσω ότι η «αιχμή του COVID» προκύπτει από μια επιταχυνόμενη μαζική ανθρωποκτονία ευάλωτων στο ανοσοποιητικό σύστημα ατόμων και ατόμων πιο ευάλωτο στο ανοσοποιητικό, από κυβερνητικές και θεσμικές ενέργειες, αντί να αποτελεί επιδημιολογική υπογραφή ενός νέου ιού, ανεξάρτητα από το βαθμό στον οποίο ο ιός είναι νέος από την άποψη της ιϊκής ειδογένεσης».

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου προβλέπει ότι δεκάδες χιλιάδες υπερβολικοί θάνατοι από καρκίνο θα συμβούν λόγω χαμένων προληπτικών εξετάσεων, καθυστερήσεων στη διάγνωση και μειώσεων στην ογκολογία.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το BBC με τίτλο «Γιατί οι περισσότεροι θάνατοι Covid-19 δεν θα προέρχονται από τον ιό», αναφέρει ότι:

«Σε όλο τον κόσμο, οι ασθενείς έχουν αναφέρει  άρνηση θεραπείας για τον καρκίνο ,  αιμοκάθαρση  και  επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης , με μερικές φορές θανατηφόρα αποτελέσματα».

Δένοντάς τα όλα μαζίΔύο αποτελεσματικές θεραπείες για τον COVID-19 που έχουν συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή πρόσφατα είναι η υψηλή δόση βιταμίνης C και το φαρμακευτικό φάρμακο που ονομάζεται υδροξυχλωροκίνη, το οποίο αρχικά αναπτύχθηκε για τη θεραπεία της ελονοσίας.

Η χρήση υψηλής δόσης, ενδοφλέβιας βιταμίνης C για τη θεραπεία του COVID-19 έχει υποστηριχθεί από πολλούς εναλλακτικούς επαγγελματίες υγείας και ακόμη και από αρκετούς βασικούς γιατρούς.

Μια μελέτη με τίτλο Ενδοφλέβια βιταμίνη C για τη μείωση της καταιγίδας κυτοκινών στο σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας» καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

«Η κύρια παθογένεια [του COVID-19] είναι ο οξύς τραυματισμός των πνευμόνων που προκαλεί ARDS και θάνατο. Τα αντιοξειδωτικά θα πρέπει να παίζουν ρόλο στη διαχείριση αυτών των καταστάσεων. Κατάλληλες κλινικές μελέτες και αναφορές καταδεικνύουν ότι η έγκαιρη χορήγηση υψηλής δόσης IV Vit-C βελτιώνει την έκβαση της λοίμωξης Covid19».

Ωστόσο, παρά την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς τους, τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να δυσφημήσουν τη χρήση τους.

Η άλλη θεραπεία που αναφέρθηκε, η υδροξυχλωροκίνη, έχει επίσης υποστεί πολλές διαμάχες. Πολλοί γιατροί ισχυρίστηκαν ότι θεραπεύουν με επιτυχία ασθενείς με COVID-19 χρησιμοποιώντας αυτό το φάρμακο, ενώ άλλοι προειδοποιούν κατά της χρήσης του.

Αυτό θέτει το ερώτημα – ποια είναι η ομοιότητα μεταξύ αυτών των δύο θεραπειών και γιατί έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στη θεραπεία του «COVID-19»;

Η απάντηση, φαίνεται, βρίσκεται στην ικανότητά τους να προστατεύουν τον οργανισμό από τις τοξίνες, οι οποίες προκαλούν αυξημένη παραγωγή ελεύθερων ριζών που οδηγεί σε οξειδωτικό στρες.

Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια μελέτη με τίτλο «Βιταμίνη C ως αντιοξειδωτικό: αξιολόγηση του ρόλου της στην πρόληψη ασθενειών» εξηγεί ότι:

«Τα αντιοξειδωτικά αποτελέσματα της βιταμίνης C έχουν αποδειχθεί σε πολλά πειράματα in vitro. Ανθρώπινες ασθένειες όπως η αθηροσκλήρωση και ο καρκίνος μπορεί να προκληθούν εν μέρει από οξειδωτικές βλάβες στους ιστούς».

Όσον αφορά την υδροξυχλωροκίνη, ο Δρ Κάουφμαν, στην παρουσίαση βίντεο του Μαρτίου, εξηγεί ότι δεν είναι πλήρως κατανοητό πώς λειτουργεί το φάρμακο, αν και υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι απελευθερώνει λυσοσωμικά ένζυμα.

Τα λυσοσώματα είναι δομές μέσα στο κύτταρο που περιέχουν ένζυμα που βοηθούν στη διάσπαση των αποικοδομημένων πρωτεϊνών και άλλων άχρηστων υλικών. Σύμφωνα με τον Δρ Κάουφμαν, η υδροξυχλωροκίνη έχει αποδειχθεί ότι απελευθερώνει αυτά τα ένζυμα στο κυτταρόπλασμα του ίδιου του κυττάρου. Αυτό μπορεί να επιτρέψει τη διάσπαση των ενδοκυτταρικών τοξινών. Ο Δρ Κάουφμαν πιστεύει ότι μπορεί μέσω αυτού του μηχανισμού η υδροξυχλωροκίνη να βοηθά ορισμένους ασθενείς να αναρρώσουν από το COVID-19.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα εξωσώματα (που καλύφθηκαν νωρίτερα στην αναφορά) έχουν μια λειτουργία στην προστασία των κυττάρων από τις τοξίνες. Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την Science Daily, με τίτλο Το σύστημα άμυνας των κυττάρων Newfound διαθέτει «σφουγγάρια» που απομονώνουν τις τοξίνες, ο συγγραφέας αναφέρει τον Ken Cadwell, PhD. Ο ίδιος αναφέρει ότι:

«Τα εξωσώματα δρουν σαν σφουγγάρι, εμποδίζοντας τις τοξίνες για κάποιο χρονικό διάστημα να επιτεθούν στο κύτταρο, ενώ οι τοξίνες που δεν συσχετίζονται αφήνονται να τρυπώσουν μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες».

Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται σε αυτήν την έκθεση υποδεικνύουν ότι το COVID-19 δεν προκαλείται από ιό, αλλά προκαλείται από τοξική συσσώρευση λόγω μολυσμένου αέρα, ανθυγιεινής διατροφής, σκέψεις που βασίζονται στον φόβο, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες και παράγοντες του τρόπου ζωής .

Τα σωματίδια που φαίνονται κάτω από τα ηλεκτρονικά μικροσκόπια, τα οποία οι επιστήμονες έχουν μπερδέψει με ιούς, είναι εξωσώματα που απελευθερώνονται από τα κύτταρα ως μηχανισμός προστασίας.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, μέσω της αδιάκοπης τρομοκρατίας τους, έχουν φυτέψει υποσυνείδητες πεποιθήσεις για έναν τρομακτικό νέο «ιό», ο οποίος εκδηλώνεται ως ασθένεια, προκαλώντας τη διαιώνιση μιας φαινομενικής «πανδημίας».

Τα lockdown και άλλα μέτρα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση συνέβαλαν περαιτέρω στην αύξηση της θνησιμότητας λόγω νοσοκομειακών περιορισμών, απώλειας θέσεων εργασίας και άλλων παραγόντων.

Τέλος, οι κάπως ανορθόδοξες θεραπείες που αναφέρθηκαν παραπάνω λειτουργούν βοηθώντας τον οργανισμό να αποτοξινωθεί και να αποκαταστήσει την ισορροπία στο εσωτερικό περιβάλλον. Αυτό, όπως αναφέρει η θεωρία του εδάφους, είναι το κλειδί για να παραμείνετε υγιείς.

Επομένως, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η «επίσημη ιστορία» που διαδίδεται από κυρίαρχες πηγές είναι ψευδής, χρησιμεύοντας ως «προπέτασμα καπνού» για μια εναλλακτική ατζέντα.

[τέλος 3ου μέρους]

Μεταβείτε στο μέρος 1

2.

 

2. Το πείραμα 5G: Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

από τον 

 

Στο βιβλίο της «Oneness vs the 1%» η Δρ Vandana Shiva αναφέρεται σε αυτό που αποκαλεί «μηχανικό μυαλό». Ο μηχανικός νους είναι γραμμικός, προσανατολισμένος στο κέρδος και αναγωγικός. Το μηχανικό μυαλό και η υλιστική, εγωκεντρική του άποψη για τον κόσμο διαποτίζει την τωρινή μας κοινωνία.

Το γεγονός ότι περισσότερο από το ήμισυ του πλούτου της ανθρωπότητας ελέγχεται από μια χούφτα δισεκατομμυριούχων είναι το αποτέλεσμα της αδυναμίας μας να εξελιχθούμε πέρα ​​από το μηχανικό μυαλό και τη μηχανιστική κοσμοθεωρία του που βασίζεται στον χωρισμό και την εκμετάλλευση.

Το μηχανικό μυαλό έχει εμμονή με την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας, αλλά δεν έχει επίγνωση του πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον.

Το μηχανικό μυαλό υπερηφανεύεται για τη γνώση και την ευφυΐα. Μας λένε ότι βρισκόμαστε στην εποχή της «πληροφορίας», την εποχή της επιστημονικής και πνευματικής λαμπρότητας.

Είναι ειρωνικό λοιπόν που βιαζόμαστε να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες χωρίς καμία δοκιμή ασφάλειας, που είναι η επιτομή της άγνοιας και της βλακείας.

Το μηχανικό μυαλό έχει εμμονή με αυτό που βλέπει ως «καινοτομία» αλλά με αυτό που είναι πραγματικά καταστροφή. Η τρέχουσα καταστροφή των εμβολίων είναι ένα παράδειγμα αυτού, όπως και η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων και γεωργίας – η οποία παρουσιάζεται ως αποτελεσματική, παραγωγική και απαραίτητη για έναν αυξανόμενο πληθυσμό, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται σε τοξικούς ΓΤΟ, επιβλαβείς χημικές ουσίες, εταιρικό έλεγχο των σπόρων και καταπίεση των αγροτών.

Το 5G δεν είναι διαφορετικό.

Όσοι επωφελούνται από το 5G (δηλαδή οι «ελίτ» και η βιομηχανία ασύρματης επικοινωνίας) το παρουσιάζουν ως απαραίτητο, αποτελεσματικό και σημαντικό για το συλλογικό μας μέλλον. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, τα πράγματα δεν είναι όπως λένε, Η ασφάλεια του 5G είναι, όπως και με τα προϊόντα ΓΤΟ, εντελώς μη δοκιμασμένη.

Επιπλέον, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος επιστημονικών στοιχείων που υποδεικνύουν ότι η ασύρματη ακτινοβολία δεν είναι μόνο εξαιρετικά επικίνδυνη, αλλά ένας από τους οδηγούς χρόνιων ασθενειών σε όλο τον κόσμο.

Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι αυτές οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται ως «απαραίτητες» για την εξέλιξή μας που μπορεί να καταλήξουν να προκαλέσουν την εξαφάνισή μας.

Μην κάνετε λάθος, η εξέλιξή μας δεν εξαρτάται από την ικανότητά μας να αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες ή να εκτοξεύουμε έναν πύραυλο στον Άρη. Η συλλογική μας εξέλιξη εξαρτάται από την ικανότητά μας να ενωθούμε με αγάπη και ενότητα και να επεκτείνουμε την επίγνωσή μας πέρα ​​από αυτή του μηχανικού νου.

Η πιο ηλίθια ιδέα στην ιστορία του κόσμου

Πριν εμβαθύνουμε στο 5G, τις αποδεδειγμένες βλάβες του EMF και τι λένε οι ειδικοί σχετικά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν έχει γίνει καμία δοκιμή ασφάλειας στην τεχνολογία 5G.

Σε μια ακρόαση στη Γερουσία των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2019, η βιομηχανία ασύρματης επικοινωνίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν έχει κάνει καμία μελέτη ασφάλειας για το 5G και ότι δεν σχεδιάζει να κάνει καμία.[1]

Σκεφτείτε το για ένα δευτερόλεπτο.

Εδώ έχουμε αυτή τη νέα τεχνολογία, η οποία είναι η τελευταία δόση μιας τεχνολογίας που έχει ήδη αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι επιβλαβής (περισσότερα για αυτό σύντομα) και παρά το γεγονός αυτό, οι κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες ασύρματης επικοινωνίας αποφάσισαν να την διαθέσουν σε όλο τον κόσμο χωρίς ούτε μία δοκιμή ασφάλειας.

Αυτό είναι συγκλονιστικό.

Ο Δρ Μάρτιν Παλ, ομότιμος καθηγητής βιοχημείας και βασικών ιατρικών επιστημών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, είπε για το 5G:

«Η τοποθέτηση δεκάδων εκατομμυρίων κεραιών 5G χωρίς ούτε ένα βιολογικό τεστ ασφάλειας πρέπει να είναι η πιο ηλίθια ιδέα που είχε κάποιος στην ιστορία του κόσμου».[2]

Και έχει απόλυτο δίκιο. Αν και η παγκόσμια κυκλοφορία των πειραματικών εμβολίων που τροποποιούν τα γονίδια είναι η δεύτερη.

Τι είναι το 5G;

Το 5G σημαίνει ασύρματη επικοινωνία πέμπτης γενιάς. Τα κύρια «πλεονεκτήματα» του 5G είναι οι αυξημένες ταχύτητες υπηρεσιών διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Το 5G διαφημίζεται ως «απαραίτητο» για το χειρισμό του αυξανόμενου αριθμού έξυπνων συσκευών, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω του cloud, σχηματίζοντας συλλογικά αυτό που είναι γνωστό ως «διαδίκτυο των πραγμάτων» (IoT).[3]

Το 5G μπορεί να λειτουργήσει σε τρεις διαφορετικές ζώνες – «χαμηλή», «μεσαία» και «υψηλή».[4] Το 5G χαμηλής και μεσαίας ζώνης μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε μεγαλύτερες αποστάσεις αλλά με μειωμένη ταχύτητα. Το 5G υψηλής ζώνης χρησιμοποιεί τη χρήση «κυμάτων χιλιοστών» υψηλής συχνότητας (mmWave), τα οποία μπορούν να μεταφέρουν πολύ περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις.

Το 5G υψηλής ζώνης (mmWave) είναι πιο επικίνδυνο από τις χαμηλότερες ζώνες λόγω της υψηλότερης συχνότητας και της ανάγκης για μεγαλύτερη πυκνότητα κεραίας 5G. Ορισμένοι ειδικοί έχουν πει ότι η τεχνολογία mmWave 5G θα βασίζεται σε κεραίες που τοποθετούνται κάθε 100 μέτρα περίπου, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα έκθεσής μας.[5]

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι, παρά τους ισχυρισμούς της βιομηχανίας, τα κύματα χιλιοστού μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στο σώμα, ασκώντας επιβλαβείς επιπτώσεις.[2][6]

Ο Joel M. Moskowitz, Ph.D., διευθυντής του Κέντρου Οικογενειακής και Κοινοτικής Υγείας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ έγραψε ένα άρθρο για το Scientific American με τίτλο «Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι το 5G είναι ασφαλές». .[7] Σε εκείνο το άρθρο σημειώνει (η έμφαση είναι δική μου):

«Δεδομένου ότι το 5G είναι μια νέα τεχνολογία, δεν υπάρχει έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία, επομένως είμαστε «τυφλοί» για να αναφέρουμε τα λόγια ενός Αμερικανού γερουσιαστή. Το 5G θα συνοδεύει το 4G στο εγγύς μέλλον και πιθανώς μακροπρόθεσμα. Εάν υπάρχουν συνεργατικές επιδράσεις από την ταυτόχρονη έκθεση σε πολλαπλούς τύπους RFR, ο συνολικός κίνδυνος βλάβης από RFR μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Ο καρκίνος δεν είναι ο μόνος κίνδυνος, καθώς υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι το RFR προκαλεί νευρολογικές διαταραχές και αναπαραγωγική βλάβη, πιθανότατα λόγω οξειδωτικού στρες».

Οι ειδικοί ζητούν την επείγουσα αναστολή της τεχνολογίας 5G

Τα τελευταία χρόνια, έχει υπάρξει μια αυξανόμενη ώθηση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G με επικεφαλής κυρίως επιστήμονες και γιατρούς που κατανοούν τον κίνδυνο που ενέχει το 5G για την υγεία του πληθυσμού και του περιβάλλοντος.

Η έκκληση EU 5G ξεκίνησε το 2017 ως επείγουσα έκκληση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτρέποντάς την να αναστείλει την ανάπτυξη του 5G λόγω σοβαρών πιθανών επιπτώσεων στην υγεία από την τεχνολογία. Η έκκληση μέχρι σήμερα έχει λάβει υποστήριξη από εκατοντάδες Ευρωπαίους επιστήμονες και γιατρούς.[8]

Το International EMF Scientist Appeal είναι μια επείγουσα έκκληση προς τα Ηνωμένα Έθνη και τις υποοργανώσεις τους (τον ΠΟΥ και το UNEP) για μεγαλύτερη προστασία της υγείας από την έκθεση σε EMF. Η έκκληση μέχρι σήμερα έχει λάβει υποστήριξη από επιστήμονες EMF σε όλο τον κόσμο.[9]

Η έκκληση για το διάστημα 5G είναι μια επείγουσα έκκληση προς τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G στη Γη και στο διάστημα.[10] Στην προσφυγή αναφέρεται ότι:

«Η ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G συνιστά ένα πείραμα για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον που ορίζεται ως έγκλημα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Η έκκληση έχει λάβει υποστήριξη από περισσότερους από 300.000 επιστήμονες, γιατρούς και πολίτες σε όλο τον κόσμο.[11]

Σοβαρές ανησυχίες για το 5G και τα EMF

1. Το 5G θα οδηγήσει σε τεράστια αύξηση στην έκθεση σε ασύρματη ακτινοβολία: Το 5G υψηλής ζώνης χρησιμοποιεί «χιλιοστομετρικά κύματα» υψηλής συχνότητας (mmWave), τα οποία είναι σε θέση να μεταφέρουν πολλές πληροφορίες, αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι ειδικοί έχουν πει ότι οι κεραίες mmWave 5G θα πρέπει να τοποθετούνται περίπου κάθε 100 μέτρα.[5][12]

Αυτό θα καταστήσει κυριολεκτικά αδύνατο να ξεφύγουμε από την επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο The 5G Summit, ο Δρ. Trevor Marshall, διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας Αυτοανοσίας, εκτιμά ότι η ισχύς του σήματος που προέρχεται από τους πύργους 5G θα μπορούσε να είναι έως και 10.000 φορές ισχυρότερη από αυτή στην οποία εκτιθέμεθα συνήθως.[5]

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξημένη εγγύτητα στον πύργο. Συνεχίζει λέγοντας ότι ακόμη και αν η ισχύς των νέων πύργων είναι 100 φορές μικρότερη από τους σημερινούς πύργους, το επίπεδο έκθεσης θα είναι 100 φορές μεγαλύτερο από αυτό που είναι τώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τρέχοντα επίπεδα έκθεσης έχουν ήδη αποδειχθεί επιβλαβή, αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό.

Αν προσθέσουμε επιπλέον τα υψηλά επίπεδα EMF στα οποία είμαστε ήδη εκτεθειμένοι στην καθημερινή μας ζωή από τα WiFi, 4G, 3G, 2G και τον αυξανόμενο αριθμό ασύρματων συσκευών (βλ. IoT)[13][14] είναι ξεκάθαρα ότι αυτή είναι μια συνταγή για την απόλυτη καταστροφή.

Και θα είναι αν δεν ενεργήσουμε.

 

2. Οι βλαβερές συνέπειες του RF-EMF έχουν ήδη αποδειχθεί

Σε μια πρόσφατη μελέτη με τίτλο «Δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία της τεχνολογίας δικτύωσης κινητής τηλεφωνίας 5G υπό πραγματικές συνθήκες»,[15] επιστήμονες παρουσιάζουν στοιχεία ότι η έκθεση στο 5G υπό κανονικές συνθήκες δεν θα επηρεάσει μόνο το δέρμα και τα μάτια, αλλά θα έχει μια σειρά από δυσμενείς συστημικές επιπτώσεις επισης.

Ο Δρ Jack Kruse, ένας σεβαστός νευροχειρουργός, είπε σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του:[16]

«Λατρεύουμε όταν η τηλεφωνική μας εταιρεία βγαίνει με μια νέα γενιά ισχύος EMF (3G σε 4G και τώρα σε 5G). Χωρίς να συνειδητοποιήσουμε, απλώς βάζουμε περισσότερες σφαίρες σε ένα όπλο που μας σκοτώνει. Λίγοι άνθρωποι ασχολούνται τακτικά με τη ρωσική ρουλέτα καθημερινά με ένα 45άρι, αλλά στον σημερινό κόσμο οι περισσότεροι το κάνουν 20-40 φορές την ημέρα στο κεφάλι τους με το κινητό τους».

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ασύρματη ακτινοβολία είναι επιβλαβής. Υπάρχει ένας ολοένα αυξανόμενος όγκος στοιχείων με τη μορφή επιστημονικών μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που το αποδεικνύουν.[17]

Αυτές οι επιβλαβείς επιπτώσεις περιλαμβάνουν:

Επιδράσεις στην αναπαραγωγή:

Η έκθεση στο EMF έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων και κινητικότητα σπέρματος στους άνδρες.18,19 Σε μια μετα-ανάλυση του 2017 διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στους άνδρες έχει μειωθεί κατά 50-60% σχεδόν σε κάθε τεχνολογικά προηγμένη χώρα στον κόσμο από τότε 1973.[20] Αυτό είναι απολύτως συγκλονιστικό και πιθανώς το είδος να τελειώνει εάν επιτραπεί να συνεχιστεί.

Σε μια συνέντευξη στο The 5G Summit, ο Dr. Martin Pall επισημαίνει ότι η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα και το Μακάο (τρεις εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένες χώρες) είχαν τεράστιες πτώσεις στην αναπαραγωγή που κυμαίνονται από 11-31%.[21][22]

Προβλέπει ότι αν δεν γίνει τίποτα για να περιορίσουμε την έκθεσή μας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (η διακοπή του 5G είναι ζωτικής σημασίας εδώ) θα αντιμετωπίσουμε μαζικές πληθυσμιακές συντριβές.

Επίσης, η προγεννητική έκθεση σε μαγνητικά πεδία μπορεί σχεδόν να τριπλασιάσει τον κίνδυνο αποβολής μιας γυναίκας.[23]

Νευρολογικές/νευροψυχιατρικές επιδράσεις:

Ένας αυξανόμενος όγκος επιστημονικών στοιχείων έχει συνδέσει την έκθεση στο EMF με νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός.[17]

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα EMF μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικό στρες. Ένα έγγραφο αναφέρει:

«Το σοβαρό οξειδωτικό στρες μπορεί να προκαλέσει ανισορροπίες στα αντιδραστικά είδη οξυγόνου, που μπορεί να πυροδοτήσουν νευροεκφυλισμό».[24]

Υπάρχουν πολλά ευρέως διαδεδομένα παράπονα στη σύγχρονη κοινωνία μας που έχουν συνδεθεί με την έκθεση σε ΗΜΠ[25], μεταξύ των οποίων:

 • Αυπνία
 • Κούραση
 • Πονοκέφαλοι
 • Κατάθλιψη
 • Ανησυχία
 • Έλλειψη εστίασης
 • Θυμό

Καρκίνος:

Μια μελέτη 25 εκατομμυρίων δολαρίων που διεξήχθη από το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας (NTP) έδειξε αύξηση της συχνότητας εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου και της καρδιάς σε ζώα που εκτέθηκαν σε EMF ΚΑΤΩ από τις οδηγίες του ICNIRP.[26]

Μελέτες που διεξήχθησαν σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου και τον κίνδυνο καρκίνου του εγκεφάλου αποδεικνύουν περαιτέρω ότι η έκθεση σε EMF είναι καρκινογόνος.[27]

Ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο, ο οποίος είναι παράρτημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ταξινόμησε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλής και υψηλής συχνότητας ως «πιθανώς καρκινογόνα για τον άνθρωπο» το 2001 και το 2011.[28]

Καρδιακές επιδράσεις:

Η επιστημονική έρευνα δείχνει μια σχέση μεταξύ της έκθεσης στο EMF και των καρδιακών επιδράσεων όπως η ταχυκαρδία και η αρρυθμία.[29]

Έχει βρεθεί ότι η ταχυκαρδία μπορεί να είναι μια άμεση απάντηση στα EMF. Αυτό θα εξηγούσε επίσης τα αυξημένα επίπεδα «κρίσεων πανικού» στη σύγχρονη κοινωνία μας[25].

Άλλες καρδιακές επιδράσεις περιλαμβάνουν βραδυκαρδία, υπογλυκαιμία και υπέρταση, καρδιακό πόνο και καρδιαγγειακές αλλαγές.[25]

Βλάβη DNA:

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τα EMF προκαλούν βλάβη στο DNA. Επιτίθενται στο κυτταρικό μας DNA, το οποίο μπορεί να παράγει σπασίματα μονής και διπλής αλυσίδας και οξειδωμένες βάσεις.[25][30]

Αυτές οι αλλαγές στο DNA μπορούν να οδηγήσουν σε μεταλλάξεις και καρκίνο.

Ορμονικές επιδράσεις:

Τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν εκτεταμένες ορμονικές επιδράσεις από την έκθεση σε EMF. Τα επίπεδα των στεροειδών ορμονών πέφτουν ενώ τα επίπεδα άλλων ορμονών αυξάνονται. Οι νευροενδοκρινικές ορμόνες και τα επίπεδα ινσουλίνης συχνά πέφτουν με την παρατεταμένη έκθεση στο EMF.[25]

Η έκθεση σε EMF έχει επίσης συνδεθεί με τη συγκλονιστική αύξηση των περιπτώσεων διαβήτη σε όλο τον κόσμο.[31]

Άλλες συνθήκες που σχετίζονται με την έκθεση σε ΗΜΠ:

Ο νευροχειρουργός Δρ. Jack Kruse πιστεύει ότι η υπερβολική περιβαλλοντική έκθεση στο EMF είναι ο υπ’ αριθμόν ένα παράγοντας κινδύνου για το σύνδρομο διαρροής εντέρου.[32]

Το σύνδρομο του διαρρέοντος εντέρου, αλλιώς γνωστό ως αυξημένη εντερική διαπερατότητα, έχει συνδεθεί με την εμφάνιση αυτοάνοσης νόσου[33], η οποία ονομάζεται σύγχρονη επιδημία[34], καθώς και με φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου, χρόνια κόπωση, Αλτσχάιμερ και αυτισμός.

3. Η ασύρματη ακτινοβολία επηρεάζει αρνητικά τη ζωή των ζώων και των φυτώνΕνώ το μεγαλύτερο μέρος της ανησυχίας γύρω από το 5G και την αύξηση της ασύρματης ακτινοβολίας επικεντρώνεται στην ανθρώπινη υγεία, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το EMF είναι επιζήμιο για τη ζωή των ζώων και των φυτών επίσης.

Μια μελέτη με τίτλο «Ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από τηλεφωνικούς ιστούς. Οι επιπτώσεις στην άγρια ​​ζωή»[35] καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

«Η ρύπανση από τα μικροκύματα και τις ραδιοσυχνότητες αποτελεί πιθανή αιτία για τη μείωση των πληθυσμών των ζώων και την επιδείνωση της υγείας των φυτών που ζουν κοντά σε τηλεφωνικούς ιστούς».

Εάν επιτρέψουμε να κυκλοφορήσει το 5G, όχι μόνο θα προκαλέσει όλεθρο στην υγεία του ανθρώπινου πληθυσμού, αλλά θα συμβάλει και στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

Οι επιβλαβείς επιπτώσεις του 5G στην άγρια ​​ζωή έχουν ήδη αποδειχθεί στην Καλιφόρνια, όπου τεράστιοι αριθμοί μελισσών παρατηρήθηκαν να πεθαίνουν κοντά σε κεραίες 5G.[36]

EMF – ο μηχανισμός της βλάβης

Ο Δρ. Martin Pall έχει κάνει σημαντικό όγκο έρευνας σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις της έκθεσης σε EMF.[37] Διαπίστωσε ότι η έκθεση στο EMF αυξάνει σημαντικά τα ενδοκυτταρικά επίπεδα ασβεστίου μέσω της ενεργοποίησης των διαύλων ασβεστίου που καλύπτονται από τάση[38] (δομές που είναι ενσωματωμένες στην κυτταρική μεμβράνη που ρυθμίζουν την εισροή ασβεστίου στα κύτταρά μας).

Καθώς αυτά τα κανάλια ανοίγουν, επιτρέπουν μεγάλες ποσότητες ασβεστίου στα κύτταρα. Ο Δρ Pall πιστεύει ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι αρνητικές βιολογικές επιπτώσεις προκύπτουν από την περίσσεια ενδοκυτταρικού ασβεστίου.[25]

Περαιτέρω στοιχεία δείχνουν ότι τα EMF αναστέλλουν τη μιτοχονδριακή λειτουργία.[39] Τα μιτοχόνδρια είναι οι μονάδες παραγωγής ενέργειας μέσα στα κύτταρά μας. Ως αποτέλεσμα της μιτοχονδριακής δυσλειτουργίας, τα κύτταρα παράγουν λιγότερο ATP (ενέργεια), η οποία μπορεί να έχει επίδραση σε όλο το σύστημα, προάγοντας χρόνιες ασθένειες, στειρότητα και ακόμη και μειώνοντας τη νοημοσύνη.[40]

Οδηγίες «ασφάλειας» EMF

 

Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για την τεχνολογία 5G περιορίζεται ως επί το πλείστον στη βιομηχανική προπαγάνδα με στόχο να πείσει τους ανθρώπους ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα από τότε που κόπηκε το ψωμί σε φέτες. Οι επιβλαβείς επιπτώσεις σκόπιμα δεν αναφέρονται και αντ’ αυτού, γίνεται μια προσπάθεια να μας πείσουν ότι αυτή η τεχνολογία δεν είναι μόνο απαραίτητη (δεν είναι) αλλά και απολύτως ασφαλής (πάλι λάθος).

Σε ένα άρθρο για το 5G που δημοσιεύτηκε από το My Broadband[47] γίνεται αναφορά στις νέες κατευθυντήριες γραμμές «ασφάλειας» που εκδόθηκαν από το ICNIRP (Η Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία από Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες) για την προστασία των ανθρώπων που εκτίθενται σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων.[48] ] Η ICNIRP ισχυρίζεται ότι η έκθεση σε συχνότητες 5G είναι ασφαλής επειδή είναι κάτω από τις κατευθυντήριες γραμμές.

Το άρθρο αναφέρει:

«Το ICNIRPP διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία από τις ραδιοσυχνότητες που χρησιμοποιούνται από τις κινητές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του 5G, εάν η έκθεση είναι κάτω από τις κατευθυντήριες γραμμές».

Συγγνώμη που το λέω, αλλά αυτό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The 5G Summit, ο Dr. Martin Pall δήλωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 14.000 επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που δείχνουν δυσμενείς επιπτώσεις από το EMF σε επίπεδα κάτω από τις κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας.[21]

Έχουν παρασχεθεί σύνδεσμοι σε πολλά από αυτά στην «περαιτέρω ανάγνωση» παρακάτω. Ο Δρ Παλ συνέχισε λέγοντας ότι οι τρέχουσες κατευθυντήριες οδηγίες για την ασφάλεια είναι παρόμοιες με μια θεωρία που δεν έχει δοκιμαστεί και, στην πραγματικότητα, οι μελέτες δείχνουν ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Το άρθρο παρέλειψε να αναφέρει αυτό το γεγονός. Αν και αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το My Broadband δημοσιεύει παραπλανητικά κομμάτια προπαγάνδας 5G εδώ και αρκετό καιρό και με ένα όνομα όπως «My Broadband», δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς γιατί.

Ο ειδικός επιστήμονας EMF, Dr. Trevor Marshall, επανέλαβε ότι ΔΕΝ έχουν γίνει μελέτες ασφάλειας σχετικά με τις επιπτώσεις των συχνοτήτων 5G στα επίπεδα στα οποία πρόκειται να εκτεθούμε. Συνεχίζει λέγοντας ότι επίσης δεν έχουν γίνει μελέτες ασφάλειας σε παλμικά σήματα από 5G ή ακόμα και 4G.[5]

Στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπό του, το ίδιο το ICNIRP παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη που να μπορεί να αποδείξει την ασφάλεια της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ΚΑΤΩ από τις κατευθυντήριες γραμμές.[48]

Πολλοί ειδικοί επιστήμονες EMF πιστεύουν επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές του ICNIRP δεν καλύπτουν επαρκώς τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, τις μη θερμικές επιδράσεις, τις επιπτώσεις της έκθεσης χαμηλής έντασης και τις επιπτώσεις σε παιδιά και έγκυες γυναίκες (που είναι πιο ευάλωτες).[9][25] [49]

Τότε από πού προέρχονται αυτές οι υποτιθέμενες «κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας»; Και κατά τη σύνταξη αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, ξέχασαν να εξετάσουν αυτές τις 14.000 άλλες μελέτες;

Όχι, οι οδηγίες είναι σκόπιμα παραπλανητικές και ανεπαρκείς.

Οι «κατευθυντήριες γραμμές για την ασφάλεια» έχουν θεσπιστεί για την προστασία της βιομηχανίας και όχι της υγείας του πληθυσμού.[8] Με άλλα λόγια, οι βιομηχανίες τηλεπικοινωνιών και ασύρματης επικοινωνίας επωφελούνται από την επικίνδυνη τεχνολογία, ενώ ο πληθυσμός γενικά αρρωσταίνει όλο και περισσότερο.

Σε ένα άρθρο που έγραψε ο Δρ. Paul Heroux[28], καθηγητής ηλεκτρομαγνητικής τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο McGill, ένας ειδικός που ανησυχεί εξαιρετικά για τις επιπτώσεις του 5G και των EMFs, αναφέρει ότι:

«Γνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της αγοράς [δηλαδή της βιομηχανίας ασύρματων], οι μηχανικοί κατάφεραν να χαρακτηρίσουν αυτές τις ακτινοβολίες αβλαβείς, μέσα από συνεχείς προσπάθειες 50 ετών, διεισδύοντας και μονοπωλώντας τις επιτροπές τυποποίησης».

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το τεράστιο χρηματικό ποσό που αξίζει η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και ασύρματης επικοινωνίας.[50] Μόλις γίνει κατανοητό αυτό, γίνεται εύκολο να δούμε πώς οι «κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας» και τα κύρια μέσα ενημέρωσης μπορούν να παραπλανήσουν το (σε μεγάλο βαθμό ανενημέρωτο) κοινό να πιστέψει ότι αυτή η τεχνολογία είναι καλή γι’ αυτούς.

Μια ανασκόπηση που γράφτηκε το 2017 εκθέτει πολλά από τα μέλη του ICNIRP ότι έχουν σχέσεις με εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρικής ενέργειας.[51]

Η προαναφερθείσα ανασκόπηση, περιγράφοντας μια συνάντηση στον ΠΟΥ για να συζητηθεί η ασφάλεια του EMF, αναφέρει επίσης ότι:

«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι δύο αξιωματούχοι του ΠΟΥ έδειξαν ελάχιστο ενδιαφέρον να συνεργαστούν με τους επιστήμονες που συγκλήθηκαν στη συνάντηση, παρά τα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία [των ηλεκτρομαγνητικών ιστών]».

Συνεχίζει λέγοντας…

«Λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που ενσωματώνονται στις κατευθυντήριες γραμμές του ICNIRP και των δεσμών αρκετών από τα μέλη του ειδικών με τη βιομηχανία, αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη σύγκρουση συμφερόντων που θα υπονομεύσει σοβαρά όχι μόνο την αξιοπιστία της Μονογραφίας για την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, αλλά και την αξιοπιστία του ΠΟΥ ως προστάτη της παγκόσμιας υγείας».

Το 2017, η Olga Sheean, πρώην δημόσια υπάλληλος και επιζών από όγκο στον εγκέφαλο, έγραψε ένα έγγραφο με τίτλο «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – Θέτοντας τα πρότυπα για έναν ασύρματο κόσμο της βλάβης»[52] στο οποίο εκθέτει τον ΠΟΥ ότι αγνοεί κατάφωρα τις βιολογικές επιπτώσεις του Τα EMF, που συνεννοούνται με τη βιομηχανία και δημιουργούν έναν ιστό διαφθοράς που οδήγησε στην ευρεία εφαρμογή και την κακή ρύθμιση επιβλαβών ασύρματων τεχνολογιών.

Το πλήρες έγγραφο βρίσκεται στην «περαιτέρω ανάγνωση» παρακάτω.

Ο ΠΟΥ απέτυχε σε πολλούς τομείς, κυρίως με την τρέχουσα καταστροφή του COVID-19.[53] Τέτοια κραυγαλέα ανικανότητα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας από έναν οργανισμό που υποτίθεται ότι σημαίνει «παγκόσμια υγεία» είναι απαράδεκτη.

 

 

Πηγές:

CDC. Οδηγίες για την πιστοποίηση θανάτων από COVID-19 . 4 Μαρτίου 2020. https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coronavirus/Alert-1-Guidance-for-Certifying-COVID-19-Deaths.pdf .

Pierce, F. Πώς ένα «τοξικό κοκτέιλ» δημιουργεί ανησυχητικό κίνδυνο για την υγεία στις πόλεις της Κίνας . 17 Απριλίου 2018. https://e360.yale.edu/features/how-a-toxic-cocktail-is-posing-a-troubling-health-risk-in-chinese-cities .

Griffiths, J. China έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι διαδηλώσεις στη Γουχάν δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος . 11 Ιουλίου 2019. https://edition.cnn.com/2019/07/10/asia/china-wuhan-pollution-problems-intl-hnk/index.html .

Conticini, E. et al, Μπορεί η ατμοσφαιρική ρύπανση να θεωρηθεί συμπαράγοντας σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο θνησιμότητας από τον SARS-CoV-2 στη Βόρεια Ιταλία; Ιούνιος 2020. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0269749120320601 .

Regan, H. 21 από τις 30 πόλεις του κόσμου με τη χειρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση βρίσκονται στην Ινδία . 25 Φεβρουαρίου 2020. https://edition.cnn.com/2020/02/25/health/most-polluted-cities-india-pakistan-intl-hnk/index.html .

Mani, M., Yamada, T., Είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση που επιδεινώνει το COVID-19 στη Νότια Ασία; 23 Ιουνίου 2020. https://blogs.worldbank.org/endpovertyinsouthasia/air-pollution-aggravating-covid-19-south-asia .

CDC. Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ γρίπης και COVID-19 ​. 27 Ιουλίου 2020. https://www.cdc.gov/flu/symptoms/flu-vs-covid19.htm .

Η περίοδος γρίπης του Nordling, L. SA δεν έχει φτάσει ακόμα – έπρεπε να ξεκινήσει τον Απρίλιο . 10 Ιουνίου 2020. https://www.businessinsider.co.za/lockdown-is-curbing-sas-flu-season-2020-5 .

CDC. Περιφερειακό Παγκόσμιο Κέντρο Ανίχνευσης Νοσημάτων Νότιας Αφρικής . 2 Ιουνίου 2015. https://www.cdc.gov/globalhealth/countries/southafrica/what/influenza.htm .

Στατιστικά στοιχεία Νότια Αφρική. Θνησιμότητα και αιτίες θανάτου στη Νότια Αφρική, 2016: Ευρήματα από την κοινοποίηση θανάτου . Φεβρουάριος, 2019. https://www.statssa.gov.za/publications/P03093/P030932016.pdf .

Ο τοπικός. Αυτές είναι οι ιταλικές περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το ξέσπασμα της γρίπης . 3 Ιανουαρίου 2020. https://www.thelocal.it/20200103/flu-outbreak-in-italy-should-you-get-vaccinated .

Rosano, Α. et al. Διερεύνηση της επίδρασης της γρίπης στην υπερβολική θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες στην Ιταλία κατά τις πρόσφατες περιόδους (εποχές 2013/14 – 2016/17) . Αύγουστος 2019. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 .

Icke, G. Έγιναν περισσότερες συνδέσεις μεταξύ της πτώσης των αριθμών της γρίπης και της αύξησης του «Covid-19». Τι θα ονομάσουμε «γρίπη» φέτος; Ξέρω – «Covid-19» . 26 Ιουλίου 2020. https://davidicke.com/2020/07/26/more-connections-made-between-falling-flu-numbers-and-rising-covid-19-what-shall-we-call-flu -φέτος-γνωρίζω-covid-19/ .

Davies, E. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ Σχεδόν 3.000 ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ και 6,5 εκατομμύρια άρρωστοι με γρίπη ήδη σε μια από τις χειρότερες εποχές των τελευταίων δεκαετιών. 5 Ιανουαρίου 2020. https://www.thesun.co.uk/news/10673363/us-flu-season-thousands-killed-millions-sick/ .

Lindlahr, H. The Philosophy of Natural Therapeutics . 2002. The CW Daniel Company Limited [ανατύπωση].

Young, R. Η αλήθεια για τον κορωνοϊό και πώς να αποτρέψετε ή/και να αντιστρέψετε το «φαινόμενο του κορωνοϊού». 7 Απριλίου 2020. https://www.drrobertyoung.com/post/the-truth-about-corona-and-how-to-prevent-and-or-reverse-the-corona-effect .

NewBraveWorld.org, το 5G είναι επικίνδυνο, εδώ είναι η απόδειξη . 1 Ιουλίου 2020. https://www.newbraveworld.org/5g-report/ .

BBC. Η Κίνα ανοίγει «ένα από τα μεγαλύτερα» δίκτυα 5G στον κόσμο . 1 Νοεμβρίου 2019. https://www.bbc.com/news/business-50258287 .

Τηλεσυμπιεστής. Η TIM ενεργοποιεί το δίκτυο 5G στη Μπρέσια και τη Μόντσα , 9 Δεκεμβρίου 2029. https://www.telecompaper.com/news/tim-activates-5g-network-in-brescia-and-monza .

Το Welch, C. Verizon 5G θα κυκλοφορήσει στη Νέα Υόρκη στις 26 Σεπτεμβρίου . 19 Σεπτεμβρίου 2019. https://www.theverge.com/2019/9/19/20873652/verizon-5g-new-york-city-manhattan-brooklyn-bronx-queens .

Nperf. Χάρτης κάλυψης 5G . https://www.nperf.com/en/map/5g [πρόσβαση τον Ιούλιο του 2020].

Rose, J. Τα νοσοκομεία πεδίου των ΗΠΑ αποχωρούν, τα περισσότερα χωρίς θεραπεία ασθενών με COVID-19 . 7 Μαΐου 2020. https://www.npr.org/2020/05/07/851712311/us-field-hospitals-stand-down-most-without-treating-any-covid-19-patients .

Ο Μπερνικιανός. Ο Σύμβουλος του NHS λέει ότι το προσωπικό φιμώνεται για τον COVID-19 . 11 Ιουλίου 2020. https://www.thebernician.net/nhs-consultant-says-staff-are-being-silenced-over-covid-19/ .

Hawkins, D. Healing and Recovery . 1 Μαΐου 2009. Εκδοτική Εταιρεία Veritas.

Pospichal, J. Ερωτήσεις για απολογητές του lockdown . 24 Μαΐου 2020. https://medium.com/@JohnPospichal/questions-for-lockdown-apologists-32a9bbf2e247 .

Rancourt, D. Θνησιμότητα από κάθε αιτία κατά τη διάρκεια του COVID-19: Χωρίς πανούκλα και πιθανή υπογραφή μαζικής ανθρωποκτονίας από την απάντηση της κυβέρνησης . 2 Ιουνίου 2020. https://www.researchgate.net/publication/341832637_All-cause_mortality_during_COVID-19_No_plague_and_a_likely_signature_of_mass_homicide_by_government_response .

Nelson, R. Περισσότεροι από 10.000 υπερβολικοί θάνατοι από καρκίνο λόγω καθυστερήσεων COVID-19 . 24 Ιουνίου 2020. https://www.medscape.com/viewarticle/932858 .

Gorvett, Z. Γιατί οι περισσότεροι θάνατοι Covid-19 δεν θα προέρχονται από τον ιό . 29 Μαΐου 2020. https://www.bbc.com/future/article/20200528-why-most-covid-19-deaths-wont-be-from-the-virus .

Boretti, A., Banik, K., B. Ενδοφλέβια βιταμίνη C για μείωση της καταιγίδας κυτοκινών σε σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας . 21 Απριλίου 2020. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7172861/ .

Ledford, H. Οι φόβοι για την ασφάλεια σχετικά με τα φάρμακα που διαφημίζονται για τη θεραπεία του κοροναϊού προκαλούν παγκόσμια σύγχυση . 29 Μαΐου 2020. https://www.nature.com/articles/d41586-020-01599-9 .

Padayatty, J., S et al. Η βιταμίνη C ως αντιοξειδωτικό: αξιολόγηση του ρόλου της στην πρόληψη ασθενειών . Φεβρουάριος 2003. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12569111/ .

NYU Langone Health / NYU School of Medicine. Το νεοανακαλυφθέν αμυντικό σύστημα κυττάρων διαθέτει «σφουγγάρια» που απομονώνουν τις τοξίνες . 4 Μαρτίου 2020. www.sciencedaily.com/releases/2020/03/200304141631.htm .

 

Περαιτέρω ανάγνωση:

Σύνδεσμοι σε πολλές χιλιάδες μελέτες που δείχνουν βιολογικές επιδράσεις ή/και βλάβες:

The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life (Arthur Firstenberg): https://www.takealot.com/the-invisible-rainbow/PLID61063440

Ο Δρ Jack Kruse σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις του EMF: https://jackkruse.com/emf-5-what-are-the-biologic-effects-of-emf/

Resonance – Beings of Frequency (ντοκιμαντέρ): https://vimeo.com/54189727

Διάφορες συνεντεύξεις με ειδικούς του EMF: http://the5gsummit.com/

Mega οδηγός 5G από την EMF Academy (σύνδεσμος λήψης) https://offers-hto-care.s3.amazonaws.com/downloads/5G-Megaguide-by-EMF-Academy.pdf
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Καθορισμός των προτύπων για έναν ασύρματο κόσμο της βλάβης: https://olgasheean.com/wp-content/uploads/2017/02/WHO-setting-the-standard-for-a-wireless-world-of- ζημιά.pdf

Βιβλιογραφικές αναφορές:

 

1Green Med Info, Scientific American Warns: Το 5G δεν είναι ασφαλές, 19 Νοεμβρίου 2019, https://www.greenmedinfo.com/blog/scientific-american-warns-5g-unsafe 2Martin L. Pall, PhD, 5G: Μεγάλος κίνδυνος για την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τη διεθνή υγεία! Συναρπαστικά στοιχεία για οκτώ διαφορετικούς τύπους μεγάλης βλάβης που προκαλούνται από εκθέσεις στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF) και ο μηχανισμός που τις προκαλεί, 17 Μαΐου 2018, https://peaceinspace.blogs.com/files/5g-emf-hazards–dr-martin -l.-pall–eu-emf2018-6-11us3.pdf3Παγκόσμιο Συνέδριο IOTS, Πλεονεκτήματα του 5G και πώς θα ωφελήσει το IoT,   https://www.iotsworldcongress.com/advantatges-of-5g-and-how-will-benefit-iot/4My Broadband, Η μόνη εταιρεία που μπορεί να ξεκινήσει ένα πραγματικό δίκτυο 5G στη Νότια Αφρική, 3 Φεβρουαρίου 2020, https://mybroadband.co.za/news/5g/336796-the-only-company-that-can-launch- a-true-5g-network-in-south-africa.html5Συνέντευξη με τον Trevor Marshall, PhD, Debunking 7 Myths About 5G, https://the5gsummit.com/6Martin L. Pall, PhD, 5G Risk: The Scientific Perspective (PDF)7Scientific American, Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι το 5G είναι ασφαλές, 17 Οκτωβρίου 2019,  https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/8The EU 5G Appeal, http://www.5gappeal.eu/about/9The International EMF Scientist Appeal, https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal10Greenfield Recorder, Τι θα μπορούσε να πάει στραβά: 50.000 δορυφόροι 5G χαμηλού υψομέτρου, 23 Ιανουαρίου 2020, https://www.recorder.com/my-turn-mirin-deployment-5G-012320-THURSDAY-3217375911The 5G Space Appeal, https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal12EHtrust.org, Οι επιστήμονες προειδοποιούν για πιθανές σοβαρές επιπτώσεις του 5G στην υγεία (PDF), 13 Σεπτεμβρίου 2017, https://ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf13Κριτικές για την Περιβαλλοντική Υγεία, Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία–Μια αυξανόμενη πρόκληση για το ιατρικό επάγγελμα 2015;30(4), https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2637210914Forbes, Το Διαδίκτυο των πραγμάτων δεν θα είναι μεγάλο, θα είναι τεράστιο, 28 Σεπτεμβρίου 2016, https://www.forbes.com/sites/markpmills/2016/09/28/the-internet-of-things- wont-be-big-itll-be-huge/#6159e162991515Toxicology Letters, 1 Μαΐου 2020, 323:35-40, Δυσμενείς Επιδράσεις στην Υγεία της Τεχνολογίας κινητής δικτύωσης 5G υπό πραγματικές συνθήκες, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3199116716Jack Kruse MD, What are the Biologic Effects of EMF;, 14 Φεβρουαρίου 2013, https://jackkruse.com/emf-5-what-are-the-biologic-effects-of-emf/17EHtrust.org, Δημοσιευμένη Επιστημονική Έρευνα για τα 5G, 4G μικρά κύτταρα, την ασύρματη ακτινοβολία και την υγεία, https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/18Αναπαραγωγή, The Effects of Radiofrequency Electromagnetic Radiation on Sperm Function, Δεκέμβριος, 2016, 152(6), https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27601711/19Central European Journal of Urology, The influence of direct mobile phone radiation on sperm quality, 17 Απριλίου 2014, 67(1), https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074720/20Ενημέρωση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή, χρονικές τάσεις στον αριθμό σπερματοζωαρίων: ανασκόπηση συστήματος και ανάλυση μετα-παλινδρόμησης, 25 Ιουλίου 2017, 23(6), https://academic.oup.com/humupd/article/23/6/646/403568921Συνέντευξη με τον Martin L. Pall, PhD, How Wireless Causes Harm (Μέρη 1 και 2), https://the5gsummit.com/22CNN, Το ποσοστό γονιμότητας της Νότιας Κορέας πέφτει σε χαμηλό επίπεδο, 29 Αυγούστου 2019, https://edition.cnn.com/2019/08/29/asia/south-korea-fertility-intl-hnk-trnd/index.html23Επιστημονική Έκθεση, Έκθεση σε Μη Ιονίζουσα Ακτινοβολία Μαγνητικού Πεδίου και Κίνδυνος Αποβολής: Προοπτική Μελέτη Κοόρτης, 13 Δεκεμβρίου 2017,  https://www.nature.com/articles/s41598-017-16623-824Journal of Chemical Neuroanatomy, The Role of Electromagnetic Fields in Neurological Disorders, Σεπτέμβριος, 2016, 75(Pt B),  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27083321/25Martin L. Pall, PhD, 5G Risk: The Scientific Perspective (PDF)26biorxiv.org, Report of Partial Findings from the National Toxicology Program Carcinogenesis Studies of Cell Phone Radiofrequency Radiation in Hsd: Sprague Dawley® SD rats (Whole Body Exposures) (PDF), 19 Μαΐου 2016, https://www.biorxiv. org/content/biorxiv/early/2016/05/26/055699.full.pdf27Biomed Research International, Evaluation of Mobile Phone and Cordless Phone Use and Glioma Risk Using the Bradford Hill Viewpoints from 1965 on Association or Causation, 6 Μαρτίου 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/ PMC5376454/ 28Paul Heroux, PhD, 5G και IoT: a Trojan Horse, 27 Μαρτίου 2018 http://www.thegreengazette.ca/5g-and-internet-of-things-a-trojan-horse/29Μη θερμικές επιδράσεις και μηχανισμοί αλληλεπίδρασης μεταξύ ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ζωντανής ύλης, Μελέτη πρόκλησης χρησιμοποιώντας μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού δείχνει ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων από το ασύρματο τηλέφωνο 2,4 GHz επηρεάζει το αυτόνομο νευρικό σύστημα, 5 Ιανουαρίου 2010, https://www.emf-portal.org /en/article/1890530Journal of Environmental Health Science and Engineering, Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας προκαλούν θραύση κλώνου DNA σε φυσιολογικά κύτταρα, 8 Ιανουαρίου 2014, 12:15, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3897901 /31Arthur Firstenberg, The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life, Chelsea Green Publishing; Ανατύπωση (9 Μαρτίου 2020)32Jack Kruse MD, Τι είναι το Σύνδρομο Διαρροής Εντέρου, https://jackkruse.com/dr-kruse-leaky-gut-prescription/33Frontiers in Immunology, Leaky Gut As Danger Signal for Autoimmune Diseases, 23 Μαΐου 2017,  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5440529/34The Harvard Gazette, Epidemic of autoimmune disease calls for action, 31 Ιανουαρίου 2019,  https://news.harvard.edu/gazette/story/2019/01/epidemic-of-autoimmune-diseases-pushes-researchers-in-new -κατεύθυνση/35Παθοφυσιολογία, Ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από τηλεφωνικούς ιστούς. Επιπτώσεις στην άγρια ​​ζωή, Αύγουστος 2009, 16:2-3, https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S092846800900003036Dailystar, Εκατοντάδες μέλισσες πεθάνουν γύρω από τους «πύργους 5G» στην Καλιφόρνια, 2 Αυγούστου 2019, https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hundreds-bees-drop-dead-5g-18852434 37Martin L. Pall, PhD, Bio, https://www.researchgate.net/profile/Martin_Pall38Journal of Cellular and Molecular Medicine, Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δρουν μέσω της ενεργοποίησης των καναλιών ασβεστίου που καλύπτονται από τάση για να παράγουν ευεργετικά ή δυσμενή αποτελέσματα, Αύγουστος, 2013, 17(8),  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/ άρθρα/PMC3780531/39Toxicology in vitro, Effects of Radiofrequency Electromagnetic Field Exposure on Neuronal Differentiation and Mitochondrial Function in SH-SY5Y Cells, Δεκέμβριος, 2019, 61:104609, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3135140Josef Mercola, DO, ειδικός στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αποκαλύπτει τους κρυμμένους κινδύνους των ηλεκτρικών πεδίων, https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2018/05/19/hidden-hazards-of-electric-fields.aspx41Business Insider SA, Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για το 5G στην SA – συμπεριλαμβανομένου του κόστους και του πού θα το βρείτε, 8 Μαΐου 2020,  https://www.businessinsider.co.za/here-is-what-you- Πρέπει να γνωρίζετε-σχετικά με-5 g-in-sa-2020-542My Broadband, MTN 5G είναι εδώ – Τιμές και κάλυψη, 30 Ιουνίου 2020, https://mybroadband.co.za/news/5g/358045-mtn-5g-is-here-prices-and-coverage.html43Josef Mercola, DO, Εντολή για πανδημικό νομοσχέδιο για επιτάχυνση κυκλοφορίας 5G, 16 Απριλίου 2020 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/04/16/5g-rollout.aspx44My Broadband, Η μόνη εταιρεία που μπορεί να ξεκινήσει ένα πραγματικό δίκτυο 5G στη Νότια Αφρική, 3 Φεβρουαρίου 2020,  https://mybroadband.co.za/news/telecoms/275439-comsols-5g-network-in-johannesburg-all- the-details.html45Comsol, 5G, https://comsol.co.za/5g46Βροχή, ενημερωτικό δελτίο 5G (PDF), https://www.rain.co.za/assets/docs/rain-5G-fact-sheet-doc.pdf47Η ευρυζωνική μου σύνδεση, είναι επίσημο – Το 5G δεν πρόκειται να σε σκοτώσει, 14 Μαρτίου 2020,  https://mybroadband.co.za/news/cellular/342691-its-official-5g-is-not-going-to-kill -you.html48ICNIRP, RF Guidelines 2020, https://www.icnirp.org/en/rf-faq/index.html49Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, Ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων και υγεία των παιδιών: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, 13 Ιουνίου 2016,  https://www.healthychildren.org/English/safety-prevention/all-around/Pages/Cell-Phone-Radiation -Παιδιά-Υγεία.aspx50Grand View Research, Μέγεθος αγοράς ασύρματης υποδομής αξίας 116,75 δισεκατομμυρίων $ Μέχρι το 2025, Μάρτιος, 2018, https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-wireless-infrastructure-market51International Journal of Oncology, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων και υγεία – ένα σκληρό καρύδι (Επισκόπηση), 21 Ιουνίου 2017, https://www.spandidos-publications.com/ijo/51/2/40552Olga Sheean, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Καθορισμός του προτύπου για έναν ασύρματο κόσμο της βλάβης (PDF), 30 Ιανουαρίου 2017, https://olgasheean.com/wp-content/uploads/2017/02/WHO-setting-the-standard -for-a-wireless-world-of-harm.pdf53Ο NPR, ο Azar κατηγορεί τον ΠΟΥ για αποτυχία που «κόστισε πολλές ζωές» στην πανδημία COVID-19, 18 Μαΐου 2020, https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/05/18/858151841/ ο αζαρ-κατηγορεί-ποιος-αποτυχία-αυτό-κόστισε-πολλές-ζωές-στη-πανδημία-covid-19

 

 

Για την kontrabandafreepress, Γιώτα Σεχίδου

 

Πηγή

Προβολές : 3,031


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα