Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. η δημοσίευση που έχει τη δύναμη να τερματίσει την κρίση του κορονοιού, γρήγορα και βιώσιμα και να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για όλους. Μέρος πρώτο.

27 Αυγούστου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:702
Μοίρασέ το

 

Ο  Δρ Stefan Lanka καταγγέλει τον καθηγητή Christian Drosten 

 .. και ο κεντρικός ρόλος του καθηγητή Drosten

στην παγκοσμιοποίηση ενός κύματος πανικού από την Κίνα

 

Εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας…

Εκτυπώστε και έχετε μαζί σας αυτές τις αναρτήσεις αν θελήσουν να σας επιβάλουν το τέστ και στείλτε τες  στην κυβέρνηση, να μας απαντήσει και γι αυτό το έγκλημα και ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εδώ είναι η δημοσίευση που έχει τη δύναμη να τερματίσει την κρίση του κορονοιού, γρήγορα και βιώσιμα και να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για όλους.

Είναι σαφές και προφανές ότι ο Καθ. Christian Drosten από το Charité  του Βερολίνου παραβίασε τους πιο θεμελιώδεις κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας με τις ενέργειές του στην κρίση του Κορονοιού.

Beendet Virologe Dr. Stefan Lanka das Corona Theater ...

Το έκανε, για να κατασκευάσει μια υποτιθέμενη δοκιμή ανίχνευσης ιών και να την πουλήσει μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)

– πριν ακόμη οι Κινέζοι επιστήμονες δημοσιεύσουν ενδείξεις για την πιθανή παρουσία ενός αβλαβούς ή επικίνδυνου ιού –

αποσκοπούσε στην παγκοσμιοποίηση του κύματος πανικού που ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 στη Γουχάν / Κίνα.

Ο καθηγητής Drosten είναι κυρίως υπεύθυνος για το γεγονός ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μέσω του ισχυρισμού ενός αποδεδειγμένου ψευδούς γεγονότος, βρίσκονταν και εξακολουθούν να βρίσκονται υπό συνθήκες διαβίωσης που ορίζονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον Διεθνή Ποινικό Κώδικα (VStGB).

Το τμήμα 7 του ποινικού κώδικα Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) ορίζει στο (1) ως

«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»:

«Όποιος εμπλέκεται σε μια ευρεία ή συστηματική επίθεση εναντίον άμαχου πληθυσμού»

2. «Με σκοπό την καταστροφή ενός πληθυσμού εν όλω ή εν μέρει, την τοποθέτησή του ή τμημάτων αυτού υπό συνθήκες διαβίωσης που είναι κατάλληλες για την καταστροφή ολόκληρου ή εν μέρει»,

5. «βασανίζει ένα άτομο που βρίσκεται υπό κράτηση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο υπό τον έλεγχό του, προκαλώντας του, σημαντική σωματική ή ψυχική βλάβη ή ταλαιπωρία που δεν είναι αποτέλεσμα κυρώσεων που επιτρέπονται βάσει του διεθνούς δικαίου»,

8. «προκαλεί σοβαρή σωματική ή ψυχική βλάβη σε άλλο άτομο, ιδίως του είδους που ορίζεται στην Ενότητα 226 του Ποινικού Κώδικα»

Ο καθηγητής Drosten γνωρίζει ότι με το τέστ του, ακόμη και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει πράγματι ένας ιός SARS-CoV-2 και έχει αποδειχθεί ότι έχει παθογόνες ιδιότητες

– μέχρι σήμερα, οι εμπλεκόμενοι ιολόγοι επισημαίνουν ότι αυτά τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη παρασχεθεί (sic!) -,

α) Δεν μπορεί να ανιχνευθεί άθικτος, μολυσματικός ιός, αλλά μόνο θραύσματα που αποδίδονται στον ιό.

β). δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενδογενών και ξένων ουσιών.

Η δοκιμή του μπορεί να ανιχνεύσει πολύ μικρές αλληλουχίες γονιδίων. Ωστόσο, ένας ιός ορίζεται ως ένα μακρύ στέλεχος γενετικού υλικού που μπορεί να αναπτύξει την ισχυριζόμενη ικανότητά του να μολύνει μόνο στην ολότητα του.

Αυτά τα γεγονότα, όχι μόνο αποδεικνύουν ότι ο καθηγητής Drosten, με τον παγκόσμιο αποτελεσματικό ισχυρισμό του ότι είχε αναπτύξει μια αξιόπιστη δοκιμή για τον φερόμενο νέο ιό, παραβίασε τους νόμους της σκέψης και της λογικής της ιολογίας, αλλά ότι ενήργησε και εξακολουθεί να ενεργεί με πρόθεση.

Δεν δέχτηκε την προσφορά μου να  πραγματοποιήσει τα πειράματα ελέγχου που είναι υποχρεωτικά στην επιστήμη μαζί μου για να σώσει την προσωπικότητα του.

Αυτά τα καθορισμένα πειράματα ελέγχου δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί ή δημοσιευθεί. Αυτά τα πειράματα πρέπει να γίνουν για να αποδείξουν εάν οι μικρές αλληλουχίες γονιδίων, οι οποίες συνδυάζονται νοητικά μόνο για να σχηματίσουν έναν υποτιθέμενο ιό γονιδιώματος, προέρχονται πραγματικά από έναν ιό ή – όπως δίνεται εδώ – είναι μόνο τυπικά συστατικά του μεταβολισμού.

Για να τερματίσω γρήγορα την κρίση του κορονοιού, κατήγγειλα τον καθηγητή Christian Drosten. 

Λόγω των πράξεών του, οι οποίες σε άμεση συνέπεια των προγραμματισμένων και εκτελεσθέντων γεγονότων του §7 (1) Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) οδήγησαν σε «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και άλλα αδικήματα, όπως: 

απάτη στην εργασία, προσποιείται ότι εργάζεται ως επιστήμονας για το κοινό, βλάπτοντας τους νόμους της σκέψης και τη λογική της ιολογίας, και τους σαφείς κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας, και  εξαπάτηση για να επωφεληθεί από τη διάδοση αποδεδειγμένων ψευδών γεγονότων.

Θα σας ενημερώσω ποιες από τις αρμόδιες εθνικές και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου θα ξεκινήσουν την έρευνα και τί θα  αποφασίσουν.

Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στο σώμα και την ψυχή των ανθρώπων και την οικονομία, διαβάστε περισσότερα στο ενημερωτικό δελτίο  Wissenschaftplus Magazin 13 Ιουνίου 2020 Εσφαλμένη ερμηνεία του ιού μέρος II: Έναρξη και τέλος της κρίσης του κορονοιού και, αν μπορείτε να καταλάβετε το σκεπτικό, να το διαδώσετε. 

Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε το κείμενο στους υπεύθυνους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, π.χ. για πληροφόρηση και για να ξεκινήσει προβληματισμός σε διάφορες κυβερνήσεις μέσω των πρεσβευτών τους.

Σε περίπτωση που λάβετε εποικοδομητικές απαντήσεις, ενημερώστε με.

πηγή

http://wissenschafftplus.de/cms/de/newsletter-archiv

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα